Πότε επιτρέπεται δηλαδή να κάνεις μπάνιο μετά την επέμβαση???? Ελπίζω και να είμαι και εγώ σύντομα sleevaτι!!!!!
ʼντε στείλε το νούμερο και σε παίρνω αύριο να μου πεις αν είσαι φορτσάτη!!!!
Printable View
Πότε επιτρέπεται δηλαδή να κάνεις μπάνιο μετά την επέμβαση???? Ελπίζω και να είμαι και εγώ σύντομα sleevaτι!!!!!
ʼντε στείλε το νούμερο και σε παίρνω αύριο να μου πεις αν είσαι φορτσάτη!!!!
Αντα μου σου εστειλα μηνυμα εδω! :)
μπανάκι έκανα 4 μερούλες μετά την επέμβαση..... απέφυγα εννοείται τα πολλά σαπούνια στην κοιλιά!
Εγω εκανα στο σπιτι μου γιατι δεν μου αρεσε το μπανιο του νοσοκομειου.. Κυκλοφορουσα ολιγον αλλουστη αλλα τι να κανω;; Τωρα πινω λιγο χυμο μηλο.. Δεν μπορω να καταλαβω κατι.. Ενω δεν πειναω, το μυαλο εννοειτε οτι κατι θελει!! Οταν λοιπον πιω κατι δεν ξερω εαν χορτασα η οχι... Στις μαλακες τρωφες μπαινω σε 3 μερες... Τι λετε να φαω;; Μπιφτεκακι ποτε παιζειιιι;;; :D
κατερινα μου πλεον εμεις κανουμε πλακα στη ζυγαρια,εμεις την τρελαινουμε και οχι αυτη!παντως προσπαθησε να αποφευγεις το καθημερινο ζυγισμα, γιατι καμια φορα σε δειχνει και παραπανω απο τις προηγουμενες μερες, ειναι δηλ. πλασματικο. εγω εχω να ζυγιστω απο 21/3 και θα το αφησω κι αλλο, ετσι για να δω μεγαλο αριθμο και να νιωσω ικανοποιηση.ουτως η αλλως κ χωρις ζυγισμα, καταλαβαινουμε το σωμα μας ποτε χανει.μπραβο και για την αντοχη κ το κουραγιο σου στο γυμναστηριο, εγω εχω περιοριστει στο διαδρομο σπιτι 1-1,5 ωρα,κατι ειναι κ αυτο.α!ηθελα να σου πω οτι απο οσο μπορω να διακρινω απο τη φωτο που εχεις στο τικερακι σου, φαινεσαι μια πολυ ομορφη κοπελα, και τωρα που κατηφοριζουν και τα κιλα, δεν θα ανστεναξουν μονο οι παραλιες αλλα και οι ανδρες!!!συνεχισε ετσι δυναμικα, φιλιαQuote:
Originally posted by katerina_iero
Ροζέτα μου σε ευχαριστώ που με εμψυχώνεις! Η αλήθεια είναι οτι έχουν αρχίσει και κατηφορίζουν γρήγορα και δεν περίμενα τέτοιο ρυθμό!!! Έχω λίγο σαστίσει σε σημείο που λέω δεν μπορεί...η ζυγαριά κάνει πλάκα ή είναι χαλασμένη και όταν θα ξανα ανέβω θα δείξει παραπάνω!:wow: Βέβαια το παλεύω πολύ και εγώ...κάθε μέρα γυμναστήριο και προσέχω παρα πολύ τι τρώω.....αλλά και πάλι δεν το έχω συνειδητοποιήσει!!!!
Αααα επίσης προσπαθώ να μην ζυγίζομαι κάθε μέρα αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ!!!!
ευχαριστώ ροζέτα για τα καλα σου λόγια! ξέρω οτι δεν πρέπει να ζυγίζομαι καθε μέρα αλλά δεν μπορώ να αντισταθω!...θα προσπαθήσω πάντως! σε 4 μέρες κλείνω 2 μήνες...θα προσπαθήσω να σας βάλω φώτο απο να δείτε πως 'ημουν κ πως: είμαι τώρα.
Αλλά να σας πω κάτι??? πολλές φορές φοβάμαι οτι όσα κιλα και αν χάσω πάντα στο μυαλό μου θα μένει αυτη η ανασφάλεια του παχύσαρκου. Φοβάμαι πάντα οτι θα σκέφτομαι σαν μια παχύσαρκη που θα φοβάται να τρέξει, να τολμήσει ή γενικά να κάνει πράγματα που ως χοντρούληδες δεν μπορούσαμε. Θα με κοιτάει καποιοσ κ γω θα λέω ...."μπα αποκλείεται να με κοιτάει επειδη του αρέσω".......:sniffle:.......και να φανταστείτε οτι σας άτομο ειμαι υπερβολικά κοινωνική και ακομπλεξάριστη!!!!:puzzled:
Α και κάτι ευχάριστο.... ο φίλος μου έχει αρχίσει να μην ξεκολλάει από πάνω μου και να παραδέχεται οτι έχω αλλάξει επικίνδυνα! ( σημειωτέον! δεν ήθελε με τίποτα να κάνω την επέμβαση!!! ) νομίζω οτι έχει αρχίσει να ανησυχεί!χιιχιιχιχιχ:thumbup:
Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια εάν και δεν θα μείνω πολύ γιατί είμαι πολύ κουρασμένη και θα πάω για νανάκια.
