ειναι η ηδονη του debate! :DQuote:
Originally posted by olgaki82
τι εγινε ακομη δεν βρηκατε καμια ακρη?δεν πιστευω και να βρειτε!
Printable View
ειναι η ηδονη του debate! :DQuote:
Originally posted by olgaki82
τι εγινε ακομη δεν βρηκατε καμια ακρη?δεν πιστευω και να βρειτε!
Quote:
Originally posted by dora-agxos
ζητω συγνωμη αν με αυτο που εγραψα εγινα προσβλητικη για καποιες,δεν ειχα τετοιο σκοπο!
Προσβλητικό;... γιατί καλέ;... δε ξέρω για άλλες του τύπου μου, αλλά εγώ γενικά δε προσβάλλομαι. Απλά στο τόνισα για να δεις ίσως αυτό που λέει και η Κλερ...
και μετά αρχίζει τη δίαιτα.... :PQuote:
Originally posted by lightbluepath
Τώρα με τις λέξεις θα παίζουμε; Ναι αφού γι\'αυτήν είναι λίγο οι άλλες, τις σχολιάζει.Quote:
Originally posted by claire
ok, γι αυτήν. σχολιάζει και τις άλλες όμως...
Καλά ρε παιδιά sorry δεν πίστευα πως θα ενοχλήσει τόσο αυτό που είπα.. την αλήθεια είπα όμως. Δηλαδή εσύ Alolbar αν ο άλλος είναι 150 κιλά, η το σώμα του φαίνεται σαν να λιώνει από το πολύ καθισιό, ή είναι τόσο κοκαλιάρης όσο τα παιδάκια στην ουγκάντα θα τον βρεις σεξουαλικά ελκυστικό? Δεν μίλησα για λίγα παχάκια αλλά μάλλον η έκφραση \"ωραίο σώμα\" είχε άλλο απόηχο..
Πρώτον δεν με λένε λίμπα και έχω πει 100 φορές να μη με λέτε έτσι. Αλλά οκ, εσύ απουσίαζες και δεν το ξέρεις. Στα υπόλοιπα τώρα. Όχι να μου απαντήσεις αν έχεις επιχειρήματα. Δεν θα σε πω κακιά. Διαφωνώ ότι δεν τα έχει καλά με το σώμα του. Το πιο λογικό είναι ότι τα πάει πολύ καλά με αυτή την κατηγορία και γι\'αυτό το αντίθετο το κράζει. Εννοείται ότι χρειάζονται και άλλα πράγματα είπα εγώ το αντίθετο; Αλλά και η ομορφιά παίζει ρόλο, το μάτι παίζει θέλει να βλέπει κάτι ωραίο και να το χαίρεται.Quote:
Originally posted by Alobar
Λίμπα μου, επειδή ως γνωστόν όποιος υποστηρίζει κάτι που δε σου γουστάρει εσένα είναι κακός, απαίσιος και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο, όχι δε θέλω να σου απαντήσω. Όσο για το ότι όποια δεν έχει ωραίο σώμα κάνει μόνο για φίλη, δε θα το σχολιάσω καν... αλίμονο. Το ωραίο σώμα θέλει τις αντίστοιχες αναλογίες, δε σημαίνει ότι όποια είναι αδύνατη έχει \'ωραίο\' σώμα.
Ναι Κλερ, τα σχόλια αυτά προσωπικά τα έχω εισπράξει από... παχουλές. Δε δίνω σημασία όπως δε θίγω ποτέ κάποιον/α που έχει παραπάνω κιλά. Αλλά όντως, όταν κάποιος δε τα έχει καλά με το σώμα του για οποιοδήποτε λόγο, σπεύδει να σχολιάσει το αντίθετό του για να νιώσει καλά.
Και Λίμπα, μείνε λίγο στην ουσία. Άλλα πράγματα χρειάζεται να είναι... ανεπτυγμένα για να βρεθεί η κατάλληλη σχέση.
:P
εγώ συμφωνω μαζί σου, αλλά αυτό που έγραψες δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άντρες. όλοι θέλουμε ο σύντροφος μας να προσέχει λίγο!Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Καλά ρε παιδιά sorry δεν πίστευα πως θα ενοχλήσει τόσο αυτό που είπα.. την αλήθεια είπα όμως. Δηλαδή εσύ Alolbar αν ο άλλος είναι 150 κιλά, η το σώμα του φαίνεται σαν να λιώνει από το πολύ καθισιό, ή είναι τόσο κοκαλιάρης όσο τα παιδάκια στην ουγκάντα θα τον βρεις σεξουαλικά ελκυστικό? Δεν μίλησα για λίγα παχάκια αλλά μάλλον η έκφραση \"ωραίο σώμα\" είχε άλλο απόηχο..
