Καταρχήν θέλω να πώ ότι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΘΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
Αλλά το πήρα από την αρχή το θέμα και κάθομαι και το διαβάζω σαν τρίτος. Σαν αναγνώστης. Ναι αυτό το μπορώ να το κάνω. Ανακεφαλαιώνω και παρατηρώ ο ίδιος στον ευατό μου (είναι και μακρύ το thread αλλά χωρίς μια ματιά από πιό πίσω δεν γίνεται)
Πρώτη φορά γίνεται αυτό και σορυ σε όλους αλλά εγώ το χρειαζόμουν. Ιδιέταιρα σορυ σε όλους που τεμάχισα τις σκέψεις σας στα δικά μου μέτρα και μάτια. Πάντως ότι αφορά τον ΑΓΓΕΛΟ μου το έκοψα όλα γιατί ήθελα να εστιάσω σε εμένα και την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου.
Εξάλλου όποιος θέλει το διαβάζει και όποιος όχι. ΄
Επαναλαμβάνω το συγνώμη από όλους που τεμάχισα τα κείμενά σας
χμ καλό παιδί φαίνεται, προσπαθεί, μες τα σκατά τα κάναν αλλά τουλάχιστον τώρα προσπαθεί
Quote:
Originally posted by husband
Γεια σε όλους.
........Ψάχνω για βοήθεια. Προσπαθώ να δω τι μπορώ εγώ να κάνω εγώ για να βοηθήσω την γυναίκα μου ( θα αναφέρομαι σε αυτήν με το όνομα ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ καθώς ήδη και από μόνη της ψάχνει για βοήθεια μέσω του διαδικτύου και της ενεργής συμμετοχής σε forum σαν και αυτό ..............
Πόνοι σε όλο το σώμα. Πλάτη λαιμός κεφάλι χέρια πόδια στομάχι στηθάγχη την ταλαιπωρούν. Θεραπεία? Μέσω νευρολόγου φαρμακευτική μόνο αγωγή. Πριν 1,5 χρόνο efexor τώρα αφού τα σταμάτησε όπως της είπε η νευρολόγος στις αρχές του καλοκαιριού υποτροπίασε και άρχισε με άλλα μεταξύ των οποίων ένα ηρεμιστικό, ένα αντικαταθλιπτικό και ένα άλλο. Ψυχολογικά??? Μέσα σε ένα γάμο οι σχέσεις παιρνούν κρίσεις. Τέτοιες περάσαμε και εμείς. Αλλά αποξενωθήκαμε, χαθήκαμε, μόνο το παιδί μας ( Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ!!! ετών 8) μας κρατούσε ουσιαστικά μαζί κάποιες φορές. Παραφερθήκαμε, χάσαμε και κάποια όρια κάποιες φορές. Μπορεί να μην χειροδικήσαμε αλλά τα λόγια είναι χοιρότερα από το ξύλο πολλές φορές. Ζήσαμε και όμορφα. Οταν ο χρόνος και η διάθεση και οι υποχρεώσεις και χίλια μύρια άλλα μας το επέτρεψαν. Αλλά τα ωραία τείνει κανείς να τα ξεχνά όταν ζει μια μαυρίλα σαν την κατάθλιψη που περνά η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ.
........
Ασ τον στηρίξουμε βρε
Quote:
Originally posted by elsa__
........Σας εκλιπαρώ. Μείνετε κοντά της. Μην επιτρέψετε στον ανθρώπινο εγωισμό και την ανυπομονησία να σας κάνουν 2 κόσμους χωριστούς. ......
και
Quote:
Originally posted by Μιχάλης
.....Έχεις υποχρέωση να βοηθήσεις την αγαπημένη σου, γεγονός που θα συμβάλλει και στην ισσοροπημένη ανάπτυξη του παιδιού σου.
Γι΄ αυτο λοιπόν βρίσκεσαι σε καλό δρόμο..
