true true!!!
Printable View
true true!!!
παντα ηθελα να τον δω αλλα που....Quote:
Originally posted by janet
που την είδες εδώ την έπαρση;
εγώ βλέπω τον πύργο της Βαβέλ
μπορεις να μου τον περιγραψεις?
σωπα ρε τζανετ!Quote:
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ειλικρινά μπαίνω στο site πλέον και γίνομαι χειρότερα. Είμαι ένα βήμα πριν να φύγω απλά δεν έχω κάτι άλλο να κάνω.
Και γιατί δεν φεύγεις είπαμε?
καθόλου σωστή ε? εσύ και λούσιφερ, γιατί έτσι?
δεν ειμαστε σωστες γιατι? επειδη δεν χαιδευουμε αυτια?
κ αν δεν την ειδες την επαρση, ισως ειναι καιρος να επισκευτεις οφθαλμιατρο!
Quote:
Originally posted by lucifer
σωπα ρε τζανετ!Quote:
Quote:
Quote:
Ειλικρινά μπαίνω στο site πλέον και γίνομαι χειρότερα. Είμαι ένα βήμα πριν να φύγω απλά δεν έχω κάτι άλλο να κάνω.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΗ επιμένω!!! (γιατί βλέπω επίθεση σε άρρωστο άτομο χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο και όχι μόνο σε αυτό το θέμα άλλα και σε άλλα)
σε αυτό τα θέμα κάνεις εσύ δήθεν προσπάθεια να βοηθήσεις
είσαι ψυχολόγος και δεν το ήξερα;;;;
Σποντούλες σποντούλες; Κοίτα τον εαυτό σου καλύτερα γιατί αυτό θα πει έπαρση. Να θεωρείς ότι ο εαυτός σου είναι ο καλύτερος και να σχολιάζεις τους άλλους.Quote:
Originally posted by Zhenia
Ο Ηράκλειτος έλεγε πως η έπαρση είναι εμπόδιο στην προκοπή.
Κοπελιά, λίγα λόγια για μένα και την Janet. Μην μας βάζεις στο στόμα σου, γιατί μας βρωμίζεις!Quote:
σωπα ρε τζανετ!
επειδη απο ολη την προηγουμενη συζητηση σου με την lighbluepath δεν προκυπτουν τα παραπανω που γραφεις, ειναι προφανες οτι προκυπτουν απο ιδιωτικες σου συζητησεις.Quote:
Originally posted by krino
ακουσε με να σου πω δυο λογακια προσεκτικα.
Καταρχην ευχομαι το ταχυτερο δυνατο να τελειωσεις ομαλα με ολα τα προβληματα σου.
Ομως για να μην αποκτησω εγω προβληματα εκει που δεν εχω,
φροντισε να παραμεινεις μακρια μου, για τα επομενα χρονια της ζωης σου, ειτε στο φορουμ, ειτε εξω απο το φορουμ, ειτε στους δρομους που περπατας.
Εχω ηδη ανεκτει αρκετα απο οσα εχεις κανει σε βαρος μου, τωρα θα πρεπει να σε βαλω με το ζορι και στο βρακι μου για να τσεκαρεις τι χρωμα εχει.
Ενα ευαισθητο σημειο που με ξεπερνα ειναι η κατινια γυρω μου, οποτε ας παιρνεις και δεκα κουβαδες φαρμακα και ας εχεις ολο το DRM....
Μακαρι να τα λυσεις ολα, αρκει να μην τα αποκτησω εγω ε?
Στα γραφω ολα αυτα δημοσια,
γιατι εγω πρωτον δεν ειμαι κατινα να περιφερομαι γυρω γυρω και δευτερον γιατι αδιαφορω αν θα με βρισεις, κουτσομπολεψεις, σχολιασεις πισω απο την πλατη μου η εδω.
Ολες τις ευχες μου για το καλυτερο σε εσενα - οπως και σε ολο το κοσμο - αρκει να μενεις μινιμουμ ενα χιλιομετρο μακρια μου.