αυτό δεν δείχνει ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του πάντως. αν είσαι καλά εσύ, αποδέχεσαι και την διαφορετικότητα.Quote:
Πρώτον δεν με λένε λίμπα και έχω πει 100 φορές να μη με λέτε έτσι. Αλλά οκ, εσύ απουσίαζες και δεν το ξέρεις. Στα υπόλοιπα τώρα. Όχι να μου απαντήσεις αν έχεις επιχειρήματα. Δεν θα σε πω κακιά. Διαφωνώ ότι δεν τα έχει καλά με το σώμα του. Το πιο λογικό είναι ότι τα πάει πολύ καλά με αυτή την κατηγορία και γι\'αυτό το αντίθετο το κράζει. Εννοείται ότι χρειάζονται και άλλα πράγματα είπα εγώ το αντίθετο; Αλλά και η ομορφιά παίζει ρόλο, το μάτι παίζει θέλει να βλέπει κάτι ωραίο και να το χαίρεται.Quote:
Λίμπα μου, επειδή ως γνωστόν όποιος υποστηρίζει κάτι που δε σου γουστάρει εσένα είναι κακός, απαίσιος και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο, όχι δε θέλω να σου απαντήσω. Όσο για το ότι όποια δεν έχει ωραίο σώμα κάνει μόνο για φίλη, δε θα το σχολιάσω καν... αλίμονο. Το ωραίο σώμα θέλει τις αντίστοιχες αναλογίες, δε σημαίνει ότι όποια είναι αδύνατη έχει \'ωραίο\' σώμα.
Ναι Κλερ, τα σχόλια αυτά προσωπικά τα έχω εισπράξει από... παχουλές. Δε δίνω σημασία όπως δε θίγω ποτέ κάποιον/α που έχει παραπάνω κιλά. Αλλά όντως, όταν κάποιος δε τα έχει καλά με το σώμα του για οποιοδήποτε λόγο, σπεύδει να σχολιάσει το αντίθετό του για να νιώσει καλά.
Και Λίμπα, μείνε λίγο στην ουσία. Άλλα πράγματα χρειάζεται να είναι... ανεπτυγμένα για να βρεθεί η κατάλληλη σχέση.
αν μια κοπέλα νιώθει όμορφη ξανθιά, πρέπει να κράζει τις καστανές? αποκλείεται κάποια άλλη να είναι όμορφη ούσα καστανή δηλαδη? και το αντίστροφο?
Εμμμ ο νοών νοείτε...Quote:
εγώ συμφωνω μαζί σου, αλλά αυτό που έγραψες δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άντρες. όλοι θέλουμε ο σύντροφος μας να προσέχει λίγο!Quote:
Ρε συ Ονειροπλασμένε;... :P... είπα ότι πάνω - κάτω ελκυόμεθα από ανθρώπους που μας μοιάζουν κάπως εξωτερικά, και εννοούσα το σωματότυπο. Σαφώς όμως και αυτές οι ακραίες περιπτώσεις που πιάνεις, ενδεχομένως να ελκύσουν ένα ανάλογο ταίρι. Φυσικά μπορούν να συμβούν και εξαιρέσεις, πχ. ένας υπέρβαρος με μια χτικιάρα - λολ - όπου πλέον είναι εμφανές ότι κάτι άλλο τους έδεσε...Quote:
καλα εγω τον τελευταιο καιρο που εχω παρει κατι κιλακια εξτρα, για να ειμαι ειλικρινης δεν τα εχω τοσο καλα με το σωμα μου, οσο πριν τα παρω. τα εχω πολυ καλα με τα μπραουνις βεβαια, κ τα παγωτακια! τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ταυτοχρονα καλα με ολα!
ενταξει δεν νομιζω οτι μια παχουλη ειναι παχουλη για να τα εχει καλα με το σωμα της. απλα δεν την νοιαζει κ τοσο, ισως, κ της αρεσει κ το φαι.
η εποχη που το τετραπαχο του ρουμπενς ηταν ιδανικο, εχει προ πολλου τελειωσει.