Καλά κάνεις και προσπαθείς αλλά πρόσεξε μη κλατάρεις... και η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου φαίνεται να σε αγαπά
Quote:
Originally posted by olga_soul
......Κατανοούν όλοι βάση κοινής λογικής ότι σε μία χρόνια σχέση (πόσο μάλιστα αν υπάρχει και παιδί...) δεν μπορεί μόνο ένας να σέρνει το κάρο γιατί αναλογικά κάποια στιγμή και αυτός θα κουραστεί και θα καταρρεύσει......Ίσως εσύ αρχίζεις να αισθάνεσαι πιο έντονα από όσα αναφέρεις αυτή την κόπωση και ζητάς βοήθεια πριν αποσυρθείς από όλα! Όλοι έχουμε άλλωστε τις ψυχικές μας αντοχές.....
Δεδομένου όμως ότι η γυναίκα σου έχει αποδεχτεί το σύνολο των προβλημάτων της και προσπαθεί έστω και μέσω δικτύου να ανακαλύψει μια διέξοδο.....πιστεύω ότι και σε νοιάζεται και θέλει να επανέλθει η οικογένειά της σε μια κατάσταση αρμονίας και ευτυχίας!!!!!!! Παλεύει όπως μπορεί και γι\'αυτό το λόγο αξίζει να είσαι σύμμαχός της στον αγώνα προκειμένου σταδιακά να οδηγηθείτε και η δυο στα επίπεδα που θέλετε.
Για δες όμως τι βλέπουν τα ματάκια μου
Quote:
Το σίγουρο είναι ότι εγώ τουλάχιστον δεν παριατούμαι εύκολα. Και ας μου ζήτηση η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ να χωρίσουμε πριν από 3 μήνες. Μπορεί να πόνεσα. Τι μπορεί. Με τσάκισε. Ήταν και κάτι prive chat σε άλλο site με θέμα πως θέλει να ξεφύγει από όλα και να πάει να ζήσει με τον άλλον.....
....Εγραψα πιο πάνω και λες και ήθελα να το προσπεράσω πως μου ζήτησε διαζύγιο. Ναι θα ήθελα να μην είχε συμβεί. Οπως και θα ήθελα να μην είχαμε αποξενωθεί.
ΑΑΑ έχει και άλλα. χμμμμ
Quote:
Και να ήταν μόνο τα μηνύματα στο κινητό
από τον Απρίλιο....
Και να ήταν μόνο τα τηλέφωνα από την δουλεία και από το σπίτι μας. Το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ...
Ελα όμως που είδα το mail μου. Το ξεχασμένο mail μου που της είχα δώσει τους κωδικούς. Έλα που μπήκα και στο ρημάδι το messenger.Και τσουπ. Νατο το offline message.
Και ενώ ήθελε να κάνουμε έρωτα εγώ ΗΞΕΡΑ. Εσπάσα μια πόρτα. Και της είπα ότι ξέρω γιατί δεν είχε όρεξη ούτε να μου μιλήσει και δεν αντέχω την υποκρισία. Και μου απάντησε πως δεν ήξερε καν ποιος ήταν ΑΥΤΟΣ. Και μου είπε πως δεν τρέχει τίποτα. Και έλα που ξέρω από υπολογιστές και ότι έγραφε από εκεί και πέρα ΜΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ εγώ το διάβαζα μετά. Δεν παει να άλλαζε κωδικούς και password. Δεν πάει ο άλλος να της έβγαλε κωδικούς και password από το εξωτερικό. Ξέρω από computer όπως οι άλλοι ξέρουν από λάδι. Και έλα που του έγραφε πολλά....
