-500gr
Από 115,3 σε 114,8! :D Πάει και το ρημάδι το 115!
Printable View
-500gr
Από 115,3 σε 114,8! :D Πάει και το ρημάδι το 115!
Καλημέρα
σημερα + 100 αλλα φταιει που εφαγα πολύ αργα κ κοιμηθηκα λιγο οποτε δε το κουναω το τικερακι μου με τπτ!χιχιχιχιχι
μπραβο πεταλουδιτσα μου!!!
-700 σημερα...71,600 αντε να δουμε...
μπραβο πεννου μου!!!!!!πεταει η ομαδα βλεπω!
τα ειχα παρατησει λιγο και πηρα παλι μπρος γιατι ειδα τα καλοκαιρινα μου και δεν μου παει τιποτα...ευχαριστω semie μου...και συ μια χαρα τα πας..μην αγχωνεσαι...παρακολουθω εγω :)
χαχαχαχα..ενταξει απ τη στιγμη που εφτασα το 64 πλεον εχω αρχισει κ πιστευω οτι μπορω να καταφερω και το 63!κ ισως να προλαβω να μαι -9 κιλακια μεχρι τον Ιουλιο!λες???αχχχχχχχχχ
Quote:
Originally posted by semie
χαχαχαχα..ενταξει απ τη στιγμη που εφτασα το 64 πλεον εχω αρχισει κ πιστευω οτι μπορω να καταφερω και το 63!κ ισως να προλαβω να μαι -9 κιλακια μεχρι τον Ιουλιο!λες???αχχχχχχχχχ
αχ γλυκια μου στο ευχομαι αν και αν ημουν εγω στα κιλα σου δεν θα εσκαγα και τοσο...
Κοριτσια μην ανησυχειτε οτι κολαει ξεκολαει.Με επιμονη και υπομονη κι εγω ξεκολλησα.79,5 σημερα!Μπραβο pennou για το -700!!!:)
Quote:
Originally posted by Constance
Κοριτσια μην ανησυχειτε οτι κολαει ξεκολαει.Με επιμονη και υπομονη κι εγω ξεκολλησα.79,5 σημερα!Μπραβο pennou για το -700!!!:)
αντε παμεεεεε....μπραβο μας...ειπα να κανω αυτο που δεν θα κολλησω σιγουρα μεσημερι βραδυ σαλατα με πρωτεϊνη...δεν με παιρνει για αργο και σωστο χασιμο.....
θυμαμαι οτι αλλη μια φορα που ειχα φρικαρει με τα κιλα μου ειχα φτασει τα 60 κ τοτε μου φαινομουν χαλια!σκεψου οτι ειχα κανει διαιτα κ ειχα παει 48-50.που να ξερα οτι καποτε θα φτανα 71!!βεβαια εγω φταιω γιατι δε τρωω πολύ αλλα ετρωγα μονο βλακειες σε μονιμη βαση κ ηξερα οτι παχαινω απλα δεν ειχα δυναμη να κανω κατι για αυτο.
Quote:
Originally posted by semie
θυμαμαι οτι αλλη μια φορα που ειχα φρικαρει με τα κιλα μου ειχα φτασει τα 60 κ τοτε μου φαινομουν χαλια!σκεψου οτι ειχα κανει διαιτα κ ειχα παει 48-50.που να ξερα οτι καποτε θα φτανα 71!!βεβαια εγω φταιω γιατι δε τρωω πολύ αλλα ετρωγα μονο βλακειες σε μονιμη βαση κ ηξερα οτι παχαινω απλα δεν ειχα δυναμη να κανω κατι για αυτο.
ακριβως το ιδιο που λες μονο που εγω τα χα ξαναφτασει οταν πρωτοπηγα φοιτητρια 15 κιλα σε 3μηνες..εχουμε και τον ιδιο σωματοτυπο και καταλαβαινομαστε...ελπιζω οταν τα χασουμε να μην ξανααφεθουμε
Aμα τα περνεις σιγα σιγα τα κιλα ξεγελιεσαι.Προσωπικα για να μη μου κανουν τα ρουχα μου επειδη τα περνω συμμετρικα και παντου, πρεπει να παρω αρκετα κιλα για να το συνειδητοποιησω οτι ναι εχω παχυνει.Ετσι την πατησα και πηρα αρκετα κιλα χωρις να το καταλαβω.Επισης ποτε δεν ημουν φιλη με τη ζυγαρια.Αμα χασω τα κιλα μου θα βαλω προγραμμα να ζυγιζομαι μια φορα τη βδομαδα οπωσδηποτε για να μη ξεφυγω παλι.
Κι εγω φοιτητρια παχυνα....Μεχρι τα 22-23 μου δεν ειχα ξεφυγει πανω απο 75 ποτε.Μετα εκανα μια διαιτα πηγα 68 αλλα τα εχασα πολυ γρηγορα και μετα εκτροχιαστικα.Και μεσα σε ενα χρονο ειχα παει 93 χωρις να το συνειδητοποιησω.Αυτα τα delivery και οι σοκολατες απο το περιπτερο συνεχεια με καψανε.:PQuote:
Originally posted by pennou
ακριβως το ιδιο που λες μονο που εγω τα χα ξαναφτασει οταν πρωτοπηγα φοιτητρια 15 κιλα σε 3μηνες..εχουμε και τον ιδιο σωματοτυπο και καταλαβαινομαστε...ελπιζω οταν τα χασουμε να μην ξανααφεθουμε
κ μενα ακριβως τα ιδια!αυτο το περιπτερο το χα χτισει!