Βρε παιδιά εντάξει, κάποιος παρανόησε, κάποιος είπε μια κουβέντα παραπάνω, πάτε να κάνετε μια σωστη΄δουλειά με αυτό το θρεντ, μην την ακυρώνετε με τέτοια...
Printable View
Βρε παιδιά εντάξει, κάποιος παρανόησε, κάποιος είπε μια κουβέντα παραπάνω, πάτε να κάνετε μια σωστη΄δουλειά με αυτό το θρεντ, μην την ακυρώνετε με τέτοια...
Άνοιξα ένα θέμα και κάλεσα τα κορίτσια του φόρουμ να πουν αν έχουν πέσει θύμα παρενόχλησης εδώ. Μπήκες και ζήτησες να πούμε το όνομα του τύπου που παρενοχλεί και δεν εισακούστηκες. Συνέχισες λέγοντας πως εδω δεν είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. Με βρήκες αντίθετη. Συνεχίζεις λέγοντας το θέμα μου έκθεση ιδεων και ....συνεχίζεις να το γεμίζεις οφ τόπικ.
Λοιπόν. Επειδή ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ σταματώ να σου απαντώ. Αν θες να λύσεις τίποτε άλλο μαζί μου, άνοιξε άλλο θέμα.
Πως πάει το ψάρεμα Θεοφανία και Remedy? Ομολόγησε κανένας?
δεν σου ζητησα να δεχθεις την αποψη μου !!!!σου ζητησα να μην την απαξιωνεις και να μην την υποτιμας........οσα κεφαλαια και να χρησιμοποιεις δεν αλλαζει κατι εχεις αρνηση!!!λολολολολολ
Carrot αυτό που κάνεις δεν είναι καθόλου σωστό! Ποιο ψάρεμα; Και για να μη φαίνεται ότι κάποιοι μονολογούν, και γω δέχτηκα ''κρούση'' για φιλία στο μσν από το συγκεκριμένο (προφανώς) άτομο, με κόσμιο τρόπο μεν, στην ψύχρα δε. Δεν ξέρω πού θα έφτανε αν το προχωρούσα, αλλά αν ήμουν σε ευάλωτη φάση, άνετα πήγαινε σε...αποπλάνηση! ;-)
τελικα αυτη η "κρουση" γινεται κατα συστημα, το θεμα ειναι οτι δεν παραμενει εκει.
αναλογα ποσο δεκτικη ειναι η κοπελα σε μια συζητηση προχωραει σε πιεσεις για σεξουαλικα ανταλλαγματα. στην ψυχρα...
καλα κανεις και μας το λες στριεδι, για να ξερουν και οι υπολοιπες παθουσες οτι δεν γραφει κατι το μετωπο τους, απλα ο τυπος ειναι χυδαιος και λιγουρης
Αν δεν ψάρευες Θεοφανία θα έλεγες ότι το τάδε μέλος (Seduction τυχαίο παράδειγμα) την πέφτει στις κοπέλες του φορουμ με άσχημο τρόπο, δεν θα έλεγες ..κάποιος την πέφτει στις κοπέλες του φορουμ... με σκοπό δεις τι ψάρια θα πιάσεις.
Πόσο μάλλον σε χώρο με άτομα που έχουν μια ψυχική δομή τυχαιοφαρμακευτικά κατασκεασμένη με μεγάλες δόσεις ομολογίας.
θα μπορούσα να πω οποιοδήποτε όνομα αν επιτρεπόταν από τους όρους χρήσης. Επειδή όμως δεν έχω σκοπό να φάω μπαν μετά από τοσα χρόνια εδώ μέσα, δεν λέω.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω: εσένα τι σε κόφτει? Γιατί τοσο ενδιαφέρον για το ποιον εννοούν όσοι γράφουν εδώ? Και που ξέρεις πως μπορεί να είναι ένα άτομο και όχι δύο? Ξέρεις, η παρενόχληση μερικές φορές δεν είναι μόνο σεξουαλική. Μπορεί πχ, να απειληθεί ένα μέλος.
Όπως και να χει, ο Νικος Ντι είναι ενήμερος, οπότε δεν έχω να πω τίποτε άλλο δημόσια.
καροτ παροτ η οπως αλλιως σου επιτρεπουν κατ εξαιρεση ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ να ονομαζεσαι
το φαινομενο με τουλαχιστον 5 θυματα, αλλα ισως και πολυ περισσοτερα, αφορα καποιον συγκεκριμενο, αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν μπορει να υπαρχει κι αλλος, η και ΑΛΛΟΙ. δεν ειναι δουλεια μας να πουμε ενα συγκεκριμενο ονομα, αυτη ειναι δουλεια της διαχειρισης.
το θεμα ειναι να πουμε στα θυματα να μην φοβηθουν να βγουν και να πουν οτι ενοχλουνται ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΙΕΣΗ
να ξερουν οτι θα τα στηριξουμε και να μαθει και η διαχειριση την εκταση του θεματος για να λαβει τα μετρα της.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
Τίποτα κακό για σένα,carrot,χιούμορ έκανα με κάτι δικά μου. (Σόρι για τα οφ τόπικ παιδιά..)
Αυτό είναι το μνμ που έσβησες, αλλά είμαι πιο γρήγορη βινς..:Ρ
Θα σου πως γίνεται.
Όταν κάποιος για δικούς του λόγους στέλνει απειλητικά πμ, σε κυνηγάει σε όλα τα θέματα που συμμετέχεις, σε ειρωνεύεται, πετάει σπόντες...
για τη ρειν μιλάω τώρα και χρησιμοποιώ λόγια που έχει πει η ίδια, πριν φύγει.
Και αυτό παρενόχληση είναι.
Θα το συζητήσουμε πιο μετά. C u :)
θεωρώ φρόνιμο το θέμα αυτό να κλείσει κάπου εδώ.
Είμαι ενήμερος για την κατάσταση, νομίζω πως αυτό το θέμα από εδώ και στο εξής, μόνο κακά μπορεί να πυροδοτήσει στο φόρουμ.