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. Έπρεπε εγώ να κάνω κάτι. Και προσπαθούσα. Και έκρυβα κάθε πόνο μέσα μου. Αλλά δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε κάτι να αλλάξει στην ζωή της. Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ έβγαζε τον πόνο χρόνων που έκρυβε μέσα της. Δεν ήταν ότι τον αγαπούσε. Ήθελε κάτι να αλλάξει. Και μου ζήτησε διαζύγιο κλαίγοντας. Λέγοντας ότι δεν ήθελε να μου κάνει κακό. Και σε ΑΥΤΟΝ έγραφε πόσο αποφασισμένη ήταν να τα παρατήσει όλα γιατί τον αγαπούσε. Την ίδια μέρα. Και να φύγει στο εξωτερικό. Όμως εγώ την αγαπούσα και την αγαπάω πιο πολύ. (δεν ξέρω πόοοοσο σάγαπω
.). Δεν έβαλα κανένα εγωισμό από πάνω. Φτάνει. Τον είχα και εγώ Θεό τον εγωισμό. Αλλά με τύφλωσε. Δεν έβλεπα καθαρά. Δεν ένιωθα τι ένιωθε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ. Για χρόνια. Τα κατάλαβα αυτά απότομα. Αλλά τα κατάλαβα. (Γιαυτό ίσως και τώρα να τα γράφω. Για να μην τα ξεχάσω. Γιατί τώρα πονάω και εγώ από τις τύψεις μου. Που άφησα την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ μόνη της. Στην μελαγχολία και την κατάθλιψη και το άγχος. Στην αρκούδα το λύκο και το τσακάλι να την φάνε. ......
Και εγώ αφού την άλλη μέρα έκλαψα. Αφού έσπασα. Ρέταρα. Αλλά είχα δύναμη. Αφού μίλησα με ένα φίλο. Αφού συνήλθα, της είπα ΟΧΙ. Διαζύγιο δεν σου δίνω. Δεν θέλω να φύγεις. Αν θέλεις εσύ κάνε ότι νομίζεις. Δεν μπορώ να σε εμποδίσω. Ούτε εμπόδιο θα βάλω το παιδί μας. Αλλά εγώ είπα ΟΧΙ. Τα θέλω όλα. Την ζωή μας. Την ωραία ζωή μας. Τις χαρές μας. Την επικοινωνία μας. Τον έρωτά μας. Κα αυτόν τον άλλο θέλω να σταματήσεις να του μιλάς. .
Για κάτσε λίγο να τον συνεφέρουμε
Quote:
Originally posted by κικη
.....δεν πολυ καταλαβαινα αρχησα να τα χανω με αυτα που διαβαζα και ειπα ο κλασικος τυπος κοροιδου να γκομενιαζει η γυναικα του και αυτος τον υπνο του δικαιου(στο ειπα και στην αρχη πως δεν θα σου χρυσωσω το χαπι)......
.....μια γυναικα και κυριως μια μανα δεν ζηταει διαζυγιο αν δεν ειναι πραγματικα καψουρα με τον αλλον ασχετα αν τα ψυχολογικα προβληματα ηταν αυτα που την ωθησαν στην αναζητηση του κατι καινουργιου, δυσκολα εμεις οι γυναικες γκρεμιζουμε την οικογενειακη θαλπωρη αν οντως δεν συντρεχει σοβαρος λογος ωστοσο καταλαβα πως ηταν ενας πλατωνικος ερωτας οποτε αυτο ειναι μαλλον καλο.
Για πάνε και σε κανα γιατρό να σε δεί....
Quote:
Originally posted by τι-ποτέ
.......αν εκείνη δε θλελει να δει ειδικό, έναν ψυχίατρο, εσύ κάντο για σένα. σίγουρα θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποιες καταστάσεις.
είναι κρίμα να πονάς τόσο. κάνε κουράγιο και οργάνωσε έτσι τη ζωή σου. το να κάνεις υπομονή δε φτάνει, πίστεψέ με. χρειάζεσαι συμπαράσταση.
Και κοίτα να δείς 4 μήνες είναι too much
Quote:
Originally posted by Μιχάλης
husband, η κατάθλιψη από μόνη της περιορίζει την διάθεση για οτιδήποτε. Από το να φροντίσεις το σπίτι σου, το σώμα σου, την δουλειά σου, ακόμα και το παιδί σου.
Είναι λογικό λοιπόν να περιορίζεται η διάθεση για σεξουαλική επαφή!
Βέβαια 4 μήνες είναι too much...
