Originally Posted by
ioannis2
Όπως έγγραψε πιο πάνω ο ΠΑΟΛΟ μισογύνηδες άντρες δεν υπάρχουν, τουλάχιστον εγώ δεν είμαι τέτοιος και ειμαι βέβαιος γι’ αυτό. Και δεν υπάρχει κανείς άντρας που δε θα θελε δίπλα του μια γυναίκα, ίσως και να ναι αυτός ο βασικός σκοπός του στη ζωή, μια γυναίκα στην οποία ουσιαστικά να αφιερωθεί, να θυσιάσει οτιδήποτε άλλο σημαντικό στη ζωή του για να της προσφέρει αγάπη, στοργή, ασφάλεια και ευτυχία, και η δική του ευτυχία να πηγάζει από την ευτυχία που νοιώθει αυτή η γυναίκα στο πλαι του. Ένας τέτοιος άντρας είμαι και γω. Και θέλω ολόψυχα να τα προσφέρω όλα αυτά.
Μόνο που φαίνεται ότι πολλες, ίσως και να ναι νοοτροπία των καιρών μας, δεν δίνουν στον άλλο την ευκαιρία, απορρίπτουν με την πρώτη ματιά ή μετά παό λίγη κουβέντα. Άμα ο άλλος δεν έχει την ικανότητα να τις εντυπωσιάσει με φανταχτερές παπαριές περί δυναμισμού, αποφασιστικότητας, επιτυχίας και πλούτου ικανότητας στο σεξ και ωραίων κομπλιμέντων τότε είναι χαμένος από χέρι. Και πολλές είναι αυτές που εντυπωσιάζονται από τετοιους μαλάκες και τους δίνονται εύκολα ψυχικά και σωματικά. Μεθοδικά τις κάνουν να τους ερωτευτούν παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως τους πλεον δυναμικούς, ιδανικά πρότυπα άντρα, κι αν δε μπορούν να το κάνουν αυτό, γίνονται κολλιτσίδες υπό το μανδύα του ερωτευμενου.
Και ανακαλύπτουν οι γυναίκες αυτές με τον καιρό ότι τα υψηλά στάνταρ στα οποία παρουσίασε τον εαυτό του ο τύπος είναι πιο κάτω και ακόμα πιο κάτω όσο περνά ο καιρός και προχωρά η γνωριμία. Όταν δηλαδή ο τύπος με τις παπαριές κατάφερε να τις εντυπωσιάσει και να τις κάνει να τον ερωτευτού. Και άμα ερωτευτείς κάποιον και ξεκινήσεις να κάνεις ζωή μαζί του δε νομίζω να ναι και τόσο εύκολο να ξεμπλέξεις. Από το σημείο αυτό και μετά αρχίζεις να υφίστασε όλα τα πλην, τα όσα σου παρουσίαζε για συν στο άτομο του ανήκουν πλεόν στη σφαίρα της φαντασιας και της ιστορίας. Και τότε είναι που αρχίζουν οι καυγάδες, ξυλοφορτώνει τη γυναίκα, τη βρίζει, κάνει απιστίες και στο τέλος η κοπέλα με δτο δίκιο της τον διώχνει, της μένουν όμως τα τραύματα της αποτυχημένης σχέσης.
Το χειρότερο όμως είναι να βλέπεις μια κοπέλα να μπλέκει συνέχεια στις ίδιες καταστάσεις και να φτάνει μετά από πολλές αποτυχίες σε μια ηλικία και να διερωτάται που υπάρχει αγάπη και οι άντρες να ναι ότι χειρότερο, εκμεταλλευτές, άτομα που βλέπουν τη γυναίκα σα μηχανή του σεξ και τίποτα παραπάνω. Όμως είναι όλοι οι άντρες τέτοιοι; Η μήπως ήταν οι άντρες στις αποτυχημένες της σχέσεις και γενικεύει το θέμα για όλους; Σίγουρα κάποια κοπέλα θα χει και αποτυχίες στη ζωή και δικαιολογημένα λόγω απειρίας, λόγω ενθουσιασμού κλπ. Και θα θελει στήριξη και αγάπη για να τις ξεπεράσει, όμως από κάποιο σημείο και μετά αφού ήδη έχει δει πολλά στη ζωή της γεννιούνται ερωτήματα, αν όντως δεν ήξερε, παρασύρθηκε από κάποιους επιτήδειους κλπ ή επιζητούσε το εφήμερο, αυτό που απ την άλλη πλευρά ψάχνουν κάποιοι επιτήδιοι για να κάνουν σεξ δωρεάν.
Εμένα με απέρριψαν αρκετές χωρίς καν να μου δώσουν ευκαιρία, αυτός είναι ντροπαλός, ήρεμος, όμως πιο μεγάλες σε ηλικία από εμένα που έχουν δει αρκετά στη ζωή τους με πλησιαζουν, δεν μπορω όμως να κάνω κάτι μαζί τους γιατί είναι πιο μεγάλες μου. Και να δείχνω τετοιος ε δεν ξερουν μέχρι που μπορώ να φτάσω αμα κάτι το θέλω ή πω αυτό θα κάνω!!!
΄Ισως αυτά που γραψα στην αρχή του μηνύματος να φαντάζουν γελοία ή παλιομοδίτηκα. Εγώ όμως κατέληξα σε αυτά βλέποντας αρκετά γεροντακια εκεί έξω ζευγαρι μετα από τόσα χρόνια σε πελάγη ευτυχίας. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανεις εδώ που δε θα θελε τετοια ευτυχία στη ζωή του;