Τελος,
εννοειται οτι εισαι delete απο παντου και οσο και να κοπανιεσαι,
για μενα πολυ απλα δεν υπαρχεις.
Αναλογα τα σχολια σου, εκεινος που θα απαντησει θα ειναι ο αντμιν και οχι εγω
τελια παυλα
και ΜΟΝΟ κατινα μπορεις να εισαι και τπτ παραπανω, οπως πολλες φορες εχεις αποδειξει εδω μεσα, οταν χρησιμοποιεις προσωπικες σου συζητησεις για να κραζεις εδω μεσα......
μπορουσες καλλιστα ολα αυτα να τα πεις ιδιωτικα.
κανεναν δεν αφορουν...
αλλα ειπαμε, μια κατινα δεν μπορει να συγκρατηθει απο το ανακατευει τον ενα και τον αλλο και ιδιωτικες της συζητησεις με δημοσιες..
σοβαρα? ο,τι θελω θα κανω! κ δε θα μου πεις εσυ τι θα κανω! ποια νομιζεις οτι εισαι?Quote:
Κοπελιά, λίγα λόγια για μένα και την Janet. Μην μας βάζεις στο στόμα σου, γιατί μας βρωμίζεις!Quote:
σωπα ρε τζανετ!
(για να δεις πως ειναι το στυλ σου!)
Καλησπέρα. Είμαι νέα στο forum αλλά τις τελευταίες δύο - τρεις μέρες διαβάζω post για αλληλοκατηγορίες και \"έχθρες\" κοκ.
Και αναρωτιέμαι γιατί να σπαταλάτε τόση ενέργεια (ψυχική και σωματική) μέσα σε ένα forum και δεν μιλάτε σε ένα msn ή ακόμα καλύτερα στο τηλέφωνο. Μπορεί αυτή η κόντρα να είναι η αρχή μια φιλίας. Ποτέ δεν ξέρεις...
Ok δες σας ξέρω και σίγουρα δε με ξέρετε απλά είχα αυτήν την απορία...
janet,η ίδια η lightbluepath έθεσε το θέμα σε νήμα.Άρα,φαντάζομαι θα ήθελε τη συμμετοχή σε αυτό.Εάν η συμμετοχή ήθελε να είναι ναι ναι ναι,τότε ας το ξεκαθάριζε,μιλάτε μου μόνο όσοι συμφωνείτε μαζί μου.Το να επιτίθεται με χαρακτηρισμούς σε οποιονδήποτε δε σκέπτεται με τρόπο μαυρόασπρο στυλ ο κόσμος είναι κακός και οι άνθρωποι suck and stick,τότε απλά δε θέλει διάλογο,αλλά μονόλογο.Ο μονόλογος-διάλογος με άτομα που συμφωνούν,μπορεί να της ικανοποιεί την ιδέα της για τον κόσμο,άρα να την καθησυχάζουν με αισθήματα ασφάλειας,γιατί δεν έρχονται σε ρήξη με τα πρότερα σχήματα σκέψης που έχει υιοθετήσει,αλλά και πάλι δεν θα αλλάξει τίποτε,γιατί μπλοκάρει όσους δε συμφωνούν από το να την επηρεάσουν στο ελάχιστο ώστε να τροποποιήσει,ενώ σε όσους συμφωνούν μαζί της τους βαφτίζει ως καλά και υποστηρικτικά πλάσματα.Πάλι μαυρόσπρα δηλαδή.
Είναι αδιέξοδες τέτοιες επικοινωνίες.Ή θέλω να βελτιώσω την επικοινωνία μου άρα θα ψαχτώ ή δεν θέλω ουσιαστικά να ψαχτώ γιατί εγώ έχω το δίκιο και το ξέρω,λολ.Δεν χωρίζεται ο κόσμος σε εχθρούς μας και μη.Πολλές φορές όσους θεωρούμε εχθρούς μπορεί στα λόγια τους να κρύβεται η λύση μας,την οποία δε βλέπουμε γιατί...είναι εχθροί μας.