ΑΑ αυτός τον χαβά του
Quote:
....Και όμως. Δεν έγραφε η ίδια. Εγραφε η κατάθλιψη και η σύγχυση της. Ηθελε απλά να ξεφύγει από την μαυρίλα της. Και την προσωποποιούσε σε μένα. Νοιαζόταν και νοιάζεται για το παιδί της. Απλά ζητούσε μία ευκαιρία να ξεφύγει. Να αλλάξει κάτι. Να δεί μιά άσπρη μέρα. Από τους γιατρούς γιατρειά δεν είδε. Από εμένα δεν έβλεπε βοήθεια. Ακόμα και τώρα δεν ξέρω πραγματικά αν την βοηθάω σε κάτι ή μόνη της βρίσκει δυνάμεις.
Δεν την δικαιολογώ. Οχι. Απλά την αιτιολογώ.
Μάλιστα κάτι άλλαξε λοιπόν. Ψυχίατρος τώρα κατά τα λοιπά ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
Quote:
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τα σωματικά της προβλήματα .....
Εξακολουθεί να βασανίζει τον εαυτό της με σκέψεις αρνητικές που αφορούν τόσο την ίδια όσο και την σχέση μας στο παρελθόν. ...
Έχει αλλάξει το γεγονός ότι πλέον πάει σε ψυχίατρο.
Για ξαναάκουτο
Quote:
Originally posted by pennyva
αγαπητε φιλε, θα σε παροτρυνα να επισκεφτεις και εσυ εναν ψυχολογο.
Και για πρόσεξε
Quote:
Originally posted by demetrios38
Μηπως πρεπει να εστιασεις την προσοχη σου αν η γυναικα σου νιωθει εγκλωβισμενη σε ενα γαμο που πλεον ειναι δυσβασταχτος για εκεινη?
Σε πείραξε αυτό έ.? έκανες μήνες αλλά ξαναήρθες Τα ίδια βλέπω πάλι. ΑΑ έχει και συνέχεια το έργο με το messenger? Πάντως από το να τα ξαναβρείτε μακριά είστε
Quote:
...4) Όχι καλίτερα δεν είμαστε. Στα ίδια θα έλεγα. Πόνοι πόνοι πόνοι και κλάμα κλάμα κλάμα και απογοήτευση και απογοήτευση και απογοήτευση. Φώς δεν βλέπω και πρέπει και να πείσω την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ότι το φώς είναι μπροστά της.
5) Το ρημάδι το pc εξακολούθησε να αποτελεί μέχρι και πριν λίγες μέρες την διέξοδο της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ μου (περισσότερα αργότερα, τώρα πονάει ακόμα)
6) Η εμπιστοσύνη της σε μένα εξακολουθεί να είναι κλονισμένη. Τη μια \"σε αγαπώ και σε χρειάζομαι\" την άλλη \"παράτα με και δεν με βοήθησες ποτές σου\". Τη μιά \"είσαι ο ζωή μου\" και την άλλη \"μου έχεις καταστρέψει την ζωή, με τσάκισες, με ρήμαξες, τι θές? δεν έχω άλλο να με πατήσεις\"
Και εσύ ακόμα εκεί να ψάχνες ε?
Quote:
Δεν ξέρει. Δεν βγάζει άκρη. Δεν ελπίζει καν ότι υπάρχει λύση. Δεν. Δεν. Δεν. Μόνω νιώθει πόνους σωματικά και μαυρίλα ψυχικά.
Πρέπει ΕΓΩ να βρώ την λύση. Πρέπει να κάνω εγώ ένα αεροπλάνο που έχουν χαλάσει και οι δύο κινητήρες του να πετάξει ξανά.
Πάντως καλά κάνεις και προσπαθείς που θα παέι...
Quote:
Originally posted by Dalia
.Και μόνο το ότι είσαι δίπλα της και μπαίνεις και εδώ ψάχνοντας τρόπους να την βοηθήσεις είναι πολύ σημαντικό.
Νάτα τα ωραία. όταν λέμε τα ίδια εσείς το κάνατε όχι τρίο κουαρτέτο. ΧΜμμμ δεν έφταιγε πάλι έ?
Quote:
Βρήκε άλλον και πάλι τα ίδια. Και χειρότερα. Μετά από δύο μυνήματα βρέθηκαν να κάνουν messenger sex. ...
