E δεν πειραζει και μια μερα που εκανες ελευθερο βρε αμπς,το ζηταει και ο οργανισμος..Τα εχεις παει υπεροχα ως τωρα,δεν χρειαζεται να στο πω εγω,το ξερεις καλα! ;)
Printable View
E δεν πειραζει και μια μερα που εκανες ελευθερο βρε αμπς,το ζηταει και ο οργανισμος..Τα εχεις παει υπεροχα ως τωρα,δεν χρειαζεται να στο πω εγω,το ξερεις καλα! ;)
goodmorning!εχεις δικιο one, μετα που το ξανασκεφτηκα δεν ηταν τραγικο...εξ ου και το +400γρ(περιμενα +1++)
καποτε ετρωγα 4 και 5 χιλιαδες στα υπερφαγικα,χτες το σταματησα λιγο παρα πανω απο εκει που επρεπε.
1-2 μερες προσοχη και μετα παλι στη συντηρηση!
:starhit:
μελετωντας το προσωπικο μου ηλεκτρονικο ημερολογιο,το οποιο κραταω απο 21/12/2009.....................
εχω παρει τον κακο το δρομο και ηλιθιες σκεψεις γεμιζουν διαρκως το μυαλο μου...δεν ξερω τι να κανω...
σκεφτομαι οτι με τη διαιτα κατεστρεψα ακομη πιο πολυ την ηδη κατεστραμενη μου κοινωνικη ζωη και αυτο φυσικα ηταν φαυλος κυκλος που οδηγησε σε μοναξια και τεινει να οδηγησει σε φαγητο.
απο την αλλη εφτασα εδω που εφτασα καλως ή κακως,ειμαι ικανοποιημενη με το αποτελεσμα ΑΛΛΑ τι να το κανω το "κορμι" κλεισμενο σε 4 τοιχους να μετραω θερμιδες????????????????Ε??????????????
απο την σκεφτομουν πλεον να τρωω κανονικοτατα 1800 την ημερα και 1 φορα την εβδομαδα ελευθερο και να γυρισω στις παρεες μου,να ζω τη ζωη μου φυσιολογικα και ας ειμαι και 50-51(λογικα δεν θα παει παραπανω με τετοιο πλανο)
απο την αλλη λεω "σιγα,καλοκαιρι ερχεται,εκανα τοσο κοπο,παλι θα τα παρω???????"
απο την αλλη λεω μηπως ολα αυτα ειναι παιχνιδια του μυαλου για να βρω δικαιολογια να παρω παλι κιλα ωστε να εχω κατι να ασχολουμαι,ωραιο παιχνιδι βρηκα.....................
ελεος........................
σημερινο μενου:
~3 ΡΥΖΟΓΚΟΦΡ+2 ΚΓΛ ΦΙΛΑΔ.ΛΑΙΤ+2 Φ.ΧΟΙΡ.ΟΜΟΠΛΑΤΗ ΚΑΙ 1 ΑΧΛΑΔΙ+1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ 270
~3 ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤ.ΜΙΜΙΚΟΣ 240ΓΡ,ΒΡΑΣΤΑ ΧΟΡΤΑ,1 ΚΓΛ ΛΑΔΙ 460
~4 ΡΥΖΟΓΚ+2 ΚΓΛ ΒΙΤΑΜ ΛΑΙΤ+4 ΚΓΛ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΑΙΤ 170
~ΠΙΤΣΑ:ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ,1ΚΣ ΚΕΤΣΑΠ ΛΑΙΤ,1ΚΣ. ΦΙΛΑΔ ΛΑΙΤ,1 ΚΣ DOROLO SPR,1 Φ.ΧΟΙΡ ΟΜΟΠΛΑΤΗ 280
~1 ΜΠΑΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΜΠΑΝΑΝΑ 104
ΟΛΑ:1284
και 1 ωρα περπατημα
absolute... μη κλείνεσαι λόγω του φαγητού.. και να σου πω κάτι έχει διαφορά αν είσαι 47κιλά ή αν είσαι 50 ή 52?
καμια διαφορά. αφου το ξέρουμε.. είναι δυνατόν δλδ με 2 κιλά κάτω να υπάρχει κάποια αλλαγή? η αλλαγή είναι πάντα εσωτερική και όχι απλά με λίγα γραμμάρια κάτω στη ζυγαριά.
ελπίζω να μήν είσαι τόσο επιφανειακή
ναι εχει μεγαλη διαφορα το 52 με το 47 και γενικα και οπτικα!
