Μα φυσικά! Αλλά θα θεωρηθεί διαφήμιση. Αν το επιτρέπει το φορουμ, με χαρά να γράψω πληροφορίες για όσες ενδιαφέρονται
Printable View
Και γω στην δική μου σχολή είχα περίπτωση τέτοιου καθηγητή που την έπεφτε στα κοριτσάκια και τους έταζε να τους βρει δουλειά. Μερικές κάθονταν. Τώρα που τα θυμάμαι μου ήρθε μια αναγούλα. Συγγνώμη.
Η καλύτερη λύση είναι απλα η αδιαφορία. Τι μπορεί να σου κάνει;
Δεν παιζει αυτο μετα το σκηνικο που εγινε τζιπσι..της χυμηξε κανονικα ο αλλος..πως να αδιαφορησει?
Julias το σημαντικότερο είναι να ηρεμήσεις και να βρεις τρόπο να αλλάξεις καθηγητή. Ενημέρωσε τον πρόεδρο της σχολής και έτσι θα είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να σε πειράξει.
Τώρα αν θες να κάνεις μαθήματα αυτοάμυνας γενικά για να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση, αυτό είναι άλλο... Ρώτα στην περιοχή που μένεις, όλο και κάποια σχολή πολεμικών τεχνών θα υπάρχει. Επίσης, και στα μεγάλα γυμναστήρια υπάρχουν προγράμματα αυτοάμυνας για γυναίκες.
Ουτε το γκολφ ειναι και πολυ ελληνικο ε...(ειναι και σιδερενιο απο κατω, οτι επρεπε..)
Ποσο πισω ειναι η ελλαδα τελικα..μεχρι και σε αυτα..μα να μην εχει ενα γηπεδο γκολφ σε καθε πανεπιστημιο..ουυυυ ρε πρωτογονοι!..
Είναι άλλο πράγμα η σχολή πολεμικών τεχνών που διδάσκει κάποιο από τα χιλιάδες στυλ ή κάποιο από τα δεκάδες μαχητικά αθλήματα, είναι άλλο η σχολή πολεμικών τεχνών που έχει ειδικά προγράμματα αυτοάμυνας, είναι άλλο πράγμα τα εξειδικευμένα σεμινάρια αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας γυναικών και άλλο τα προγράμματα που έχουν τα μεγάλα γυμναστήρια.
Εκγύμναση και αύξηση της αυτοπεποίθησης προσφέρουν όλα τα παραπάνω, στον ένα ή στον άλλο βαθμό. Η julias χρειάζεται συμμετοχή σε ειδικό σεμινάριο. Ειδικά τώρα που είναι φρέσκο το περιστατικό στην μνήμη της.
Διαλλειμα για διαφημισεις.
Αν βλέπεις ότι όντωςέχει την σωματική δύναμη για να σου κάνει κακό, κάνε μερικά σεμινάρια. Θα σου χρειαστούν και γενικότερα. Εγώ το είχα σκεφτεί παλιά και να μάθω και σκοποβολή αλλά η σκοποβολή είναι και ακριβή.
Τέλος πάντων, εγώ λέω κάνε υπομονή μέχρι να τελειώσεις και μίλησε και σ' έναν δικό σου άνθρωπο για να ξέρει.
Εαν μπει σχολη καρατε εδω....θα παω να πεσω απο παραθυρο...υπαρχουν τα u2u.
Ναι, αυριο που θα μιλησω στον πρυτανη, θα δω και τί μπορω να κανω
όχι pm (u2u)!!
Ολόκληρο θέμα ανοίχτηκε!! Επιμένει η Julias να μάθει αυτοάμυνα!! Να μην πει ο Sed αυτό που θέλει? Ωράια ανάπτυξη πάντως είχε το θέμα..
Ε,υπαρχει κι αλλο ειδος 65ρηδων..πιο δυνατη ρατσα.. ημιαιμα ;ρ οπως ειπε κι η τζουλιας ειναι γεροδομενο το γεροντοπαλικαρο.
