Θέλω να μιλήσω κάπου.... να τ αβγάλω από μέσα μου.... δεν αντέχω άλλο......
Printable View
Θέλω να μιλήσω κάπου.... να τ αβγάλω από μέσα μου.... δεν αντέχω άλλο......
Πρέπει να πάρω κάπιες αποφάσεις... αλλά δεν έχω την δύναμη.... δεν την έχω.....¨:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
πες τα πωλινακι ...
polinaki τι έχεις ??
μίλα μας...
Είμαι σκατά κορίτσια..... πάλι τσακοθήκαμε..... δεν τον αντέχω άλλο...... και.... ντρέπομαι να το πω΄... πάλι ξύλο..... και από τους δυο μας..... χρειάζομαι βοήθεια.... δεν μπορώ άλλο..... θέλω να εξαφανιστώ...... συγνώμη...σας πρίζω και εσάς.....
τι θα γινει βρε πωλινα?
καθε τοσο θα παιζετε ξυλο?
τι πραγματα ειναι αυτα?!
θελεις να μας πεις ποια ηταν η αφορμη?
Η αφορμή..... χα.... η αφορμή..... μου ζήτησε να τηλεφωνήσει συρία από το κινητό μου γιατί δεν είχε καρτα στο δικό του.... Εν το μεταξύ εγώ ειχα ότι χτες είχε βάλει κάρτα. και του λέω καλά ρε αγάπη μου πότε έβαλες κάρτα και δεν έχεις? και μου λέει πριν 3 βδομάδες. και λέω καλά με δουλεύεις? και άρχισε να γελάει, και του λέω δώσε μου να δω πότε έβαλες. και συνέχισε να γελάει σπαστικά και τέλος πάντον το τηλεφωνικο κεντρο έλεγε ότι τελευταία πίστωση ήταν χτες 20 ευρώ. και του λέω καλά με δουλεύεις? λέει χρειάστηκε να μιλίσω και τα έφαγα. και λέω, όταν μου ζήτησες να κάνουμε τον αριθμό σου σε σύνδεση, και σε ρώτησα πόσα τρώς του λέω, γιατί θα είναι στο όνομά μου και ήθελα να βάλω όριο (για ευνόητους λόγους) μου είπες 20 ευρώ τον μήνα, και εγώ σου έβαλα 30 ευρώ όριο στη αίτηση του λέω. Αυριο που θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση τί θα κάνεις του λέω? και άρχισε να φωνάζει, και να με βρίζει και να λέει πως ανακατεύομαι στην ζωή του, και του λέω εσυ με ανακάτεψες σαυτό το θέμα, και με κτύπισε, τον κτύπισα και εγώ πίσω,΄συνέχισε να βρίζει, πήρε τα κλειδιά και έφυγε. το τηλέφωνο του το άφησε σπίτι. Ηληκρινά, μακάρι να μην γυρίσει πίσω.... μακάρι να μην γυρίσει ποτέ..... αν και δεν το νομίζω.... εδώ θα γυρίσει κάι πάλι.... (και μου το είπε η χαρτορύχτρα, στα μέσα του μήνα θα έχω μεγάλο καυγά..... αλλά μου είπε πως τελικά δεν θα χωρίσω μαζί του. )΄Είμαι πολύ χάλια κορίτσια..... με το ζόρι κρατιέμαι μην ξεσπάσω γιατί έχω και το μωρό εδώ τώρα μαζί μου....
αν επιτρεπεται, τι δουλεια κανει ο αντρας σου?
Ξέρω... θα μου πείτε και σιγά τον λόγο...... Εμένα δεν με ενόχλησε που μου ζήτησε τοτηλέφωνό μου, με πήραξε που μου είπε ψέματα. Αν μου έλεγε κάτι έγινε και έβαλα χτες και μου τελείωσε δεν θα είχα πρόβλημα κανένα. Εχει τύχει πολλές φορές... Αλλά το ψέμα δεν το ανέχομαι με τίποτα.... Και ειδικά δεν αντέχω το ότι αντιδρά ο ίδιος πρώτα ενώ έχει χεσμενη την φωλιά του......
Τορναδόρος είναι. αλλά τί σχέση έχει αυτό?Quote:
Originally posted by click
αν επιτρεπεται, τι δουλεια κανει ο αντρας σου?
Πωλινακι γι αυτο αντιδρα ετσι,γιατι εχει χεσμενη τη φωλια του οπως σωστα λες...
απλα αναρωτιομουν γιατι αυτη η περιεργη/κακη σχεση με τη διαχειριση χρηματων.
Και εγώ το αναρωτιέμαι αυτό..... Αν και έχω γνωρίσει πολλή κόσμο που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα χρήματά του.....Quote:
Originally posted by click
απλα αναρωτιομουν γιατι αυτη η περιεργη/κακη σχεση με τη διαχειριση χρηματων.
Πρώτα απόλα δεν θα σκοτώνεσαι εσύ να κάνεις κάτι καλό για σένα κ να σου το καταστρέφει κάποιος άλλος. Πίστεψε το ότι μόνο εσύ έχεις τη δύναμη και το δικαίωμα να επηρεάζεις την Πωλίνα! αχ ρε ότι κ να σου πούμε... είμαστε έξω από το χορό... Είναι εύκολο να πούμε πόσο μ*******να συμπεριφέρεται, πόσο λίγος είναι για σένα. Αλλά μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις. Θα περάσεις τη ζωή σου χώμα ψυχολογικά ή θα τολμήσεις να ζήσεις όπως θες? Όπως κ νάχει καλή δύναμη... Ο Θεός μας έδωσε 2 αυτιά...
Θυμάσε που σου είπα αλεχαντριτα μου ότι έκανα την δική μου οικογένεια αλλά τα έκανα σκατά? Να γιατί.....Quote:
Originally posted by alexandrita
Πωλινακι γι αυτο αντιδρα ετσι,γιατι εχει χεσμενη τη φωλια του οπως σωστα λες...