-
:D:D:D ευτυχώς που δεν πίνω δηλαδή :D:D:D πιστεύω κατά Αύγουστο θα γίνει η επέμβαση βαριά βαριά Σεπτέμβρη οποτε τα Χριστούγεννα ίσως πιω μισό ποτηράκι κρασάκι e? κάτι είναι και αυτό ..για το καλο βρε παιδί !!!!!!!!!!
το μπάνερ σου είναι από εξωτερικό..σαν ολλανδικά μου μοιάζουν? είναι?
-
Το de στο τέλος είναι γερμανικό, και το ae αντί για umlaut στο a. Μοιάζουν πολύ με τα ολλανδικά τα γερμανικά, και τη μόνη φορά που πήγα βολτούλα στο Amsterdam συνειδητοποίησα πως με τα αγγλικά και τα γερμανικά καταλαβαίνεις άνετα το 80-90% του γραπτού ολλανδικού λόγου.
Τα Χριστούγεννα άνετα μπορείς να πιεις το πρώτο σου ποτηράκι, γουλιά γουλιά και με προσοχή γιατί θα είναι έντονη η αίσθηση!
-
Εγω ακομα να πιω και λεω να πιω σε κανενα χρονο μετα την επεμβαση.. Ηθελα μια μπυρα αλλα κενες θερμιδες!! Και καθε θερμιδα μετραει! ;)
-
εγώ Ναταλία μου δεν πίνω καθόλου δεν μου αρέσει το αλκοόλ και παρότι μου αρέσει η μπούρα νυστάζω αισχρά μετά και την αποφεύγω. Έτσι την βγάζω με ice tea zero ακόμα και έξω αλλα ρε παιδί μου σε αυτές τις γιορτές έτσι για το καλο ρε παιδί μου. :D
Natalaki μου αν μπορείς στείλε μου ένα μήνυμα με τα βήματα που έκανες για να γίνει η επέμβαση αν δεν βαριέσαι . η αδερφή μου άρχισε να το σκέφτεται αλλα μου προβάλει δικαιολογίες του τύπου . τώρα έχω όμως πολύ δουλειά δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού και τέτοια . τουλάχιστον να τις πω τι πρέπει να κάνει να παίρνει σειρά το πράγμα . η αδερφή μου έχει ικα.
-
Εχτες ειχαμε:
Πρωι γαλατακι
Μεσημερι κοτοπουλο στο φουρνο και σαλατα
Απογευμα σαλατα
Βραδυ γαλατακι
Σημερα δεν ξερω!! Θα δω!
-
Ναταλία ποσο καιρό έχει που έκανες την επέμβαση? τι σαλάτες trws? και αυτές 20 μασήματα τις κανεις?
-
Την εκανα στις 29 Μαρτιου(σαν χθες μου φαινεται! Ο.ο ) δηλαδη 3 μηνες και 12 μερες!!
Τρωω απο νωρις σαλατες, γυρω στον 1,5 μηνα αρχισα κανονικα, μαρουλι, ντοματα χωρις φλουδα, αγγουρι, καροτα αλλα μου πεφτουν πολυ βαρια, ice berg και στυλ μαλακα μαρουλια αυτα με το σκουρο χρωμα δεν ξερω πως λεγονται, αλλα ειμαι απο τις τυχερες γιατι δεν με πειραζει καθολου η σαλατα και δεν μου πεφτει βαρια.. Θα την φαω ειτε με μια κουταλια γιαουρτι με μια μικρη κουταλια μαγιονεζα λαιτ, ειτε με βινεγκρετ (ουτε το ξυδι με πειραζει) ειτε με λεμονι, λαδι (1κουταλια), νερο, μουσταρδα αλατι πιπερι και μια σκελιδα σκορδο τριμενη ολα μαζι και μεσα στη σαλατα ειτε χωριατικη με ελαχιστο λαδι..
Προσπαθω και τρωω την πρωτεινη μου πρωτα ομως και μετα την σαλατα.. Αν και οπως σου ειπα δεν με σκαει η σαλατα, μονο αν φαω αρκετη σε φαση 200 γρ θα ειμαι full...
Tην μασαω καλα καλα αλλα δεν μετραω ποσες φορες.. Ειναι αναλογα το φαγητο.. Επειδη ειναι και πολυ νερο θελει λιγοτερο μασιμα αρκει να μην εχει πολλες ινες τοτε το καταλαβαινω και δεν καταπινω ουτε την τρωω..
-
Πρωι τιποτα (ξυπνησα και αμεσως εκανα μπανιο, δεν προλαβα)
Μεσημερι 1 χοιρινη μπριζολα (80γρ ψημενη) με 3 κουταλιες μακαρονια με ασπρη σαλτσα λαιτ και στο αντικολητικο 5 φασολακια χωρις λαδι, μπορω να πω οτι ειχα σκασει στην μιση και ουτε μπριζολα αλλα επρεπε να συπληρωσω θερμιδες!
