εγω σου εύχομαι να βρεις άνδρα για να στα λερώνει..
για να στα πλένει δεν το βλέπω.
αλλα ούτε για να στα λερώνει δεν σε κόβω να βρίσκεις :cool:
Printable View
Πολιτικα θεωρουμε φασισταριο..Αλλα επειδη ειναι μεγαλη κουβεντα ο φασισμος ας την αφησουμε..
Λοιπον διαφωνω με τον sherlock γιατι οντως υποτιμα την γυναικεια υπαρξη..Αυτο καταλαβα!Τωρα αν θελει να μιλησουμε περι φεμινισμου και για τον ρολο της γυναικας ευχαριστως!Ο φεμινισμος ειναι μια φουσκα,μια φτιαχτη φουσκα..Οτι εχουμε χασει τους ρολους ειναι κατι που ισχυει,οτι καποιοι το ηθελαν αυτο και το δουλεψαν μεθοδευμενα και πολυ καλα ωστε να χαθει η εννοια της οικογενειας και αυτο ειναι κατι που ισχυει..Αν θελει να συζητησουμε πανω σε αυτη την βαση ευχαριστως..
Τωρα αν μου θεωρει τανιτσα καποια που φιληθηκε..Ε δεν μπορω να συνεχισω.
η γυναίκα υποτιμά τον ρόλο της.
Είναι μεγάλο θέμα και δεν αναλύεται με μηνύματα μέσα σε ένα απρόσωπο φορουμ.
Εννοείται πάντως πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός,έχει διαφορετικές αξίες και αναλόγως πορεύεται στην ζωή του.
Για εμένα όποια φιλιέται στο πρώτο ραντεβού είναι τανίτσα,για εσένα "καθως πρέπει κορίτσι"..
Περι ορέξεως....
εαν το νιώσεις μια και μόνο φορά σαφώς και δεν είναι μεμπτό.
Εαν το νιώθεις σε κάθε "πρώτο ραντεβού" τότε υπάρχει θέμα..
Και ξέρεις πολύ καλά πως είναι θέμα χαμηλής αυτοπεποίθεσης.Δηλαδή πολλές γυναίκες λειτουργούν έτσι ελέω μη αυτοεκτίμησης.
Δηλαδή σκέφτονται "σου δίνω κάτι για να με δεις αλλιώς" ή πολλές φορές και για να τεστάρω αν σαρέσω ή για να κάνω και το κομμάτι μου σαν γυναίκα..
http://youtu.be/N8t078YDojMγια σενα και ολους σαν εσενα Sherlock...
Δεν ξερω αν ειναι αυτες τα μεγαλυτερα θυματα ή καποιες αλλες κοπελες που τις παρατουν οι "αντρες" φιλοι τους μετα απο μακροχρονιους δεσμους για αλλους χ,ψ λογους, ενω ας πουμε η σχεση ηταν σοβαρη. Υπαρχουν πολλες κατηγοριες θυματων..
Οι περισσοτερες κοπελες ναι συμπεριφερονται ακραια απο ανασφαλεια αλλες φορες απο ενθουσιασμο ή ελλειψη πειρας ενω οι "αντρες" λειτουργουν κυριως με σκοπο και προθεση και εκμεταλλευση οπως ειπες
Unlucky με όλον τον σεβασμό,οι απαντήσεις που δίνεις βγάζουν περισσότερο φανατισμό παρα άποψη.Και πίστεψε με έχοντας μιλήσει με ψ**οκοπανες και ψ**κοπανες,δεν έχω ακόμα γνωρίσει κάποιον που θα θαύμαζε την γυναίκα-κοπέλα όπως λες κατα τέτοιον τρόπο.Κάνετε ένα τεράστιο λάθος κατ'εμε και οι δύο πλευρές.Δημιουργείτε πόλωση.The real deal εδώ είναι να κοιτάξουμε με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια αυτό που ανέφερα προηγουμένως.Δηλαδή γιατί οι σημερινές σχέσεις στην πλειοψηφία τους πάνε κατα διαόλου,ο ένας κυνηγάει τον άλλον και γενικότερα επικρατεί ένας ανθυγιεινός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο φύλων.Αν τώρα πιστεύετε - και το ανέφερα πριν την ώρα που πέφτανε οι ρουκέτες ενθεν κ' ένθεν - ότι με το να τις "βγάλουμε να τις μετρήσουμε" θα βγάλετε άκρη και ότι είναι σοβαρή βάση συζήτησης αυτή,τότε μάλλον ζούμε σε άλλο πλανήτη.