Όταν αφορά άλλους να είσαι κυρία. Αλλά δεν ξέρεις τι θα πει αυτό.Quote:
[σοβαρα? ο,τι θελω θα κανω! κ δε θα μου πεις εσυ τι θα κανω! ποια νομιζεις οτι εισαι?
Γιατί εσύ έχεις διάθεση να αλλάξεις;Quote:
Originally posted by RainAndWind
janet,η ίδια η lightbluepath έθεσε το θέμα σε νήμα.Άρα,φαντάζομαι θα ήθελε τη συμμετοχή σε αυτό.Εάν η συμμετοχή ήθελε να είναι ναι ναι ναι,τότε ας το ξεκαθάριζε,μιλάτε μου μόνο όσοι συμφωνείτε μαζί μου.Το να επιτίθεται με χαρακτηρισμούς σε οποιονδήποτε δε σκέπτεται με τρόπο μαυρόασπρο στυλ ο κόσμος είναι κακός και οι άνθρωποι suck and stick,τότε απλά δε θέλει διάλογο,αλλά μονόλογο.Ο μονόλογος-διάλογος με άτομα που συμφωνούν,μπορεί να της ικανοποιεί την ιδέα της για τον κόσμο,άρα να την καθησυχάζουν με αισθήματα ασφάλειας,γιατί δεν έρχονται σε ρήξη με τα πρότερα σχήματα σκέψης που έχει υιοθετήσει,αλλά και πάλι δεν θα αλλάξει τίποτε,γιατί μπλοκάρει όσους δε συμφωνούν από το να την επηρεάσουν στο ελάχιστο ώστε να τροποποιήσει,ενώ σε όσους συμφωνούν μαζί της τους βαφτίζει ως καλά και υποστηρικτικά πλάσματα.Πάλι μαυρόσπρα δηλαδή.
Είναι αδιέξοδες τέτοιες επικοινωνίες.Ή θέλω να βελτιώσω την επικοινωνία μου άρα θα ψαχτώ ή δεν θέλω ουσιαστικά να ψαχτώ γιατί εγώ έχω το δίκιο και το ξέρω,λολ.Δεν χωρίζεται ο κόσμος σε εχθρούς μας και μη.Πολλές φορές όσους θεωρούμε εχθρούς μπορεί στα λόγια τους να κρύβεται η λύση μας,την οποία δε βλέπουμε γιατί...είναι εχθροί μας.
γιατι εισαι εσυ κυρια?Quote:
Όταν αφορά άλλους να είσαι κυρία. Αλλά δεν ξέρεις τι θα πει αυτό.Quote:
[σοβαρα? ο,τι θελω θα κανω! κ δε θα μου πεις εσυ τι θα κανω! ποια νομιζεις οτι εισαι?
ρέιν, δεν ξέρω γιατί αναφέρεασαι ειδικά σε μένα εγώ έκανα μια παρατήρηση σε κάτι που δεν βλέπω σωστό και επιμένω ότι έχω δίκαιο!
κοιτα εδω πως υπερασπιζετε τον κρινο ;)Quote:
Σποντούλες σποντούλες; Κοίτα τον εαυτό σου καλύτερα γιατί αυτό θα πει έπαρση. Να θεωρείς ότι ο εαυτός σου είναι ο καλύτερος και να σχολιάζεις τους άλλους.Quote:
Ο Ηράκλειτος έλεγε πως η έπαρση είναι εμπόδιο στην προκοπή.
Έχω αλλάξει πολλά και θα συνεχίσω να αλλάζω μέχρι το τέλος της ζωής μου.Δε θέλω να μένω στάσιμη,ούτε να με φυλακίζω η ίδια.Αλλάζω όσα μπορώ,με δουλειά,με διαδικασίες σκέψης και προσπάθειες να δω πώς όσα μαθαίνω μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινότητά μου.Όμως εδώ μιλάμε για σένα.Θέλεις να αλλάξεις την επικοινωνία σου ή είσαι ικανοποιημένη με αυτήν;Γενικά,δεν θα αλλάξεις με το ζόρι.
Σου είπα, μην με βάζεις στο στόμα σου. Εσύ μου επιίθεσαι και σε βρίζω, εγώ δεν σου έκανα τίποτα γκε γκε;Quote:
γιατι εισαι εσυ κυρια?
Τώρα ειρωνικά το λες αυτό; Αν το λες ειρωνικά δεν σου απαντάω. Αν το λες όμως κανονικά, εγώ νόμιζα πως το έλεγες για μένα. Δεν φαίνεται πουθενά από τα λόγια του εν ονόματι κυρίου έπαρση και επειδή ξέρω ότι σχολιάζετε εμένα γι\'αυτό υπέθεσα ότι είναι για μένα. Οκ?Quote:
κοιτα εδω πως υπερασπιζετε τον κρινο ;)
δεν κατάλαβα δεν θα λέμε και την γνώμη μας τώρα;;;;Quote:
σωπα ρε τζανετ!Quote:
Quote:
Quote:
Δεν θέλω να αλλάξω την επικοινωνία μου, είπα έχω τους φίλους μου όσοι και αν είναι αυτοί, με καταλαβαίνουν δεν με σχολιάζουν έτσι, δεν θα ακούσω τον καθένα που δεν του καίγεται καρφάκι για μένα και μόνο να σχολιάζει ξέρει.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Έχω αλλάξει πολλά και θα συνεχίσω να αλλάζω μέχρι το τέλος της ζωής μου.Δε θέλω να μένω στάσιμη,ούτε να με φυλακίζω η ίδια.Αλλάζω όσα μπορώ,με δουλειά,με διαδικασίες σκέψης και προσπάθειες να δω πώς όσα μαθαίνω μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινότητά μου.Όμως εδώ μιλάμε για σένα.Θέλεις να αλλάξεις την επικοινωνία σου ή είσαι ικανοποιημένη με αυτήν;Γενικά,δεν θα αλλάξεις με το ζόρι.
διαπροσωπικα δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε λμπ.Quote:
Σου είπα, μην με βάζεις στο στόμα σου. Εσύ μου επιίθεσαι και σε βρίζω, εγώ δεν σου έκανα τίποτα γκε γκε;Quote:
γιατι εισαι εσυ κυρια?
δεν με πας κ δεν σε παω κ ειναι οκ κατα τη γνωμη μου.
οσον αφορα τις αποψεις σου (κ μονο τις αποψεις σου) με πολλες διαφωνω, κ θα κανω debate οπως κανω κ με τους υπολοιπους. δεν σου επιτιθεμαι προσωπικα, απλα διαφωνω κατα κανονα με αυτα που λες.
Κανονικα το λεω, αναφερομενη στο δασυτριχο ολο μυες ποστ του κρινο που σε \"χωριζει\" ιντερνετιακα ως αλλη μουσα του γιατι η σχεση σας εγινε θυελλωδος τυφωνικια!Quote:
Τώρα ειρωνικά το λες αυτό; Αν το λες ειρωνικά δεν σου απαντάω. Αν το λες όμως κανονικά, εγώ νόμιζα πως το έλεγες για μένα. Δεν φαίνεται πουθενά από τα λόγια του εν ονόματι κυρίου έπαρση και επειδή ξέρω ότι σχολιάζετε εμένα γι\'αυτό υπέθεσα ότι είναι για μένα. Οκ?Quote:
κοιτα εδω πως υπερασπιζετε τον κρινο ;)
:Ρ
Απ\'΄το κλάσιμο και απ\'το χέσιμο τι είναι καλύτερο?
το \"σωπα ρε\" ειναι εκφραση, σα να λεμε, \"αντε ρε τζανετ\"!Quote:
δεν κατάλαβα δεν θα λέμε και την γνώμη μας τώρα;;;;
φυσικα μπορεις να λες τη γνωμη σου κ οσο θες.
εγω προσωπικα διαφωνω με τη συγκεκριμενη γνωμη σου κ εχω κ εγω δικαιωμα να διαφωνησω κ να πω κ εγω τη δικη μου διαφορετικη!
α, κ μπαι δε γουει, δεν ειναι αναγκη ουτε να συμφωνησουμε, ουτε να πεισει κανεις κανεναν!