Απογευμα ενα Peach and Honey tapioca bubble tea χωρις ζαχαρη, ειχε λιγο μελι, ηπια το μισο και μου φανηκε πολυ γλυκο μετα αλλα δεν μου εκατσε καπως...
Βραδυνο 4 πολυ μικρα κρακερακια, 1 σαλατα με διαφορα φυλλα και καροτο, λαχανο (πολυ λιγο) και 1/3 αυγοφετα (με μαυρο ψωμι στο αντικολλητικο) και 100μλ diet pepsi.
Σημερα εφαγα πιο πολυ απο καθε φορα, καλα τα πηγα παντως, σε ποσοτητα δεν ηταν μεγαλες συνολικα αλλα ειχε ξεσυνηθισει το στομαχι μου στο κανονικο φαγητο και μου φανηκαν πολλα..
-
Πρωι 2 κρακερακια
Μεσημερι 2 κεφτεδακια φουρνου, μανιταρια στο αντικολλητικο
Απογευμα 2 κρακερακια και 2 οχι βανιλιες φρουτα, αλλιως λεγονται, ειναι μικρα σαν τις βανιλιες αλλα στο χρωμα του ροδακινου και βγαινει ευκολα το κουκουτσι.. Αχ δεν ξερω πως τα λενε!!
Βραδυ μπριζολα και σαλατα
Μου φαινεται θα τα πεταξω τα κρακερακια γιατι σαν να τα τσιμπολογαω μου φαινεται!!!
-
Εχτες εφαγα κινεζικο, λαχανικα (μανιταρια μιαμ μιαμ!) 2 μικρα κομματια χοιρινο φουρνου, 1 μικροσκοπικο κομματι κοτοπουλο γλυκοξινο που τελικ τα ψιλομασης αλλα δεν το εφαγα γιατι δεν μου καθοταν καλα η γευση, 3 πιρουνιες σαλατα σε στυλ τουρσι, 2 σπρινκ ροουλς και ειχα βαλει στο πιατο μου και 3 μυδια.. Δεν εφαγ ουτε το ενα, ηταν μαλακο αλλα ενα σημειο του ηταν με ινες και σεν το εφαγα.
Εκανα την βλακεια να παρω φυσικο χυμο Mickey Mouse (ανανας, πορτοκΛι και κατι αλλο) και ηπια τον μισο, ηταν μαλλον τοσο οξινος που μου εφερε αναγουλα και σαλια, πηγα τουαλετα και τα εβγαλα! Οχι ολα, πιο πολυ το χυμο και λιγο κατι που δεν ξερω τι ηταν..
Μετα ηπια 1/4 κοκα κολα λαιτ και ηρεμισε το στομαχι μου!
-
Ακυρα τα κεφτεδακια, 2 μικρα κομματια κοτοπουλο στο bbq που εκαναν οι συγκατοικοι!
-
Τρίτη επανεξέταση, και όλα καλά. Όχι ζάχαρη, όχι λιπαρά, όχι αλκοόλ - τα γνωστά. Το νεότερο, είναι η "απαγόρευση" των παγωμένων ροφημάτων! Βοηθούν, λέει, στην "άμεση εκκένωση" - τι κομψά που το περιγράφω :wink2: Να τα αφήνω λίγο να πάρουν πιο "φυσιολογική" θερμοκρασία, να είναι δροσερά αλλά ουχί παγωμένα. Τι άλλο θα ακούσω ακόμη, να μαθαίνω μετά από τρία χρόνια ότι είτε παγάκια τρώω, είτε λίπος, θα τρέχω στο θρόνο - η μόνη διαφορά είναι πως με τα λιπαρά το αποτέλεσμα θα είναι δύσοσμο, ενώ με τα παγάκια όχι!
-
Χχαχαχαχαχ!! Οκ λοιπον! Οχι παγωμενα!!
-
Σημερα εφαγα με το ζορι:
Ολη μερα μεχρι τις 8και το βρεδυ τιποτα (δεν ειμαι καλα)
Μετα μια μπριζολα 70-80γρ, 4 μανιταρια στο αντικολλητικο
Αργοτερα 1 μιξ σαλατα με ντρεσινκ
4 κρακερς, μισο κρακερ με κους κους
Λιγο γαλα και 6 ξηρους καρπους..
-
εγω παλι αυτες τις μερες δε μπορω να φαω !
σημερα δλδ
πρωι καφε
10 τιποτα
12 τιποτα
μεσ 1σουτζουκακι
απο ενα κολοκυθακι βραστο
βρα ενα κομματακι κρεας οσο 1 δαχτυλο
πριν λιγο ενα γιαουρτι
αλλα νερο πινωωωωωωωωωωω!