OMAΔΑ R!!!!!!!!!!!!!!FOREVER!!!Και με προεδρο το Ναταλακι μας!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
OMAΔΑ R!!!!!!!!!!!!!!FOREVER!!!Και με προεδρο το Ναταλακι μας!!!!!!!!!!!!!!
Α, χα, μια-μια παρουσιαζονται ολες.
ενα γρηγορο καλημερα γιατι φευγω για meeting
nadine, δεν θα το πιστεψεις. Σημερα κοιτουσα αδιαφορα κατι χαρτια που μου εστειλαν κατα λαθος για πατατες και επεσε το ματι μου στο nadine. Λοιπον, Nadine ειναι μια ποικιλια πατατας....
ουδεν σχολιο
Μάλιστα!Οπότε μέχρι τώρα είμαστε 7 που ψηφίζουμε υπέρ της ομάδας.
Πιθανολογώ βάσιμα πως θα γίνουμε 9 μόλις μπουν στο φόρουμ η Σαμπίνα και το Μαρικάκι μας
κι ελπίζω να το πάρουμε και στην πράξη πιο ζεστά αυτή τη φορά!Βέβαια,μεσολαβεί το Πάσχα,
οπότε και δικαιολογημένα θα χαθούμε,αλλά τουλάχιστον να ενώσουμε τις δυνάμεις μας
μόλις επιτρέψουμε στη βάση και την καθημερινότητα μας.Πλησιάζει εξάλλου και το καλοκαίρι,
για όσους επηρεάζονται έντονα από την εποχή αυτή...Ας κάνουμε ένα γερό ντου!
Προτείνω για την δεύτερη και πιο συντονισμένη περίοδο μας:
1)Καθημερινή καταγραφή της όποιας μας άσκησης(ακόμα κι αν είναι περπάτημα μέσα στην πόλη για υποχρεώσεις)
Ακόμα και τις μέρες που δε σηκώνουμε κώλο από τον καναπέ(αυτό βέβαια φοβάμαι ισχύει μόνο για μένα,καθώς όλες τρέχετε)
να γράφουμε πως δεν ασκηθήκαμε καθόλου.Το να το βλέπεις,σε κάνει να μην μπορείς χαλαρά να το προσπερνάς και όλες μας,
εξαιρουμένης της γαλαζοαίματης,ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ κι είναι καταλυτικός παράγοντας και για την υγεία μας
και για την προσπάθεια μας αυτή!(Κι εγώ τον έχω 2 χρόνια τον διάδρομο και κυρίως στεγνωνει εκεί η πετσέτα των μαλλιών μου...)
2)Όσοι θεωρούμε πως μας βοηθά και η καταγραφή του τι τρώμε,ακόμα και τις μέρες που ξεφύγαμε πολύ,μπορούμε να το κάνουμε κι αυτό.
Μπορεί αυτό να συνδιαστεί και με αντίστοιχη καταγραφή συναισθημάτων.Κι εδώ το να το βλέπουμε,μας βοηθά να γίνει πιο συνειδητό
ότι σχετίζουμε το υψηλά θερμιδικό φαγητό με συναισθήματα θλίψης,κούρασης,ανάγκης επιβράβευσης,πλήξης,με κακές συνήθειες
(π.χ. ασυναίσθητα περισσότερο φαγητό βλέποντας τηλεόραση,υποσίτιση όλη μέρα λόγω τρεξίματος =>λυσσασμένο βραδινό)
3)Όταν νιώθουμε επιρρεπείς,πως κινούμαστε οριακά στο να ξεφύγουμε επικίνδυνα και δεν το θέλουμε να συμβεί αυτό,ερχόμαστε εδώ
κι εκπέμπουμε SOS.Αν είναι κάποιος μέσα εκείνη την ώρα πάμε στο τσατοδωμάτιο να τα πούμε λίγο,διαφορετικά ίσως διαβάζοντας
τον κόπο μας εδώ,κάποια άλλα βοηθητικά τόπικς,ίσως σε πρώτη φάση αποπροσανατολίσουμε την ιδέα και σε δεύτερη ζεσταθούμε και πάλι με τον στόχο.
