EIΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
Printable View
EIΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
δηλαδη αμα δεν συμφωνει καποιος μαζι σου, σημαινει οτι εχει δημιουργησει επιτηδες κλικα με σκοπο να δειξει την αντιπαθεια του προς εσενα. ωραια λογικη!
το ολο θεμα ειναι οτι κρινεις με πολυ ασχημο και επιθετικο τροπο σε ενα τομεα ψυχοσωματικων προβληματων που δεν εχεις βρεθει κι ουτε ευχομαι να βρεθεις. ειναι σαν να εισαι φιλολογος και να προσπαθεις να \'\'την πεις\'\' και να συμβουλεψεις στα μαθηματικα εναν μαθηματικο. ε δε γινεται ρε manthes πως να το κανουμε...
OTAN KAΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΤΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ
αυτο το \'\'χωρις λογο\'\' που γραφεις παραπανω πρεπει να το δουλεψεις λιγο.
αληθεια πιστευεις οτι χωρις λογο σου \'\'επιτεθηκανε\'\' καποια ατομα χωρις να φταις εσυ σε τιποτα, μονο αυτο πες μου αν θες. και βρισκεις ολοσωστα ολα οσα ειπες απο την αρχη ως το τελος?
AN HTAN OΛΟΣΩΣΤΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΊΣΤΑΝΤΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ. ΤΟ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΕΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ Ή ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Αν δεν θελεις να σε κρινουν τοτε μην κρινεις, ειναι απλα τα πραματα. Ελπιζω να συμφωνησεις σε αυτο τουλαχιστον γιατι δεν εχω και κατι αλλο να πω.
ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ
λοιπον δεν ξερω αν οντως πηγαινεις γυμνασιο ή αν εισαι εκατο χρονων κι ουτε με ενδιαφερει κιολας.Quote:
Originally posted by MANTHES
ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.................... ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ
για να τελειωνουμε επειδη με εχεις κουρασει πραγματικα να σου πω οτι η αποψη σου ηταν εκτος απο αποψη και κριτικη ταυτοχρονα και μαλιστα ασχημη. αν θες δεξου το αν θες μην το δεχτεις κι αν θες ενα φορουμ οπου ισχυουν οι εξης 3 κανονες, γνωστοι και ως \'\'ΟΙ 3 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ MANTHES\'\':
1) Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜAΝTHES ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΜΗ
2) ΑΝ Ο ΜΑΝΤΗΕS ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙ ΟΧΙ Ο MANTHES ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΙΣΧΥΕΙ Ο 1ος ΚΑΝΟΝΑΣ.
3) ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΑΝΤΗΕS, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.
τοτε αγαπητε manthes εισαι σε λαθος φορουμ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
ελπιζω να σου αρεσαν τα διαταγματα-κανονες που σου γραψα γιατι πιστευω οτι σου ταιριαζουν γαντι!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
Δεν αφήνεις τιποτα να πέσει κάτω, έτσι?Quote:
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
δεν ειναι ψευδαισθηση. παντως εσυ φροντισε να μην ξυπνησεις απ τη δικη σου ψευδαισθηση γιατι θα τρομαξεις μ αυτο που θα αντικρισεις!
ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΣΠΡΗ ΤΡΙΧΑ. ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑ.
ασ το να παει στο δι**λο μωρε, μια ασπρη τριχα ειναι!
TO ΛΥΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ
τελικα θα συμφωνησω με ενα ποστ που ελεγε οτι πρεπει να εισαι μεγαλος κομπλεξικος και καραγκιοζης στη ζωη σου! μετα απ αυτο το φορουμ ποιο εχει σειρα να μπαινεις να κοροιδευεις? το φορουμ των καρκινοπαθων ή το φορουμ αυτων που εχουν aids?
ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΤΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΄Ή ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ (ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ)
δεν εχω να πω κατι αλλο, συνεχισε να σκοτωνεις την ωρα σου και τη μιζερη ζωη σου γραφωντας τις μπαρουφες σου στο φορουμ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ
μπραβο σου, ευτυχως που το καταλαβες!