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Άλλο το χρώμα των μαλλιών, άλλο τα κιλά. Τα κιλά σε ακραίες περιπτώσεις είναι αντιαισθητικά. Και δεν το λένε αυτές που έχουν το πρόβλημα, αλλά και όλοι. Δυστυχώς έτσι είναι.Quote:
αυτό δεν δείχνει ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του πάντως. αν είσαι καλά εσύ, αποδέχεσαι και την διαφορετικότητα.
αν μια κοπέλα νιώθει όμορφη ξανθιά, πρέπει να κράζει τις καστανές? αποκλείεται κάποια άλλη να είναι όμορφη ούσα καστανή δηλαδη? και το αντίστροφο?
Ναι, συμφωνώ μαζί σου. Όπως επίσης τυγχάνει πολλοί παντρεμένοι να πορεύονται προς κοινή οδό όσον αφορά το σώμα τους εφόσον τρώνε το ίδιο φαγητό. Οι σχέσεις κρατάνε περισσότερο όταν και οι δύο περιποιούνται τον εαυτό τους..Quote:
Ρε συ Ονειροπλασμένε;... :P... είπα ότι πάνώ - κάτω ελκυόμεθα από ανθρώπους που μας μοιάζουν κάπως εξωτερικά, και εννοούσα το σωματότυπο. Σαφώς όμως θα και αυτές οι ακραίες περιπτώσεις που πιάνεις, ενδεχομένως να ελκύσουν ένα ανάλογο ταίρι. Φυσικά μπορούν να συμβούν και εξαιρέσεις, πχ. ένας υπέρβαρος με μια χτικιάρα - λολ - όπου πλέον είναι εμφανές ότι κάτι άλλο τους έδεσε...Quote:
βρε παιδια ο καθε ανθρωπος μπορει να νιωθει καλα με τον εαυτο του ειναι 40 κιλα ειτε 140!εγω ημουν 45 κιλα καποτε τωρα 58 κ ειμαι χαρουμενη!δεν μου αρεσει το αδυνατο προτυπο,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι ρατσιστρια!
τώρα τα γυρίζεις αλλιώς! δεν λέμε για ακραίες παθολογικές περιπτώσεις πάχους. αλλά πχ κάποια που έχει δέκα κιλά παραπάνω. το να κράξει τις κοπέλες με \"κανονικό\" βάρος, δεν δείχνει ότι είναι καλά με τον εαυτό της, αλλά μάλλον το αντίθετο...Quote:
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Άλλο το χρώμα των μαλλιών, άλλο τα κιλά. Τα κιλά σε ακραίες περιπτώσεις είναι αντιαισθητικά. Και δεν το λένε αυτές που έχουν το πρόβλημα, αλλά και όλοι. Δυστυχώς έτσι είναι.Quote:
αυτό δεν δείχνει ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του πάντως. αν είσαι καλά εσύ, αποδέχεσαι και την διαφορετικότητα.
αμα είσαι 58 αλλα μυώδης, είναι και γαμώ! γενικά τα κιλά από μόνα τους δεν λένε και τίποτα. μπορεί να είσαι 40 κιλά, αλλά να μην έχεις μισό μυ επάνω σου!Quote:
Originally posted by dora-agxos
βρε παιδια ο καθε ανθρωπος μπορει να νιωθει καλα με τον εαυτο του ειναι 40 κιλα ειτε 140!εγω ημουν 45 κιλα καποτε τωρα 58 κ ειμαι χαρουμενη!δεν μου αρεσει το αδυνατο προτυπο,χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι ρατσιστρια!
καλα ειναι να κοιταμε πρωτα τα κιλα της ψυχης κ μετα του σωματος :)
Λοιπόν Φωτεινό γαλάζιο μονοπάτι, τί να πω εδώ;...
\'... Το πιο λογικό είναι ότι τα πάει πολύ καλά με αυτή την κατηγορία και γι\'αυτό το αντίθετο το κράζει...\'
Είναι λογικός και τα έχει καλά με τον εαυτό του - ψυχή τε σώματι - ο άνθρωπας που... κράζει τους άλλους;... σιγά μη τους παίρνει και στο κατόπι με τις πέτρες βρε, λολ!... :D ...
