-
loipon geia kai pali se olous...egw kata kairous exw xasei kai exw parei polla kila. h teleutaia mou prospatheia htan otan spoudaza, eixa kataferei na xasw 35 kila se sxetika ligo xrono kai katafera na ta diathrhsw gia merika xronakia, an kai den eixa ftasei sto idaniko. dustuxws ta teleytaia 5 xronia pou teleiwsa spoudes kai gurisa spiti, ta phra stadiaka ola kai niwthw teleiws axrhsth. eutuxws exw ena polu kalo diaitologo pou me anexetai k meta apo duo xronia skampanevasmata kai ametrhta mikroprovlhmata ugeias (eimai kai euaisthiti vlepeis) exoume ginei pleon filoi kai me sthrizei kalutera kai apo thn oikogeneia mou. opote meta apo polu psuxikh fthora na kataferw na tou pw ta kila pou eixa parei kai tou to kruba xekinhsame xana kai euxomai pragmatika na ta kataferw auth th fora...
thn perasmenh kuriakh 22/6 hmoun (upologizw diladi giati mou tan adunato na anevw sth zugaria) kapou 122 kai shmera 1/7 h zugaria edeixe 118.5 :) xairomai para polu pou vrhka auto to site kai mou dinei kouragio. euxomai se olous mas na kataferoume na deixoume kai pros ta exw ton uperoxo eauto pou kruboume mesa mas kai na mhn afhnoume allo th zwh na mas prosperna. auto pou mou eipe to agori mou thn perasmenh vdomada me tarakounhse:''Riaki den xairesai th zwh, den se euxaristoun oi mikres stigmes, den gelas...'' kai katalava oti den prepei na to epitrepsw na sunexistei... kalh dunamh se olous mas
-
νομιζω πως αυτη τη φορα η προσπαθεια μου θα στεφει με επιτευχια! η ζυγαρια :D σ'ευχαριστω αλεξ!
-
αντε και προχωραμε εστω και νωχελικα :) 10/7 και 117 κιλα :)
-
Απο πόσα ξεκίνησες riamar; Δεν πρόσεξα αν το αναφέρεις κάπου.
-
ʼσε riamar το βρήκα (το φως μου η τυφλή...). 117 είναι περίπου 5 κιλά κάτω απο τότε που ξεκίνησες. Δεν προχωράς καθόλου νωχελικά. Το αντίθετο θα έλεγα μάλλον...
Σούπερ!!!
Και εις κατώτερα!
-
ευχαριστω πολυ smith :) εχω εσας και μου δινετε κουραγιο γιατι δυστυχως οπως πολυ σωστα ειπε και το alalumaki πιο πανω ο 'χοντρος' (αν και οταν προσπαθω να ανεβασω λιγο αυτοπεποιθηση με λεω παχουλουλα και καλα:)))) αμα δεν χασει 15 κιλα δε φαινεται τιποτα :)))))))))))
-
Όσα και να χάσει "ο χοντρός", ο εγκέφαλος δεν αποβάλει εύκολα την κλητική προσφώνηση αυτή...
Η σκληρότερη κακοποίηση,περιθωριοποίησ� �,τιμωρία και τα συναφή είναι όσα κάνουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας...
-
RiaMar,βλέπω πως έχεις αρκετούς να σου δίνουν κουράγιο...
Το αγόρι σου,το διαιτολόγο-φίλο,φαντάζομαι και οικογένεια,φίλους...
Εύχομαι πρώτιστα να έχεις σύμμαχο και παραστάτη τον εαυτό σου!
Χωρίς εκείνον, στρατιές ολόκληρες υποστήριξης καθίστανται ανίσχυρες...
Συγχαρητήρια για τα πρώτα 5 κιλά! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια μέχρι τέλους!
ʼντε,σύντομα να τα μετράμε 5-10-15-20-25... Φτου και βγαίνω απ'την παχυσαρκία!
Κρατώ αυτό που είπες : euxomai se olous mas na kataferoume na deixoume kai pros ta exw
ton uperoxo eauto pou kruboume mesa mas kai na mhn afhnoume allo th zwh na mas prosperna.
AMHN!
-
Οσο να πεις μια υποστηριξη την εχω αλλα περισσοτερο απο τον διαιτολογο και τον ψυχολογο που πηγαινω (θεωρησα οτι αυτη τη μαχη δεν πρεπει να τη δινω πια μονη). το κακο ειναι οτι οι υπολοιποι (βλ. οικογενεια και αγορι) νομιζουν οτι βοηθουν αλλα η δικη τους εννοια τησ διαιτας ειναι " τρωω ολη μερα ενα αγγουρι" :) οποτε εκοψα και γω τις αναφορες σε ρηματα του στυλ πειναω, τις αναφορες στο τι εφαγα τι εχασα και τα συναφη, κανω οτι δεν τρεχει και τιποτα και βρηκα την υγεια μου :) ελπιζω να κρατησει. ευτυχως που επεσα τυχαια στο site εδω (κατι που επισης κρατω επτασφραγιστο μυστικο) και εχω ακομα ενα στηριγμα :) και αστους να νομιζουν πως απεκτησα ξαφνικα τον μεταβολισμο της Σκλεναρικοβα :)
-
Κάτι σε κρυφό σχολειό μου κάνει...Είναι τόσο ανέφικτο πιά να κατανοούμε κάτι που δεν έχουμε βιώσει;
Να συμ-πάσχουμε,να συγ-χωρούμε,να συμ-βαδίζουμε στην προσπάθεια του άλλου όσο κι αν μας ξενίζει...
