paoki εισαι παοκ???
Printable View
paoki εισαι παοκ???
εγω αξιολογω τους αλλους καθαρα απο το τι προθεσεις πιστευω οτι εχουν εχω εκπευδευτει παρα πολυ σε αυτο κ οταν καπιος ειναι κακοηθης εχω μαθει κ τον μυριζομαι σα λαγονικο οσες ψευτικες δικαιολογιες κ αν μου αραδιαζει δεκα δεκα εγω δεν ακουω ουτε μια αν κ εγω δε χρειαζομαι μαγικα κουμπακια χρειαζομαι μονο αυτο
https://www.google.gr/search?q=wall&...iw=800&bih=509
Ζελεδοειδες υβρίδιο που κανεις τον mits buchanan σε ψυχοφορουμ μπας και σου κάτσει καμια θείτσα, δεν θα με παρασύρεις σε μια διαμάχη με ατάκες δημοτικού του στιλ ''πρόβλημα με την όπισθεν'' , σε αφήνω στον παρακμιακό καθοδικό φαύλο κύκλο τις ζωής σου.
γέρασες και ακόμα δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου , ποιος ξέρει, ίσως στην επομενη ζωή τα καταφέρεις ...
κλείνοντας, θα παρακαλούσα όλο το φόρουμ να τηρήσει 1 λεπτό σιγή για τα χαμένα χρονια τοu ivan , ευχαριστώ.
Ρε παοκι ελεος δλδ..quotareis το προβλημα καποιου για να τον πικαρεις?
Touch_The_Sky προσπαθώντας να καταλάβω γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι αυτά που διαβάζεις , πέτυχα ένα θέμα που άνοιξες ''Αναπνοη με χρηση σακουλας '' . θα σε παρακαλούσα πριν μπεις εδώ μέσα να μην κανεις χρήση σακούλας γιατι μειώνεται η διαθεσιμότητα του οξυγόνου στον εγκέφαλο σου και αυξάνεται το co2 με αποτέλεσμα να έχεις χαμηλή αντίληψη σε επίπεδα κρετινισμού.
Θα μπορουσες να συνεισφερεις στο θεμα μου λοιπον. Να μοιραστεις την γνωση μαζι μας...
Ανοιξε και συ ενα θεμα αν θες..Μπορεις!
Τουλαχιστον να μην γράφει αρλουμπες σε όλα τα θέματα..όχι οτι εμείς, εγώ ειδικα, είμαστε σοφοτεροι ή εξυπνοτεροι απλα το παλικάρι έχει κουφανει τον κοσμακη..αρλουμπες με ψυχολογικη εμβάθυνση περικαλω περικαλω.
ναι ενω εσυ που εγραφες καποτε κατεβατα με βρισιες νομιζεις οτι εισαι καλυτερη κ νομιζεις οτι το εχω ξεχασει μη νομιζεις οτι δε το θυμαμαι ακομα.
εγω στη προκειμενη περιπτωση οταν βλεπω καπιον να γραφει κατεβατα με βρισιες κυριως απροκλητα
τον διαγραφω πριν καν μου πει επομενη λεξη.
Αν ημασταν με τον κέρσορα του ποντικιού στην αναφορά με αυτά που γράφεις και εσυ θα είχες πρασινο χρωματακι.
εγω καταλαβενω κατι αλλο εκτος απο τον κενσορα του ποντικιου που εχει πολυ μεγαλυτερη σημασια για μενα κ ειναι με τι ανθρωπο μιλαω.
αν τωρα αυτο το πραγμα εσυ το θεωρεις ανθρωπο να βριζει σαν νταλικιερης 24 ωρες τοτε σε μενα δεν εχεις να εξηγισεις απολυτως τιποτα εξηγισε τα στους ομιους σου.
Οτι πεις mister god!!!
Άλλη δουλειά....... Ή μάλλον όχι η δουλειά είναι γαμάτη. Άλλο Διευθυντή θέλω!
θα ηθελα να παιζω σε μια εκπομπη σαν το World Party και να με πληρωνουνε για να ταξιδευω παντου. και πιο γνωστος θα γινω ετσι, και το πλανητη ολο θα δω. ζηλευω Μαυριδη-Τανιμανιδη.
Θα ήθελα με κάποιον τρόπο να εξαφανιστεί το χρήμα και οι συναλλαγές να γίνονται με άλλο τρόπο....
Είναι σίγουρο ότι θα είχαν αποφευχθεί πολλά εγκλήματα-δολοφονίες-επιλογές-κακοποίηση-εκμετάλλευση-δυστυχία-απόγνωση...........
Αλήθεια έχει ποτέ σκεφτεί κανείς πώς θα ήταν ένας άλλος τρόπος συναλλαγής που οι άνθρωποι να μην χρειάζονταν να κάνουν κακό ο ένας στον άλλο εξαιτίας του χρήματος;
Πριν το χρημα οπως το ξερουμε σημερα υπηρχαν αλλα αντικειμενα που χρησιμοποιουνταν ως χρημα κ ειχαν συμβολικη αξια πχ κουκουτσια ελιας. Πριν απο αυτο οι συναλλαγες γινονταν βασει αντιπραγματισμου αλλα η κατασταση ηταν παντα η ιδια γιατι ολα αυτα που περιγραφεις ειναι συμφυτα της ανθρωπινης υποστασης.
Τα παντα εχουν αξια, μικρη η μεγαλη, κ τιποτα δεν εμποδιζει κανενα να σε σφαξει για να πουλησει τα οργανα σου η να καταπατησει τη γη σου για να κτισει.
Νομίζω συμφωνώ με την άποψή σου απόλυτα!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
H εννοια του ' χρηματος ' . εγινε πραματικοτης μολις εγινε γνωστο στους ανθρωπους το γεγονος οτι ενα χωραφι μπορεις να το σπειρεις , κ ναποδωσει καρπους ( γυρω στο 10.000 πχ ) . Οταν καταλαβε ο ανθρωπος την αξια του χωραφιου , απεκτησε κ την εννοια της ιδιοκτησιας . Αρχισε νανταλασσειμε το διπλανο χωριο , αγαθα , που δεν εβγαζε το χωραφι του ( barter trade ) . Mε την εννοια της ιδιοκτησιας αρχισαν κ οι πολεμοι , αν το δικο μου χωραφι φετος δεν εβγαλε τιποτα , θα παρω απ το δικο σου . Οταν ηρθε πλεον η εποχη του χαλκου , γυρω στο 3000 πχ , φτιαχτηκαν τα πρωτα υποτυπωδη χαλκινα νομισματα , κ τα υπολοιπα ειναι ιστορια .
Θα ήθελα να παντρευτώ και να είμαι ευτυχισμένη με 2 παιδάκια και δουλίτσα.
Θέλω να προσποιηθώ ότι η μέρα ξεκινάει τώρα...γι' αυτό θα φτιάξω καφέ σαν μόλις να ξύπνησα κι όλα να ξεκινάν από εδώ και μπρος...πιο ήρεμα...
θελω να γυρισω το χρονο πισω
να ακούσετε όλοι αυτό
http://m.youtube.com/watch?v=Skm-mb42g5k
Θα ηθελα να νιωσω χαρουμενη κ ευτυχισμενη... Να μν νιωθω φοβο πια. Να χαιρομαι τη καθε στιγμη!!!
βροχη και κρυο να φορεσω μπουφαν.τι ζεστη ειναι αυτη!!!
Να μην ένιωθα τόσο δυστυχισμένη...κουράστηκα...