alalumaki ego pleon skeutome akoma k depon na paro.exo klasei medes pou lene.
Printable View
alalumaki ego pleon skeutome akoma k depon na paro.exo klasei medes pou lene.
kai to kilo auto to exasa apo thn teleporia m 2 meres xtipiomoun me kriseis panikou kai etrexa sta epigoda kai fysika eimai apolitos ugeihs. psixologiko htan to aitio.alla euxome pote na mhn me ksanapiasei panikos k prospa8o na apasxolo ton eatuto m sinexia me diafora.pira ena mi8istorima eragon legete na diabazo ta bradia sini8os p mou rxotan o daimonas pou legete panikos!den mporo na grapso allo arxizei k girizei to tavani den exo sinel8ei akoma.
και εγω τα εκοψα τα χαπια παιδια..
σημασια εχει να μαθουμε να τωμε σωστα.
τα χαπια απλα κοβουν την ορεξη.. μετα ομως τι γινεται?
αφηστε που ειχα καθυστερηση στην περιοδο μου 15 μερες.. ειχα κατατρομαξει πως κατι εγινε με τα χαπια και μου κοπηκε....
Ζωίτσα τι κάνεις, τα χάπια τα σταμάτησες γιατί σου δημιουργήσαν παρενέργειες ή προληπτικά ?
alalumaki eisai edw?
ταεκοψα γιατι δνε με επιαναν πια. και με τη φιαιταπ ου ακολουθω τωρα δεν πειναω οποτε ειπα να μην τα παρω, να μη νεπιβαρυνω τον οργανισμο μου..
ειχα καποιο προβλημα με την περιοδο μου και φοβηθηκα μην ηταν απο αυτο...
Πάντως να σας πω κάτι κορίτσια, ΟΚ το καλύτερο είναι να χάσεις τα κιλά με δίαιτα και γυμναστική. Εγώ όμως όταν είχα φτάσει 95 κιλά ένοιωθα απελπισμένη, είχα δύσπνοια από το άσθμα και με πόναγαν τα γόνατα μου και η μέση μου. Ενοιωθα ότι θα έσκαγα, σκεφτόμουν συνέχεια το φαγητό και ήθελα να τρώω συνέχεια.... Σκεφτόμουν να βάλω μέχρι και δακτύλιο, δεν άντεχα άλλο τα έβλεπα όλα μαύρα.... Τώρα με τη βοήθεια των reductil που έχω χάσει 10 κιλά ΟΚ δεν είμαι ικανοποιημένη σε καμία περίπτωση ακόμα, αλλά νοιώθω ότι πήρα μία ανάσα, μπορεί κάποιες μέρες να κάνω γουρουνιές αλλά δεν σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό, τις υπόλοιπες προσέχω....... Είμαι καλύτερα !!!!!!!! Δεν θέλω να τα εκθειάσω άλλα ούτε και να τα ισοπεδώσω όλα. Ακόμα και 3 εβδομάδες που τα είχα σταματήσει δεν πήρα βάρος ούτε έτρωγα 4 σοκολάτες τη μέρα. Εμένα με βοήθησαν πολύ, τώρα αν θα τα κρατήσω ή θα χάσω και άλλα δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι ανέβηκα 2-3 σκαλιά από το πάτο που είχα πάει.......... Ελπίζω να μην ξαναφτάσω 95 και αν δεν είχα ξεκινήσει τώρα θα ήμουν σίγουρα 100.............
και εγω δεν μπροω ναπ ω με εβαλαν σε μια σειρα... λιγο μεχρι να μπω στη λογικη της διαιτας... τα χρειαζομουν. προσ το παρον συνεχιζω χωρις αυτα.. τωρα αν κσαναρχισουν οι λιγουρες θα τα ξαναρχισω.!
Eγω δοξα το Θεο δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα με τα χαπια!
Καμια παρενεργεια ,περαν της δυσκοιλιοτητας,το οποιο λυθηκε και
αυτο ευτυχως..
Εχω χασει συνολικα πανω απο 9 κιλα σε εναμισι μηνα χωρις καν να
κανω διαιτα ,απλα τρωγοντας λιγο αφου δεν πειναγα..
Κριμα να μην τα εχω παρει νωριτερα!!!:)
Μπράβο Μαρουλάκι έχεις φτάσει σχεδόν τον στόχο σου. Εξακολουθούν ακόμα και σου κόβουν την όρεξη.