ελπιζεις να μην ειμαι τοσο επιφανειακη?????????????ωραια,σε ευχαριστω!!!
δε το είπα με τέτοια πρόθεση για να παρεξηγηθείς.
ήμουν κ γω και 47 και 52 και πραγματικά δεν αλλάζει η ζωή μας αν χάσουμε 2-3 κιλά ή αν πάρουμε αντίστοιχα.
Το είπες και μόνη σου οτι οδηγείσαι στη μοναξιά..
ʼρα καλό θα ήταν (για το δικό μας καλό) να επικεντρωθούμε περισσότερο στη πηγή του προβλήματος και όχι στο 1 κιλό της ζυγαριάς. (και δεν αναφαίρομαι σε άτομα που έχουν πρόβλημα υγείας εκεί λογικό να ανησυχούν).
Το όποιο πρόβημα έχουμε δε λύνεται αν φτάσουμε στα "τέλεια" κιλά(ουτοποιία φυσικά το τελειο!) αλλά με το να ψάξεις πραγματικά τι είναι αυτό που κάνει τη ζωή σου "χάλια" ή οτιδήποτε νιώθει ο καθένας μας.
οχι δε λυνεται το προβλημα με 2 κιλα πανω ή με 2 κατω,αλλα γιατι να μην εισαι στα ιδανικα σου κιλα αφου μπορεις?(λεω στον εαυτο μου)
τουλαχιστον να μην εχεις εκει προβλημα(οκ,δεν εχεις προβλημα,ειναι ψυχολογικο,για καποιο χ λογο θες πχ να εισαι 48)...
πραγματικα ξερω και εχω ψαξει την πηγη του προβληματος αλλα παλι για καποιο χ λογο που δεν εχω εντοπισει δεν εχω τη δυναμη να τον αντιμετωπισω.εννοω ξερω τι φταιει και γιατι αλλα δεν ειμαι σε φαση να το λυσω.
Κορίτσι καλησπέρα! Χαίρομαι πολύ που έφτασες στο στόχο σου, ένα μεγάλο μπράβο! Απ? ότι διαβάζω η χαρά σου που έπιασες το στόχο σου άρχισε να μεταβάλλεται σε προβληματισμό. Είναι πολύ λογικό , είδες και νωρίτερα από ότι περίμενες το 48 στη ζυγαριά και αγχώθηκες.
Το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές όπως ακριβώς το περιέγραψες: δίαιτα και γυμναστική, αλλεπάλληλα ζυγίσματα, ξαφνικά το ζύγισμα που με δείχνει 0.5kg κάτω από το στόχο, υπερφαγικό 5-6 ώρες μετά και συνεπώς άγχος-πανικός για τη συνέχεια- αμφισβήτηση του στόχου (μήπως είναι αδύνατον να διατηρήσω αυτά τα κιλά και θα πάρω 3-4?)- συνειδητοποίηση ότι η δίαιτα όπως την έκανα είναι ένα κλουβί (όπως έγραψες κι εσύ, κλεισμένη σε 4 τοίχους να μετράω θερμίδες), από τη μια θέλω να βγω από το κλουβί, να νιώσω καλύτερα, από την άλλη το κλουβί μου παρέχει τη «σιγουριά» αυτού του βάρους και οι ερωτήσεις στο κεφάλι μου να πέφτουν βροχή..... μέχρι να αναλάβει η στεσαρισμένη υπερφάγος μέσα μου να με ξαναφέρει στο σημείο που δε χρειάζεται να ανυσηχώ εγώ για τέτοια πράγματα, το μόνο για το οποίο χρειάζεται να ανησυχώ είναι πως να χάσω τα κιλά που έχω (ξανά)βάλει.
(Ουφ αγχώθηκα και μόνο που τα έγραψα!) Προτείνω να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πως θα δώσεις στον ευατό σου μια γεμάτη ζωή, γιατί εκεί ακριβώς κρύβεται το μυστικό της επιτυχημένης απώλειας βάρους και συντήρησης του χαμένου βάρους.:smug b: Μια όμορφη και πλήρης ζωή φυσικά και περιλαμβάνει τις παρέες σου, φυσικά και περιλαμβάνει δραστηριότητες μαζί τους. Θα βοηθούσε ίσως αν, τώρα που έπιασες το στόχο σου για τα 48 κιλά, έθετες ένα νέο στόχο. Να σου προτείνω ένα στόχο που βοήθησε εμένα: να ζω, από δω και πέρα τη ζωή μου με νόημα.
