φανατικη υποστηριξη στο κομμα του "6" παμε για την αυτοδυναμια λοιπονQuote:
Originally posted by asteraki
ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 6! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!!!!!!!! μιας και ειμαστε σε περιοδο προεκλογική!!!!!!!!!! :D :D :D
:)
Printable View
φανατικη υποστηριξη στο κομμα του "6" παμε για την αυτοδυναμια λοιπονQuote:
Originally posted by asteraki
ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ 6! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!!!!!!!! μιας και ειμαστε σε περιοδο προεκλογική!!!!!!!!!! :D :D :D
:)
Καλημερούδια σας!!!!!!!!!!!!!!! :)
Πρώτη μέρα στη δουλειά η σημερινή και τί χαρά!!!!!!!!!!! ;)
εχω πάρει τα πάνω μου σήμερα και δεν με σταματάει τίποτα!!!!!!!! :)
Χθες έφαγα ενα σουβλάκι με αλάδωτη πίτα και ντομάτα και έτσι σήμερα χρωστάω 4 πόντους. Μια χαρά πάμε όμως δεν μας πτοεί τίποτε!!!!!!!!!! :)
Μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι! είναι και ο καιρός ρομαντικός....!!! :)
Φόρεσα και την ζακετούλα μου και τσούπ να μαι μπροστά στον υπολογιστή γεματη κέφι για δουλειά!!!!!!!!! λέμε τωρα........... :D :D :D
Περιμένω νέα σας! φιλάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!!! :)
Καλημέρα κι από μένα φιλαράκια μου,
Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά τελικά, το πρωί είχε αρκετή ψύχρα , τόση ώστε η ζακέτα να είναι πλέον απαραίτητη.
Το Σ/Κ θα βάψουμε το σπίτι μας μοναχούλια μας. Δεν το έχουμε ξανακάνει κι η αλήθεια είναι ότι μια αγωνία για το αν θα πάνε όλα καλά την έχω. Απευθύνθηκα σε μάστορες και μου είπαν τρελλά ποσά. Έτσι λοιπόν λόγω κρίσεως αποφασίσαμε να το επιχειρήσουμε μόνοι μας. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
χθες βράδυ έφαγα ψητό συκώτι ( μ'επρηξε η μάνα μου, περί αναιμίας) αντί του καθιερωμένου γιαουρτιού με αποτέλεσμα να χρωστάω 5 πόντους. Οπότε σήμερα πρέπει να προσέξω περισσότερο στους πόντους μου.
Π-κ,
σε βλέπω πολύ αποφασισμένο!!! Την απείλησες την ζυγαριά απ'ότι κατάλαβα!!!:D
Είμαι σίγουρη πως στο επόμενο ραντεβού σας η απώλεια θα είναι εμφανής.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
καλέ που είστε??? τι γίνατε????
άδειο το μαγαζάκι μας!!!!
αν μπείτε εδώ μην αμελήσετε να δείτε και στο wwpoints κάτι καινούρια κειμενάκια που αντέγραψα από βιβλιαράκι των ww.
Καλημερούδια σας!!!!!!!! :)
Χαθήκαμε είναι η αλήθεια αλλά τώρα ας μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί έχει δίκιο η Αμαλίτσα, το μαγαζάκι μας άδειασε!
Μόλις διάβασα Αμαλία μου αυτά που έγραψες και τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα! θα τα ξεσηκώσω και αυτά!!! :D :D
Καλή επιτυχία σας εύχομαι στο βάψιμο! παρόλο που θα κουραστείτε αρκετά πιστεύω ότι θα το διασκεδάσετε!!!! ;)
Ολα βαίνουν καλώς με την διατροφή για μένα μιας και πήρα φόρα και ΤΙΠΟΤΑ δεν με σταματά πλέον!!! Από την Τρίτη που ζυγίστηκα είμαι σταθερή στους πόντους μου και πιστεύω να έχουμε και καλή απώλεια την επίσημη μέρα ζυγίσματος! Έδωσα και σε μια φίλη την ιδέα να κάνει την ίδια διατροφή και έχει ενθουσιαστεί! το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν την ρώτησα πώς πάει με τους πόντους και όλα αυτά μου λέει: " Βρε Χρύσα, είμαι πάααααρα πολύ χαρούμενη που δεν πεινάω! " Θυμήθηκα λοιπόν εμένα στην αρχή μου που αναρωτιόμουν πως γίνεται με τόοοοοσο φαγητό να χάνεις κιλά!!!!!! Αχ, σήμερα φόρεσα ένα παντελονάκι που είχα και πολύ το ευχαριστήθηκα! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΜΕ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Ας σας πω και τί έφερα σήμερα μαζί μου να φάω! έφερα μπιφτέκια 170γρ, φέτα 30γρ και ντοματούλα! Πωπω, πως και πως περιμένω το μεσημέρι για να τα καταβροχθίσω!
ʼντε, να μας δω να μαζευόμαστε όλοι πάλι!!!!!!!!!! Σας περιμένω να τα πούμε!