μπραβο κοριτσια εμενα δεν ξερω τι με πιραξε αλλα πυστευω να συνελ8ω ειχα πολλα μαζεμενα μεσα μου τα οποια σηζηταω εμ ψυχολογο ωστε να τα ξεπερασω...........
Koritsia kalimera.
SYGNWMH GIA TOUS AGLIKOUS XARAKTHRAS ALLA ZW STIN AGLIA KAI TO PLHKTROLOGIO MOU DEN EXEI ELLHNIKA.
SYNXARITIRIA SE OLES GIA TIN EILIKRINIA KAI TON TROPO POU ANDIMETWPIZETE TO THEMA TOU VAROUS.
EDW E Y T Y X W S EINAI H XWRA TWN YPERVARWN KAI PAROLOU POU EIMAI ARKETA "BOLIKIA" KANEIS DEN ME KANEI NA NOIWTHW ASXIMA GIA TO PWS FAINOMAI.
PAROLAFTA, PERISI EKANA THN LIGHTER LIFE POU EINAI MONO SHAKES KAI SOUPES KAI SE 100 MERES EXASA 25 KILA. THN TELEIWSA TA XRISTOUGENNA KAI MEXRI TWRA EXW VALEI 7.
EPEIDI ERXOMAI STIN MAMA-ATHINA SE 2 EVDOMADES HTHELA NA MOU LEGATE LIGO PERISSOTERA GIA TA REDUCTIL?
XREIAZONDAI SYNTAGH GIATROU GIATI EXOUN PARENERGEIES? EDW OPWS ISWS XERETE GIA NA AGORASEIS OTIDIPOTE FARMAKO THELEIS SYNTAGI GIATROU.
BOREI KANEIS NA MOU PEI KATI PARAPANW.
EPISIS THA ITHELA NA MOIRASTW MAZI SAS MIA PROHGOUMENH DIAITA POU MOU EGRAPSE ENAS APO TOUS PIO PETYXIMENOUS DIAITOLOGOUS EDW H OPOIA EINAI SXEDON IDIA ME TIN ATKINS.
DILADH. BOREIS NA TRWS KREAS PSARI KOTOPOULO, TA OPOIA NA MIN EINAI MAGEIREMENA ME LIPI (LADI, VOUTYRO, SALTSES), ARA PSITA, VRASTA KAI SWTE. KAI 3 PORTOKALIA TIN HMERA. 2 LITRA NERO KAI POLYVITAMINES.
EINAI OTI PREPEI GIA SYNTOMH APWLEIA VAROUS KAI EPIDI EXEI TA PORTOKALIA BOREI KANEIS NA TIN KANEI MEXRI 6-8 EVDOMADES. EGW EIXA XASEI 21 KILA ALLA DYSTYXWS TA XANAPHRA SE 1 XRONO
EYXARISTW KORITSIA.
FILIA
Μαργαρίτα καλωσήρθες, τα reductil χρειάζονται συνταγή γιατρού και κάποιες εξετάσεις που θα σου πει να κάνεις ο γιατρός πριν τα πάρεις. Εχουν αρκετές παρενέργειες οπότε πρέπει πρώτα να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Καλή συνέχεια...
Καλως ηρθα ,και αργησα απ'οτι φαινεται!!!
γουρουνιτσα πρωτα απ'ολα λυπαμαι πολυ για την ταλαιπωρια που τραβηξες με την υγεια σου ,αλλα η αληθεια ειναι οτι εαν σε ειχα κοντα μου καλεστα θα σε τραβουσα τα μαλλια!!!
Γιατι καλη μου γουρουνα τετοια χαζομαρα !??
Μια χαρα ειχες ξεκινησει ,και σε επιασε πρεμουρα μεσα σε δυο μηνες να μεινεις η μιση??
Ετσι το καταλαβα!!!Ευτυχως το καταλαβες το λαθος ,και θα σε παρακαλουσα να προσεχεις την υγεια σου!!!Την γουρουνιτσα και τα ματια σου !!!
Επειδη ομως τα σφαλμα αδικαιολογητο η ποινη ειναι :ΟΧΙ ΜΟΝΟΚΙΝΙ ,ΟΧΙ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ!!!ΟΛΟΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΕΠΕΙΗΚΩΣ!!!ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!
Στα ελληνικα βρε παιδια γραφεται ,αλλιως δεν μπορουμε ανετα να διαβαζουμε τις δημοσιευσεις σας!!
ΦΙΛΙΑ!!!