Να παίζει ο μάτης, δε λέω. Μόνο μη στραβωθεί και πάειι για λέϊζερ στο τέλος... :P ... Δώρα μια διευκρίνηση, αλλά το πάω το θέμα σε άλλο επίπεδο τώρα. Όχι δε θεωρώ ότι ένας άνθρωπος τα έχει καλά με τον εαυτό του στα 140 κιλά ας πούμε. Και το λέω σε σχέση με την υγεία του. Όταν βλέπω ανθρώπους που ναι μεν δεν έχουν κόμπλεξ με πολλά κιλά, να μη τους νοιάζει για το εσωτερικό οργανικό κομμάτι, δε θεωρώ ότι τα έχουν καλά με τον εαυτό τους...
10 κιλά παραπάνω δεν τη λες χοντρή όμως και αυτές που την κράζουν όντως έχουν πρόβλημα. Τώρα 10 κιλά κάτω είναι πολύ, δεν συγκρίνεται με τα 10 κιλά πάνω.Quote:
τώρα τα γυρίζεις αλλιώς! δεν λέμε για ακραίες παθολογικές περιπτώσεις πάχους. αλλά πχ κάποια που έχει δέκα κιλά παραπάνω. το να κράξει τις κοπέλες με \"κανονικό\" βάρος, δεν δείχνει ότι είναι καλά με τον εαυτό της, αλλά μάλλον το αντίθετο...
αλομπαρ μιλαω καθαρα για το αισθητικο κομματι..σιγουρα δεν ειναι υγιες,οπως κ η αντιθετη περιπτωση των 40 κιλων.(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ)
συγγνωμη αλλα lipba δεν ειναι τα αρχικα του lightbluepath?
εσυ αλλαξες το νικ σου για να μασκαρευτεις?
μου θυμιζεις τον καρχαρια του αρκα που εξεχει το πτερυγιο εκτος νερου κ φοραει γυαλια ηλιου σαν ντετεκτιβ, κ μετα λεει: \"ουπς, μας καταλαβανε!\"
μα πριν λίγο δεν έλεγες ότι όποιος κράζει σημαίνει ότι τα έχει τόσο καλά με την δική του κατηγορία που κράζει τις άλλες?Quote:
10 κιλά παραπάνω δεν τη λες χοντρή όμως και αυτές που την κράζουν όντως έχουν πρόβλημα. Τώρα 10 κιλά κάτω είναι πολύ, δεν συγκρίνεται με τα 10 κιλά πάνω.Quote:
τώρα τα γυρίζεις αλλιώς! δεν λέμε για ακραίες παθολογικές περιπτώσεις πάχους. αλλά πχ κάποια που έχει δέκα κιλά παραπάνω. το να κράξει τις κοπέλες με \"κανονικό\" βάρος, δεν δείχνει ότι είναι καλά με τον εαυτό της, αλλά μάλλον το αντίθετο...
προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτό πάντως. το πιο νορμάλ είναι να μην ασχολείσαι...
Η περίπτωση των 40 κιλών είναι υγιής μόνο για τις μικροκαμωμένες έτσι κι αλλιώς. Φυσικά και δεν είναι για ύψος από 1.60 και πάνω. Τώρα το λύσαμε επιτέλους!
:D
Καταρχάς είναι γαλάζιο μονοπάτι σκέτο το light πάει στο blue και σημαίνει γαλάζιο. Μετά δεν θέλω να το συνεχίσω γι\'αυτό δεν σχολιάζω, θα πω εγώ τα δικά μου και εσύ τα δικά σου, δεν έχει νόημα όλο αυτό. Διαφωνούμε πάντως.Quote:
Λοιπόν Φωτεινό γαλάζιο μονοπάτι, τί να πω εδώ;...
\'... Το πιο λογικό είναι ότι τα πάει πολύ καλά με αυτή την κατηγορία και γι\'αυτό το αντίθετο το κράζει...\'
Είναι λογικός και τα έχει καλά με τον εαυτό του - ψυχή τε σώματι - ο άνθρωπας που... κράζει τους άλλους;... σιγά μη τους παίρνει και στο κατόπι με τις πέτρες βρε. λολ!... :D ...