μπορουμε απλα να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε!
Ναι αλλά με κρίνεις. Και το κάνεις συνέχεια. Και με ενοχλεί και σου λέω να το σταματήσεις. Αλλά δεν παίρνεις χαμπάρι.Quote:
διαπροσωπικα δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε λμπ.
οσον αφορα τις αποψεις σου (κ μονο τις αποψεις σου) με πολλες διαφωνω, κ θα κανω debate οπως κανω κ με τους υπολοιπους. δεν σου επιτιθεμαι προσωπικα, απλα διαφωνω κατα κανονα με αυτα που λες.
Που τα λέει όλα αυτά; Anyway.Quote:
Κανονικα το λεω, αναφερομενη στο δασυτριχο ολο μυες ποστ του κρινο που σε \"χωριζει\" ιντερνετιακα ως αλλη μουσα του γιατι η σχεση σας εγινε θυελλωδος τυφωνικια!
:Ρ
Ονειροπλασμένε τι εννοείς;Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Προτίμησε το κλάσιμο, γιατί ο γέρος ή απο χέσιμο ή απο πέσιμο θα την πάθει!!!Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
γιατί δεν \"πηγαινόσαστε\" βρε παιδιά;Quote:
διαπροσωπικα δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε λμπ.
και γιατί οι απόψεις τhς lbp δεν είναι σωστές και δεν σου αρέσουν αυτά που γράφει,
εγώ δεν είδα να γράφει κάτι το εξωφρενικό
μάλλον το πήρες πάνω σου λουσιφερ που όλοι εδώ σου γράφουν ότι λες σωστά πράγματα
δεν ξέρω όμως εγώ κατά πόσο σωστά είναι αυτά που γράφεις θα κάνω μια έρευνα
και να λές στην ψύχρα σε ένα άρρωστο άτομο ότι δεν το πας
είναι \"το μαχαίρι στο κόκαλο \" και δεν συμφωνώ πάλι καθόλου
λουσιφερ δεν θέλω να με παρεξηγήσεις δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά να έχουμε και λίγη κατανόηση ε?
Quote:
το \"σωπα ρε\" ειναι εκφραση, σα να λεμε, \"αντε ρε τζανετ\"!Quote:
δεν κατάλαβα δεν θα λέμε και την γνώμη μας τώρα;;;;
φυσικα μπορεις να λες τη γνωμη σου κ οσο θες.
εγω προσωπικα διαφωνω με τη συγκεκριμενη γνωμη σου κ εχω κ εγω δικαιωμα να διαφωνησω κ να πω κ εγω τη δικη μου διαφορετικη!
α, κ μπαι δε γουει, δεν ειναι αναγκη ουτε να συμφωνησουμε, ουτε να πεισει κανεις κανεναν!
μπορουμε απλα να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε!
οk! είμαστε μια παρέα και ο καθένας λέει την γνώμη του και δεν υπάρχει λόγος να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον
πραγματι σε εχω κρινει, οπως κ εσυ κρινεις τους αλλους, κ οπως κ ο καθενας καποιες φορες κρινει. δλδ οταν λεμε, ο ταδε ειναι καλο παιδι, αυτο δεν ειναι κριση? (θετικη). αντιστοιχα κ αν πουμε ο ταδε μου τη δινει (αρνητικη).Quote:
Ναι αλλά με κρίνεις. Και το κάνεις συνέχεια. Και με ενοχλεί και σου λέω να το σταματήσεις. Αλλά δεν παίρνεις χαμπάρι.
εσυ οταν ανοιξες ολοκληρο θρεντ με τιτλο, ποιος αξιζει σε αυτο το φορουμ, αυτο δεν ηταν ερωτηση κρισεως περι της αξιας των μελων του φορουμ?