Σας φιλώ όλους γλυκά! Φιλάκιααααααααααααααααααα αααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Μμμμμμμ!!!!!! να πω βέβαια και την αμαρτία μου.... Χθες έπεσα με τα μούτρα σε μια ΤΕΛΕΙΑ σοκολάτα 100 γραμμαρίων που μου έφερε μια φίλη από την Φιλανδία που είχε πάει και έτσι οι 10 από τους 21 πόντους εχθές χάθηκαν εκεί! Ούτε το μετάνοιωσα αλλά μπορώ να πω ότι αν μπορούσα θα το ξαναέκανα! βέβαια, θα έτρωγα 50 γρ και όχι 90 που έφαγα αλλά οκ! δεν μπορώ να αντισταθώ στους γλυκούς πειρασμούς κάθε είδους!!!!!!!!!! ;)
Αχ, τί ωραίος καιρός σήμερα! κρύο, συννεφιά και χουχουλιάρικη διάθεση! :)
ʼντε βρε παιδάκια μου, ακόμη κανείς σας δεν έχει ξυπνήσει????????? :D :D :D
Φιλάκιαααααααα! :)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
Τέλειος ο σημερινός καιρός, και ιδανικός για πρώτη μέρα στα σχολεία, με πρωτοβρόχια!!!
αστεράκι,
καλή επιτυχία στη φιλενάδα σου. Πες να μπαίνει στο φόρουμ να μας λέει τις εντυπώσεις της και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.
Εγώ χθες δεν μαγείρεψα γιατί κατέβαζα κουρτίνες, βάζαμε στόκο σε δίαφορα σημεία των τοίχων που έχουν υποστεί "βαρβαρότητες" από εμάς , ευτυχώς όμως είχαν περισσέψει ρεβύθια από την Δευτέρα οπότε πάλι ρεβύθια σήμερα. Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί είναι το αγαπημένο μου όσπριο!!!
Με την πρώτη ευκαιρία θα σας γράψω κι άλλα κειμενάκια αλλά και συνταγές των ww.
Καλή συνέχεια σε όλους
Γεια σας,γεια σας!! Τι μου κανετε? Χαιρομαι που συνεχιζετε το προγραμμα με αισιοδοξια!! Εχω λιγακι χαθει,γιατι μου προεκυψαν αρκετες υποχρεωσεις. Και εγω συνεχιζω,αλλα αυτες τις μερες επαιρνα συνηθως 24 ποντους την ημερα περιπου,που δεν παχαινω αλλα ουτε και αδυνατιζω και κανω και λιγη γυμναστικη. Επεσαν και κατι εξοδοι και κατι γενεθλια και ειπα προκειμενου να ρισκαρω και να κανω ενα μπαμ μια και καλη,ας αυξησω λιγο τους ποντους και ας κρατησω μια ισορροπια. Το παω οσο πιο συντηρητικα μπορω. Η ζυγαρια σημερα με εδειξε 61,7 κιλα,κινειται αργα αργα προς τα 60,οπου και θα σταματησω. Λιγο μου εμεινε και θελω να κανω προσεκτικα βηματα μην τα κανω θαλασσα. Κοιταζω τα παντελονια που φορουσα στα 69 κιλα που ημουν το Μαιο και τωρα μου φαινονται και μου ειναι τεραστια! Αυτη η χαρα ειναι πολυ μεγαλη,πλεον νιωθω καλα με το σωμα μου! Ειναι μια νικη που την εχω κερδισει βημα βημα μονη μου,με κοπο και ιδρωτα. Δε μιλαω μονο για τα κιλα που εχασα,δεν ηταν δα και τοσα πολλα,μιλαω και για τα βουλιμικα επεισοδια που δεν εχω κανει ολον αυτον τον καιρο. Λιγο ακομα υπομονη και τερμα τα βασανα λεω στον εαυτο μου,κατι που το ευχομαι σε ολους σας με το καλο!!!:) Θελω να δω τη ζωη μου πως θα ειναι οταν δεν θα θελω πια αλλα κιλα να χασω,ειμαι περιεργη και διψαω για καινουρια συναισθηματα! Πολλα πολλα φιλακιαααα!!! Αμαλια ευχαριστουμε για τις συνταγες!
Γεια σας και απο εμένα!!!!!!! όλοι καλά βλέπω και χαίρομαι! ευχή με πρόλαβες και έγραψες γιατί αναρωτιόμουν σήμερα πού χάθηκες! ούτε η φάννυ γράφει ούτε η λιντάλ που γύρισε λογικά από τις διακοπές της!
πολύ χαίρομαι ευχούλα μου για σενα! δείχνεις εγκράτεια και αυτό ειναι πολύ σημαντικό! βλέπω όμως και ότι από οργάνωση δεν πας πίσω!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ βρε ευχούλα, είδες πως πέρασε ο καιρός και ούτε που το κατάλαβες? θα βλέπεις τα 60 και θα τα ευχαριστιέσαι!!! μια χαρά θα είσαι αν δεν σκέφτεσαι πώς θα χάσεις και άλλα κιλά! μακάρι να ήμουν στην θέση σου και θα έκανα και πάρτυ!!!!!!!!!!!!