Οπως κ να χει,εγω πιστευω πως καλο ειναι να υπαρχει καταγγελια ή εστω ενημερωση σε καποιον υπευθυνο εκει μεσα..ειτε αυτος ειναι προεδρος είτε πρυτανης..ειτε δεν ξερω κι εγω..Γιατι ειναι πολυ πιθανον να εχουν υπαρξει κι αλλες αντιστοιχες καταγγελιες ή αν υπαρξουν στο μελλον θα ληφθουν πολυ σοβαροτερα υποψην σε σχεση με το να μην γνωριζει κανεις τι παιζει μ αυτον τον ανθρωπο.
Παιδιά, συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση αλλά τι είναι το u2u?
τζιπσι ειναι τα προσωπικα μηνυματα..ετσι λεγοντουσαν παλιοτερα νομιζω
Δεν ξερω,ισως εχεις δικιο.Οπως και να χει καποια στιγμη πρεπει καποιος να μιλησει..Τι θα κανουμε,θα το παιζουμε κοτες,για να μην ειμαστε "δακτυλοδεικτουμενες" και θα κυκλοφορουν εσαει τετοιοι γλυωδεις τυποι και θα τη βγαζουν λαδι?
Ελπιζω να την βρει την ακρη με καποιον τροπο.
Απο την δευτερη σελιδα του νηματος ...οποιος καταλαβε καταλαβε
Ελλαδα for ever.
Καπου εγραψε η Julias οτι στην επιτροπη του διδακτορικου ειναι 2 ξαδελφια..
δεν μου φαινεται και τοσο τυχαιο..
Ο πρυτανης στο ελληνικο πανεπιστημιο εχει ανεβει στην εξουσια απο συμφεροντα, για να εξυπηρετει συμφεροντα. συνηθως κομματικα. αμα κρινει οτι με το να τιμωρησει τον γεροπεφτουλα θα θιχτουν αυτα τα συμφεροντα , δεν θα κανει τιποτα απολυτως.
Στην σχολη μου θυμαμαι ειχαμε μια 50χρονη καθηγητρια-δεινοσαυρο που την επεφτε ανοιχτα σε 16χρονους μαθητες λυκειου οσο ηταν καθηγητρια λυκειου(αλλα και τοτε δεινοσαυρος). και μετα απο τοσο δικαστικο αγωνα και ιστοριες η "τιμωρια" της ηταν να.. γινει λεκτορας σε πανεπιστημιο. αμα εχεις τα μεσα και τις γνωριμιες εισαι απλα απιαστος.
Ο γεροσαλιαρης δε θα σου κανει τιποτα , μην ανυσηχεις και ασε τα μαθηματα αυτοαμυνας και τις ιστοριες..
Ηθελε απλα να δει αμα θα του κατσεις , δεν επιασε το πειραμα του , τελειωσε η ιστορια. Ξεχνα τις καμερες και τα μικροφωνα, θεωρουνται παρανομα αμα τα χρησιμοποιεις χωρις γνωση του αλλου, ασε που δεν εχουν ισχυ στα δικαστηρια μιας και ειναι απλα βοηθητικα σε αποδειξη, και οχι η ιδια η αποδειξη.
Ευχαριστώ πολύ!!
Εγώ το παραδέχομαι, θα φοβόμουν να το κάνω. Στην δική μας περίπτωση η πλάκα ήταν ότι ο καθηγητής 50-55 χρονών ήταν πραγματικά αυτό που λέμε μουρντάρης. Ενώ οι νεότεροι 35-45 ήταν μια χαρά ήσυχοι! Αυτός το είχε στο αίμα του ρε παιδί μου και είχε και έναν τρόπο εντελώς...μπλιαχ.
Μα δεν εχει καμια σχεση η ηλικια με τον χαρακτηρα κ το ποιον ενος ανθρωπου..