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝQuote:
Originally posted by susperia
Αμα ηταν λιγο αγχος καραγκιοζη δε θα πηγαινα δυο φορες στα επειγοντα στα νοσοκομεια ουτε θα εκανα ενα μηνα να βγω απ το σπιτι μου,
Quote:
Originally posted by susperia
σκοτωνεις την ωρα σου και τη μιζερη ζωη σου γραφωντας τις μπαρουφες σου στο φορουμ
[peacemaker on]
Manthes ουτε εγω θα πηγαινα σε γιατρο αν αισθανομουν καλα...οτι και να λεγαν οι αλλοι,δεν νομιζω οτι να εξαρτιεσαι απο τις σχεσεις ειναι τοσο κακο...εεεε εννοω σε καποια ορια παντα.
Αλλα δεν πιστευω και οι υπολοιποι να το λενε με κακο σκοπο...ετσι πιστευουν...ετσι λενε.
Ως προς το διαγωνισμο ποιος θα την πει καλυτερα στον αλλο...ε καπου πρεπει να σταματησει ...αυτο ειναι αλλωστε το νημα της interappted και δεν νομιζω να της αρεσει το πως καταντησε.
[peacemaker off]
manthes: με τιμαει το γεγονος οτι εψαξες τα ποστ μου και βρηκες το μοναδικο στο οποιο τελικα ειχε γινει παρεξηγηση με την κοπελα. συνεχισε να εισαι ο καραγκιοζης που εισαι. αμα συνεχισεις με τον ιδιο ρυθμο μπορει να σε προσλαβει ο σπαθαρης να παιζεις τον καραγκιοζη στο θεατρο σκιων!
keep walking: εχεις δικιο, απολυτο δικιο αλλα οπως μπορεις να δεις και μονος σου ο manthes εχει μπει στο φορουμ μονο και μονο για να \'\'τη λεει\'\' και για να κριτικαρει χωρις καμια ορεξη για διαλογο. με μια γρηγορη επισκοπηση στις προηγουμενες σελιδες μπορεις να δεις με τη διαθεση διαλογου γραφει σε μενα και στους αλλους, και το ιδιο κανει και σε αλλα τοπικ. ποιος ο σκοπος να μπαινει καποιος σε ενα φορουμ υποστηριξης και να σνομπαρει τον καθενα?
edit: να κι ενα δειγμα ανθρωπισμου του manthes και ο ευγενης του σκοπος στο φορουμ, καθως και η διαθεση διαλογου που εχει στο συγκεκριμενο τοπικ (και οχι σκαλιζοντας αλλα τοπικ για να ξεθαψω μια φραση που δε μπορω να κρινω πως και γιατι γραφτηκε):
Quote:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ keep_walking ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ;
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑΡΗ ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ
διαβαστε και το edit που εκανα στο παραπανω ποστ.
ναι σιγουρα....Quote:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ keep_walking ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
αυτο εχει ηδη απαντηθει σε προηγουμενα ποστ, μην ανακυκλωνουμε τα ιδιαQuote:
ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ή ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΑ;
μια χαρα τις εχω πολεμησει και προς το παρον ειμαι καλα. σε ποιους υπολοιπους αναφερεσαι, μονο με εσενα μιλαω.Quote:
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
με εχει κλεισει για σκηνοθετη, ο βασικος πρωταγωνιστης εισαι εσυ. ελεος πια! μεχρι και τον σπαθαρη παρεξηγησες!Quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑΡΗ ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ
OTAN KANEIΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ, Ε; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΜΗΠΩΣ ΤΟ \'\'ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ\'\'. ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ;
ΜΗΠΩΣ ΤΟ \'\'ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ.\'\' ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
ΜΗΠΩΣ;
για κοιτα στην προηγουμενη σελιδα ποιος εκανε πρωτος επικολληση ενα συγκεκριμενο κομματι και μαλιστα απο αλλο τοπικ! εγω τουλαχιστον το εκανα απο το ιδιο τοπικ ωστε ο καθενας να μπορει να ανατρεξει αμα θελει πιο πισω να δει πως και γιατι γραφτηκε αυτο που παρεθεσα!Quote:
OTAN KANEIΣ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ, Ε; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
αλλο ενα δειγμα ανωτεροτητας και ανθρωπισμου! γιατι καποιος να ασχοληθει με προβληματικα ατομα που δεν αξιζουν?Quote:
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ;
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΝ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ
Γιατί κάποιος που είναι όμορφος να μπλέξει με κάποιον που είναι άσχημος;Γιατί κάποιος πλούσιος να παντρευτεί φτωχό;;Γιατί κάποιος ψηλός να μπλέξει με έναν κοντό;κ.ο.κQuote:
Όταν βρεις την απάντηση σε αυτά θα απαντήσεις και στο δικό σου ερώτημα....