Αμαλίτσα μου, τα ρεβύθια μου αρέσουν και μένα αλλά με το ρύζι. έτσι τα φτιάχνουμε στο χωριό, είναι πεντανόστιμα, και για να τα φάω σκέτα ούτε συζήτηση! Αχ, πάλι δουλίτσες είχες σημερα και μπήκες μόνο μια φορά?
Λοιπόν παίδες, εγώ σήμερα έφαγα 2 μπιφτεκάκια με φετα και ντοματα και ήπια και ενα παγωμένο τσάι στη δουλειά και πήρα από το μεσημεριανό 9 πόντους (5π+3π+1π)
πριν λίγο έφαγα και καλαμάρι στον φούρνο με πολύ λίγο λάδι και μπόλικο λεμόνι και έτσι οι πόντοι μου έφτασαν τους 16! (7π από το καλαμάρι που ήταν μπόλικο!)
τώρα πεινάω λιγουλάκι και λέω να φάω κανένα μήλο με κανέλα από πάνω και αργότερα θα φάω και άλλο μιας και μου έχουν μείνει άλλοι 7π. 5π από σήμερα και 2 από χθες. δεν υπάρχει προοπτική εξόδου για φαγητό οπότε πρέπει να τους φάω όλους μέχρι την τρίτη! αυτά είναι.........!!!!!!!!!!!!! θα φτιάξω κανένα σάντουιτσ με φέτα και ντομάτα και πιπεριά για βράδυ.
σας φιλώ γλυκά ζουζουνάκια μου!!!!!!!!!!! :) :)
Καλημέρα σας!!!!!!!!! :)
Τι κάνετε? ωραία μέρα και η σημερινή.... συννεφιά, όχι πολύ κρύο και ζουζουνιάρικη διάθεση! ;)
Με την διατροφή όλα βαίνουν καλώς! έφαγα και το μιλφέιγ μου προχθές και έκανα και την απόσβεση πόντων! :)
αύριο επίσημη μέρα ζυγίσματος και ελπίζω η κυρά ζυγαριά να δείξει κάτι καλό! είμαι σε πολύ καλή φάση, έχω ξεφουσκώσει αρκετά, τα ρούχα μου μού μπαίνουν επιτέλους και νιώθω πολύ άνετα! :)
το σημαντικότερο από όλα είναι ότι η ψυχολογία μου είναι στα ύψη και σε αυτό βοήθησαν 2 πράγματα. το πρώτο και κυριότερο οι διακοπές όπου χαλάρωσα αρκετά και φούλαρα τις μπαταρίες μου και το δεύτερο είναι ότι νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου και αρχίζω να βρίσκω και πάλι το παλιό καλό μου "εγώ"! τίποτα δεν με σταματάει πια και είμαι αποφασισμένη να το φτάσω ως το τέλος όσο μακριά και αν είναι αυτό! το μόνο που σκέφτομαι πιο έντονα τις τελευταίες μέρες είναι ότι πρέπει να περάσει γρήγορα ο καιρός και να φτάσω στον στόχο μου! αχ, μόλις φτάσω στην δεκάδα του 6 είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι θέμα χρόνου!
αυτά από μένα, σας φιλώ γλυκά και μην χανόμαστε! βλέπω έχουμε όλοι μπλέξει και δεν μπαίνουμε συχνά.... αντε λοιπόν να μαζευόμαστε! Αμαλίτσα, πως πήγε η μέρα ζυγίσματος??
φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους σας και περιμένω νέα σας! :) :) :) :P
Μπράβο Χρύσα, πολύ χαίρομαι!
Για να δούμε τι θα δείξει και για εμένα αύριο η ζυγαριά!
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Καλώς σας βρήκα!
Νέο μέλος
Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησα το πρόγραμμα fas&easy των WW.(το έιχα πάρει το 1994 από τα ελληνικά WW).
Αρχικό βάρος 82 κιλά, στόχος 60 κιλά .
Σημερινό βάρος 79,9 κιλά (-2,1) Γιούπι-Γιούπι
και ας βάλω και αυτό για να φαίνεται και η πρόοδος!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...Hcn/weight.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...Hcn/weight.png
το κατάφερα!
Συγνώμη για τα προηγούμενα!
Καλημερούδια σας!!!!!!!!!!! :)
τι κάνετε? που είστε όλοι σας??
Μάχη ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ στην παρεούλα μας! :) σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου και εμείς εδώ είμαστε για οτιδήποτε χρειαστείς!!!!!! βλέπω έχεις ωραίο τικεράκι και επιπλέον έχεις χάσει σε μια βδομάδα 2 ολόκληρα κιλά!!!!!! είναι εκπληκτική απώλεια! μπράβο, σου εύχομαι και εις κατώτερα! ;) πόσους πόντους καταναλώνεις?
Λοιπόν, σήμερα ημέρα ζυγίσματος για μένα και η κυρα ζυγαριά μου κάνει κόλπα! όχι πως δεν έχασα αλλά περίμενα λίγο περισσότερο! έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα έχουμε απώλεια της τάξης των 600 γραμμαρίων! καλά είναι! συνεχίζουμε ακάθεκτοι για τα καλύτερα! σήμερα σε αντίθεση με χθες νιώθω φουσκωση.... τί να πω.... λες και έφαγα ένα βόδι ολόκληρο! απαπαπα!
Για να μαζευόμαστε γιατι μου φαίνεται το διαλύσαμε το μαγαζί!!!!!!!!!!
σας φιλώ γλυκά όλους και περιμένω νέα σας!!!!!!!!!!!
φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!! :)
Καλημέρα σας!
Μάχη, καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
Χρύσα, χθες μπήκα για λίγο το πρωί και αμέσως έφυγα για τη δουλειά, γι' αυτό δεν πρόλαβα να σου απαντήσω!
Μια χαρά απώλεια είχες, συνεχίζεις κανονικά και αυτό είναι το σημαντικό.
Ημέρα ζυγίσματος και για μένα η σημερινή και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με το μισό κιλό που έχασα, μια και δεν τήρησα 100% το πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα. Έκανα αρκετές ατασθαλίες, οι οποίες όμως την τρέχουσα εβδομάδα δεν θα επαναληφθούν!
Αυτά προς το παρόν και να γράφουμε πιο συχνά! :)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! συγχαρητήρια αγαπητέ π-κ!!!!!!!!!!! μισό κιλό ε????? ΜΠΡΑΒΟ! και ακούω ατασθαλίες??????!!!!!!!!!! μια χαρά είσαι!!!!!
θα σε συγχωρήσω για το ότι δεν πρόλαβες για τελευταία φορά όμως!!!! :P :P
όλα βαίνουν καλώς από ότι βλέπω! άντε να τα πούμε σήμερα λιγάκι! χαθήκατε όλοι! φάννυ, ευχή, λιντάλ, μάχη, ελένη, αδέσποτο! μα που είναι όλοι????????!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα κορίτσια!
Το πρόγραμμα που ακολουθώ δεν είναι με πόντους, αλλά με μονάδες και έχει συγκεκριμένη εβδομαδιαία διατροφή, αλλά μπορείς αν θες να αλλάζεις με την αντίστοιχη ομάδα τροφών (πρωτεΐνη, λίπος κλπ). Το είχα πάρει από WW το 1994 όπως έγραψα και στο προηγούμενο ποστ και μου έχει δουλέψει άψογα (!) δύο φορές από τότε (το έχω κάνει μια φορά στα 18 και άλλη μια περίπου στα 25 και είχα χάσει 10-15 κιλά. Τώρα είμαι 35 και έχω πάρει τα τελευταία τρία χρόνια περίπου 20 κιλάκια (!) μετά από την γέννα και το πολύ φαγητό! Σε αυτό το διάστημα έχω ξανά ξεκινήσει, αλλά τα άφηνα στη μέση, γιατί δεν είχα αποτέλεσμα και απογοητευόμουν.Επίσης έκανα και γκιλι και πήγα και σε ινστιτούτο αλλά τζιφος... Αυτή τη φορά όμως είμαι αποφασισμένη... και επιπλέον ΠΟΛΥ χαρούμενη που είδα κάτι να φέυγει...
Τι να πώ, ελπίζω να τα χάσω....
Γεια σας παιδακια!! Μαχη καλωσηρθες! P-k μπραβο για την απωλεια! Αστερακι μπραβο και σε σενα,μια χαρα ειναι! Μη μασας μια και συνεχισε ετσι θετικα και με χαμογελο!
Εγω ζυγιστηκα σημερα τελικα και εχω παει 60,9 κιλα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την απωλεια,εχασα τις τελευταιες μερες ενα ολοκληρο σχεδον κιλο,εκει που εχανα συνεχεια μονο γραμμαρια! Η αληθεια ειναι πως τις τελευταιες μερες επειδη εχω μπλεξει με πολλες δουλειες ,δεν μετραω ποντους. Αυτο το κανω και για να αρχιζω σιγα σιγα να συνηθιζω μονη μου,αφου μολις χασω ακομα ενα κιλο θα σταματησω. Κανω καλη διατροφη με την οποια νιωθω να χανω,αλλα και παραλληλα ειμαι αρκετα χορτατη. Αλλα προσεχω αρκετα. Εχω μπει σε καλη σειρα χαρη στα ww! Το περπατημα το κανω καθε 3 με 4 μερες,αλλα τελοσπαντων,θα το αυξησω πιο πολυ οταν θα μπω στη συντηρηση. Λιγο τα γλυκα μου εχουν λειψει γιατι εχω μια εβδομαδα να φαω,γι αυτο αυριο θα φροντισω να φαω μαζι με το βραδινο μια σοκολατα,οποια θελω να την ευχαριστηθω. Δεν πρεπει να στερουμαστε παρα πολυ.
Καλη συνεχεια σε ολους σας και καλη δυναμη!!
καλημερα σε ολους και σε ολες.οπως εγραψα και σε αλλο post ειμαι η funny.ξεχασα-μπερδεψα το password και αναγκαστηκα να ξαναγραφτω αφου δεν ερχοταν το mail.λοιπον την εβδομαδα της απουσιας μου δεν τα πηγα και τοσο καλα αφου εκανα μια 3ημερη εκδρομουλα και βγηκα εκτος προγραμματος.ελπιζω την παρασκευη που θα ζυγιστω να ειμαι τουλαχιστον στα ιδια.λοιπον ξεκιναω παλι.φιλια πολλα
Καλημερα παιδιά!!!
μολις γραφτηκα και πραγματικά χαίρομαι πολυ που υπάρχει αυτό το σάιτ και μπορούμε να συναντιόμαστε όσοι έχουμε θέματα με το φαγητό...
Πολυ χρήσιμο κι αυτό το τοπικ για τα ww... Εψαχνα να βρω το προγραμμα τους και τώρα σκέφτομαι σοβαρα να το εφαρμόσω, αφού βρηκα εδω μεσα τοσες χρησιμες συμβουλες και τοση υποστηριξη...
κι ενα ερωτημα? εφτιαξα ένα τικερ για την απώλεια βαρους αλλα δεν ξέρω πώς να το κάνω να εμφανιστει κατω απο τα μηνυματά μου, ειμαι άσχετη...
ευχαριστώ πολυ και ευχομαι σε όλους μας καλη δυναμη και τα μάτια στον στόχο μας!
φιλιά,
σονια
Καλημέρα Σονια!
Πες μας πραγματα λίγα για εσένα....
το κάνεις paste μέσα στο κέιμενο
Γεια σου Μάχη!
λίγα λόγια για μένα ... λοιπόν...
τα τελευταια χρονια αντιμετωπίζω κι εγω το θέμα με τα παραπανίσια κιλά (25 για την ακριβεια). Τα πρώτα 10-12 τα πήρα λόγω υπερβολικής δουλειάς και στρες και τα υπόλοιπα από το 2005 και μετά.
Μέχρι το 1997 , ήμουν κανονικά στο βάρος μου, γυμναζόμουν και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Τωρα, αν κι εχω προσπαθήσει με διαιτολόγους, όχι μόνο δεν χάνω εύκολα, αλλά "κολλάω", που ειναι το χειρότερο γιατι με απογοητευει.
Το μόνο θετικό είναι οτι ειμαι ψηλή χωρις ψωμακια, ειμαι γεμάτη παντού, έχω σφιχτό δερμα και καθολου κυταρρίτιδα, και κανεις δεν μπορεί να φανταστει ότι πλησιαζω τα 100 (ειμαι 95).
Επισης γυμναζομαι συστηματικά 4-5 φορες την εβδομάδα σε γυμναστήριο, κάνω κολύμπι σε πισινα, κι αυτό απαλύνει λίγο τα "σαμπρελάκια" στη μέση. χαχαχα!
Δεν τρώω παχυντικές τροφές, ούτε γλυκά, σχεδόν ούτε μαγειρευτά φαγητά με σάλτσες κλπ (ισια-ισα εχω ρίξει τη χοληστερινη στο 185 με τη γυμναστική και τη διατροφη). Κάνω ισορροπημένη διατροφή με σαλάτες κλπ υγιεινά. Δεν λιγουρεύομαι τίποτα απολύτως, ... ΑΛΛΑ ...
... Αυτό που δεν μπορώ να ελέγξω είναι η ΠΟΣΟΤΗΤΑ. Γιατι αν φαω σαλάτα και βάλω πολυ λάδι, παξιμάδι και μπολικο τυρι, τότε σίγουρα δεν αδυνατίζω...
Επίσης εχω παρατηρήσει ότι εχει αμεση σχεση με την ψυχολογία μου. Κι αυτό με πιανει το βραδυ, μόλις γυρίζω στο σπίτι... μετά το γυμναστήριο, τη βόλτα...
Νομίζω ότι ειναι πιο ευκολο να μπει κανεις σε διατροφή, αν δεν λαχταράει το φαγητό, όπως μου συμβαίνει εμενα, αλλά το κομμάτι της ψυχολογίας δεν ξερω πώς να το ελέγξω...
Σε ζάλισα... πολλά είπα...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...xKy/weight.png
Σιγά σιγά εδώ όλοι μαζί ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!!!
Κουράγιο,υπομονή και θέληση μας χρειάζεται! και από ότι έχω δει στο forum από κουράγιο δίνει αρκετό ο ένας στον άλλον...
Και εγώ στην αρχή είμαι...
ʼντε, καλώς βρεθήκαμε λοιπόν και ότι θες εδώ είμαστε!