Γιατί δεν αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα της υποστηρηκτικής τους στάσης,έστω και μόνο για το δια ταύτα;
-
χμ εχεις δικιο κρυφο σχολειο ειναι οντως. αλλα καλως η κακως ετσι ειναι γιατι κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι ειναι αυτο που περναει καποιος που παλευει με το βαρος του ολη του τη ζωη, εκτος ισως αν το εχει περασει κ ο ιδιος (αν κ αυτο καποιες φορες παιζεται). το θεικο που μου πε το αγορι μου τις προαλλες, ο οποιος ειναι 85 κιλα (φυσιολογικος δηλαδη για αντρα) ειναι οτι η διατροφη και κατα συνεπεια η προσπαθεια που κανω ειναι το ιδιο πραγμα με εκεινον που παει γυμναστηριο για να φτιαξει ''σωμα''! αν ειχε την ελαχιστη συναισθηση ομως ποσο δυσκολο κυριως ψυχικα ειναι να χασεις 50 κιλα (οσο δηλαδη πρεπει να χασω) μαλλον θα κοκκινιζε και μονο που σκεφτηκε οτι κανουμε την ιδια προσπαθεια. τι να πεις ομως that s life και εχω παψει να ασχολουμαι με το τι λενε για το θεμα γιατι ειδα που με εφτασαν οι διαφορες αποψεις μεχρι τωρα :) οποτε ακολουθω και γω το τροπαρι μου και ο Θεος βοηθος :)))
-
Μπαίνω στο δεύτερο μήνα από τότε που άρχισα να προσπαθώ να κοντρολάρω τα πάντα, εμένα κατά κύριο λόγο :0
Μετά από έναν άσχημο ύπνο που αισθανόμουν πρησμένη, οτι θα σκάσω τέλος πάντων ένα πράγμα, σηκώθηκα, ζυγίστηκα- κάτι που είχα να κάνω μήνες, μετρήθηκα, γλύτωσα τη λιποθυμία από το νούμερο στη ζυγαριά - μάλλον γλύτωσα τη λιποθυμία και μετά μετρήθηκα κλπ και αποφάσισα να κάνω κάτι.
Λίγες ώρες μετά αδιαθέτησα.
Αυτό μάλλον ήταν η αιτία που φάνηκε ότι έχασα γρήγορα κάποια κιλά και πόντους, ήταν φούσκωμα από την περίοδο..
Λίγες μέρες πριν ξανασταμάτησα να χάνω κιλά, και καθώς σήμερα είναι πάλι η τρίτη μέρα της περιόδου μου, η ζυγαριά κινήθηκε θριαμβευτικά προς τα κάτω κατά ένα κιλό..
Ευελπιστώ σε περισσότερο ξεφούσκωμα καθώς οι δύσκολες μέρες μου δεν έχουν περάσει ακόμα..
Και τον επόμενο μήνα θα ξέρω αν πάω πράγματι καλά μιας και ο πρώτος ήταν κάπως παράξενος.
ʼντε κορίτσια, Dont Panic :D
-
χμ 16/7 και 116..αντε χελωνακι προχωρα! ηθελα να μαι κατω απο 110 στις διακοπες (σε μια βδομαδα δηλαδη) αλλα τελικα αδυνατον...τι να κανουμε ενα κιλακι ενα κιλακι, καλο ειναι και αυτο :)
-
Πλεον θα ζυγιζομαι απλα ετσι απο περιεργεια ........!!!!!
Για τους επομενους 8 μηνες!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
Κατάφερα να χάσω άλλο ένα και να πάω στα 62.
Νιώθω υπέροχα μιας και είμαι στο στόχο μου ή τέλος πάντων πολύ κοντα και η μόνη επιθυμία που έχω πλέον είναι να μπορέσω να μην ξαναπαχύνω ποτέ.
Ομολογώ ότι τα τελευταία 5 κιλά με παίδεψαν πάρα πολύ όπως και τώρα δηλαδή για να χάσω μισό κιλό κάνω αίτηση στο Θεό αλλά δεν αλλάζω και πολλά στη διατροφή γιατί δεν θέλω να το παρακάνω. Προτιμώ να είναι όσο το δυνατόν ισορροπημένη και ας κάνω και 3 μήνες να χάσω τα υπόλοιπα 2.
Καλό κουράγιο σ'όλους και καλή συνέχεια!