λαικ που λενε και στο χωριο μου
Printable View
Είναι τελικά πρόβλημα η παρθενιά σε έναν άνθρωπο ή όχι?????
Υπάρχει κάποια ηλικία που πρέπει κάποιος να ξεπαρθενευτεί????
Υ.Γ.:Προφανώς και δεν λέω να μείνει κάποιος παρθένος όλη του την ζωή........
Εγω λεω ο μονο κανονας οτι ειναι οταν κποιος παψει να ειναι παρθενος να παψει επειδη το θελει και οχι επειδη αργησεη επειδη και οι φιλοι του εχουν αρχισει ηδη το αθλημα κλπ
Οχι δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία...
Μόνο κατάλληλη στιγμή
κανένα πρόβλημα ! δεν υπάρχει πρέπει σε αυτά. Όποτε το νιώσεις εσύ και βρείς και την κοπέλα που να σε εμπνεει !
Πιστευω πως δεν ειναι λειτουργικο να υπαρχει συγκεκριμενος χρονος για το ποτε ενας ανθρωπος θα αποφασισει να συνευρεθει ερωτικα.
Αν ακους σχολια υποτιμητικα και ειρωνιες στην σχολη ή σε γνωστους τοτε σημαινει πως δεν γνωριζουν τον σεβασμο της ατομικοτητας.
Σου εφυγε η ιδεα περι ομορφιας ?
Και μένα μου προκαλούσε ανασφάλεια παλιότερα επειδή στις αντροπαρέες υπάρχουν πάντα εκείνοι που το παίζουν γαμιάδες.Εγώ πάντα έψαχνα μια κατάλληλη κοπέλα κ όχι απλά να γαμήσω για να το διατυμπανίζω.
Στο ότι καθυστέρησα ευθύνονταν κάποιοι παράγοντες όπως ψυχολογία,κλειστός χαρακτήρας,δεν μιλούσα πολύ.Υπήρχαν ψυχολογικά προβλήματα ανέκαθεν.Δεν ήμουν κ ο πιο δυνατός άνθρωπος αν κ δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την δύναμη το αν θα έχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.
Στα 25 μου λοιπόν γνώρισα μια κοπέλα που αγάπησα και ένιωσα πολύ άνετος δίπλα της που ούτε φαινόταν η απειρία.Είχαμε χημεία κ φάνηκε από το 1ο φιλί.
Έτσι δεν μετάνιωσα για την αναμονή.Πιστεύω πως άξιζε.
Είχαμε 1,5 χρόνο σχέση κ μετά ήρθε η υποτροπή κ τσουπ το οξύ ψυχωσικό.Χωρίσαμε αλλά έχουμε επικοινωνία.
Πάντως παραμένω ανασφαλής χαχαχα.Τώρα έχω να κάνω σχέση 3 χρόνια.Δεν το επιδιώκω γιατί δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου.Θέλω να ξέρω πως μπορώ να δώσω.
αφου εκανεσ υποτροπη μαζι τησ ηταν απο ερωτα εγω οποτε ερωτευομαι κανω υποτροπη χαλαρα
δε πανα παιρνω εβδομηντα φαρμακα δεν πανα εχω φτερα στα ποδια αλλα ταυτοχρονα φρεναρισμα
γινεται μια εκρηξη στον οργανισμο και τα σηκωνει ολα στον αερα και το νιωθω κατευθειαν
Όχι elis,ήταν από ασυνέπεια και ελάττωση των φαρμάκων από γιατρό που στην ουσία δεν με παρακολουθούσε εντατικά απλά μου συνταγογραφούσε τα φάρμακα κ μου είπε να τα σταματήσουμε κ πίστεψα πως ξέρει τι κάνει.