Ε λοιπόν η δική μου αντίδραση?
Pc sex ήθελε αυτό της το έδωσα ΕΓΩ. Είτε από άλλο pc οταν δεν είμουν σπίτι είτε από το mobile κινητό μου. Χαμπάρι δεν πήρε ότι ο φανταστικός άντρας που ανακάλυψε ήμουν εγώ. Ούτε που μπόρεσε να διανοηθεί ότι εγώ είμουν αυτός που την έκανε να νιώθει τόσο καλά. Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί το έκανα. Για ΑΥΤΗΝ ή για εμένα. Η πιό πιθανή απάντηση είναι και για τους δύο μας
Αλλά εγώ δεν άντεξα πολύ. Από την μιά να με βλάπει ζωντανό και να μου βγάζει μόνο την μαυρίλα που περνάει και απο την άλλη για τσιγάρα να πηγαίνω και τα μυνήματα με τα \"i love u i want u i need u και να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες\" να έρχονται πριν καν βγώ από το σπίτι.
Και βρήκα τον τρόπο και της έδωσα να καταλάβει ότι ήμουν εγώ. Τα κατάφερα να μην το πάρει στραβά και να δεί ότι το έκανα γιατί την έβλεπα ότι είχε ανάγκη να ξεφύγει. Χάρηκε. Δεν περίμενε ότι μπορούσα να την κάνω χαρούμενη ξανά.
Για πρόσεχεεεε
Quote:
Originally posted by raphsssodos
.....κλαίει ΜΟΝΟ για την κατάθλιψη της και όχι γιατί νοιώθει παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη ζωή, τότε υπάρχει ελπίδα.
διαφορετικά, θα σε κάνει σκαλοπάτι και θα την πληρώσεις άσχημα εκείνη τη στιγμή που θα γίνει, αν γίνει συτό.
Και πάντως άκρη θα βρείς
Quote:
Originally posted by interappted
3 κουβεντες μονο
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
Αλλά ρε σύ τον γιατρό τον χρειάζεσαι. Κάπου είσαι λάθος
Quote:
Originally posted by e8
Μου έκανε επίσης εντύπωση η ανεκτικότητά σου.
Θα σου μιλήσω με ειλικρίνεια
Επειδή όσοι ζουν με ανθρώπους που έχουν κατάθλιψη αναπόφευκτα έχουν και εκείνοι καταθλιπτική διάθεση θα σου έλεγα να αρχίσεις να συναντάς ένα ειδικό που θα σε βοηθήσει.
Αισθάνομαι ότι είσαι πολύ ανεκτικός
Δίνεις πάρα πολλά ελαφρυντικά στην συζυγό σου που με επιμονή χαρακτηρίζεις ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου , ίσως για να το πιστέψεις και εσύ ότι η φλόγα της αγάπης παραμένει πάντα ζωντανή και δεν έχει επηρεαστεί από τα τόσα σοβαρά προβλήματά σας.
Τουλάχιστον άρχεσες να τα συνδέεις
Quote:
Το προβλήματα στο γάμο μας είναι κοινό σε πολούς γάμους. ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, focus στον ευατούλη του ο καθένας και καθημερινή ρουτίνα. Δεν κατηγορώ την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο από ότι εμένα. Παλιότερα την κατηγορούσα περισσότερο αλλά τώρα έχω αποδεχθεί και το εξίσου μεγάλο δικό μου μερίδιο....
Όμως το πρόβλημα που βιώνουμε τώρα έχει να κάνει με την κατάθλιψη που περνάμε
Α Ωραία μας το έκρυβες αυτό. Τώρα μάλιστα. Γιατί πολύ άγιος και δυνατός μας το έδειχνες μέχρι τώρα. Πάντως δεν θα το ξανααναφέρω γιατί το ζήτησες.
Quote:
Το μόνο πιο άσχημο πράγμα σε αυτόν το κόσμο από μία αποβολή είναι μία έκτρωση. Στην απόφαση για την οποία μάλλον εγώ είχα το μεγαλύτερο μερίδιο.
έχουμε και μουρνταριές?