Επίσης(ίσως σας φανεί τραβηγμένο)αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε μια πιο στενή σχέση με ένα μέλος της ομάδας μας,με το οποίο
να έχουμε ανταλλάξει και τηλέφωνα και να μπορούμε να απευθυνθούμε στον άλλον την δύσκολη στιγμή που δεν είναι κανένας μέσα.
Επίσης το να συντονίσεις την προσπάθεια σου με έναν αντί με δέκα,σε κάνει να δεσμεύεσαι κάτι παραπάνω και ίσως να το σκεφτείς διπλά
πριν παρατήσεις την προσπάθεια.Δεν εννοώ να νιώθεις υπόλογος στον άλλον ή μη ελεύθερος,αλλά πάντα στα πλαίσια συμπόρευσης.
4)Όσοι ζυγιζόμαστε εβδομαδιαία,να ζυγιζόμαστε μία κοινή μέρα όλοι μαζί,ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!
Αν η Παρασκευή ως εργάσιμη δε βολεύει ιδιαίτερα και προτιμάτε Σάββατο ή Κυριακή,το κανονίζουμε και το εφαρμόζουμε...
Απλά κάποια μέλη μπαίνουν από τη δουλειά τους κι όχι το Σαβ/κύριακο από το σπίτι.Αν άλλοι βολεύονται καθημερινή κι άλλοι Σαβ/κύριακο
μπορούμε να ορίσουμε δύο μέρες ζυγίσματος(εννοείται πως ο καθένας θα ζυγίζεται μία μονο φορά/εβδομάδα)
5)Δυστυχώς δε μένουμε στην ίδια πόλη ή έστω σε γειτονικές ώστε να κανονίζουμε μηνιαίες συναντήσεις.
Είμαστε 3 στην Αθήνα,3 Θεσ/νίκη(Μπάρμπ σε λογίζω εδώ κι εσένα),2 Πελοπόννησο και 1 Κρήτη(χωριστά πάντα οι γαλαζοαίματοι)
Μπορούμε όμως να κάνουμε εβδομαδιαίες τσατοσυναντήσεις σε προκαθορισμένη ώρα,σαν ραντεβού(εννοείται εκτός προσωπικού απροόπτου)
Σημειώσεις:
- Σκοπός της ομάδας είναι να λειτουργεί βοηθητικά και να μας προστατεύει από ανεπιθύμητες κακοτοπιές.
Αν διανύουμε περίοδο σκοτεινή,που έχουμε ανάγκη απομόνωσης και διαλείμματος από την προσπάθεια μας,
είναι απόλυτα σεβαστό.Είναι αυτονόητο πως έχουμε ο καθένας τα δικά του και δεν είμαστε ρομποτάκια.Εξάλλου,
μιλάμε για μια επιθυμητή δέσμευση δράσης και όχι για καταπιεστική αγγαρία που θα βγάλει πιθανόν αντίδραση...
- Ό,τι έχετε να προτείνετε,να το θίξουμε τώρα,ώστε να οργανώσουμε ολοκληρωμένα το πλάνο μας.
Προτείνετε μέρες ζυγίσματος,που σας βολεύουν καλύτερα,μέρα και ώρα τσατοσυνάντησης καθώς και συνοδηπόρο
(είτε εδώ είτε μέσω u2u )όσοι επιθυμούν να κινηθούν και σ'επιμέρους ζευγάρια στενότερης στήριξης.
Αυτά είναι οι δικές μου προτάσεις και σε καμία περίπτωση δεν είναι οδηγίες(τα προεδριλίκια μας τελείωσαν εξάλλου)
Φιλάκιαααααααααααα
Aγαπάρες,εδώ είμαι κι εγώ!!!
Κι εγώ ψηφίζω Ομάδα R,πρόεδρος ΝADINE(κι άμα τολμήσει να πάει να μας την κάνει,προτείνω εκδρομή όλες μαζί στη Σαλονίκη,να πάμε να στηθούμε κάτω από το σπίτι της και να τραγουδάμε νυχτιάτικα Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώωωωω μια μέρα τη ζωή μου να σκεφτώωωωω του Βαλάντη το γνωστό,εννοείται με φάλτσα φωνή!)να δείτε για πότε ξαναγυρνάει,χαχαχαχαχα.
Λοιπόν,το Ξενάκι μου δεν το είδα,του ζητάω συγγνώμη,αλλά άμα του πω γιατί,ίσως καταλάβει...Δεν ήμουνα σε καλή φάση και θα έπεφτε κι αυτή,ένα και δεύτερο,γιατί όταν τη δω,θέλω να περάσουμε καλά,πραγματικά καλά όμως,γιατί το αξίζει!Ελπίζω να μου δώσει άλλη φορά την ευκαιρία μου.:)
Στο Μπαρμπουλίνι μου να πω,μαρή είσαι τρελή που θα δώσεις 200 ευρόπουλα για τηγανίλες;(κράτα τα για καλοκαιρινά ρουχαλάκια να είσαι και υπέροχη στις βολτίτσες σου!).
Το porkουλίνι μας,τι κάνει;Μπράβο για την απώλεια,γιου αρ άουρ σάνσαιν μωροοοοοο).
Μαρικάκιιιιι,πού΄ναι το το γλυκό μας;
H Ηanelle;Νέα της;
Aλαλούμ,τριαλαριλαρούμ,αλα� �αλαλοοοο,τι γίνεσαι καλέ;Δουλειά,παιδιά,κανένα διαλειμματάκι με τον σύζυγο για καμιά εκδρομούλα ή κάνα βραδάκι ρομαντικό;
Ποιά κοριτσάκι μας ξέχασα;Aυτή η παλιοναντίν,πάλι δεν κοιμάται το βράδυ;Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση,σίγουρα η καταγωγή είναι από Τρανσυλβανία...χαχα,ναι καλέ(κι εγώ εκεί έχω ρίζες,στις 3.30 με 4 το πρωί,το μάτι γαρίδα(το πρωί πάλι,το μάτι αβγό,lol).
Σας αγαπώ,σας αγαπώ,σας αγαπώ κοριτσάροι μου R!(το R,προέρχεται από το ιερογλυφικό των Αιγυπτίων για τη λέξη Κεφάλι-Res-και πολύ μας πάει,γιατί είμαστε όλες μεγάλα κεφάλια στην Ομάδα)*λέει η ψωνάρα*χαχαχα
γεια σας κοριτσια...
ξυπνησα επιτελους..χθες δουλευα νυχτα παλι..δυστυχως εχω τσακισει λιγο την διαιτα μου ...στην αθηνα ξεφυγα λιγακι οπως σας ειπα και μου ρχεται δυσκολο να ξαναμαζευτω..ειναι το ιδιο πραγμα που με πιανει καθε φορα..οταν χαλαω τις διαιτες ...τρωω περισσοτερο..ξερω οτι δεν πρεπει..αλλα εγω συνεχιζω λες και ειμαι υπνωτισμενη....ηρθα εδω να το γραψω μπας και με βοηθησει να το σταματησω..
και να φανταστειτε οτι πριν φυγω για αθηνα ειχα καταφερει να μην σκεφτομαι ολη την ημερα το φαγητο.οτι κανω διαιτα κλπ...με αποτελεσμα να πειναω και λιγοτερο...
φυσικα δεν εχω καλη διαθεση εξ αιτιας ολων αυτων...ενω τις προηγουμενες μερες που τηρουσα την διαιτα ημουν αρκετα καλα...θα δω τι θα κανω...
συμφωνω απολυτα με αυτα που εγραψε η ναντινοπροεδρος σχετικα με τους ''κανονες'' της ομαδας μας..εγω ειμαι διαθετιμενη να τα ακολουθησω...
οσο για σενα σαμπινα φλογερη και φυσικα δεν σε παρεξηγω...και γω οταν εχω τις μαυρες μου δεν θελω να βλεπω ουτε την φατσα μου στον καθρεφτη...και ισως να μην προλαβαινα να σε δω κιολας γιατι εκτος απο το να δω κοσμο επρεπε να τρεξω και για καποιες γραφειοκρατικες δουλειες και δεν ειχα χρονο παρα πολυ.
εδω θελω να δηλωσω οτι εχω ξεσυνηθισει την κινηση και την βαβουρα της αθηνας...καταλαβαινω πια την ''βρωμα'' του καυσαεριου ενω οταν ζουσα εκει δεν της εδινα σημασια γιατι αυτο ειχα ως δεδομενο..ασχετο με το θεμα μας βεββαια αλλα μου εκανε εντυπωση..
μπαρμπ αυτο το σκευος που τηγανιζει τις πατατες με λιγο λαδι το εχω..συγκεκριμενα εχω αυτο που πρωτοηρθε στην ελλαδα.ηταν τις εταιριας AROMA ROBOT και το ειχα αγορασει περιπου πριν 13 χρονια 100.000 δραχμες.αργοτερα και αλλες εταιριες εβγαλαν αντιστοιχα σκευη και τωρα τελευταια αυτη η εταιρια που διαφημιζει ο μαμαλακης..
λοιπον οι πατατες που ''τηγανιζει'' ειναι πολυ νοστιμες και ελαφριες αλλα πρεπει να της φας ζεστες..αν κρυωσουν μαλακωνουν γιατι δεν εχουν ρουφηξει λαδι.περα απο τις πατατες μπορεις να μαγειρεψεις παρα πολλα φαγητα σε πολυ λιγο χρονο.ειδικα σε μικρες ποσοτητες(3 μπριζολες π.χ) και αυτο βοηθαει ιδιαιτερα σε περιοδους διαιτας γιατι μπορεις να μαγειρεψεις τα ξεχωριστα απο την υπολοιπη οικογενεια διαιτητικα σου φαγητα .θα σου ελεγα να το αγορασεις αλλα να κρατησεις και λεφτα για τα καλοκαιρινα σου ρουχαλακια οπως ειπε και η σαμπε...
αυτα τα νεα μου...φευγω τωρα ..παω να αυτοεξοριστω καπου που δεν εχει φαγητο γιατι δεν μου αρεσει η τροπη που εχουν παρει τα πραγματα..
φιλακια
--->Α.Μ.Α.Ν.- Καντάδες για όλα τα γούστα...Κάτι τέτοιο,Σαμπίνα μου;
"Συνήθως η άσπλαχνη είχε άλλα μουσικά ακούσματα" ... Βαλάντης;
http://4.bp.blogspot.com/_uh_2vKPeLg...20/kantada.jpg
Πωπω..Τι μου θύμισες τώρα,Ξενιαφέντρα!Quote:
Originally posted by XENIA!
μπαρμπ αυτο το σκευος που τηγανιζει τις πατατες με λιγο λαδι το εχω..συγκεκριμενα εχω αυτο που πρωτοηρθε στην ελλαδα.ηταν τις εταιριας AROMA ROBOT και το ειχα αγορασει περιπου πριν 13 χρονια 100.000 δραχμες.αργοτερα και αλλες εταιριες εβγαλαν αντιστοιχα σκευη και τωρα τελευταια αυτη η εταιρια που διαφημιζει ο μαμαλακης..
Κάπου το έχω κι εγώ καταχωνιασμένο αυτό,αλλά ποτέ δεν είχα κάνει εκεί... "Ναντίν".
Είχε καταλήξει για ξεπάγωμα μόνο και μυγοσκονοπροφυλακτικό για φαγητό,ψωμί κλπ.
Πόσα χρήματα πεταμένα!Είχα πληρώσει και για service πόσα χιλιάρικα επιπλέον...Ό,τι να'ναι...
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!
Φυσικα και εγω ψηφιζω υπερ ομαδας R και χωρις καμια αλλαγη στην ηγεσια!
Θα μου αρεσε να κραταμε και ημερολογιο διατροφης και ασκησης, με αυτο τον τροπο ισως θα αποφευγαμε και καποια λαθη που κανουμε. Μακαρι να το δουμε πιο ζεστα και να μπορεσουμε να αλληλοβοηθιομαστε με αυτο τον τροπο!!!
Εγω μονο θα ηθελα να κρατησω το Σαββατο σαν μερα ζυγισματος, αν γινεται φυσικα...
Βarb το εχω κι εγω το συγκεκριμενο σκευος, αυτο που διαφημιζει ο Μαμαλακης συγκεκριμενα, ειναι πολλυ καλο, θα στο συνιστουσα μονο αν τρωτε πολλες πατατες, τις κανει νοστιμες και με ελαχιστες θερμιδες, εμενα αρεσουν και στους υπολοιπους και τις κανω σ αυτο.
φιλια πολλα σε ολες και καλη συνεχεια!
βλεπω η ψηφοφορια παει αργα αλλα σταθερα αυξανομενη
Λοιπον εγω θα πρεπει να πω οτι ειμαι μεσα σε ολα. υπαρχει ενα προβλημα ομως απο μερους μου. οσο πλησιαζει το καλοκαιρι, αρχιζουν οι σφιξες στη δουλεια. εγω το καλοκαιρι (ιουλιος+ αυγουστος) υπαρχουν εβδομαδες που λειπω απο το γραφειο 6 ωρες το εικοσιτετραωρο και πηγαινω για κατουρημα καθε 8 ωρες ή και αραιοτερα αν αντεχω. οποτε θα με συγχωρεσετε αν καποιες μερες δεν γραψω τιποτε...
ηδη αρχιζω να ζοριζομαι και να σκεφτομαι οτι πρεπει να αρχισω τις υπερωριες για να βγαλω την δουλεια και ολο το αναβαλω...
Τελος παντων
Σημερα παρασκευη, ημερα ζυγισματος. επειδη το πρωι εφυγα πολυ βιαστικα, δεν ζυγιστηκα, αλλα εχθες το βραδυ κατα τις 2 που ειπα να κλεψω και να ανεβω στη ζυγαρια ημουν 91,1. αυτο ειναι καλο. ειμαι -300γρ απο την προηγουμενη παρασκευη και φανταζομαι οτι αν ζυγιζομουν πρωι θα ημουν ακομη λιγωτερα. δεν πειραζει. θα εχουμε μεγαλυτερη εκπληξη την επομενη παρασκευη.
φιλακια ομαδαρα μου
κοριτσια ευχαριστω και για τις αποψεις σας για την φριτεζα-μυγοσκονοκαπ
Καλημέρα κορίτσια και απο μένα!!!! Ναντίν καθυστέρησα να ξυπνήσω καθότι αδειούχος από σήμερα...οπότε είπα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω. Η ζυγαρια εξακολουθεί να δείχνει 80.300, όπως δηλαδή και τη προηγούμενη Παρασκευή. Δε περίμενα να έχω αδυνατίσει ...αφού η διατροφή της προηγούμενης εβδομάδας ήταν διατροφή συντήρησης. Όμως σε αντίθεση με το φαγητό που σ'αυτή τη φάση προσπαθώ να συντηρηθώ... έχω πλακωθεί κορίτσια στη γυμναστική και στο περπάτημα. Το αποτέλεσμα είναι να είμαι μεν στα 80 κιλά αλλα να μου κάνουν τα περισσότερα ρούχα μου, δηλαδή αυτά που φορούσα μεταξύ 72-75 κιλά. Πηγαίνω σουηδική-αερόμπικ 2 φορες την εβδομάδα και αμέσως κάνω και από μια ώρα χορό λατιν. Τις υπόλοιπες 5 μέρες την εβδομάδα κάνω κάθε βράδυ 5-6 χιλιομετρα στο λιμάνι γρήγορο περπάτημα και τζοκιγκ. Χωρίς να αναφέρω τα 3,5 χιλιομ. που κάνω τις εργασιμες μερες για να παω και να έρθω από τη δουλειά μου, γιατί αυτό το ελάχιστο περπάτημα το κάνω χρόνια.... όταν είπα ότι για τίποτα στο κόσμο δε θα πάρω αυτοκίνητο για να παω στο χώρο εργασίας μου. Απο τότε βρεξει,χιονίσει, λιάσει εγω πηγαίνω με τα πόδια. Και φυσικά χωρις να αναφερω τα δρομολόγια με τα εξωσχολικά των παιδιών που επίσης κάνουμε με τα πόδια, καθότι μένουμε στο κέντρο της πόλης και όλα τα έχουμε οργανώσει κεντρικά οπότε δε σκεφτόμαστε καν να μετακινήσουμε αμάξι. Αυτά ως προς τη καταγραφή της δικής μου καθημερινής άσκησης. Δεν έχω πάντα όρεξη αλλα λίγο θα πιέσω τον εαυτό μου στην αρχή και μετά όλα εντάξει. Πιστεύω πάντως ότι δεν είμαι μακριά και στο θέμα δίαιτας-διατροφής.... κάπου θα το βρώ, κάπου εδώ κοντά μου είναι... κάτι αλλάζει μέσα μου.... θα το βρώ, είμαι σίγουρη.
Εγώ θα φύγω αύριο για το χωριό του άντρα μου και θα τα ξαναπούμε τη Τετάρτη μετά το Πάσχα. Πάμε κάθε χρόνο και ζούμε Πάσχα παραδοσιακό... με καλντερίμια να μυρίζουν φρεσκοβαμμένο ασβέστη, με αρώματα από αγιόκλημα και γιασεμί, με μυρωδιές από μεχλέπι και μαστίχα, με τα παιδάκια μου αλευρωμένα να πηγαίνουν τις λαμαρίνες με τα καλιτσουνάκια στο φούρνο για ψήσιμο....Ευχομαι σε όλες Καλό Πάσχα και να περάσετε υπέροχα. Θα μου λείψετε πάρα πολύ και θα σας σκέφτομαι. Σας φιλώ!!!!!!!!!!
Και επίσης: προσωπικός στόχος είναι την Τετάρτη μετά το Πάσχα που θα ξαναζυγιστώ να βρίσκομαι μεταξύ του 80.300 και 80.500. Για μένα αυτό συνεπάγεται μεγάλη αυτοσυγκράτηση σε ό,τι θα βλέπουν τα ματάκια μου και οσφραίνεται η μυτούλα μου. Και βέβαια θα πάρω μαζί μου και τις φορμούλες και τα αθλητικά παπουτσια, γιατί, λιμάνι βέβαια δεν έχω στο χωριό, έχω όμως κατι ομορφα λοφάκια....που με περιμένουν τα πρωινά
Moi moi!Συμφωνω με ολες τις προτασεις της αξιοσεβαστης Προέδρου!!Σχετικα με το ζυγισμα...τι να πω,μαλλον ειναι official εχω κολλησει!!75.900,γαμωτο!!!Εχω αρχισει να πασχω απο σοβαρη δυσκοιλιοτητα τις τελευταιες 2 εβδομαδες.Το εντερακι μου φαινεται βαριεται παρα πολυ!Τι ακτινιδια,τι χορτα,τι all bran, τιποτα.Σαμπινα μου σου ειχα στειλει ενα u2u.Τωρα που σας γραφω περιμενω να φυγω να παω να παρω τον γατουλη μου!!Πρεπει να αρχισω τη γυμναστικη παντως,τωρα που φτιαχτηκε και η αιθουσα,δεν εχω καμια δικαιολογια!Εχω αποφασισει μια γερη αποτοξινωση αυτη την εβδομαδα (για να αποκλεισω και τα κουλουρακια της μαμας μου και τα σχετικα)αλλα μονο για αυτη την εβδομαδα.Τωρα για τη μερα του Πασχα..δεν θα κατσω να σκασω,ειλικρινα θα φαω οτι θελω χωρις ενοχες,και απο την επομενη επιστροφη στα γνωστα.Δεν θα πεσω με τα μουτρα βεβαια,μη βαρυστομαχιασω κιολας,αλλωστε εμεις το εχουμε ως εξης στην οικογενεια,αφου εχουμε μαζευτει ολοι στην ταρατσα και το αρνακι ψηνεται,ψιλοτσιμπαμε απο τη σουβλα μολις εχει αρχισει να γινεται παμε πανω κατω,ανακατευονται τα 6 γατια μας και ο σκυλος,γινεται της μουρλης...ουσιαστικα δεν εχουμε πασχαλινο τραπεζι!Και οταν βγει με το καλο,το βαζουμε στο τραπεζι και παιρνει ο καθενας οτι θελει.Υποσχομαι ομως οτι θα συνοδευσω με σαλατα!!!Ελπιζω να μας κανει καλο καιρο!Λοιπον,θα τα πουμε συντομα και σε οσες φευγουν,ευχομαι καλη Ανασταση και Καλο Πασχα!
Στα γενεθλια μου στα 24 με τον γατουλη μου τον Idian!!(Δωστε βαση στην τεραστια τουρτα!!!!!!!!!)
Aυτο ητανε που θα συντονιζομασταν?Η ομαδα μας ητανε πρωτη πρωτη στα today's posts και τωρα.....Που ειστε ηθελα να ηξερα,αχ ετσι και σας πιασω!Παντως χθες κοριτσια ζοριστηκα παρα πολυ οταν πηγα να παρω το γατο.Ηταν και ο Δημητρης εκει και τον ακουγε που εκλαιγε που μπηκε στο καλαθακι μεταφορας...Χαλια.Με στολισε και με κατι ομορφα σχολια,τυπου ολα για την παρτη σου κλπ.Γυρισα σπιτι ρακος.Πιστευα πως θα ενιωθα ανακουφιση,αλλα το μονο που ενιωθα ηταν μεγαλη θλιψη.Εβλεπα και το γατακι μου,τοσο φοβισμενο..απο το αγχος του,του επεσε ενα μουστακι.Πολυ στενοχωρηθηκα.Και εκει που καθομουν στο κρεβατι εφαγα πατατακια (133 θερμιδες).Περιεργο πως το φαγητο σε ησυχαζει ωρες ωρες.Εγω ετσι κι αλλιως τρεμουν τα χερια μου παρα πολυ απο τα φαρμακα,αλλα χθες ετρεμα ολοκληρη.Μετα ηρθε και η αδερφουλα μου απο Χαλκιδα,και φαγαμε οικογενειακως μακαροναδα.Πολυ δυσκολη μερα η χθεσινη.Τελικα κοιμηθηκαμε με την αδερφη μου και το γατο αναμεσα μας,στο δωματιο μου.Σημερα ολα ειναι πολυ καλυτερα,αν και αισθανομαι φοβερα κουρασμενη,ερειπιο.Αυτα τα νεα μου,ελπιζω να εχω συντομα και τα δικα σας!Φιλακια!!
κοριτσια εγω χαθηκα γιατι τρωω οτι να ναι...τα χω παρει στο κρανιο...
δεν ξερω τι να κανω...
σνιφ σνιφ...
ουτε να ζυγιστω θελω φυσικα...