Originally Posted by
mindcrime
Δεν ξέρεις τι παει να πει έρωτας... δεν τον έχεις ζήσει ποτέ στην ζωή σου.... Θα σου το εξηγήσω στη γλώσσα σου. Αν για παράδειγμα κάποιος είναι ερωτευμένος με ένα V4S και εγώ του πω πως θα σου δώσω 7 Gallardo με 7 διαφορετικά χρωματα για να κυκλοφορείς κάθε ημέρα με ένα διαφορετικό, θα του δώσω το σπίτι των ονείρων του σε όποιο σημείο θέλει, θα του δώσω όσα λεφτά θέλει με την προϋπόθεση πως δεν θα αγοράσει ποτέ μία V4S σαν ανταλλαγή στο να μην πάρει ποτέ μια V4S αυτός αν είναι ερωτευμένος θα μου πει φίλε δεν την αλλάζω με τίποτα, εγώ θέλω αυτήν. Δεν έχει σημασία αν μετά από 6 μήνες το μετανιώσει ή πει τι χαζός που ήμουν, που μπορεί και να μην το πει ποτέ, αυτός αν είναι ερωτευμένος με αυτήν δεν θα υποκύψει ποτέ, τον Θεο τον ίδιο να του δίνεις στα χέρια, αυτός θα λέει όχι. Αυτό είναι ο έρωτας, το σκάλωμα που κάποτε αργά ή γρήγορα θα περάσει ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στους περισσότερους, είναι λοιπόν ένα σκάλωμα που δεν σε ενδιαφέρει ούτε τι γίνεται τριγύρω σου, ούτε τι λένε οι άλλοι, ούτε τι συνέπειες μπορεί να έχει στη ζωή σου μετά. Δεν υπάρχει λογική στον έρωτα δεν υπάρχει θα κρατηθώ, θα κάνω, θα ράνω, ο Σοφοκλής δεν ήταν χαζός που είπε πως ο έρωτας είναι ανίκητος!