Επειδή η εμμονή με τις δίαιτες και τις θερμίδες στερούσαν το νόημα από τη ζωή που ήθελα να ζω αποφάσισα να τα εξαλείψω. Διατροφικά αυτό σημαίνει πως δεν μετράω πλέον θερμίδες, απλά προσπαθώ να κάνω τις καλύτερες και πιο υγιεινές επιλογές στην ποιότητα αλλά και την ποσότητα τροφής που παίρνω καθημερινά. Αυτό σήμαινε, επίσης, για μένα να αποδεχτώ ένα βάρος το οποίο είναι 3 κιλά πάνω από αυτό που η φωνούλα μέσα μου διαδηλώνει πως είναι το ιδανικό- είχα και έχω ενδοιασμούς, αλλά αν με ρωτήσεις στο τέλος κάθε μέρας, δεν το έχω μετανιώσει.
Όπως και να ?χει για τον καθένα ο τρόπος που επιλέγει να κάνει τη συντήρηση είναι πολύ διαφορετικός και προσωπικός. Εύχομαι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει σύντομα και μέχρι τότε να μην πανικοβάλλεσαι! Το γράφεις και στο mood σου πως είναι όλα δυνατά τα αδύνατα :)
faidra το μνμ σου αυτο ειναι το πιο ομορφο που εχουν γραψει ποτε εδω μεσα και ενα μεγαλο ευχαριστω ειναι λιγο...
καταλαβες ακριβως τι λεω,ετσι οπως μου τα ειπες και εσυ!
μαλλον σκεφτομαι πολυ και το εχω καψει πρεπει να χαλαρωσω ειναι γεγονος και οντως μεχρι τα 50 δε με πειραζει(απλα με τρομαζει μην ανεβω πανω απο αυτο γιατι εκανα μεγαλο αγωνα,οπως εχω κανει και πολλους στο παρελθον).
Αυτο το να μη μετραω μου φαινεται βεβαια δυσκολο,και ειδικα ση φαση που θελω να σταθεροποιησω το 48-50,μετα απο λιγο καιρο νομιζω θα ειμαι "πιο ανετη"...
Η πορεια θα το δειξει φυσικα.Πιστευω αυριο θα ειναι καλυτερα,μερικες μερες οντως δε μας πανε...
Αυριο θα ειναι μια υπεροχη κρυα και βροχερη Τριτη..καλο βραδυ:bigsmile::starhit:
γκουχ,γκουχ,μπηκα και εγω η αμαρτωλη..
εχουμε και λεμε:
Κυριακη:2160
Δευτερα:1284
Τριτη:2110
σημερα:1115 μεχρι τωρα και ελπιζω τιποτα αλλο(ελπιζω αλλα δε νομιζω)
απολογισμος...49,300 με πυτζαμα-κρεμμυδι το πρωι..
+λογικα ξεκινησε η κατακρατηση λογω αναμονης περιοδου.
ωραια!!!!:crazy::bigsmile:
:lol::lol: Αν είσαι αμαρτωλή με 2000 θερμίδες τότε εγώ είμαι ήδη αρχιμάστορας στην κόλαση, μου έχουν δώσει το μεγαλύτερο καζάνι και το ανακατεύω! :saint:
'Ολα καλά θα πάνε κορίτσι, να μην ανυσηχείς καθόλου, απλώς χρειάζεσαι λίγο καιρό μέχρι να μάθεις να ελίσσεσαι στη συντήρηση σαν χαμαιλέων :smirk:
καλημερα!!
Τεταρτη-Πεμπτη-Παρασκευη διαιτα,νηστεια,προσευχη και γυμναστικη...
48,100 με πυτζαμα το πρωι..οποτε μαλλον εξιλεωθηκα:cool::roll::saint::bouncy:
αυριο επισημο ζυγισμα(χωρις πυτζαμες;) ) αλλα σημερα προβλεπεται ψιλο-διατροφικο οργιο με φαγητα και ποτα...
καλα να περασεις τυχερουλα και να το απολαυσεις!!!!
ζηλευωωωωω κι εμεις το ιδιο σχεδιαζαμε για δευτερο βραδυ αλλα δυστηχως αδιαθετησα κ το μονο που θελω ειναι να μειωθει η στιβα των ασιδερωτων ενω βλεπω τιβι...
τουλαχιστο εχει τον ζαμπιδη αποψε, που τα σαββατα δεν βαζουν τιποτε ενδιαφερον...
κρυωνωωωωωω αντε να γυρισω σπιτακι μου αουα