τι τρως ολη μερα βρε συ κ πεινας? σαλατικα τρως? λαχανο, κολοκυθι, κουνουπιδι κτλ χορταινουν πολυ! κ αγγουρακι καροτο με ξυδακι...
Printable View
τι τρως ολη μερα βρε συ κ πεινας? σαλατικα τρως? λαχανο, κολοκυθι, κουνουπιδι κτλ χορταινουν πολυ! κ αγγουρακι καροτο με ξυδακι...
αχ..αχ...άστα...όλο τον νου μου στο φαί το έχω...καλά με τόσο υδατάνθρακα σήμερα....αίσχος αίσχος σου λέω...
οι κακοι υδατανθρακες μου φερνουν τρελη πεινα...
εκανα κ το βουλιμικο μου αποψε κ συνηλθα.
Αυριο με νεαμυαλα πιο δυνατα!
δεν θα χάσω ποτέ..απλά θα πεινάω και δεν θα χάνω...ααααα φοβίεεεες βραδιάτικα...
τι τρως ασιμου? το θεμα δεν ειναι να πειναμε αλλα να νικησουμε τις λιγουρες...ατιμες λιγουρες γμτ
εγω το μονο τρικ που βρηκα για τις λιγουρες .. ειναι να εχω παντα φρουτοσαλατα στο ψυγειο .. να μου πειτε και τα φρουτα θερμιδες εχουν .. αλλα απο το να καταναλωσω ψωμια .. τυρια και οτιδηποτε αλλο τις ωρες που με πιανει βουλιμικο .. καλυτερα να ειναι φρουτακια .. βοηθουν και στην τουαλετα :p
τα φρουτα μου φερνουν πεινα γαμωτο αλλα σου λενε πρεπει να τρως, και λογω διαθεσης, ειδικα με το κοψιμο του τσιγαρου.
πιασ ταυγο κ κουρευτω, και απολα πρεπει να τρωμε, κ να μη πειναμε, και λιγες θερμιδες να παιρνουμε.:bouncy:
Καλα φρουτα που δεν φερνουν τοσο πολυ λιγουρες ειναι τα berries (μυρτιλα,μουρα,βατομουρα κλπ) ,τα ξυνομηλα και τα φρουτα που δεν εχουν ωριμασει παρα πολυ για να βγαλουν ολα τα ζαχαρα και οταν τρωμε μια δυο μεριδες απο αυτα χωρισμενες μεσα στην ημερα δεν ανεβαζουν τον γλυκαιμικο δεικτη για να μας κανουν να πειναμε μετα :thumbup:
τελικα το θεμα ειναι να τρωμε λιγο απο ολα ..
χθες ενω ξεκινησα κανονικα το πρωινο μοθ ( γαλα+ δημητριακα) και ειχα υπολογιζει για το μεσημερι μπιφτεκακι με σαλατουλα .. με προσκαλουν για φαγητο ... οποτε αλλαξαν τα σχεδια..
στο τραπεζι ειχε ρυζακι ... πατατες τηγανητες.. λαγο λεμονατο... τυρακι ..σαλατες... ψωμια .. και στο τελος γλυκο ..
λοιπον ..εφαγα απο ολα ... αλλα μονο οτι εβαλα στο πιατο μου .. προσπαθησα να το μοιρασω σε πολυ σαλατα και λιγοτερο κρεατακι και πατατες με ρυζι .... και στο τελος εφαγα και ενα γλυκακι ...
το βραδυ αρκεστικα μονο σε 1 ποτηρακι κρασι .. και 2 κριτσινια .. και λιγα φρουτακια οταν γυρισα σπιτι!
και ναι σημερα με εδειχνε 100 γρ κατω ... θα μου πειτε σιγα την διαφορα ... δεν εχει σημασια ειναι 100γρ. παρολο που εφαγα ενα πληρεστατο γευμα χθες που ειχε απο ολα!!
που θελω να καταληξω .. πρεπει να μαθουμε να μην μας παιρνει απο κατω . οταν τρωμε λιγο παραπανω .. αλλα να προσαρμοζουμε ετσι τα πολοιπα γευματα ωστε να μην ξεφευγουμε πολυ απο τις ημερισιες θεριδες μας ..
αυριο μερα ζυγισματος .. ηδη ειναι 900γρ κατω .. για να δουμε θα το πιασουμε το κιλακι?? :P
καλημερα!!!
και στο υπερφαγικο απολα τρωμε ομως...οποτε πρεπει κανεις να τα ζυγιζει πολυ καλα κ να ειναι σε θεση να κρινει γιατι τρωει, ποσο τρωει, ποσο θα τον επηρεασει αυτο μετα...αν θα χορτασει, αν θα πεινα, αν θα καλυψει τις δικες του αναγκες.
εξω ποτε δεν ειχα προβλημα με το φαγητο...για την ακριβεια νομιζω οτι αν καποιος ειχε τη δυνατοτητα να τρωει καθε μερα απεξω θα ηταν πανευτυχης,
τρωει αυτο που θελει με σαλατα κ υδατανθρακα, τρωει κ το γλυκο του και τελειωνει το θεμα.
που τα βρισκουμε ειναι το θεμα...δεν εχω καν δοκιμασει ποτε. μονο σε μαρμελαδα...Quote:
Originally posted by forty
Καλα φρουτα που δεν φερνουν τοσο πολυ λιγουρες ειναι τα berries (μυρτιλα,μουρα,βατομουρα κλπ) ,τα ξυνομηλα και τα φρουτα που δεν εχουν ωριμασει παρα πολυ για να βγαλουν ολα τα ζαχαρα και οταν τρωμε μια δυο μεριδες απο αυτα χωρισμενες μεσα στην ημερα δεν ανεβαζουν τον γλυκαιμικο δεικτη για να μας κανουν να πειναμε μετα :thumbup:
τα μηλα τα εχω βαρεθει, ποτε δε μου αρεσαν και ιδιαιτερα...
ακτινιδια μπορει να φαω και 5, τα λατρευω, αυτα απο γλυκαιμικο δεικτη τι λενε αραγε?
παιδια εγω νομιζω οτι αυτο που με εκανε να ξεκολησω (επιτελους!) και να δω σε 3 μερες -1.400 ηταν εμφαση -για λιγο- σε απαχη πρωτεινη. δηλ εκοψα το κοκκινο κρεας και προτημησα ψαρι-κοτοπουλο, σε συνδυασμο με σαλατα και οποτε ειχα λιγουρες ετρωγα βραστα ασπραδια. επισεις εκοψα για λιγο τις ζαχαρινες. ελπιζω να μην ξανακολλησω τωρα που θα τα επανενταξω σιγα-σιγα.. βλεπετε πλησιαζει η περιοδος και ζηταει γλυκο!!! ελπιζω να σας βοηθησει κι εσας.
αντε να δω ποτε θα το παρω αποφαση για πρωτεινες...ελπιζω αυριο κοτοπουλακι φιλετο...
εγω σημερα .. μεχρι στιγμης δλδ την εχω ακολουθησει .. ( την διατροφη με τις 1600θερμιδες λεω ..) βεβαια αυτη τη στιγμη με εχει πιασει μια κριση για γλυκακι ... ( περιμενω να αδιαθετησω αυτες τις μερες ) αλλα επειδη εφαγα χθες .. προσπαθω να αντισταθω με νυχια και με δοντια ..
αν κανω ενα κακαο να πιω σκετο.. αντε με 1 ζαχαριτσα καφε εχει αρκετες θερμιδες?
δεν νομιζω αν και θα σε καλυψει? εγω προτιμω κατι σε πιο κρεμωδες γι' αυτο θα χτυπησω τωρα 1 γιαουρτακι 0% με 2 ζαχαρινες και κακαο. για να δω... 60-70 θερμιδες αν και δεν τις μετραω...