Και εγώ την Δευτέρα 9/4 κλείνω έναν μήνα από την επέμβαση και έχω χάσει μόνο 12-13 κιλά και δεν ξέρω εάν δεν κάνω κάτι καλά και φταίω εγώ που χάνω με τόσους αργούς ρυθμούς. Όπως και να έχει από εβδομάδα θα δω και τον γιατρό μου για την καθιερωμένη επίσκεψη του μήνα και πιστεύω θα μου πει και αυτός.
Καλησπέρα Κατερίνα μου. Ο φίλος σου δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι με το sleeve εσύ θα βρεις την υγειά σου και αυτός θα βρει το μπελά του! :lol: :lol: Ετοιμάσου για μεγάλες ζήλιες! :lol: Θέλει καιρό για να σου φύγει από το μυαλό η ανασφάλεια του παχύσαρκου. Εγώ τόσους μήνες μετά και αρκετές φορές σκέφτομαι αντανακλαστικά θα έλεγα, σα να είμαι παχύσαρκη και μετά συγκεντρώνομαι και συνειδητοποιώ το τώρα. Το μυαλό θέλει χρόνο για να επανέλθει κι αυτό γίνεται σταδιακά, αλλά δεν πειράζει ας επανέλθει το σώμα σου και μετά ακολουθεί και το μυαλό σου.
Καλησπέρα Marymary. Το βάρος που έχεις χάσει είναι φυσιολογικό και δεν φταίει ότι κάνεις εσύ κάτι λάθος. Στην αρχή ο οργανισμός πάντα κολλάει όταν χάνει απότομα κιλά και μετά ξεκολλάει πάλι και μπορεί να χάσεις 3-4 κιλά σε μία εβδομάδα. Μην αγχώνεσαι γιατί δεν είναι καλό να χάνεις πολύ γρήγορα τα κιλά σου, γιατί εκτός από λίπος χάνεις και μυϊκό ιστό και αποδυναμώνεται ο οργανισμός σου. Για ένα μήνα χειρουργημένη τα πας πολύ καλά και θα δεις ότι και ο γιατρός σου θα σου πει το ίδιο. Τα κιλά θα φύγουν οπωσδήποτε οπότε λίγο πριν ή λίγο μετά δεν αλλάζει κάτι. Συνέχισε το πρόγραμμά σου και μην ανησυχείς.
Καλή σας νύχτα κορίτσια και καλό ξημέρωμα να έχουμε.
Καληνύχτα κορίτσια , ελπίζω από αύριο να μιλήσουμε περισσότερο.
Μπηκα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας..ΤΑ ΤΖΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΛΕΜΕ..τι ομορφο συναισθημαααα...
Για σας παιδιά τι κάνετε?
Εγω έχω τρομάξει λιγο. Πήρα τα χτεσινα αποτελέσματα απο την 3η αιμολιψία και crp σκαρφάλωσε στο 70 απο 17,70 που ήταν πρίν. Αυξήθικαν και τα λευκά.
Μπορεί να φταίει που περνάω ένα κριοματάκι. Πήρα τηλ τον γατρό και αύριο θα παω στο νοσοκομείο να δώ τι γίνετε. Ελπίζω να μην είναι τιποτα συμαντικό.
Λοιπον αγαπες! Εβγαλα τα ραμματα σημερα, μια χαρα δεν πονεσαν καθολου!! Μου εγραψαν και τις αιματολογικες και τις αντιπηκτηκες και αντι να μου κανουν ηλ/νικη συνταγωγραφιση, μου τα εγραψαν στο βιβλιαριο και τελικα δεν τα δεκτηκαν!!!! Πηγα στον οπαδ και ειχε κλεισει, μετα πηγα στο biomed και εκανα παλι αιματολογικη και πληρωσα τα 30 ευρω!!! :/
Ελπιζω αυριο να μου τις γραψουν και να σταματησω να πληρωνω 30αρια!!
Ρωτησα και μου ειπε οκ στις τσιχλες.. Περιμενω να μπω στα αλεσμενα μηπως και φαω τιποτα μαλακο και οχι αλεσμενο, καλα μασημενο βεβαιως βεβαιως...
Ρε παιδια ομως... Δεν θελω καν να ανεβω στην ζυγαρια!! Δεν το περιμενα.. Ισως επειδη δεν το εχω συνειδητοποιησει οτι ναι εκανα την επεμβασηεπιτελους; Φοβαμαι μηπως και η ζυγαρια δειξει οτι δενεχω χασει τιποτα μεχρι τωρα.. Η αν μου πει ξερεις εχασες μονο 3 κιλα η κατι τετοιο...
Ευχομαι Παναγια μου να ειναι καλη/μεγαλη η απωλεια! Οχι κανενα 10κιλο... Αλλα να ειναι αρκετα... :)
και εμενα δεν μου τισ εγραψε καν σωστα στο ιππο προχθες πληρωσα 17
και σημερα στο ικα δεν δεχτηκανε το χαρτι γιατι δεν ειχε ονομα κλπ απλα εγραφε ημερομηνιες και την εξεταση αλλα μου εγραψε μονο μια που θα κανω αυριο και θα στοιχισει 80 λεπτα η συμετοχη μου τη δευτερα που θα παω για τα ραμματα θα ζητησω να μου τισ γραψει κανονικα αλλα αντε ματα να βρεις ραντεβου σε παθολογο αλλα οκ θα ψαξω καποιον του εοπυ