Quote:
[Αν ενοείς πράξη όχι. Αν ενοείς σκέψη ναι. ...
Καλά η αγαπημένη σου ωραία και αυτή
Quote:
Αφενός ήταν εντελώς απελευθερωμένη στα όσα εβγαζε, αφετέρου μόνο όταν ανέβενε με το cyber (πάντα χωρίς να ξέρει ότι ήμουν εγώ) έκανε πράξη με εμένα, και τρίτον κόπηκε το cyber κόπηκε και το real
Και τι ωραία που το έλεγε η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου στον \"τρίτο\"
Quote:
\"Θα σε σκέφτομαι τώρα που θα έρθει ο δικός μου και θα σε απολαμβάνω με το δικό του σώμα\" Και αυτό έκανε.
Πάντως ακόμα και όλα αν πάνε στραβά καλό τέλος υπάρχει. μην το ξεχνάς
Quote:
Originally posted by Τίνα
αλλά είναι προφανές πως δε θέλει να κάνει έρωτα ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ...
Προς το παρόν στήριξέ την, μη την κριτικάρεις, και - γνώμη μου- προσπάθησε να την κάνεις να γελάσει.
Αλλά τον γιατρό τον θές δεν ακούς? Και ξέχνα τα μσν επιτέλους
Quote:
Originally posted by perpatontas..
husband....έχεις σκεφτεί να πάτε μαζί σε ειδικό; ...
Σαφώς και πληγώθηκες (με το μσν) σαφώς. Αλλά προσπάθησε να μην επικεντρωθείς εκεί τώρα, όχι τώρα τουλάχιστον.
Καλά εσύ σε γιατρό δεν πάς ψάχνε για ραβδί μαγικό
Quote:
Το έχω σκεφτεί και το έχω απορρίψει για δύο λόγους
Πούντο ρε γαμ...το αυτό το ραβδί της νεράιδα να το κουνήσω και εγώ??
Και συγνώμες ναι το πέτυχες έτσι θα λυθούν όλα
Quote:
Ένα συγνώμη για όλα αυτά θα το απαιτήσω από την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ μου. ΟΧΙ όμως τώρα
Τόπιασες τελικά μπρόβα ρε
Quote:
Απόφαση ελήφθη, over. Γιατρούλη της αγαπημένης μου σου έρχομαι
Πάντως πρόσεχεεεεεε
Quote:
ενοχές. το σεξ είναι επικοινωνία. δεν την έχετε (πλέον). κακώς επί δύο. αλλάζει; αν δεν αλλάζει, δεν αλλάζει τίποτα.
Σίγουρα?????
Quote:
Μπα ο πληγωμένος μου εγωισμός μιλάει και τίποτα δεν αξίζει ένας εγωσιμός. Χεσμένα θα τα έχω όλα αυτά που τώρα νιώθω να με πληγώνουν αν βρούμε την χαρά και την αγάπη μας.
Καλά τώρα και όχι άγιος θεός θα γίνεις. ναι καλά
Quote:
Εχοντας κάνει ένα τόσο τραγικό λάθος στη ζωή μου ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ να γίνει ένα δεύτερο.
Τουλάχιστον κάποια πράγματα τα έχεις καταλάβει
Quote:
Πόσοι έχετε σκοτώσει ρε συ ΑΝΙΤΑΚ? Και σε ποιόν θεό να πείς \'έχω σβήσει μια δημιουργία ΣΟΥ, μια άλλη την έχω τρελλάνει και τον ΑΓΓΕΛΟ που μου έστειλες φοβάμια πως μπορεί και αυτόν να τον κάνω να υποφέρει?\"
Τελικά για πές μας μόνη της έφτασε στην κατάθλιψη???
Quote:
...Σε αυτό μπορώ να πώ ότι ναι ήταν καλά. Πρίν από την γέννηση του ΑΓΓΕΛΟΥ μας και μέχρι πριν από 3-4 χρόνια ήταν καλά. Αλλά υπερεκτίμησε τις δυνάμεις τις ίσως. Ήθελε να τα κάνει όλα τέλεια. Δουλειά, σπίτι, παιδί. Ανέλαβε πολλά και δεν άφηνε τίποτα γιατί ένιωθε ότι μπορεί να τα κάνει όλα. Εγώ το βλέπω ότι η σχέση μας χειροτέρεψε και αυτό την οδήγησε σε σταδιακή αδυναμία.
