ναι..εδω δεν καναν τιποτα τα αντιψυχωτικα..θα κανουν οι βαλεριανες....χααχα!:cool:
μαναρι συνελθε κ πηγαινε στον αλλον γιατρο που σου ειπε να δοκιμασεις κατι αλλο απο φαρμακα ...δεν θυμαμαι..
ειναι δυνατον να περασει ολο αυτο με βαλεριανες?
Printable View
ναι..εδω δεν καναν τιποτα τα αντιψυχωτικα..θα κανουν οι βαλεριανες....χααχα!:cool:
μαναρι συνελθε κ πηγαινε στον αλλον γιατρο που σου ειπε να δοκιμασεις κατι αλλο απο φαρμακα ...δεν θυμαμαι..
ειναι δυνατον να περασει ολο αυτο με βαλεριανες?
τα φυτικα σκευασματα οπως βαλεριανα δεν ξερω ανα επιτρεπονται με αντικαταθλιπτικο..δεν σου εδωσε τιποτα συμπληρωματικο μαζι με το αντικαταθλιπτικο μεχρι να δρασει?
κανει να δρασει 40 μερες κ δινουν μαζι καποιο αγχολυτικο μεχρι να πιασει ...
κ γω εφεξορ παιρνω κ το βρισκω εξαιρετικο.
στην αρχη μου εδωσε μαζι κ αντιεπιληπτικο λιγο για να μην καταλαβω τις παρενεργειες του αντικαταθλιπτικου κ οντως δεν καταλαβα τιποτα! μετα μου το εκοψε κ παιρνω πλεον μονο του το εφεξορ.
Γεια ανxious4everr ! Δεν μου έδωσε τιποτε αλλο ! Εννοεις κατι σαν ηρεμιστικο ? Αντιεπιληπτικό μου ειχαν δωσει το τοπαμακ το οποιο επεισης μου εφερνε ενταση αλλα μονο του για την ημικαρανια . Και μου το έκοψαν και μου έδωσαν το εφεξορ. Το βρισκεις καταπληκτικό ε? Εγω και μονο στην ιδεα οτι παιρνω κατι που δρα στον εγκεφαλο τρομαζω!
ναι δινουν μαζι με το εφεξορ συνοδευτικα κ αγχολυτικο..με ολα βασικα τα αντικαταθλιπτικα δινουν ...γιατι δεν σου εδωσε δεν ξερω?
εμενα μου ειχε δωσει λυρικα χαμηλη δοση κ δεν καταλαβα τιποτα.
σιγα μωρε τι τρεμεις..για να φτασεις να παιρνεις εφεξορ, σημαινει οτι επρεπε λογικα....δνε θα μπορουσες να το διαχειριστεις μονη σου..
οποτε..τι τρεμεις?προτιμας να εισαι χαλια?
Για βαλεριάνα δεν έχει ακουστεί τίποτε. Έρευνες λένε ότι μπορείς να πάθεις σύνδρομο σεροτονίνης με κάποια συμπληρώματα ginseng, Ginkgo Biloba, βαλσαμόχορτο και με διάφορες άλλες ουσίες. Η βαλεριάνα δεν νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα. Ειχα πάρει στο παρελθόν και δεν μου έκανε τίποτε απολύτως.Το χαμομήλι μάλλον είναι ποιο βαρύ και αποτελεσματικό. :)
Νομίζω ότι υπερβάλλουν σε πολλά. Διαφορετικά θα απαγορεύονταν να γίνονται και συνδυασμοί αντικαταθλιπτικών.
Οπότε demi άρχισε να χαλαρώνεις με μερικά φλυτζάνια χαμομήλι αν πάλι θες χημειες το γιατρό...
το χαμομηλι αφαιρει την ταραχη τω αντικαταθλιπτικων ?? η ταραχη απο αντικαταθλιπτικο ειναι κατι τρομερο...
δεν περναει ευκολα ακομα κ με ζαναξ..γινεται με το χαμομηλι καποιος να μην καταλαβει την παρενεργεια του αντικαταθλιπτικου που ειναι η ταραχη κ το αγχος?
Ευχαριστω anxious kai black_adder! Δεν ρισκαρω να παρω βαλεριανα με αντικαταθλιπτικο. Ασε καλύτερα ! Απλα απο οτι φαινεται δεν μου ταιριαζει καθολου το εφεξορ. Ειδικα αυτη η ξηροστομια που μου φερνει ειναι σαν ενας διαρκής κομπος στο λαιμο. Έχω και ευαισθησια στο γαστρεντερικο. Οσο για το οτι η γιατρος δεν μου εδωσε κατι για τις παρενεργειες ... τι να πω? Επικοινώνησα μαζί της και αν συνεχιστει η ολη κατασταση το αλλαζω.
τι να πω..ο καθε οργανισμος παντα αποδυκνειεται οτι ειναι διαφροετικος..εμενα δεν μου εκανε τιποτα λογω που επαιρνα το λυρικα..ουτε ξηρο στομα..ενα πραμα σαν να μην το επαιρνα..μονο που λιγο στην αρχη ενιωσα να μην μπορω να κοιμηθω αρκετα..ή με ξυπνησε πολυ νωρις το πρωι ...αυτο μονο αλλα για 3-5 μερες στην αρχη..μετα τιποτα..
σαν να μην το επαιρνα..κ τελικα σε 1 μηνα περιπου μου εκοψ το λυρικα κ μια χαρα ειμαι εδω κ 2 μηνες ..εχω συνελθει κ ειμαι εξαιρετικα..
παντως ολα τα αντικαταθλιπτικα εχουν πανω κατω τις ιδιες παρενεργειες..για κανα μηνα με 40 μερες..δεν ειμαι σιγουρη οτι κ να το αλλαξεις θα νιωσεις καλυτερα απο παρενεργειες..
ολα κανουν αγχος,ταραχη, αυπνια κλπ...οποτε...για μενα ειναι μια η αλλη.
πρωτη φορα ακουω να δινουν αντικαταθλιπτικο χωρις ηρεμιστικο μαζι βασικα..
Απαραδεκτο λοιπόν απο τη πλευρά της γιατρού ε? Τότε και να μου δώσει άλλο θα της πω καλύτερα να μου λείπει το βύσσινο! Ε μα πια!! Το σεροξατ το ειχα παρει μόνο για ενα μηνα και προ εικοσαετιας μιλαμε και θυμαμαι οτι και αυτο μου εφερνε ξηροστομια αλλα τωρα το θυμηθηκα μου το ειχαν δωσει με αγχολυτικο!! Εχεις δικιο!! Επεσα σε γιατρο της κακιάς ωρας μου φαίνεται!
Αφου δεν εχω παρει πολλα (επτα ημερες) φανταζομαι μπορω να διακοψω άμεσα. Το πολυ να κατεβω αυριο στο 37.5 για μια μερα και τελος!!
Δεν θα χρειαστει Χριστοφορε σε ευχαριστω ,δεν τα αντεχω τα αντικαταθλιπτικα , επτα μερες τωρα εχω δεινοπαθήσει!!
Θα τα κοψεις??στν αρχη ετσι ειναι μετα απο 2 βδομαδες δειχνουν αποτελεσματα αμα εισαι τυχερη και σε πιασουν, εγω τα επερνα για μηνες και δν εβλεπα διαφορα μετα μου τα αλλαζε σε αλλο κ παλι τιποτα αλλα θυμαμαι τις πρωτες βδομαδες χειροτερα γινομουν κ με λεγε κανε υπομονη μετα απο 2 βδομαδες αρχιζουν να πιανουν μπορει και μηνα..