Quote:
Originally posted by arktos
καλό μήνα, παιδιά!
επισηςςςςςςςςςςςςςςς
Παω να προλαβω την λιακαδα
:)
Printable View
Quote:
Originally posted by arktos
καλό μήνα, παιδιά!
επισηςςςςςςςςςςςςςςς
Παω να προλαβω την λιακαδα
:)
καλως κανεις και συμφωνεις μαζι μου :) και αφου δεν σε νοιαζει για τις παρεουλες δεν ειναι αναγκη να λες συνεχεια για τις αλλες παρεουλες,γιατι με κανει να σκεφτομαι πως ζηλευεις λιγακι ;) παρολο που λες πως δεν νοιαζεσαι .... γνωριζοντας βεβαια πως λες και ξελες ;)Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Empneustns
κρινακο κατσε εσυ στη δικη σου παρεουλα με την νατουρ και τον πανο.Ταιριαζετε απολυτα :) τωρα για να κατσω να αναλυσω τα υπολοιπα που λες,ειναι χαμενος χρονος γιατι λες και ξελες(το εχεις παραδεχτει αλλωστε τοσες φορες).πανε στα παρισια τωρα με τον πανο να περασετε καλα,να ενωσετε τα πνευματα σας μια και τοοοοοοσο πολυ ταιριαζετε και συμφωνειτε :) η αλλαξε ΚΑΙ αυτο;;;;; ;)
δεν μπορω να σε καταλαβω βρε εμπνευστακο....
Επειδη εσυ εχεις την αισθηση της μοναξιας εδω μεσα, πρεπει να την εχουν ολοι?
Αν ξαναπω για χιλιστη φορα οτι εδω μεσα εγω ΔΕΝ εχω παρεες, θα ειναι ασκοπο ετσι?
Η πρεπει με το στανιο να στησω και εγω δικη μου παρεα, επειδη ετσι εκανες εσυ?
Για τα υπολοιπα εχεις δικαιο,
μην χανεις το χρονο σου....
:cool:
Το θέμα δεν είναι αν λέει και ξελέει ο κρίνο.
Το θέμα δεν είναι αν έχει ή οχι τσίπα η νάτουρ.
Το θέμα είναι η ανθρωποφαγία που είδαμε και πάλι χτες.
Και δικαιούνται να την κρίνουν και να τη σχολιάζουν όλοι όσοι έχουν κάτι να πουν ΣΧΕΤΙΚΟ.
Είτε λένε είτε ξελένε στην υπόλοιπη ζωή τους.
Είτε έχουν τσίπα είτε δεν έχουν στην υπόλοιπη ζωή τους.
Είτε είναι φερέγγυοι είτε αφερέγγυοι.
κανεις λαθος νατουρ,ειναι θεμα και μεγαλο μαλιστα,γιατι ολα αυτα εχουν σχεση με την εγκυροτητα ενος ατομου.
To έχω ξαναπεί εμπνευστή αλλά θα το ξαναπω.
Καλό είναι να μην είμαστε προκατειλημμένοι.
Δηλαδή αν πεις κάτι εσύ και είναι σωστό, πρέπει επειδή σε έχω κατατάξει π.χ. στους ξετσίπωτους ή στους αφερέγγυους, σώνει και καλά να βγάλω το σωστό λάθος?
Εχω πει και θα το ξαναπώ. Σημασία δεν έχει ποιος λέει κάτι αλλά το ΤΙ λέει.
Αν το αντιμετωπίζουμε έτσι θα κάνουμε πιο πολιτισμένες συζητήσεις.
Εξαίρεση όσοι χυδαιολογούν ή χυδαιοπράττουν κατ\' εξακολούθηση.
Εκει εγώ τουλάχιστον, αδυνατώ να απαντώ ξεχωριστά στην κάθε χυδαιότητα, λες και την είδα για πρώτη φορά.
Και να ξέρετε ένα πράγμα: Αν ο πάνος νομίζει ότι είναι ο μεγαλέξανδρος, αν ο πάνος κλειστεί στο δαφνί με διάγνωση ότι είναι τρελλός στο πιο προχωρημένο στάδιο....., αυτό δεν σας δικαιώνει ούτε σας δίνει το ελεύθερο να γελάτε με την εξέλιξη αυτή.
Ισα ισα πρέπει να ντρέπεστε για τη συμπεριφορά σας ακόμα παραπάνω.