σε ειπα εγωιστρια, λοιπον. so what? κ τι εγινε λοιπον με αυτο? (χεστηκε η φοραδα στ αλωνι). πεθανες? ηρθε η συντελεια του κοσμου? ειπα πουθενα οτι θα πρεπε να το παρεις βαρεως? ειπα πουθενα οτι ειμαι ο θεος αυτοπροσωπως κ σε εκρινα για τη δευτερα παρουσια κ θα σε στειλω στην κολαση? κ στο κατω κατω με τα δικα σου τα κριτηρια δεν ειναι καν δυσμενης κριση, εφοσον μας εχεις ξεκαθαρισει οτι για σενα ο εγωισμος δεν ειναι κατι κακο. δυσμενης κριση ειναι μονο με τα δικα μου τα κριτηρια, που για μενα ο (πολυς) εγωισμος ειναι αρνητικο στοιχειο.
ξερεις ολοι δεχομαστε δυσμενεις κρισεις κατα καιρους. η διαφορα μεταξυ εσου κ εμου ΔΕΝ ειναι οτι εγω δεν λαμβανω δυσμενεις κρισεις, ενω εσυ λαμβανεις.
η διαφορα μας εγκειται στο οτι εγω τις δεχομαι πολυ πιο ευκολα ενω εσυ δεν τις δεχεσαι με τπτ κ ενοχλεισαι κ κανεις κ ρανεις. μηπως αυτο το τελευταιο θα επρεπε να το δουλεψεις λιγο με τον εαυτο σου?
με λιγα λογια, σε υποχρεωσα εγω ποτε να κατσεις κ να ενοχλεισαι απο τις κρισεις μου?
σταματώ γιατί θα με βάλουν και φυλακή εδώ μεσα._
πώς τους ξέφυγα και δεν με βάλαν ακόμη.
:D:P:P
βρε κοριτσια μη μαλωνετε συνεχεια δεν βγαινει κατι,αφηστε την ησυχη τη λαιτ
Δεν σου απαντάω γιατί δεν θέλω να το συνεχίσω.Quote:
πραγματι σε εχω κρινει, οπως κ εσυ κρινεις τους αλλους, κ οπως κ ο καθενας καποιες φορες κρινει. δλδ οταν λεμε, ο ταδε ειναι καλο παιδι, αυτο δεν ειναι κριση? (θετικη). αντιστοιχα κ αν πουμε ο ταδε μου τη δινει (αρνητικη).
εσυ οταν ανοιξες ολοκληρο θρεντ με τιτλο, ποιος αξιζει σε αυτο το φορουμ, αυτο δεν ηταν ερωτηση κρισεως περι της αξιας των μελων του φορουμ?
σε ειπα εγωιστρια, λοιπον. so what? κ τι εγινε λοιπον με αυτο? (χεστηκε η φοραδα στ αλωνι). πεθανες? ηρθε η συντελεια του κοσμου? ειπα πουθενα οτι θα πρεπε να το παρεις βαρεως? ειπα πουθενα οτι ειμαι ο θεος αυτοπροσωπως κ σε εκρινα για τη δευτερα παρουσια κ θα σε στειλω στην κολαση? κ στο κατω κατω με τα δικα σου τα κριτηρια δεν ειναι καν δυσμενης κριση, εφοσον μας εχεις ξεκαθαρισει οτι για σενα ο εγωισμος δεν ειναι κατι κακο. δυσμενης κριση ειναι μονο με τα δικα μου τα κριτηρια, που για μενα ο (πολυς) εγωισμος ειναι αρνητικο στοιχειο.
ξερεις ολοι δεχομαστε δυσμενεις κρισεις κατα καιρους. η διαφορα μεταξυ εσου κ εμου ΔΕΝ ειναι οτι εγω δεν λαμβανω δυσμενεις κρισεις, ενω εσυ λαμβανεις.
η διαφορα μας εγκειται στο οτι εγω τις δεχομαι πολυ πιο ευκολα ενω εσυ δεν τις δεχεσαι με τπτ κ ενοχλεισαι κ κανεις κ ρανεις. μηπως αυτο το τελευταιο θα επρεπε να το δουλεψεις λιγο με τον εαυτο σου?
με λιγα λογια, σε υποχρεωσα εγω ποτε να κατσεις κ να ενοχλεισαι απο τις κρισεις μου?