Να παίζει ο μάτης, δε λέω. Μόνο μη στραβωθεί και πάειι για λέϊζερ στο τέλος... :P ... Δώρα μια διευκρίνηση, αλλά το πάω το θέμα σε άλλο επίπεδο τώρα. Όχι δε θεωρώ ότι ένας άνθρωπος τα έχει καλά με τον εαυτό του στα 140 κιλά ας πούμε. Και το λέω σε σχέση με την υγεία του. Όταν βλέπω ανθρώπους που ναι μεν δεν έχουν κόμπλεξ με πολλά κιλά, να μη τους νοιάζει για το εσωτερικό οργανικό κομμάτι, δε θεωρώ ότι τα έχουν καλά με τον εαυτό τους...
Μιλάγαμε για πολλά κιλά ή για πολύ λίγα τότε όχι για λίγη διαφορά. Θα το συνεχίσουμε κι άλλο; Αφού διαφωνούμε κι εμείς, δεν βγάζουμε άκρη.Quote:
μα πριν λίγο δεν έλεγες ότι όποιος κράζει σημαίνει ότι τα έχει τόσο καλά με την δική του κατηγορία που κράζει τις άλλες?
προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτό πάντως. το πιο νορμάλ είναι να μην ασχολείσαι...
Συγγνώμη που δεν ήξερα ότι το light πάει στο blue. Άλλο τίποτα;... αυτό μου έλειπε να συμφωνήσω κιόλας ρε συ...
ωραία θα ήταν, μια φορά, έτσι για αλλάγη να βγάλουμε άκρη παρόλο που διαφωνούμε.Quote:
Μιλάγαμε για πολλά κιλά ή για πολύ λίγα τότε όχι για λίγη διαφορά. Θα το συνεχίσουμε κι άλλο; Αφού διαφωνούμε κι εμείς, δεν βγάζουμε άκρη.
αν και στο συγκεκριμένο θέμα, μου φαίνεται ότι βγήκε άκρη, όχι?
αφηστε την ακρη κ πιαστε την μεση :P
Λοιπόν, μιας και το θέμα έχει να κάνει με την εμφάνιση - κι ας με πει ρατσίστρια όποιος θέλει - πείτε μου κάτι. Γιατί αρκετές γυναίκες που δεν είναι καθόλου μα καθόλου ελκυστικές, ντύνονται προκλητικά και με ρούχα που δεν αναδεικνύουν καθόλου το σώμα τους;... Εν ολίγοις, γιατί πετάνε όξω βυζιά, κώλους, μπούτια, κοιλιές όταν υπάρχουν σε περίσσεια;... σας αφήνω, καλό απόγεμα...
Δεν είπα τίποτα, απλά εξήγησα τι σημαίνει το ψευδώνυμό μου. Γιατί αυτό σου έλειπε; Υποννοείς κάτι;Quote:
Συγγνώμη που δεν ήξερα ότι το light πάει στο blue. Άλλο τίποτα;... αυτό μου έλειπε να συμφωνήσω κιόλας ρε συ...
Γιατί έτσι ρίχνουνε τους άντρες. Γιατί οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν γούστο και προτιμούν αυτές από μία σεμνή και όμορφη.Quote:
Λοιπόν, μιας και το θέμα έχει να κάνει με την εμφάνιση - κι ας με πει ρατσίστρια όποιος θέλει - πείτε μου κάτι. Γιατί αρκετές γυναίκες που δεν είναι καθόλου μα καθόλου ελκυστικές, ντύνονται προκλητικά και με ρούχα που δεν αναδεικνύουν καθόλου το σώμα τους;... Εν ολίγοις, γιατί πετάνε όξω βυζιά, κώλους, μπούτια, κοιλιές όταν υπάρχουν σε περίσσεια;... σας αφήνω, καλό απόγεμα...
Ποιά άκρη βγήκε;Quote:
ωραία θα ήταν, μια φορά, έτσι για αλλάγη να βγάλουμε άκρη παρόλο που διαφωνούμε.
αν και στο συγκεκριμένο θέμα, μου φαίνεται ότι βγήκε άκρη, όχι?
Ή γιατί απλά δεν έχουν γούστο.Quote:
Γιατί έτσι ρίχνουνε τους άντρες. Γιατί οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν γούστο και προτιμούν αυτές από μία σεμνή και όμορφη.Quote:
προσβολη ειναι να αρχισω να υποτιμαω τον αλλο πχ να τον βριζω, ειρωνευομαι, γενικως να προσπαθω να τον μειωνω ως ανθρωπο πατωντας σε διαφορες αφορμες.Quote:
Άμα το να μου κάνει παρέα μια ζωή νομίζεις ότι είναι γλίτωμα, τότε τι να σου πω, με προσβάλλεις διπλά.Quote:
Originally posted by lucifer
τα γλυτωσε τα στεφανα ο ανθρωπος ;)
προσβολη ΔΕΝ ειναι να μην ταιριαζω με καποιον κ να μην κανω παρεα μαζι του κ μαλιστα για μια ζωη. (αλλα ακομα κ να μη θελω να παω μαζι του για καφε)
προσβολη ΔΕΝ ειναι να μην θελω να παντρευτω καποιον (για οποιοδηποτε λογο).
οποτε κανεις δεν σε προσεβαλε. ουτε ο πρωην σου, ουτε εγω.
ναι, μπορει καποιος να μην γουσταρει τα στεφανα, που ειναι το προβλημα?
κ μπορει καποιος να μην σε παει, που ειναι το προβλημα?
Quote:
Originally posted by aeolus74
Με χαρακτήρισες
εχεις λαθος δεν σε αφορα το σχολιο μου,
αλλα δεν θα πολεμησω για να στο αποδειξω.
Αν αυτο που σου λεω δεν σου αρκει,
μεινε με την γνωμη σου.
Προσβολή είναι να μιλάς υποτιμητικά για κάποιον πχ τώρα που λες στεφάνια. Δεν είπα για τον πρώην μου. Και προσβολή το θεωρώ επίσης να μην πας κάποιον αλλά άσχετο αυτό.Quote:
προσβολη ειναι να αρχισω να υποτιμαω τον αλλο πχ να τον βριζω, ειρωνευομαι, γενικως να προσπαθω να τον μειωνω ως ανθρωπο πατωντας σε διαφορες αφορμες.
προσβολη ΔΕΝ ειναι να μην ταιριαζω με καποιον κ να μην κανω παρεα μαζι του κ μαλιστα για μια ζωη. (αλλα ακομα κ να μη θελω να παω μαζι του για καφε)
προσβολη ΔΕΝ ειναι να μην θελω να παντρευτω καποιον (για οποιοδηποτε λογο).
οποτε κανεις δεν σε προσεβαλε. ουτε ο πρωην σου, ουτε εγω.
ναι, μπορει καποιος να μην γουσταρει τα στεφανα, που ειναι το προβλημα?
κ μπορει καποιος να μην σε παει, που ειναι το προβλημα?
Quote:
η εποχη που το τετραπαχο του ρουμπενς ηταν ιδανικο, εχει προ πολλου τελειωσει.
ωιμε....!
:(
ανοιξε το μπαμπινιωτη να διαβασεις τον ορισμο της προσβολης.Quote:
Και προσβολή το θεωρώ επίσης να μην πας κάποιον αλλά άσχετο αυτό.
κ κανα βιβλιο ψυχολογιας για διαπροσωπικα.
πολυ καταναγκαστικη ζωη θα ζουσαμε αν επρεπε με το στανιο να τους συμπαθουμε ολους!!!
Quote:
Καταρχάς είναι γαλάζιο μονοπάτι σκέτο το light πάει στο blue και σημαίνει γαλάζιο.
οριστε,
αυτες οι ελλείψεις της αγγλικης γλωσσας δημιουργουν παρεξηγησεις....
Quote:
Γιατί έτσι ρίχνουνε τους άντρες. Γιατί οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν γούστο και προτιμούν αυτές από μία σεμνή και όμορφη.
ενταξει ακομα και αν δεν συμφωνω με αυτο το γουστο,
πχ εγω με μια που τα πεταει ολα εξω, για πηδημα το σκεπτομαι, για συντροφο μου ποτε.....,
τι να τους κανουμε αυτους? λοβοτομη?
Να σου πω, ποιά είσαι που θα μου κάνεις υποδείξεις εμένα; Προτιμώ να το λήξουμε εδώ, δεν έχω να πω τίποτα μαζί σου. Άσε που σου εξηγώ και δεν καταλαβαίνεις, εγώ μίλησα για ειρωνία και το ίδιο λες κι εσύ ότι είναι προσβολή.Quote:
ανοιξε το μπαμπινιωτη να διαβασεις τον ορισμο της προσβολης.
κ κανα βιβλιο ψυχολογιας για διαπροσωπικα.
πολυ καταναγκαστικη ζωη θα ζουσαμε αν επρεπε με το στανιο να τους συμπαθουμε ολους!!!