Originally Posted by
sabb
Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο κόσμος σταμάτησε να γυρίζει... Έχω διαβάσει πολλές φορές από τότε όλα όσα μηνύματα σας είτε στο θρεντ είτε με πμ , μου έδιναν δύναμη να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα μου, να συνεχίσω να ζω και να υπάρχω, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου...
Λίγο πιο πάνω από εκεί που στέκομαι σιωπηλός κάθε πρωί να κραυγάζω από μέσα μου πόσο μου λείπεις, είναι ένας τάφος γεμάτος με αρκουδάκια, φουρφούρια, γλάστρες και λουλούδια τόσα πολλά, που δύσκολα διακρίνεται το μάρμαρο που σκεπάζει το κορμάκι μιας 5χρονης....
Σου τον έδειξα πολλές φορές...
Ποια μοίρα στέρησε δυο γονείς από το παιδάκι τους ?
Ποιος θεός τους μεταμόρφωσε σε ζόμπι από τη μια στιγμή στην άλλη και τους καταράστηκε να περιφέρονται στον κόσμο των ζωντανών, άψυχοι?
Ποια ανώτερη δύναμη σχεδίασε να κόψει το νήμα της ζωής ενός αθώου παιδιού στα 5 του χρόνια ???
Τι στο καλό έκανε και δεν εξυπηρετούσε τα συμπαντικά πλάνα ένα μικρό κοριτσάκι ???
Ξέρω πως σε όσα σε ρωτάω, δεν πρόκειται ποτέ μου να πάρω μιαν απάντηση........
Αν, λέω αν, υπάρχεις κάπου στο πουθενά και στο παντού, στο ποτέ και στο πάντα, πάρε από το χεράκι την μικρή κι όλους όσους έφυγαν απ' αυτό τον κόσμο νέοι και δώσε τους όση αγάπη δεν μπόρεσαν να χορτάσουν στην λίγη ζωή που σ' έζησαν τα παιδιά σου....
Γιατί είμαι σίγουρος πως είχες τόση αγάπη, που θα έσκαγε το σύμπαν όλο.....
Όσο ζω, θα είμαι γεμάτος από σένα........