Αν φυσικά υπήρχε τσίπα. [/quote]
Ποιός το είπε άραγε;
και εγω το εχω πει και θα το ξαναπω νατουρ,οτι μη φερεγγυα ατομα λενε και ξελενε για το ιδιο θεμα.εγω πια αποψη να παρω αφου λενε τη μια ετσι και την αλλη γιουβετσι.
οσο για τις συμβουλες εχω βαρεθει να βλεπω ατομα να δινουν συμβουλες καλης συμπεριφορας τις οποιες ποτε δεν ακολουθουν.
λες καθε φορα για τον πανο και περνεις το μερος του,αλλα ποσες φορες πηρες το μερος των ατομων που πληγωνει η συμπεριφορα του η προστατεψες αυτα τα ατομα.η συμπεριφορα σου ειναι επιλεκτικα κατευθυνομενη.εδω εβγαλες λιστα επιθετικων ατομων και ΞΕΧΑΣΕΣ το πιο επιθετικο ατομο.οποτε θα παρακαλεσω να εισαι πιο αντικειμενικη στις κρισεις σου γιατι το να γινονται τοσα πραγματα στο φορουμ και να πεταγεσαι επιλεκτικα μονο οταν κρινεται ο πανο η ο κρινο δεν σε τιμα και τοσο νατουρ.
Μου καταλογίζεις δηλαδή εμπνευστή, ότι υποστηρίζω ορισμένους πληγωμένους και όχι όλους τους πληγωμένους?
Μπορούμε να το συζητήσουμε αργότερα.
Μέχρι τότε αν θέλεις σκέψου, ΕΣΥ πόσους πληγωμένους υποστηρίζεις. Και ποιους. Υποστηρίζεις πάντα τον κάθε πληγωμένο?
Πιστεύεις ότι εσύ είσαι αμερόληπτος και εγώ μεροληπτώ?
Τέλος πάντων εδώ δεν δίνουμε εξετάσεις για το δικαστικό σώμα.
Και ξαναλέω ότι ακόμα και ο αφερέγγυος έχει δικαίωμα να απεχθάνεται και να αποστρέφεται την ανθρωποφαγία.
Οσο για την άποψη των αφερέγγυων, που με ρωτάς στην αρχή πια να πάρεις αφού λένε τη μια έτσι και την άλλη γιουβέτσι, η γνώμη μου είναι να πάρεις τη δική σου. Αν σου αρέσει να περιγελάς τον τρελλό ή τον \"τρελλό\" κάνε το. Εγώ η φερέγγυα ή η \"αφερέγγυα\" θα κάνω το σχόλιό μου.
Quote:
καλως κανεις και συμφωνεις μαζι μου :) και αφου δεν σε νοιαζει για τις παρεουλες δεν ειναι αναγκη να λες συνεχεια για τις αλλες παρεουλες,γιατι με κανει να σκεφτομαι πως ζηλευεις λιγακι ;) παρολο που λες πως δεν νοιαζεσαι .... γνωριζοντας βεβαια πως λες και ξελες ;)
οι παρεουλες με ενοχλουν γιατι εχουν λειτουργησει ετσι ωστε το φορουμ να φτασει στο πατο του πηγαδιου.
Να το κανω πιο κληαρ?
Πριν σχηματιστειτε σαν παρεουλα,
εγω υπηρχα εδω μεσα.
Θυμαμαι πολυ αριστα οτι δεν υπηρχε τετοιο κλιμα.
Θες να πιστεψω οτι φταιει ο αναδρομος ερμης και οχι αυτο που σκεπτομαι?
Για συνεχισε,
μπορει και να με πεισεις......
:cool:
κρινο θα φυγει η λιακαδα ....
Quote:
κρινο θα φυγει η λιακαδα ....
προηγηται το μπανιο....
:P
νατουρ εγω δεν τον ειπα ποτε τρελο,αλλα βλεπω οτι εσυ το επαναμβανεις συνεχεια ....
+1 στον krino απο μένα. Σήμερα μιλάει έξω από τα δόντια..
εσυ να προσεχεις τι κανεις με τα δοντια ε?
:P:P:P:P
ΥΓ...... ο κρινος παντα μιλαγε εξω απο τα δοντια βρε, απλα τωρα εχει φτασει η κατασταση στο μη παρεκει.
Το κακο ειναι οτι για να μιλησεις εξω απο τα δοντια, φαινεται οτι χρειαζεται να εχεις αναστημα.
krino, συνήθως η ομάδα τρελαίνει ένα άτομο. Άραγε μπορεί να συμβεί το αντίστροφο?