Originally Posted by
kopela93
Εν τέλει στέλνω στον τύπο τελευταία στιγμή και του λέω έλα και δεν ήρθε.
Το ξέρω ότι δεν έπρεπε να στείλω. Αλλά ήταν πολύ μλκςς που δεν πήρε μια πρωτοβουλία να έρθει
Δεν προλάβαινε είπε, γιατί δεν οδηγεί και τα μέσα κλείνουν νωρίς το βράδυ.
Μετά έγινε χειρότερο. Έκατσα και του έγραψα σε μηνύματα κατεβατα ότι έπρεπε να έρθει εφόσον καθόταν και με ρωτούσε ένα σωρό χαζές ερωτήσεις για το τι ώρα φτάνω και τι έχει το πρόγραμμα. Του είπα ήταν τελείως περιττές οι ερωτήσεις σου, φάνηκε ότι ήθελες να έρθεις και θα μπορούσες κάλλιστα να έλεγες "να έρθω"
Ένα σωρό του είπα μετά. Προσπάθησε να με σταματήσει λέγοντας μου "νομίζω δεν είσαι καλά" και του είπα καλά είμαι αλλά δε θέλω να συνεχίσουμε να μιλάμε γιατί δεν είμαστε τίποτα. Και μετά είπα δε θα σε κάνω μπλοκ ας το ληξουμε ειρηνικα και είπε ",καλά χέστηκα κιόλας" και του λέω "δε νομίζω να χεστηκες" και λέει "εννοείται"
Μετά είπα δε βγάζω άκρη μαζί σου και είπε "τραβά κοιμήσου"
Αλλά μετά ήταν που ξεκίνησα να τα λέω όλα, "γιατί με κρατάς στη ζωή σου; Δεν κερδίζεις τίποτα" και είπε "δε σε κρατάω"
Και του λέω "γιατί μου έστειλες μετά από εννιά μήνες τότε; Δεν είμαστε φίλοι δεν είμαστε τίποτα δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε, αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι με κάποιον τον αφήνεις να φυγει"
Και μου λέει "καλά τα διαβάζω αύριο"
Η ώρα είχε πάει 1:28πμ
Του είπα ότι βαρέθηκα τα ψίχουλα μου αξίζει ένα πραγματικό ενδιαφέρον, δε με καλύπτεις μη μου ξαναστειλεις και ξανακοπαναω ότι δεν είμαστε φίλοι
Και μου λέει "οκ φίλη"
Του λέω με κρατάς για παρέα και επιβεβαίωση, θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου δε μου είσαι τίποτα δε σε βλέπω φιλικά και εσύ δε με βλέπεις ερωτικά
Μετά μού είπε "σταματα να κλαίγεσαι βαριέμαι να σβήνω τις ειδοποιήσεις"
(Πριν είπε θα τα διαβάσει αύριο αλλά ήταν μέσα και τα διάβαζε)
Του λέω ότι λέω αυτά που νιώθω ενώ εσύ δε λες τίποτα
Και λέει οκ Σταμάτα τώρα
Και μετά είπα οκ και βγήκε και βγήκα
Μια καταστροφή. Δεν άντεχα να μην τα πω. Νομίζω ούτως ή άλλως κατεστραμμένο είναι, χειρότερα δε γίνεται. Εύχομαι να σταματήσει να μου μιλάει και να σταματήσω και εγώ
Τόσο υποφέρω για το τίποτα
Έχω την αίσθηση ότι δε θέλει να με αφήσει να φύγω από τη ζωή του
Ίσως έτσι θέλω να πιστεύω γιατί είναι το μοναδικό που μένει
Να πάρει το μπούλο πραγματικά αυτή τη φορά. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Δεν έπρεπε να τον ξεμπλοκαρω ποτέ. Με τα ψίχουλα που μου σέρβιρε
Ξέρω ότι όλα αυτά που είπα (που δεν τα λέω όλα εδώ) θα τον πλήγωσαν, αλλά αυτό είχα σκοπό. Δεν ήρθε να με δει. Τώρα πάει η ευκαιρία. Χεσμενη με έχει και όταν έρθει αυτός σιγά μη μιλάμε μέχρι τότε
Θέλω να δω πως θα συμπεριφερθεί. Λογικά θα μού πει να μιλήσουμε τηλ να το λύσουμε. Όπως την άλλη φορά. Γιατί ρε φίλε να το λυσουμε; Δεν έχουμε κάτι να σώσουμε εδώ. Τα πράγματα είναι χαλασμένα προ πολλού