γεια σου mantis. Εκανες μεγαλο βημα ή μαλλον εκανες ΤΟ ΒΗΜΑ με το να ξεκαθαρισεις με τον αντρα σου. Η δικια μου εμπειρια λεει οτι καλυτερα να ξεκινησεις απο ψυχολογο. Ο ψυχολογος δεν ειναι γιατρος θελω να πω δεν εχει τελειωσει ιατρικη εχει τελειωσει κλαδο της Φιλοσοφικης. Βοηθαει με την συζητηση να αντιληφθεις σιγα σιγα μονη σου τι ειναι αυτο που σε χαλαει και να ψαξεις δρομους να το αντιμετωπισεις. Βεβαιως η στιρηξη του αντρα σου ειναι κατι πολυ θετικο ακομα και το οτι θα σε πηγαινει. Στην πορεια της ψυχοθεραπειας πιθανως θα καταλαβεις αν θα πρεπει και αυτος να ερθει σε καποιες συνεδριες για να συζητησετε με τον ψυχολογο. Ενας ψυχολογος δεν σου λεει σωνει και καλα κανε αυτο σε αφηνει να αποφασισεις μονη σου και μεσα απο την συζητηση. Ακομα και το αν θα χρειαστεις ψυχιατρο και φαρμακευτικη βοηθεια για μια περιοδο θα το καταλαβεις μεσα απο την συζητηση με τον ψυχολογο. Εμενα η ψυχιατρος που πρωτοπηγα και η ψυχολογος που παω τωρα μου παιρναν απο 40 ευρω την επισκεψη για μια ωρα αλλα δεν ειμαι απο Αθηνα. Το καθε ποτε θα πηγαινεις το καταλαβαινεις εσυ απο μονη σου εγω παω καθε τρεις βδομαδες. Πιθανως στο φορουμ "συναδελφοι" απο Αθηνα να μπορουν να σου προτεινουν καποιον με προσωπικο μηνυμα. Οσο για το να μην το μαθουν οι αλλοι σε καταλαβαινω αλλα παραλληλα βιδωνομαι ασχημα γιατι σε τουτη την χωρα εχουν ακομα μεσαιωνικες αντιληψεις και θεωρουν τα ψυχολογικα ταμπου. Εγω ας πουμε στην προχθεσινη μου επισκεψη στην ψυχολογο αντιληφθηκα οτι με ηχογραφει. Της ειπα "τι ειναι αυτο" μου λεει στο εχω πει απο την αρχη και συμφωνησες μαλλον δεν το θυμομουν αλλα ενταξει προσωπικα στα ...παπαρια μου της ειπα στην πλακα "αμα θες σου επιτρεπω να το βγαλεις και στα καναλια δεν εχω προβλημα" αλλωστε το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...