Θα ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα συγκεκριμένο?WW?
Σ' ευχαριστώ για το κουράγιο!
Διάβασα σ' αυτό το τοπικ για το προγραμμα των ww με τους πόντους, μπόρεσα μάλιστα να τυπώσω κάποιες σελίδες στην αρχη με τις τροφές και τις αντιστοιχίες τους σε πόντους. ʼλλά το τοπικ ειναι τοσο εκτεταμένο που ειναι αδυνατον να διαβάσω όλες τις σελίδες για να δω αν υπάρχει κάτι αλλο σχετικό.
Εσυ ποιο προγραμμα κάνεις?
Πού μπορώ να βρώ τους πόντους που πρέπει να καταναλώνω κάθε μέρα βάσει των κιλών μου?
σ' ευχαριστώ και πάλι
καλο μεσημέρι
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOeoxKy/]
πήγαινε σε αυτό http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326
Νομίζω είναι πολύ κατατοπιστικό.
Εγώ κάνω πρόγραμμα ww αλλά όχι με πόντους, με συγκεκριμένη εβδομαδιαία διατροφή. (μου φαίνεται πιο εύκολο).
Αν το θες στο στέλνω (η όποιος άλλος ενδιαφέρεται, ας μου πει)
καλημερα
σ' ευχαριστώ... ειναι καταπληκτικό, μπραβο στο κοριτσι που το εφτιαξε!τα εχει όλα!
ξεκινάω αμέσως...
Μάχη μου, δεν με βολευει η συγκεκριμενη εβδομαδιαια διατροφη, γιατι δεν θελω να δεσμευομαι, να νιώθω οτι κάνω ΔΙΑΙΤΑ... οπότε οι πόντοι ειναι ό,τι πρέπει. Εχεις ξεκινήσει καιρό? Πώς τα πάς?
Μονο ενα δεν βρήκα ... ξερει κανεις πως μετραμε τους χυμους ΑΜΙΤΑ χωρίς ζάχαρη?
π.χ. μόσιον, ανανά...
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wOeoxKy/]
Καλημέρα σας!!!!!!! :)
Πωπω, πολύ χαίρομαι που η παρέα μας μεγάλωσε!!!!!!!!!!! :)
Καλωσόρισες Σόνια και καλή αρχή! η διατροφή αυτή είναι εύκολη αρκεί να είσαι συνεπής με τους πόντους και σε τυχόν ατασθαλία να κοιτάξεις να κάνεις απόσβεση πριν κλείσει η εβδομάδα σου! Για ό,τι χρειαστείς εδώ θα είμαστε όλοι όπως ήδη είπε και η Μάχη! για τους χυμούς χωρίς ζάχαρη βάζεις 1 πόντο στο ένα ποτήρι!
Φάννυ μου, πήγες διακοπές και μου φαίνεται το έχασες το μυαλό σου! ξέχασες τον κωδικό σου βρε?? άντε, μην αγχώνεσαι για τις ατασθαλίες, ξαναμπές στο πρόγραμμα και όλα θα στρώσουν γρήγορα! δεν υπάρχει λόγος πανικού και βιασύνης!
Ευχή μου, μια χαρά πας βλέπω, συνέχισε την καλή δουλειά και σε μια βδομάδα θα φτάσεις τα 60! ποιος σε πιάνει μετά!!!!!!!!!!!! :)
Αμαλία σε χάσαμε, γιατί? ελπίζω να περνάς καλά!
Στα της διατροφής τώρα, για μένα όλα βαίνουν καλώς με την μόνη διαφορά ότι τώρα τελευταία με πιάνουν κάτι τρελες λιγούρες το βραδάκι και δεν το παλεύω καθόλου! δεν ξέρω τί μου συμβαίνει! ;)
Σήμερα έφερα μαζί μου φασολάκια λαδερά, λίγο φέτα και ψωμί. υπολογίζω ότι όλα αυτά αντιστοιχούν σε 10,5 πόντους. έχω και 1.5 από χθές επιπλέον οπότε μια χαρά με βρίσκω με άλλους 10 πόντους μέχρι το βράδυ!
Σας φιλώ γλυκά όλους και καλό κουράγιο μάς εύχομαι!!!!!!!!!! :) :)
Αστεράκι σ' ευχαριστώ!
Εισαστε όλοι πολυ φιλικοι εδω μεσα!
Εχω δυο ερωτήματα ακόμη:
1. ποσους ποντους καταναλώνουμε ημερησίως για καθε κατηγορία τροφών?
2. για κάθε 30 λεπτά άσκησης, οπως αναφερονται στον πίνακα, αφαιρουμε πόντους? (μου φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ... όπως και η κατανάλωση νεροβραστων ζυμαρικών/πατάτας με 4 ποντους μονο...)
Καλημερα και απο εμενα.καλη αρχη στις καινουργιες και ειμαι σιγουρη οτι θα σας αρεσει πολυ το προγραμμα των ww.το μεγαλυτερο υπερ του ειναι οτι δεν μπαινεις σε διαιτα αλλα σε σωστη διατροφη.δεν εχω πολυ καιρο που το εχω ξεκινησει αλλα ειναι πολυ πολυ ευκολο.
Κοίταξε, το πλάνο το δικό μου από την αρχή της διατροφής ήταν η αύξηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών και η μείωση της πρόσληψης γλυκών. Γενικά να ξέρεις ότι πρέπει να τρώς 3 φρούτα την ημέρα στα οποία δεν βάζεις πόντους (όχι σε όλα πρόσεξέ το αυτό) και ψωμί μέχρι 4 φέτες. Μην προβληματίζεσαι και πολύ με τους κανόνες της πρόσληψης κατηγορίας τροφών! απλώς κοίτα να καταναλώνεις φρούτα, λαχανικά και αν θελήσεις να φας γλυκό φάτο αλλά να έχεις στο νου σου ότι έχει αρκετούς πόντους. Ισως μπορέσει κάποιος πιο έμπειρος να μας πει για το πρώτο σου ερώτημα κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα. Στην δική μου περίπτωση πάντως η διατροφή περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις κατηγορίες τροφών.... Δεν τρώω κάθε μέρα μακαρόνια ή κάθε μέρα γλυκά αλλά προσπαθώ να τρώω λιγότερο από πριν!
Ανάλογα με το είδος της άσκησης που κάνει ναι κερδίζεις πόντους. π.χ για 30 λεπτά περπάτημα, κερδίζεις 2 πόντους.
Για τους 4 πόντους των ζυμαρικών να σου πω ότι μπορείς να το εφαρμόσεις χωρίς τύψεις ή φόβο γιατί λειτουργεί άψογα! Θα δεις ότι αυτή η διατροφή σου προσφέρει πολλά!
καλή αρχή σου εύχομαι και να δεις ότι όλα θα πάνε περίφημα! :) :)
χιλια ευχαριστω και παλι
ναι... ολα θα πανε περιφημα...
καλη σου μερα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
να καλως ορίσω τα καινούρια μας μέλη και να τα ενημερώσω πως πληροφορίες για το πιο πρόσφατο πρόγραμμα των ww το flexi points θα βρουν στην παρακάτω διεύθυνση του φόρουμ. Εκεί Sonya θα βρεις και το ερωτηματολόγιο για να υπολογίσεις τους ημερήσιους πόντους που δικαιούσε, τους πόντους των διαφόρων τροφών, διάφορα μικρά μυστικά και συμβουλές καθώς και συνταγές.
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1
Καλή επιτυχία σας εύχομαι.
Στα δικά μου τώρα,
χάθηκα γιατί βάφουμε το σπίτι μας και το βάφουμε μόνοι μας χωρίς μάστορα. Έλειψα και ΄2 μέρες από την δουλειά και γενικά ξεπατώθηκα. Η διατροφή μου κυριολεκτικά έμπασε νερά αφού που να βρω χρόνο αλλά και χώρο στην κουζίνα για να μαγειρέψω. Από το περασμένο Σάββατο παιδευόμαστε και χθες βράδυ τελειώσαμε. Όπως καταλαβαίνετε το delivery ήταν σε καθημερινή βάση. Το περασμένο Σάββατο που ζυγίστηκα είχα χάσει 400γρ. Για να δούμε τι θα δείξει η ζυγαριά τούτο το Σάββατο, πάντως τα ρούχα μου είναι άνετα μέχρι στιγμής οπότε αισιοδοξώ.
Το βάψιμο αν και το φοβόμουν αφού δεν το είχα ξανακάνει τελικά δεν είναι τίποτα . Όλα τα άλλα είναι που κουράζουν, κατέβασε κουρτίνες, πλύνε σιδέρωσε ξανακρέμασε, κάλυψε τα έπιπλα , να μαζέψεις όοοοολα τα "τζάτζαλα μάντζαλα", ....αχ αυτό ήταν φρίκη. Κι όσο περνάνε τα χρόνια τα άτιμα τα τζάντζαλα μάντζαλα αυξάνονται!!!
Αστεράκι , p-k και Ευχούλα συγχαρητήρια για τις απώλειες.
ʼντε και στα δικά μου
Συνεχίστε τη δίαιτα μην απογοητεύεστε
Φιλάκια πολλά σε όλους
Sonya,
για να απαντήσω στην ερώτησή σου για το πόσους πόντους πρέπει να καταναλώνεις ημερησίως από κάθε κατηγορία τροφών, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Απλώς το πρόγραμμα των ww συνιστά να ακολουθούμε τις παρακάτω 6 συμβουλές που τις ονομάζει κλειδιά της καλής υγείας και που βοηθούν με την σειρά τους στην γρηγορότερη και πιο υγιεινή απώλεια βάρους.
ΤΑ 6 ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
1) 5 μερίδες φρούτα και λαχανικά την ημέρα
Στα ww αυτό μεταφράζεται σε τουλάχιστον 3 μερίδες λαχανικών (300γρ) και 2 μερίδες φρούτων (200γρ)
2) Κάθε μέρα πίνετε 1,5 έως 2 λίτρα υγρών εκ των οποίων τουλάχιστον 1 λίτρο νερό.
3) Το πρόγραμμα weight watchers συνιστα την κατανάλωση 2 - 3 μερίδων "ορατών" λιπαρών ουσιών την ημέρα (λάδι, βούτηρο, κλπ)
4) Συνιστάται να καταναλώνετε τουλάχιστον 2 μερίδες γαλακτομικών προιόντων την ημέρα (3 για τους έφηβους και τις γυναίκες άνω των 55 ετών)
5) Ποικιλία στη διατροφή,
Ποικιλία και ευχαρίστηση το τέλειο δίδυμο για να είσαστε σε φόρμα και να χάσετε βάρος υγιεινά
6) Σωματική άσκηση.
Συμβάλλει στην απώλεια βάρους, κυρίως όμως είναι ένα κλειδί καλής υγείας και ευεξίας, ιδιαίτερα για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
Με το flexipoints , όταν κινείστε κερδίζετε ΠΟΝΤΟΥΣ, που λέγονται ΠΟΝΤΟΙ ΔΩΡΟ και προστίθενται στο στόχο των πόντων σας. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε πάνω από 12 την εβδομάδα γιατί αυτό μπορεί να φρενάρει την απώλεια βάρους σας. Αντιθέτως όταν κινείστε περισσότερο, χωρίς να τρώτε περισσότερο, χάνετε περισσότερο βάρος.
Ήδη το Αστεράκι μας σου είπε πως καλό είναι να τρως 3 φρούτα την ημέρα που έχουν 0 πόντους εκτός από τα σύκα, σταφύλια, μπανάνες κλπ. Επίσης τρώγε 2 μερίδες σαλάτα την ημέρα επίσης με 0 πόντους είναι όλα τα λαχανικά. 1 μερίδα σαλάτα αντιστοιχεί σε ένα μέτριο μπωλ.
Επίσης μία μερίδα λίπους αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι ή βούτηρο.
Προσοχή σε κρέμα γάλακτος και μαγιονέζα.
Μία συμβουλή δική μου, με μέτρο τους υδατάνθρακες, τα γλυκά και το αλκοόλ, καθυστερούν την απώλεια.
Γενικά το πρόγραμμα flexi points είναι όντως πολύ ευέλικτο, όλα μα όλα επιτρέπονται αλλά η επιλογή η δική σου είναι που κάνει την διαφορά.
Μη διστάσεις να μας ρωτήσεις για ότι απορίες έχεις, επίσης γράφε αρχικά τους πόντους των τροφών για να σε βοηθάμε και να σε διορθώνουμε, όλοι στην αρχή κάνουμε λάθη, είναι μέχρι να κατανοήσεις την φιλοσοφία του.
Καλή επιτυχία
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ
Η ομαδα σημερα μαλλον εκανε κοπανα.λιγο η βροχη λιγο η τεμπελια και κανεις δεν εδωσε το παρον.
KΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
ΤΟ Σάββατο ήταν επίσημη ημέρα ζυγίσματος για μένα και αν και φοβόμουν πως θα έβλεπα την ζυγαριά να δείχνει την ανηφόρα τελικά έχασα και 300γρ. Οπότε το βάρος μου διαμορφώθηκε στα 68,3 κιλά.
Το σπίτι έχει αρχίσει να μπαίνει επιτέλους σε μία σειρά οπότε κι εγώ επανέρχομαι σιγά σιγά στις παλιές μου καλές συνήθειες, γυμναστική, μαγείρεμα με υγιεινές τροφές κλπ.
Είμαι μόλις 1,5 κιλό μακριά από τον πρώτο μου στόχο και πλέον ανυπομονώ να το γιορτάσω.
Εσείς τι γίνεστε? γιατί τόση ησυχία στο μαγαζάκι μας? τι συμβαίνει?
Το αστεράκι μας είναι καλά????? Έχω αρχίσει και ανησυχώ.
Το prevention Σεπτεμβρίου έχει ένα πολύ καλό dvd γυμναστικής βασισμένο στο περπάτημα. Γυμνάζεσαι εύκολα, καις θερμίδες και λίπος στην ασφάλεια του σπιτιού σου, χωρίς να τρέχεις στα γυμναστήρια χάνοντας χρόνο και χρήμα. Είναι μισής ώρας διάρκεια. Ότι πρέπει για μας που δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Μην το χάσετε είναι πολύ καλό.
να μαι και εγώ! καλή εβδομάδα!
Ημερα ζυγίσματος η σημερινή και .....
Ταρατατατατα!!! ......... άλλο ενάμιση κιλάκι μείον!!!!!
ΓΙΟΥΠΙ-ΓΙΟΥΠΙ-ΓΙΟΥΠΙ
άλλαξα και "κατηγορία"!! από Obesity σε Overweight !!! Καλό μου ακούγεται!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TKn/weight.png