τι καλό θα φας αύριο Πολινάκι?
Printable View
ετσι μπραβο κοριτσακι μου!!!!
Το είπα και πιο πάνω αγγελουδάκι μου. Θα φτιάξω πίτα του βοσκού που είναι με κιμά, καρότο, καλαμπόκι και πουρε από πάνωQuote:
Originally posted by aggeloydaki
Καλημέρα!!!!!!!
Σήμερα ξύπνησα και δεν εχω φωνή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πού πήγες η φωνή μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυ.............
Εχω και έναν απαίσιο βήχα άστα να πάνε......
Εν το μεταξύ σήμερα στις 12 έχω ραντεβού για συνέντευξη σε δουλιά!!!!!!!! Πώς θα μειλάω χωρίς φωνη?
πιες ενα ζεστο αν μπορείς με μέλι να μαλακώσει ο λαιμουδάκος σου και θα πας και στην συνεντευξη
καλημερες!!!
Να υποθέσω πως η δουλειά,που θα συνεντευξιαστείς προϋποθέτει ομιλία;Γιατί υπάρχουν κι άλλες όπου δοκιμάζεσαι αλλιώς...Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εν το μεταξύ σήμερα στις 12 έχω ραντεβού για συνέντευξη σε δουλιά!!!!!!!! Πώς θα μειλάω χωρίς φωνη?
Κι αν πονάει ο λαιμός σου κι αφήσεις μερικά αχ βαχ...ακόμα καλύτερα!Την πήρες τη δουλειά στο λεπτό!
Δυστυχώς ναι, προυποθέτει ομηλία......Quote:
Originally posted by NADINE
Να υποθέσω πως η δουλειά,που θα συνεντευξιαστείς προϋποθέτει ομιλία;Γιατί υπάρχουν κι άλλες όπου δοκιμάζεσαι αλλιώς...Quote:
Κι αν πονάει ο λαιμός σου κι αφήσεις μερικά αχ βαχ...ακόμα καλύτερα!Την πήρες τη δουλειά στο λεπτό!
χαχαχαχα το σκέφτηκα, νομίζεις δεν το σκεφτηκα? χαχαχαχαχα
Αλλά είναι με γυναίκα το ραντεβού, και δεν ξέρω τα σεξουαλικά την γούστα, αλιώς δεν θα με χαλούσε :P:P:P:P
Την πρώτη μέρα ενός πολύ ενδιαφέροντος σεμιναρίου που θα παρακολουθούσα, συνειδητοποίησα πως ο λαιμός μου αποφάσισε να κλείσει μέχρι νεοτέρας. Όμως, οι εκπαιδεύτριες ήθελαν την πολύ ενεργή συμμετοχή όλων μας, και αυτό απαιτούσε να χρησιμοποιήσω κι εγώ δεν ξέρω ποιές κρυφές φωνητικές χορδές. Τελικά, κάτι τα ζεστά, κάτι οι καραμέλλες για το λαιμό, κάτι η προσπάθεια, κατάφερα και επέζησα αξιοπρεπώς, κάνοντας οικονομία και λέγοντας αυτά ακριβώς που έπρεπε να πω. Ίσα ίσα με προφύλαξα από την άσκοπη φλυαρία μου!
Καλή επιτυχία στη συνέντευξη. Δεν ξέρεις ποτέ ποιά λεπτομέρεια θα κρίνει την τελική έκβαση - και μπορεί η ευαισθησία στη φωνή να είναι υπέρ σου. Εκτός και είναι για θέση τηλεφωνήτριας :wow:
Θέση τηλεφωνήτριας? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι και τέτιος υποβιβασμός ρε συ Αννα μου!!!
Εφτιαξα τώρα ένα ζεστό τσαγάκι, κιας ελπίσουμε πως θα βοηθήσει. Το θέμα είναι ότι η κανονική μου φωνή είναι πολύ ωραία και σέξυ ενώ αυτή τώρα είμαι σαν νταλικέρης!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αν η νέα θέση δεν απαιτεί σέξι στυλ και ομιλία, αλλά δεξιότητες νταλικέρη, τότε η θέση είναι στο τσεπάκι σου!
χαχαχααχαχχαχχαχαχα
Λοιπόν σήμερα φόρεσα το καλό μου μάυρο παντελόνι και μου έπεφτε.... ηταν σαν σακούλα πάνω μου.... Βάζω την φούστα μου, το ίδιο.....
Βρίσκω ένα μάυρο παντελόνι που είχα και έχει πάνω από χρόνο να το φορέσω, το βάζω, και.... βουαλά!!!!! Απλά τέλειο!!!!!!
Εβαλα και το τιγρέ στραπλες μου που τώρα είναι ωραιότερο από ποτέ πάνω μου και από ΄πάνω τα μανικάκια μου, έφτιαξα και το μαλί, πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, και είμαι μια σέξυ κούκλα!!!
Μπράαααβο αντε και καλη επιτυχια στην συνεντευξη:thumbup:
Είπαμε,αλλά όχι κι έτσι!Δε θα κλέψουμε τη δουλειά μέσα από τα χέρια του Τάκη!Λυκοφιλίες!Quote:
Originally posted by anna65
Αν η νέα θέση δεν απαιτεί σέξι στυλ και ομιλία, αλλά δεξιότητες νταλικέρη, τότε η θέση είναι στο τσεπάκι σου!
Επιμένεις πως δεν πρόκειται για τη δουλειά,που λέγαμε;Γιατί μόνο σε λογίστρια η ετοιμασία σου δε με παραπέμπει.Quote:
Εβαλα και το τιγρέ στραπλες μου που τώρα είναι ωραιότερο από ποτέ πάνω μου και από ΄πάνω τα μανικάκια μου, έφτιαξα και το μαλί, πολύ ελαφρύ μακιγιάζ, και είμαι μια σέξυ κούκλα!!!
Εκτός αν αυτό είναι το σενάριο,μέχρι να σε ρίξει ο μέλλων εργοδότης σου στο γραφείο,αδειάζοντας το με μια κίνηση
κι αρχίσει η "συνέντευξη"!Στην περίπτωση αυτή κάθε ευχή καλή επιτυχίας σε υποτιμά,δε νομίζεις;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ναταλάκι μου δυστυχώς άρχισα να έχω πρόβλημα με τα ρούχα μου, και φοράω ότι μου κάνει και με δείχνει πιο ωραία!!!!!!!
Πάντος αν ο εργοδότης είναι σαν τον George Clooney δεν με χαλάει καθόλου το να αδιάσει το γραφείο και να με ρίξει επάνω!!!!!