Τι έγινε? άλλοι τώρα να βγάλουν το φίδι?
Quote:
Έχω το δικαίωμα να ανοιχτώ σε ένα δύο φίλους
Και μην νομίζεις ότι όλα μπορούν να γίνουν ρόδινα. Οι ευθύνες σου ευθύνες και να μάθεις να δέχεσαι και τις συνέπειες
Quote:
Originally posted by anitak
[πηγαινε εσυ πρωτα σε ψυχολογο να γιατρευσεις την ....υπερβολικη σου αγάπη, και προσεχε μη σου γινει καλα γιατι θα σε σφαξει.
Σε αυτό δεν ξέρω να σου πώ θα δείξει
Quote:
Να της στείλω στο ρημαδοmessenger ένα λινκ με γενικά αυτό το site και ειδικά αυτό το thread μπας και καταλάβει τίποτα περισσότερο από την θλίψη της, από τους πόνους της και το \"σε κατηγορώ ρε husband\"
Εντάξη καλά αφού το άκουσες το σορυ τώρα είσαι καλύτερα?
Quote:
ειδες; εδω σε εξομοιωσα με τον δικο μου. σορυ..
Ρε κόλλημα με το μσν αυτό το παιδί
Quote:
Αν κάποις κατάλαβε ότι το έκανα για να ΠΑΙΞΩ εντελώς λάθος κατάλαβε. Και για ποιά ασφάλεια μιλάμε? Αυτό που έκανα ήταν να της δείξω με τρόπο που μπορούσε να δεχτεί ποιός είναι ο husband της. Και δεν της είπα τίποτα παραπάνω ή παρακάτω από ότι της έλεγα face to face. Μόνο που όταν με έβλεπε με απέριπτε και όταν δεν με έβλεπε με αγάπησε
Το αντιγράφω λοιπόν γιατί ισχύει στο ακέραιο.
Ο μόνος δικτυακός που την αγάπησε (υπερβολικά θές? μπορεί αλλά δεν το βλέπω για κακό) ήμουν ΕΓΩ
Σίγουρα ξαναρωτάω???
Quote:
Και για να θυμηθώ την Αλεξίου παρόλο που δεν ξέρω τα ακριβή λόγια έτσι τα έχω στον εγκέφαλό μου
\"Έλα κύμα και βοριά και πάρε με, και μες την αγκαλιά του πάλι βάλε με.
Και αν αυτός με απαρνηθεί ναυάγιο άσε με.\"
Πάντως για σκέψου.
Quote:
μη στέκεσαι στο ρήμα, είναι μεταφορική η φράση. προσπερνώ το σάιμπερ. η απόρριψη στο ρίαλ γούορντ δεν σου λέει τίποτα;
Γιατί αυτή δεν το βλέπω να μπορεί να πάρει αποφάσεις
Quote:
εχεις ελεγξει σε πιο βαθμο ειναι εξαρτημενη απο σενα; προσπαθεις να της το κοψεις αυτο;
YΓ1 Όπως πάντα χωρίς διορθώσεις. Όπου κόλλησα το έκανα quote και το σχολίασα. Εκ τρίτου συγνώμη αν ξέχασα κάτι που είναι σημαντικό. Και βλέποντάς τη σελίδα διαπιστώνω ότι δεν κράτησα πολλές (παρά ίσως ελάχιστες) από τις προτάσεις που μου κάνατε για να απαντήσετε στο αρχικό μου ερώτημα. Αυτό και μόνο θα με κάνει να το ξαναδιαβάσω
ΥΓ2 Και πάλι σας ευχαριστώ βαθύτατα (δεν μπορώ παρά να νιώθω τόσο λίγος απέναντι στον καθένα από εσάς που βαλθήκατε να βοηθήσετε ένα άγνωστο husband).