KASSI ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ
να υποθεσω οτι εσυ εισαι ο μοναδικος ανθρωπος χωρις προβληματα ετσι? εσυ κι αν εχεις προβλημα!
SUSPERIA ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ. ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ
με ειδε και μου ειπε οτι ειμαι καλα. πηγαινε κι εσυ να δουμε τι θα πει κι οταν μαθεις ελα πες μας!
Quote:
KASSI ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ
Manthes είσαι το τρανό παράδειγμα ότι μας κάνουν πέρα οι φυσιολογικοί...Τι παραπάνω αποδείξεις θες από αυτά τα λόγια;;;Έχω πει και παλιότερα ότι ήμουν σε σημείο πολλής σκέψης για οποιοδήποτε άτομο είχε στοιχεία κατάθλιψης ή ό,τι άλλο πιθανόν εντόπιζα...Και ήμουν τρεις φορές χειρότερη από αυτό....Απλά είχα που είχα τα προβλήματά μου και ήθελα να τα λύσω γιατί να μπλέξω με κάποιον που είχε τα δικά του;;Μετά την ομάδα ανακάλυψα πως όλα τα άτομα έχουν λίγο πολύ τα προβλήματά τους...Δεν υπάρχει κάτι αμιγές...Κάτι απόλυτο...Απόλυτα υγιής,απόλυτα ψυχασθενής.....Σαν ιδέα ναι ακόμα και εγώ ως ψυχικά ασθενής έλεγα ότι δεν θα ήθελα να μπλέξω τουλάχιστον με ψυχαναγκαστικό-που είμαι και εγώ.......Αλλά στα ζητήματα του έρωτα και των ανθρωπίνων σχέσεων όπως εν τέλει το ζώδιο δεν παίζει ρόλο έτσι και η εκάστοτε ψυχική ασθένεια....Οι πιθανότητες είναι κυρίως κατά των ατόμων που έχουν ψυχικά προβλήματα-να πω πως και αυτά όπως και όλοι είναι άνθρωποι και πονάνε/νιώθουν λίγο πολύ όπως εσύ-αλλά μπορεί να αποκλείσεις κάποιον που θα είχε άλλα χίλια δυο προτερήματα.......Θα μπορούσες αντίστοιχα να απορριψεις κάποιον που τα αρνητικά του υπερτερούν στα μάτια σου των θετικών του...Αυτό δεν το γνωρίζεις μόνο από μία ταμπέλα...
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ; ΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ; ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ. ΑΠΛΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ Η KASSI ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΚΑSSI MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΝΑΙ
κι εσυ που ξερεις αν εχω προβληματα και τι προβληματα εχω? με ξερεις κι απο χθες? το οτι ειχα προβληματα στο παρελθον δε σημαινει οτι τα χω ακομα. Μαλιστα με διδαξαν να μην κρινω με τον τροπο που κρινεις εσυ ουτε να μιλαω οπως εσυ.
και κατι ακομα, μην προσπαθεις τσαμπα να αντιστρεψεις αυτα που ειπες ωστε να φανω εγω ο \'\'κακος\'\'. Ο καθενας μπορει να δει τι εχει γραφτει και πως εχει γραφτει και να κρινει ποιος θελει να κανει τον σπουδαιο και ποιος οχι.