Originally posted by Alobar
Quote:
Originally posted by claire
ρε συ άρκτος, ήμουνα κι εγώ ονλάιν( κατά το ήμουν κι εγώ στο κότερο) και το διάβασα το μνμ της.... δεν έγραφε \"σου εύχομαι κτλ κτλ\" αλλά κάτι του τύπου \"μάλλον σου αξίζει μπλα μπλα μπλα\"
δηλαδή όντως, ήταν αγένεια να πεις κατάμουτρα έισαι άξιος της μοιρας σου, γιατί δεν κάνεις αυτά που πρέπει, αλλά ντάξει το έχετε κάνει πολύ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ.
ε τα έσβησε ο άνθρωπας γιατί είχε γίνει και της κακομοίρας μετα από αυτά. τι να έκανε? ξέρω κι εγώ, άμα δεν είχε γίνει τίποτα μπορεί να μην τα έσβηνε.
Έτσι Κλερ. Τελικά το θέμα δεν είναι τί έγραψε, αλλά τί μπορεί να \'δει\' ο καθένας. Πραγματικά έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο τις τελευταίες μέρες με το \'χιούμορ\' του άλλου μέλους, επειδή ντε και καλά υποβόσκει μια ανάγκη να καλουπωθούν κάποιες έννοιες οι οποίες δεν επιδέχονται ορισμών... βασικά, αυτό που εισέπραξα εγώ ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα της Κατερίνας να αποδώσει αυτό που ήθελε να πει, με έναν συνδιασμό μαύρου χιούμορ - που έτσι κι αλλιώς είναι \'δύσκολο\' είδος - σαρκασμού - που αν διατυπωθεί σωστά αποδίδει την αλήθεια των λεγομένων - και κάπου στο βάθος υποθέτω ότι ίσως απευθυνόταν και στον εαυτό της. Απλά, αυτές οι έννοιες είναι πολύ λεπτές στο χειρισμό τους και όταν πάει να γίνει μίξη, θέλει ιδιαίτερη τεχνική.
Από κει και πέρα, δεν έχω άποψη για το χαρακτήρα της ή τη συμπεριφορά της γιατί δε θυμάμαι να την έχω διαβάσει... έλεος δηλαδή, αλλά απ\' τη συγκεκριμένη ατάκα της δε θα την χαρακτήριζα εφόσον βλέπω ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράματα από αυτά που κάποιοι προσπαθούν να με πείσουν ότι συμβαίνουν... γιατί δε μπορεί ο καθένας να έχει τη δική του ματιά, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος;...