σφαλιαρες!
Printable View
σφαλιαρες!
εγω προσωπικά με σφαλιαρες δε θα συνέλθω!!!!! και είμαι και κατά της βίας!
ατολμη δραση...μυθιστορημα μου θυμισες. so not me. κ ο ψυχολογος @@ θα μας πει, αν δε γινεις ψυχολογος του εαυτου σου παλι πισογυρισμα θα γινει...
χαχαχαχχα εμ τοτε πηγαινε σε ψυχολογο, αλλα εγω σε προειδοποιησα :PQuote:
Originally posted by mtsek85
εγω προσωπικά με σφαλιαρες δε θα συνέλθω!!!!! και είμαι και κατά της βίας!
αυτή είναι η δεύτερη λύση τελικά.... :P
θα δούμε.....
Λοιπόν ας βάλουμε στόχο!!!!!!!!
Αυτή η βδομάδα μέχρι το τέλος της δε θα έχει άλλο επεισόδιο! Κρατάμε γερά....?
κ γω θα ήθελα έναν ψυχολόγο..
να λύσω τα ψυχολογικά μου-υπαρξιακά μου- φοβίες μου- επικοινωνία...
κλπ κλασσικά θέματα
τους βαρεθηκα κ τους ψυχολογους κ ας ειναι κ φιλοι (σορρυ ε) χαχαχαχ
απλα τους βαριεμαι. ολα τα βαριεμαι.
βαρετη μερα!
mtsek προσωπικα αμα κρατησω μονο μια βδομαδα τοτε ξανακυλησα...
το θεμα ειναι να περναει τοσος καιρος που να εχω ξεχασει πως ειναι ωστε να εχω καθαρο μυαλο κ να βρισκω τροπο να το σταματω.
Δεν ξερω αν σε σενα λειτουργησει αυτο αλλα εγω οσο το σκεφτομαι τοσο το κανω. γιαυτο κ γραφω εδω μονο οταν το κανω...
σήμερα πιο υπερφαγικό ΔΕΝ γίνεται!Πήγα να φάω μια σοκολάτα κ με έπιασε αμόκ..η συνέχεια...γνωστή.Το κακό είναι οτι έβγαλα λιγη τροφή μετα απο αρκετη ώρα επειδή ανακατευόμουν κ μου ανέβαινε στο στόμα αλλά ευτυχώς καμία σχέση με κανονικό εμετό για αποβολή θερμίδων.Το καλό οτι δεν έχω τρελαθεί απο τις τύψεις οκ έγινε, αργότερα έχει κ συνέχεια γιατί θα βγούμε για φαγητό κ τα νηστήσιμα είναι η αδυναμία μου...Πολύ αλλόκοτη μερα σήμερα..
Ροζ μην μασας μια μερα ειναι θα περασει.......................
σε ευχαριστώ Μάγια..να περάσει γρήγορα γιατι σήμερα έχουν πάει όλα τόσο στραβα που τρέμω απο τα νεύρα μου....καλό βράδυ και εύχομαι να ξημερώσει μια πολύ πιο όμορφή μέρα..
Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε όλα καλά; Εγώ είχα πάει ταξιδάκι. Τελευταία έχω πάρει φόρα και απόφάσισα να βγω μια και καλή από το τέλμα της ανορεξίας. Ηταν 5 πολύ όμορφες μέρες. Διασκεδασα, είδα όμορφα μέρη και έφαγα μέχρι θανάτου. Κάθε μέρα και υπερφαγικό. Παίζει να φαγα 3 κιλά χαλβά μόνη μου (έτρεχα στα σουπερ μάρκετ της περιοχής σαν το πρεζόνι), ραβανί και καπάκι ψωμί έχετε φάει? Τελείως λάθος διατροφή αλλά το καραευχαριστήθηκα. Τόσα χρόνια στερήσεων είχα ανάγκη να φάω, να φάω, να φάω. Όχι ότι πριν δεν έτρωγα αλλά είχα ένα σχετικό έλεγχο. Απολογισμός ταξιδιού + 4 κιλά αλλά προς έκπληξη μου δεν φρίκαρα με τη ζυγαριά. Πλέον κινούμαι μεταξύ 54-55 κιλών η ανορεξία είναι παρελθόν και με 1-2 κιλάκια ακόμα μπάινω σε συντήρηση.
Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι πάλι το στομάχι έχει ανοίξει να πάρει και έχω συνέχεια το νου μου στο υπερφαγικό και δεν ξέρω πως σκατά να το περιορίσω. Κρατιέμαι με τα χίλια ζόρια. Εχω καταλάβει οτι τα υπερφαγικά θελω δε θέλω δε θα τα αποφύγω μια έξοδο με φίλους μόνο να υπάρξει και να την η δουλειά απλα τουλάχιστον να ξαναμπω σε διάθεση σωστής και υγιεινής διατροφής και ας ξεφεύγω μαι φορά τη βδομάδα.
Από τον Αύγουστο είμαι + 15 κιλά. Αν μέσα στο επόμενο 2-3μηνο δε δω περιοδο θα πυρποληθώ και θα τρώγω βραστά καρότα σας το λέω.
Ροζούλα μου εσύ ολα καλά κούκλα; Είσαι πιο ήρεμη;
έλα βρε Μαράκι τώρα σου έγραφα πού χάθηκες!!Ανησύχησα..αλλά αφού είσαι καλά κ ξέσκασες όλα σούπερ!Είμαι κ εγώ ακριβώς στην ίδια φάση-τρώω όσο πεινάω χωρίς περιορισμούς κ παλεύω να μην πισωγυρίσω πάλι απο φόβο..Εμένα προχτές μετά το υπερφαγικό(την επόμενη μερα) με έδειξε 57 κιλά!Αντε αν αφαιρέσουμε τα 2 της κατακράτησης 55!Εντάξει , είναι τελείως παράλογο βέβαια να μην υπάρχει περίοδος με τόσα κιλά αλλά ..τι είπαμε??Υπομονήηηηηηηηηηηη ηηηη!(πραγματικά τη μισω αυτη τη λέξη πλεον:flaming:)!Σε γενικές γραμμές δεν είμαι κ πολύ καλά αυτες τις μέρες ασχέτως φαγητού-κιλών, αλλά όσον αφορά την κωλοπερίοδο, αναλογιζόμενη ΟΛΑ όσα στερήθηκα κ έχω σχεδόν ξεχάσει μέσα απο αυτη την ιστορία..ε, ας καταφέρω να τα αποκτήσω ξανά και η περίοδος είναι το λιγότερο..(άσε που τότε θα έρθει απο μόνη της μια χαρα).ΜΗΝ πισωγυρίσουμε Μαράκι ε??Μόνο αυτο σου λέω!!
Γεια σου φιλενάδα. Όντως είχα χαθεί αυτές τις μέρες αλλά για πρώτη φορά και όχι τελευταία ελπίζω ήταν για καλό σκοπό. Ε στο σπίτι της φίλης μου ήταν δύσκολο να της πω κάνε πέρα από τον υπολογιστή να μπω η ανορεξικιά να γράφω τι τρώω. ΧΑΧΑ. Τον τελευταίο καιρό νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι καλύτερα ψυχολογικά. Αποφάσισα το ταξίδι τελευταία στιγμή ακριβώς επειδή είχα πιάσει πάτο στον τομέα ψυχολογία για άλλους λόγους πλην φαγητού και είχα ανάγκη να αλλάξω παραστάσεις. Τον προηγούμενο καιρό δεν το τολμούσα. Ετοίμαζα χίλια δυο ταξίδια και τελευταία στιγμή τα ακύρωνα όλα. Φοβόμουνα. Φοβομουνα να φάω, φοβόμουνα να βγω από το καβούκι μου και να περάσω καλά. Το χω ξαναπεί. Πολλές φορές νομίζω ότι με βόλευε να ζω μέσα στη μιζέρια και τη δυστυχία μου. Δε λέω ότι τώρα ξαφνικά γιατρεύτηκα ή τα άλλαξα όλα απλά έκανα το πρώτο βήμα. Σχετικά με τπ πισωγύρισμα νομίζω πως όχι ξέφυγα από αυτό το στάδιο. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα με ξαναπιάσουν τα τρελά μου. ʼλλες εποχές βλέποντας +4 στη ζυγαριά με μαθηματική ακρίβεια θα φούνταρα απο το μπαλκόνι τώρα όχι μόνο το πήρα ψύχραιμα αλλά συνέχισα, έφαγα κανονικά το φαγητό μου, τσιμπολόγησα κιόλας θέλω να σου πω ότι δε σκέφτηκα άντε τώρα νηστεία και ορθοδοξία. Δε θα αρνηθώ ότι ένιωσα ένα τσιμπηματάκι στην καρδιά αλλά δεν κατακλύστηκα από πανικό και άγχος. Δε νιώθω ούτε μισή τυψη γι αυτά που έφαγα. Απόλαυσα μέχρι την τελευταία μπουκιά. Είχα ανάγκη αυτό το μεγάλο ξεσπασμα. Μου χρειαζοταν να γίνει αυτό απότομα γιατί τα προηγούμενα υπερφαγικά μου ήταν σχετικά μικρής έκτασης με ψιλοάγχωναν και φτου παλι από την αρχή. Δε λέω ότι τώρα θα τα κόψω απλά θέλω να πω ότι πλέον έμαθα το μάθημα μου. Η αφαγία δεν είναι λύση. Από δω και πέρα θα προσπαθήσω απλά να ζω όσο πιο φυσιολογικά μπορώ. Οταν κάνω υπερφαγικό έκανα, η ζωή συνεχίζεται και τα κιλά είναι καθημερινός αγώνας. Είναι πρώτη φορά που αισθάνομαι ότι σιγά σιγά βγαίνω από την κωλοαρρώστεια και θα το παλέψω μέχρι τέλους για να μην ξαναπέσω στην ίδια παγίδα.
Απο κει και πέρα υπομονή και ηρεμία να λυθεί και το άλλο θέμα. Εγώ τελικά κατέληξα ότι είναι μούφα και δεν είναι θέμα κιλών αλλά μάλλον οργανισμού και λοιπών ψυχοσωματικών. Που να τη βρω βέβαια την υπομονή τρία χρόνια τώρα κάνω και ελπίζω αυτή η αναμονή να μη με απελπίσει αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι πλέον εγώ από τη μεριά μου ότι ήταν να κάνω το ηξερα. Πριν μερικούς μήνες αργοπέθαινα, τώρα είμαι δυνατή και θα περιμένω το δώρο μου.
ροζούλα, λούσταμ όλα καλά κορίτσια?
Μαράκι μου χάλια αλλά θα φτιάξουν ελπίζω..χτες μπήκα νοσοκομείο(τα κατάφερα πάλι), θα τα πω πιο αναλυτικά όταν συνέλθω.Τα διάβασα και τα δικά σου τα μαντάτα,΄αν κ δν μπόρεσα να γράψω , ευτυχώς όλα καλά κ ξεμπερδεψες κ με εξετάσεις που χρειάζονται ούτως ήάλλως!Αν έκανες γαστροσκόπηση θέλω να μου πεις γιατι πρέπει να κάνω άμεσα..Βγαίνω γιατι θα με πάρουν χαμπάρι..Καλό Σαββατόβραδο σε όλους κ ας μην στεναχωριόμαστε τόσο με χίλια δυο ρε γαμώτο γιατι η υγεία τελικά ειναι πολύ ευάλωτη..