Μπαρμπούνι μου τι να σου κάνω που δεν είσαι σε απόσταση καφέ!! Πάλι δίπλα στη θάλασσα με τραβολογούσε.. αλλά χαλάλι της! :D
Printable View
Μπαρμπούνι μου τι να σου κάνω που δεν είσαι σε απόσταση καφέ!! Πάλι δίπλα στη θάλασσα με τραβολογούσε.. αλλά χαλάλι της! :D
κορίτσια γειά σας καιρό είχα να γράψω αλλά η ανασκόπηση των 2-3 τελευταίων σελίδων στο τόπικ μου κίνησε την περιέργεια ... δε λέω..
Εγω reductil δεν παίρνω κάτι lipotox έπερνα και τα έκοψα (εχω γράψει κάτι στο αντίστοιχο τόπικ).
Εχω χάσει το δρόμο (πάλι) προς τη πειθαρχία της σωστής διατροφής εννοώ... Η ζυγαριά παίζει με τα νεύρα μου.. 1 πάνω 1 κάτω κοκ.
Είσαστε μία κεφάτη παρέα και καλό θα ήταν να συνεχίσετε έτσι (ουπς συνεχίσουμε ήθελα να πω)....με ή χωρίς reductil το τοπικ ναντιν μου μια χαρά κρατει... είτε μιλάμε για χάπια ... είτε για παιδάκια... είτε για χαμένους "δρόμους"... αρκεί να μιλάμε βρε παιδιά ... κ να 'κουμε βέβαια...
Σας φιλώ και εύχομαι η νέα σχολική (και μη) χρονιά να περάσει ήρεμα και με χαμόγελα....
ΑΣΧΕΤΟ.....
NADINE τον Βώσπορο τον ήπιες όλο προχθές;;;;; Πως πέρασες.......;
Ετσι μου ρχεται να τραγουδήσω ΤΟ ασμα....
....ποτε σου μη κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια...
γιατι καθρέφτης γίνονται κι ολοι σε σπαν κομμάτια.....
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ....
μπραβο vivid μου, τετοια ποστ θελω να βλεπω, αισιοδοξα και θετικα,
και ας πει κανενας σε ποια κλικα ανηκει η vivid.
ολα τα θετικα ατομα καλοπροαιρετα ακομα και αν εχουν τις μαυρες τους, γιαυτο ειμαστε εδω
πεννυ μου ν'αγιασει το στομα σου
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΟΤΟΚΥΡΙΑΚΟ :)
Καλό σαββατοκύριακο σε όλες σας!
καλησπερα κι απο μενα!!! Εγω αρχισα Δευτερα και μεχρι την πεμπτη σταματησα...τι εχω παθει? δεν με αναγνωριζω...Δυστυχως ζυγιστηκα και ειμαι παλι 96 κιλα...με εχει ριξει πολυ αλλα δεν το ραβω! Ρεντουκτιλ δεν θελω να παρω γιατι κααααποια στιγμη θελω να μεινω και εγκυος και καπου εχω διαβασει οτι πρεπει να τα κοβουμε πολυ καιρο πριν την εγκυμοσυνη. Εχω πελαγοδρομισει!!! Δεν σας κρυβω οτι σκεφτομαι κι εγω πολυ σοβαρα να κανω πτυχωση, χθες μαλιστα αρχισα να κοιταω τις εξετασεις που πρεπει να κανω και να βρισκω γιατρους για να ξεκινησω τις εξετασεις. Εγω τον κο Σκρεκα τον εχω δει και απο βλακεια το ανεβαλα, τωρα θα το ειχα κανει (πριν 6 μηνες) και θα ειχαν τελειωσει τα βασανα μου...
Ναντινακι μου μην το σκεφτεσαι καθολου, μιλα με τον γιατρο(τωρα νομιζω υπαρχει και αλλος) ειναι καλος και προσωπικα εμενα με εκανε να θελω να με εγχειρησει εκεινη την στιγμη, ενιωσα πολυ ανετα μαζι του! χθες εψαξα και στο γκουγκλ και βρηκα τα τελευταια νεα απο την συγκεκριμενη επεμβαση και ηταν αρκετα ενθαρρυντικα.
klm, barb3, basia, peny και ολα τα υπολοιπα κοριτσια που προσπαθουν και εχουν αποτελεσμα, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο κοριτσια εισαστε καταπληκτικες!! Ειδικα στο πατριωτακι μου που ειδε σημερα πρωτη μερα το 7, ευχομαι πολυ συντομα και στο 6!
καλη συνεχεια σε ολες και καλα αποτελεσματα παλι σε μια βδομαδα!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΛΜ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!
Παιδια μου σόρρυ αλλα 79 σελίδες δεν μπορω να διαβασω. Ισως σας ξαναπω πραγματα που εχουν ειπωθει ήδη αλλά είμαι βέβαιη οτι κακό δεν κάνουν.
Εκλογες ανοιξη πότε ειχαμε τελευταια φορά; Νομιζω το 2004, πριν από τους Ολυμπιακους Αγωνες. Τότε λοιπον πήρα Reductil, με συνταγη γιατρου από το Ιατρικο Κέντρο όπου από το τελος του 1996 με παρακολουθουσαν οι συνεργατες του κυριου Μόρτογλου. Ειχα αρχισει να παιρνω βαρος παλι και να αγχονομαι για αυτο, δεν μπορουσα με τιποτα να ξαναγυρισω στις 800 θερμίδες, το Xenical δεν μου εκανε τιποτα.
Την πρωτη νυχτα δεν κοιμηθηκα καθολου. Ως τότε στα θεματα ύπνου και φαγητού ημουν η παροιμια με το παιδι και το βόδι αυτοπροσωπως :-) Το επομενο πρωι τηλεφωνησα στην γιατρο και της ειπα οτι διαβασα το φυλλάδιο και οτι δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα παρολο που ηθελα να ξεραθω. Μου ειπε οτι της φαινεται πολυ περιεργο και με ρωτησε αν αγχωθηκα στο γραφειο (καθε μερα αγχωνομαι στο γραφειο) της ειπα οτι ημουν πρωτη μερα αδιαθετη και μου απαντησε οτι αυτο ειναι! ποναγε η κοιλια μου και δεν κοιμηθηκα! (λες και πρωτη φορα αδιαθετησα στη ζωη μου, αλλά τελος παντων) και με διαβεβαιωσε οτι δεν τρεχει τιποτα και οτι θα το συνηθισω και θα παω πολυ καλα.
Καταλαβα μεσα στις επομενες ημερες τι δεν εχω εγω που εχουν οι λεπτοι με τον γρηγορο μεταβολισμό. Τιποτα δεν με ενοχλουσε ανεπανόρθωτα εκτος απο το θεμα της απόλυτης αϋπνιας. Και η καρδια χτυπαγε πιο γρηγορα και για πρωτη φορα ιδρωσα και ειχα μια σπιντα υποθετω σαν αυτη που προκαλουν οι αμφεταμίνες. Πηρα για πρωτη φορα στη ζωη μου βαλεριάνα. Και τιποτα. Το μάτι γαριδα και η δουλεια-δουλεια! Αρχισα να αισθανομαι οτι ειναι επικινδυνο το να οδηγω, τα ματια μου με κοβανε, τα κραταγα ανοιχτα με τα χερια μου για να περασω τις διασταυρωσεις, ημουν ενα ζόμπι! Η ζυγαρια ομως εκανε ενα πλαφ απιστευτο! Στη μια βδομαδα ειχα χασει 4,5 κιλα, ειχα χασει την γευση μου (αν η μπριζολα σου θυμιζει χαρτί γιατι να φας παραπανω; ) και τον υπνο μου ε-ντε-λώς. Η γιατρος αφου μου ειπε: εκανες που εκανες υπομονη μια βδομαδα, προσπαθησε αλλη μια και θα εχεις συνηθισει, είδες τι καλά αποτελεσματα ειχες; συνεχισε! και μου συστησε ενα υπνωτικο το οποιο πηρα και πηγα στον οικογενειακο γιατρο για να μου το συνταγογραφησει.
Ο γιατρος μου λοιπον μου ειπε οτι: οι 3 στους 5 ασθενεις του που το ειχαν παρει ειχαν ότι κι εγω και ειναι απαραδεκτο μια γιατρος σε ειδικο τμημα να λεει οτι το καινουριο φαρμακο δεν εχει παρενεργεια σε κανεναν και δεν προκαλει διαταραχες υπνου (που και καλα να εισαι, μια-δυο-τρεις, τρελαινεσαι). Μου εγραψε το υπνωτικο και μου εξηγησε οτι δεν θα κοιμηθω παρα μονο οταν θα εχουν περασει 4-5 ημερες απο την διακοπή του Reductil και θα καθαρισει ο οργανισμος μου απο δαυτο. Ετσι εγινε. Και εγω ειχα κλεισει 14 ημερες χωρις υπνο και το οτι δεν εκλεισα σουίτα στο Δαφνι το θεωρω μεγαλο αθλο. Επι ενα μηνα προσεχα εξαιρετικα πολυ το φαγητο μου. Οπως μου ειπε ο παθολογος τσιτωσα τον μεταβολισμο μου και αυτος θα επεφτε ακομα περισσότερο χωρις το χαπι. Καλοκαιριασε, η διαθεση μου δεν ηταν καλή - α, ξεχασα να πω οτι στον φακελο με το ιστορικο μου υπηρχε η σημειωση οτι ειχα καταθλιψη και εκανα ψυχοθεραπεια στο παρελθον αλλά φαινεται ήταν πολυ ψιλά τα γραμματα.... το ρεζουμέ ειναι οτι 4,5 εχασα και 9 πηρα στο καπακι. Και αυτη ηταν η αρχη της κατηφορας ή της μεγαλης ανηφορας αν θελω να κυριολεκτησω. Για ενα - δυο χρονια ο στοχος μου επρεπε να ειναι η σταθεροποιηση και οχι το αδυνατισμα. Και φυσικα η καταθλιψη ηταν παντα καπου εκει τριγυρω και οσο χαλαγε το σουλουπι μου τοσο χαλιομουν κι εγω.
Πρεπει να πω οτι φιλες μου που πηραν Reductil, οι πιο πολλες χωρις συνταγη γιατρου και το υπογραμμιζω αυτο, δεν ειχαν καμια ενόχληση. Μια απο αυτες εχασε σχεδον 20 κιλα και εγινε κουκλαρα, η αλλη ηταν σαν να μην παιρνει τιποτα, ούτε αϋπνιες και ταχυκαρδιες ούτε ομως και θεαματικες απωλειες βαρους, ο καθενας με την κοψιά του κα με την τυχη του...
Ακουω Red και κοβω περα πριν ολοκληρωθει η λεξη! Εμεις ονειρευομαστε το μαγικο χαπακι και πιεζουμε για την ευκολη και γρηγορη λυση, οι γιατροι τα παιρνουν απο τις φαρμακοβιομηχανιες, το αδυνατισμα ειναι μια βιομηχανια που ζει εκατομμυρια ανθρωπους στη Δυση....
Αυτο που εχω να σας πω εγω, δεν ειναι ουτε παρτε ουτε μην παιρνετε Reductil.
Μην το παιρνετε για πλάκα. Μην το αγγιξετε ουτε για στειο αν δεν διαβασετε προσεχτικα τις αντενδειξεις και τις παρενεργειες.
Αν δεν σας παει κόψτε το μαχαιρι α-με-σως.
Μόνο εσεις μπορείτε να κρινετε πόσο αντεχετε και πώς αισθανεστε, τι ειναι "καλο" για εσας και για το καλο σας. Μεσοπροθεσμα και μακροπροθεσμα. Το σωμα δεν λεει ποτέ ψεματα.
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Βροχερό και συννεφιασμένο Σάββατο έχουμε εμεις εδω κατω. Τουλαχιστον καταλαβαίνουμε φθινόπωρο. Σας φιλώ και σας εύχομαι ενα ξεκουραστo Σ/Κ. Φιλιά!!!
Καλημερα! Μπραβο klm!!!! συνεχισε ετσι παιρνουμε και εμεις δυναμη με την επιτυχια σου και χαιρομαστε επισης!
Nadine κανε κατι... μη το αφηνεις, πηγαινε στον κ.Σκρεκα. Θελουμε να εισαι υγιης και ευτυχισμενη!
Φιλια στις ομορφες κοριτσαρες!
καλημερα μαιρι λου, ανεφερεσ παραπανω τον κ. Σκρεκα, Εχω ραντεβου μαζι του τον Νοεμβριο για γαστρικη πτυχωση. Εχεις καμια πληροφορια για τον γιατρο?
Γεια σου Pinocchio δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα απ' αυτα που διαβαζω εδω μεσα απ΄ τα παιδια πιστευω οτι ειναι απ τους καλυτερους.
Υπαρχουν αρκετες εμπειριες σ'αλλα post εδω, αν θες ριξε μια ματια.
Καλη επιτυχια σου ευχομαι!
Αχ,πως κρατιεμαι δεν λεγεται με οσα διαβασα!!!!!!!!Τελοσπαντων,δε� � θα πω τιποτα και ευχομαι να μην εχουμε παλι τετοια...Μονο δυο λεξεις ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ. Στα δικα μας τωρα....μανουλες μη στεναχωριεστε, ειναι δυσκολο να βλεπεις το παιδακι σου να κλαιει,αλλα θα περασει.Ειναι το πρωτο βημα του...Εγω δεν εχω παιδακια,αλλα εχω μεγαλωσει πολλα μωρακια (εχω βρεφοκομο μαμα) και πιο μεγαλα παιδακια.Η μανουλα και το σπιτι ειναι αναντικαταστατα,ομως διπλα σε ανθρωπους που ξερουν και τα αγαπουν οι ωρες του χωρισμου περνουν πιο ευκολα και χαρουμενα.Δεν ειναι το επαγγελμα μου,απλα ετυχε ολες μου οι απασχολησεις για δουλεια να ειναι με παιδακια.
Συγνωμη που ελειψα ολη την εβδομαδα,αλλα με τα μαθηματα του μπαλλετου γυρναω σπιτι και κοιμαμαι κατευθειαν.Παρακολουθω και 2 ομαδικα τμηματα εκτοσ απο τα ιδιαιτερα που ειναι σε καθημερινη βαση,και μετα μπαινω στα μικρουλια και σε αλλες ταξεις για να βλεπω τη διδασκαλια.Η δασκαλα μου ειναι καταπληκτικη!!
Εγω παιρνω κανονικα το ρεντουκτιλ των 10,και τα παω πολυ καλα,αν και με τοσο μπαλλετο δεν εχω και πολλη ορεξη,εως καθολου.Παντως διαπιστωσα οτι οταν τρωω κοκκινο κρεας και σαλατα μετα λιμοκτονω!!!!!Ενω με το ψαρι μια χαρα.Κυριως ψαρι τρωω δηλ,και λαχανικα,καμια φρυγανιτσα, και τσαι (μιλαμε για πολυ ομως) που ετσι κι αλλιως βεβαια παντα επινα.Ειδικα ομως μετα απο μαθημα, ενα τσαι ειναι τελειο!!
Κατα τ'αλλα...αναρωτιεμαι ποτε θα ξεχασω τον Δημητρη.Ειμαι στη φαση που με κατακλυζουν οι αναμνησεις την ημερα και το βραδυ τον ονειρευομαι.Αναρωτιεμαι ενα σωρο πραγματα σε σχεση με αυτο που αν τα εγραφα θα εφτανε το τοπικ τις 100 σελιδες με τη μια.Τελοσπαντων.
These are the facts of life.
Φιλακια παρα πολλα σε ολες σας με πολλη πολλη αγαπη!!!!
Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!
Αγαπητή dreamOn καλωσόρισες! Η ιστορία σου είναι πολύ κατατοπιστική και ευχαριστούμε που τη μοιράζεσαι μαζί μας. Γράφεις πως άρχισες reductil το 2004.. άρα είσαι η πιο παλιά από όλες μας εδώ μέσα. Δυστυχώς βέβαια δεν ήταν εντελώς ανώδυνη η προσπάθεια οπότε είναι πολύ λογικό το συμπέρασμά σου να είναι "μακριά κι αγαπημένοι"!
Έχω την εντύπωση πως αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε όμως.. ειδικά στην ενημέρωση των γιατρών για τις παρενέργειες και τις αντενδείξεις του χαπιού. Για παράδειγμα η αυπνία.. είναι από τα πρώτα που σου λέει πια ο γιατρός πως πιθανόν να αντιμετωπίσεις ξεκινώντας τα χάπια. Αυτό και η ξηροστομία είναι από τις πιο συνήθεις παρενέργειες, και ίσως από τις πιο "αθώες" γιατί η λίστα είναι μεγάλη και σοβαρή! Το επόμενο που σου λένε τώρα πια είναι η επίδρασή τους στην καρδιά, οι ταχυκαρδίες, οι αρρυθμίες και η αύξηση της αρτηριακής πίεσης που συνιστούν λόγους άμεσης διακοπής της θεραπείας. Δεν νομίζω πως υπάρχει πια γιατρός που συνταγογραφεί reductil χωρίς προηγουμένως να έχουν γίνει εξετάσεις για να ελεγχθούν όλες οι λειτουργίες που το χάπι επηρεάζει.
Από αυτά που διαβάζω, η δική σου περίπτωση ήταν απαγορευτική εξ αρχής λόγω του παρελθόντος σου με την κατάθλιψη και την ψυχοθεραπεία. Υπάρχει σχετική αναφορά στις αντενδείξεις του χαπιού, και αν προσπαθούσες να τα πάρεις σήμερα νομίζω πως δεν θα σου τα έδιναν καν. Με την πάροδο του χρόνου ενημερώνονται και οι γιατροί και μαθαίνουν να χειρίζονται τα φάρμακα καλύτερα. Δυστυχώς ήσουν άτυχη και τα πήρες σε χρονική στιγμή που δεν είχαν γίνει μάλλον γνωστές ακόμη όλες οι παρενέργειές τους.
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λες πως πρέπει να προσέχουμε! Το σώμα μας είναι ο καλύτερος κριτής των προσπαθειών μας και πρέπει να το ακούμε ευλαβικά. Καμία απώλεια βάρους δεν θα μας είναι πια χρήσιμη αν καταστρέψουμε ανεπανόρθωτα την υγεία μας προσπαθώντας! Και σίγουρα δεν πρέπει άκριτα να παίρνουμε φάρμακα για τα οποία υπάρχει έστω και η υπόνοια πως επηρεάζουν αρνητικά τον οργανισμό μας.
Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου και καλά αποτελέσματα! Φιλιά
Ετσι ειναι pennyV, ηταν η πρωτη περιοδος του φαρμακου στην Ελλαδα. Και την ξηροστομία την θυμαμαι, το ανεβασμα της πιεσης δεν με χαλασε γιατι ημουν υποτασικη, η απωλεια ορεξης - γιατι ναι! ειναι ανορεξιογονο - συνοδευτηκε με μια γενικοτερη απωλειας ορεξης, και εννοω την χαρα της ζωης, την ευχαριστηση με το αποτελεσμα καταρχην, με την επιτυχια των προσπαθειων επιτελους. Ποτέ στην ζωη μου δεν ειχα χασει 4,5 κιλα σε τοσο μικρο διαστημα, ούτε στα 16 μου ούτε στα 21 ουτε στα 29 μου, και μην φανταστειτε οτι τότε ειχα παρα πολλά παραπανισια κιλά. Φοβο ειχα πιο πολυ και κουραση. Αυτο που ακολουθησε ηταν μπλοκαρισμα. Και επειδη εχω κανει πολλες διαιτες στη ζωη μου ξερω πότε ειμαι συνεπεστατη και πότε ξεφευγω. Για εμενα αυτη ηταν η οριακή στιγμη που πηρα το ασανσερ για την επανακτηση ολου του χαμενου βαρους και της επειγουσας αναγκης να απευθυνθω παλι σε ειδικους, και αν το οικνομικο κοστος δεν το υπολογισουμε, το ψυχολογικο δεν μπορω να ο παω κατω ετσι. Σαφως ημουν η περιπτωση must not και το γνωριζαν αλλά το παιξαν κορώνα-γραμματα - στον υπολογιστη του κέντρου πριν τα κιλα και το ΒΜΙ μου βγαινει και το στιγμα μεσογειακης αναιμιας που εχω αρα ο χαμηλος αιματοκριτης, και το προηγουμενο της "αγχωδους διαταραχης" που δεν ηταν μια δικη μου εκτιμηση αλλα ασχοληθηκε ψυχιατρος-ψυχαναλυτης από το 1993 εως το 1998. Η συναταγογραφηση ηταν Ο.Κ. - η συσταση να επιμεινω και οτι δεν ειναι τιποτα, αυτα ηταν τα απαραδεκτα απο τη στιμη που επικοινωνησα με τους γιατρους την 1η κι την 8η ημερα. Πίστευα, και εξακολουθω να πιστευω, στην ιατρική. Στο συγκεκριμενο θέμα ημουν διπλά ατυχη και πληρωνω σπασμενα. Και οταν ακουω φιλες μου με 5-6 ή και 10 κιλα παραπανω να ψαχονται με χαπια (χωρις συνταγη γιατρου) και μπαλονακια και ενα σωρο άλλα, γινομαι τουρκος διοτι αυτα τα πραγματα δεν ειναι αστεια.
Απο την δικη μου σκοπιά εχω να πω οτι κάθε προσπαθεια που κανουμε την φορτωνομαστε. Καιμε την βενζινη και τα κουραγια μας, την ζεση της ψυχης μας, το ιδιο μας το σωμα. Για αυτο επιλεξτε προσεχτικα τι θα κανετε και προσπαθηστε να ολοκληρωσετε την προσπαθεια σας, εστω κι αν ψιλοστραβωσουν τα πραγματα στην πορεια - πέστε και ξανασηκωθείτε! Και αγαπηστε το σώμα σας. Ειναι ο μονος σας συμμαχος, συντροφος, προικα, δωρο Θεου. Με παραπανισια κιλά ή οχι, με κυτταριτιδα ή οχι, με τριχουλες, σπυρακια, παναδες, ραγαδες. Αλλοι παλευουν με καρκινους, ακρωτηριαζονται, και τους βλεπεις παλευουν! Τι στο καλο; Μια - δυο - τρεις, θα την δωσουμε κι εμεις τη μάχη με το θηρίο και θα την φερουμε την ισορροπία. Η ζωη ειναι πολλά περισσότερα απο τα κιλα μας, νομιζω. Και - ενιοτε - η ζωη ειναι ωραια!
Γειά σας,αλανιάρες κορασίδες!Ελπίζω να είχατε ένα θετικά γεμάτο Σ/Κ,ν'αξίζει τον κόπο η εξαφάνιση...
Εγώ πάντως πέρασα υπέροχα!Τελικά άμα είσαι σε κίνηση και με κόσμο είναι πιο ανώδυνα τα βάσανα...
Και γυρνώ και τι διαβάζω;Πως μαζεύετε υπογραφές να με σλιβώσετε και χρήματα για να νοικιάσετε το γερανό,
που θα με πάει στον Σκρέκα σηκωτή;Κάποιες μάλιστα ενοχλούνται κι από τα καφεδάκια μου,τύπου "εδώ ο κόσμος καίγεται...";
Μάλιστα!Μάλιστα!Κι εσύ,Μαίρη Λουλού μου,τάχα τι μου ζητάς;Απλά πράγματα!Να είμαι υγιής κι ευτυχισμένη!
Δηλαδή ψιλοπράγματα!Τα θέλεις σε πακέτο ή να σου τα σερβίρω εδώ;Αχ!....Με σκλαβώνετε με την έγνοια σας,
αλλά βρήκα και τον μπελά μου!Ούτε να πονάει κανείς με την ησυχία του δεν μπορεί εδώ μέσα!Αμάν πιά!
Καλέ,δε λυπάστε το στομαχάκι μου,να κοπεί και να πεταχτεί στα σκουπίδια;Τόσο κόπο έκαναν οι γονείς μου
να το δημιουργήσουν,να το μεγαλώσουν κι εγώ να το ξεχυλώσω!Αχ!Μα να καταστρέψω τον εσωτερικό μου κόσμο;
http://votefinch.com/sitebuildercont...0339-large.gif
Πινόκιο μου,πήραμε σημαντικές αποφάσεις ακούω;Στο φόρουμ μας έχουν τόσοι πολλοί πτυχωθεί και σλιβωθεί στον Σκρέκα,Quote:
Originally posted by Pinocchio
καλημερα μαιρι λου, ανεφερεσ παραπανω τον κ. Σκρεκα, Εχω ραντεβου μαζι του τον Νοεμβριο για γαστρικη πτυχωση. Εχεις καμια πληροφορια για τον γιατρο?
που είναι σα να μας πληρώνει να τον διαφημίζουμε!Πάντως θα έπρεπε τουλάχιστον στα πέντε χειρουργεία το ένα να μας το κάνει δώρο!
Εδώ θα βρεις τα περισσότερα άτομα και τη θετική τους εμπειρία από τη μέθοδο και τον συγκεκριμένο γιατρό--->ολικη πτυχωση στομαχου
αλλά φυσικά η δική σου επαφή μαζί του,η απόλυτα επικεντρωμένη σ'εσένα,είναι εκείνη που θα λύσει όλες τις απορίες σου.
Δηλαδή άμα κλείσουμε κάπου τώρα ραντεβού με τον γιατρό θα τον συναντήσουμε σε δύο μήνες;Τόσο ακριβοθώρητος κι αυτός;
Αχ!Μαναράκι μου!Πόσο σε νιώθω!Πάλι καλά το "πότε"...Εγώ είμαι,φοβάμαι,στο "αν"...Quote:
Originally posted by Hanelle
Κατα τ'αλλα...αναρωτιεμαι ποτε θα ξεχασω τον Δημητρη.
Το μόνο παρήγορο είναι πως δεν ονειρεύομαι...Ο δικός μου Δημήτρης δεν υπάρχει πιά...
Παρά μόνο αυτός ο άλλος,που χρησιμοποιεί το γήινο δοχείο της ψυχής του και το περιφέρει άσκοπα,μακριά μου...
Γειά σου,κούκλα,με τα ωραία σου!Έτσι είναι πραγματικά!Το θυμόμαστε πού και πού...το ξεχνάμε...μας το ξαναθυμίζουν,καλή ώρα!Quote:
Originally posted by dreamOn
Απο την δικη μου σκοπιά εχω να πω οτι κάθε προσπαθεια που κανουμε την φορτωνομαστε. Καιμε την βενζινη και τα κουραγια μας, την ζεση της ψυχης μας, το ιδιο μας το σωμα. Για αυτο επιλεξτε προσεχτικα τι θα κανετε και προσπαθηστε να ολοκληρωσετε την προσπαθεια σας, εστω κι αν ψιλοστραβωσουν τα πραγματα στην πορεια - πέστε και ξανασηκωθείτε! Και αγαπηστε το σώμα σας. Ειναι ο μονος σας συμμαχος, συντροφος, προικα, δωρο Θεου. Με παραπανισια κιλά ή οχι, με κυτταριτιδα ή οχι, με τριχουλες, σπυρακια, παναδες, ραγαδες. Αλλοι παλευουν με καρκινους, ακρωτηριαζονται, και τους βλεπεις παλευουν! Τι στο καλο; Μια - δυο - τρεις, θα την δωσουμε κι εμεις τη μάχη με το θηρίο και θα την φερουμε την ισορροπία. Η ζωη ειναι πολλά περισσότερα απο τα κιλα μας, νομιζω. Και - ενιοτε - η ζωη ειναι ωραια!
Σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου με το reductil,για να μην υπάρχει η εντύπωση πως μία είναι μόνο η όψη του νομίσματος...
Ανάλογα στον οργανισμό βέβαια(γιατί εγώ τουλάχιστον δεν αντιμετώπισα σχεδόν τίποτα από όσα εσύ ανέφερες,ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά)
αλλά καλό είναι ν'ακούγονται κι αυτά για να μην τα παίρνουμε αψήφιστα κι αυθαίρετα,λες και δεν είναι χημικά σκευάσματα,αλλά καραμελίτσες...
Αλήθεια,σε τι φάση βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή;Τι πρόβλημα βάρους σε ταλαιπωρεί και τι έχεις κατά νου για την αντιμετώπιση του;
Η ζωή είναι όντως ωραία κι αυτό το τραγούδι,δικαιωματικά σου αφιερώνεται!Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
--->La vida es bella - Miguel Bosé & Noa
Quote:
Originally posted by vivid
ΑΣΧΕΤΟ.....
NADINE τον Βώσπορο τον ήπιες όλο προχθές;;;;; Πως πέρασες.......;
Ετσι μου ρχεται να τραγουδήσω ΤΟ ασμα....
....ποτε σου μη κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια...
γιατι καθρέφτης γίνονται κι ολοι σε σπαν κομμάτια.....
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ....
Αν τον ήπια,λέει;Μη σου πω ΚΑΙ τη Μεσόγειο!Ήταν τέλεια βραδιά!Αυτός ο άνθρωπος τόσο ταλαντούχος!
Μας ταξίδεψε με τη μαγική του φωνή,την υπέροχη μελωδία και τον στίχο-μαχαιριά στην καρδιά...
Κι ήταν κι η συναυλία στο πιο ψηλό σημείο της πόλης κι απλωνόταν όλη στα πόδια σου,
το λιμάνι με τα καράβια του,τα φωτάκια που διώχνουν τις σκιές,τ'αεροπλάνα που ενώνουν και χωρίζουν αγκαλιές...
ʼφηνες τον αναστεναγμό σου κι εκείνος ταξίδευε και γινόταν ανάσα σ'εκείνον που σου τον γέννησε...
Το είπε φυσικά και το δικό σου/μας...ΤΟ άσμα ...Σου το αφιερώνω,καλή μου vivid --->Αλκίνοος Ιωαννίδης : Καθρέφτης
Καλημέρα αγαπημένες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Εγώ δε τα πήγα και τοσο καλά με τη διατροφή το Σ/Κ και έχω πέσει λίγάκι. Είναι και η Δευτέρα που μου χαλάει τη διαθεση ....ουφ....τεσπα θα μου περάσει. Σας χαιρετώ και σας ασπαζομαι όλες!!!!!!
Καλημερα κοριτσια. Ναντιν θα κοιταξω εκει που μου ειπες για τον γιατρο. Εγω εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο απο αρχες Σεπτεμβριου για τον Νοεμβριο!!!!! Δεν φταιει ο γιατρος. Επειδη ζω στη Ροδο πρεπει να προγραμματιζω απο νωρις. Λετε να τυπωσουμε διαφημηστικα μπλουζακια με τα ονοματα των γιατρων που εχουμε συνεργαστει? Τι στο καλο? Δεν δικαιουμαστε μια μικρη εκπτωσουλα??
Καλη συνεχεια σε ολες και σε ολους στο σημερινο διαιτητικο τους προγραμμα. Ηθικο ακμαιοτατο κοριτσακια και αγορακια.
την καλημερα κι απο εμενα κοριτσια. βλεπω αρκετη κινηση εχουμε τελευταια και ειμαι ολο χαρα. Γιατι αλλο να ανοιξεις και να μην εχει τιποτε να διαβασεις κι αλλο να βρισκεις 20 posts του σαββατοκυριακου...
η καλιτεχνης μας βλεπω τα παει μια χαρουλα. διαθεση στα υψη, διατροφη τελεια, τσαγακι μπολικο και απο χορο αλλο τιποτε. οσο για τον δημητρη, τον ξεχναμε και κοιταμε μπροστα ετσι? οχι σαν μερικες μερικες...
εσεις οι μερικες μερικες, καλα θα κανετε να σηκωσετε το τηλεφωνο να κλεισετε κανενα ραντεβου και εμεις θα κανονισουμε τα υπολοιπα πχ θα ναυλωσουμε εναν γερανο αμα γουσταρετε αν και μια χαρα μπαινεις και στα αυτοκινητα μας. οχι σηκωτη δεν σε παμε. μεγαλο κοριτσι εισαι, αποφασεις ξερεις ξερεις να παιρνεις, καντο και εμεις εδω ειμαστε
φιλεναδα πεννυ, ειμαι λιγο μακρια δεν λεω, αλλα ο καφες μαζι σας μου λειπει. και το τηλεφωνικο δεν μου λεει τιποτε εμενα. θελω προσωπικη επαφη. οποτε καθομαι μονη μου, πινω τον καφε μου και γραφω το ποστακι μου
και πηνελοπη μου, μη ζοριζεσαι με τις ασχετες που ταχα εχουμε κλικες και δεν τις θελουμε. εγω ηρθα τον ιανουαριο, εσυ τον μαιο, πες μου εσυ τι κλικες βρηκες, να σου πω κι εγω....
klm, μη στεναχωριεσαι. εγω καθε σαββατοκυριακο τετοια κανω. μαλιστα εχθες ξεχασα να πιω και το χαπι και δεν μπορουσα να ξυπνησω το πρωι. ξερεις ομως ε? μια μερα μπορει να τρωμε, δεν το βαζουμε κατω ομως. συνεχιζουμε ακαθεκτες μεχρι να πετυχουμε το σκοπο μας.
αγαπητη dreamon, απο οτι καταλαβαινω, πειραματοζωο ησουν. η γιατρος δοκιμαζε τις αντοχες σου. διαβαζοντας τις εμπειριες σου σχετκα με το φαρμακο, βλεπω την ιστορια ολων μας. αλλες χανουν κιλα, αλλες δεν χανουν, αλλες κοιμουνται, αλλες οχι. αλλες ανεβαζουν πιεση, αλλες οχι. εγω παντως ειμαι μια εδιαμεση κατασταση και θεωρω οτι ειμαι τυχερη. αληθεια, πες μας πως εισαι με τα κιλα σου.
πινοκιο, μαιρη λουλου (που λεει και η ναταλιτσα μας), λινταλενια, βιβιντ, καλωσηρθατε απο τα μερη μας και να ξαναπερνατε. παρεα θελουμε ολοι και συναγωνιστες
μαρικακι μου, μια αποφαση ειναι και για εσενα. αφου φλερταρεις με την ιδεα, μη μεινεις στην σκεψη, καντο. απο οτι λενε οι φιλες εδω, λυτρωνεσαι απο το προβλημα. αξιζει τον κοπο.
βασια, που εισαι σημερα? μηπως ειδες το 7 και απο τη χαρα σου δεν πηγες στο γραφειο?
οσο για εμενα, για οποιον δεν βαριεται να διαβαζει, εχθες ξεχασα το ρεντουκτιλ μου και κοιμηθηκα σαν πουλακι. σημερα με το ζορι ξυπνησα στις 4 εκανα το μπανακι μου, ξαναξαπλωσα για καμια ωρα και μετα εβαλα την φασολαδα να βραζει και ανεβηκα στον διαδρομο. τελικα το εχω εφαρμοσει. διαδρομο το πρωι, διαδρομο το βραδυ. απο 20 λεπτακια-παραπανω δεν κανω αλλά απο το καθολου, μια χαρα ειναι κι αυτο. το σβ τα ψικοσκατωσα με την διατροφη αλλα απο σημερα συνεχιζω τον αγωνα. ετοιμαζω και ενα αγαπημενο φαγητο που εμαθα σε ενα βαψιμο μαλλιων τωρα προσφατα: νεροβραστα κολοκυθακια με αυγολεμονο φτιαγμενο ως εξης: λεμονι και αυγο χτυπαμε κανονικα, και το ριχνουμε σε μπρικι μαζι με μια κουταλια αλευρι και λιγο νερο. μολις παρει βραση, το σβηνουμε και ανακατευουμε. πηζει το αλευρι, γινεται μια μπολικη σαλτσα που περιχυνουμε στα κολοκυθακια. η γευση θυμιζει τα γεμιστα κολοκυθακια και ειναι πραγματικα λαιτ.
αυτα προς το παρων κοριτσια. η συνεχεια στο επομενο τευχος.
μπα που τετοια τυχη, εχουμε ακομα,
το "κακο" βεβαια ειναι πως δεν εχω πλεον ρουχα να βαλω, πρεπει να παω στην αγορα, και θελω πολλα πραγματα να παρω, α ρε κατακαημενε αντρα, δεν θα δεις το αποκομμα της πιστωτικης μεχρι τα Χριστουγεννα τουλαχιστον............
το δευτερο "κακο" ειναι οτι ΠΕΙΝΑΩ, με το ζορι κρατιεμαι στις 1000 θερμιδες. αντε να δω το 7 και να χαλαρωσω λιγο, θελω να φαω και το γλυκακι μου και το παχυντικο μου, νομιζω οτι αρκετα κρατηθηκα, αφου ετσι και αλλιως λιγο θα φαω, τι αγχωνομαι? μονη μου τα λεω για να μην νιωθω τυψεις μετα, γιατι αυτη την στιγμη μονο αυτες με κρατανε.
κοριτσια καλη δυναμη και καλη εβδομαδα,
ναταλια τι νεα?, ολα καλα απο την Κινα?
Τσιν? ( "τι ;" στα κινέζικα )Quote:
Originally posted by basia
ναταλια τι νεα?, ολα καλα απο την Κινα?
http://www.scanmessenger2.com/conten...n--pucca-1.jpg
Γεια σας κοριτσάκια, το ξέρω εξαφανίστηκα και κάποιες ψυχές δεν θα μου ξαναμιλήσουν?. Λοιπόν καταρχήν δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα προηγούμενα, αλλά θα το κάνω (δεν μπορώ να χάσω το story), ήμουν διακοπές για αρκετό καιρό, πήγα Πήλιο και πέρασα πολύ καλά και με το που γύρισα με περίμενε τρελή δουλειά στο γραφείο, ένας δίσκος υπολογιστή που έσκασε σαν το καρπούζι, τρελό τρέξιμο με τα παιδιά (φέτος ξεκινήσαμε 1η Δημοτικού) και τις δραστηριότητες τους, να βάλω σε μία τάξη το χαμό (οι μαμάδες καταλαβαίνουν)?. Ε, και χάθηκα ! Δεν σας ξέχασα ούτε λεπτό και ειδικά το Ναταλάκι μου?. που μου έκανε παράπονα!
Λοιπόν Σεπτέμβριος, για μένα τώρα είναι η έναρξη για τη νέα χρονιά και όχι ο Ιανουάριος, όχι λόγω των σχολείων, αλλά είσαι μετά από διακοπές, έχεις διακόψει και ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι για καλύτερες σχέσεις, καλύτερες συνήθειες, καλύτερες συνθήκες, καλύτερη διατροφή και νέους στόχους? Η αλήθεια είναι ότι μπήκα δυνατά, αλλά έχω αρχίσει να κουράζομαι ήδη? και είμαστε ακόμα στην αρχή? οπότε είπα να κόψω λίγο φόρα, και να κάνω τα απαραίτητα αξιοποιώντας το χρόνο μου και προσπαθώντας να βρω χρόνο και για ξεκούραση !!!!!!
Διατροφικά το καλοκαίρι είχα πάει 82 μετά τις διακοπές 86,5 και τώρα είμαι 85 (τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα)?. Προσπαθώ να μην απογοητευτώ και να κάνω το καλύτερο, προσπαθώ?. