χθες έβγαλα το μισάωρο πρόγραμμα dvd που είναι για σύσφιξη κοιλιά ποπό μπούτια. δεν μπορώ να καταλάβω πως χτυπίέμαι στο διάδρομο με τόση ευκολία και όταν κάνω στατικές ασκήσεις λιώνω σαν το κερί στο ιδρώτα κ στη κούραση.θέλω εξάσκηση!!:thumbdown:
Printable View
χθες έβγαλα το μισάωρο πρόγραμμα dvd που είναι για σύσφιξη κοιλιά ποπό μπούτια. δεν μπορώ να καταλάβω πως χτυπίέμαι στο διάδρομο με τόση ευκολία και όταν κάνω στατικές ασκήσεις λιώνω σαν το κερί στο ιδρώτα κ στη κούραση.θέλω εξάσκηση!!:thumbdown:
Καλημέρα!Quote:
Originally posted by granita
απο βδομάδα αρχιζω χοροοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!πηγα ρωτησα κ μου κανανε πολύ καλές τιμες τοσο που δε το περιμενα!θα κανω 3 φορές τη βδομαδα!εκανα ηδη το πρώτο μου μάθημα!
μπορείς να μου δώσεις και μένα πληροφορίες για το που θα ξεκινήσεις χορό?
granita τι χορο θα κανεις?
45' αεροβικη διαλειμματικα νηστικη
λατιν,rnb και οριενταλ.Quote:
Originally posted by penelope1985
πλακα θα χει!
σου στειλα.φιλακιαQuote:
Originally posted by alexandrita
Καλημέρα!Quote:
απο βδομάδα αρχιζω χοροοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!πηγα ρωτησα κ μου κανανε πολύ καλές τιμες τοσο που δε το περιμενα!θα κανω 3 φορές τη βδομαδα!εκανα ηδη το πρώτο μου μάθημα!
μπορείς να μου δώσεις και μένα πληροφορίες για το που θα ξεκινήσεις χορό?
τελεια!Quote:
λατιν,rnb και οριενταλ.Quote:
Originally posted by penelope1985
πλακα θα χει!
Curves και χτες και σημερα κανονικα.
αυριο ξεκινάω και θα σου πω εντυπώσεις!!!
Ναι! Ναι!
:bigsmile:
μισάωρο dvd χτες μετά από τρεις φορές που τοχω κάνει ακόμα πιανομαι παρά τις διατάσεις.
Διαδρομο 3-4 φορες την εβδομαδα με κλιση 5/10 και ταχυτητα 5/10 για περιπου 35 λέπτα. Αυτο μεταφραζεται σε περιπου 3 χιλιομετρα. Καλη ασκηση χωρις υπερβολη στον σφυγμο και πολυ ιδρωτα. Τον τελευταιο μηνα παιζω και με αλτηρακια με 4κιλα βαρη πανω για ασκησεις στα χερια τα οποια τα κανω και στο κρεβατι ενω βλεπω καμια ταινια.
Να ρωτήσω, παιδιά, κάτι άσχετο, αλλά και σχετικό μαζί? Έχει να κάνει με την ψυχολογία του αθλούμενου. Πήγαμε γυμναστήριο και μπράβο μας, αλλά τι γίνεται όταν είμαστε οι πιο χοντροί στο τμήμα? Το έχει αισθανθεί κανένας από σας και, αν ναι, πώς το αντιμετωπίζετε? Νιώθω αρκετά κομπλεξικά, χώρια που είμαι η μόνη με φαρδιές μπλούζες, ενώ όλοι φορούν στενά μπλουζάκια για να φαίνονται καθαρά οι κινήσεις. Η αίθουσα αντί για τοίχους έχει καθρέφτες και φαίνονται οι κοιλάρες και οι κωλάρες σε όλο τους το μεγαλείο. Ντρέπομαι.
Αva εχεις απολυτο δικιο. Αυτος ηταν ο λογος π εγω στα παχια μ επελεξα να παω Curves και οχι σε κανονικο γυμναστηριο. Επειδη δεν υπαρχουν ουτε μμπρατσαραδες ουτε καθρευτες να βλεπεις το χαλι σ.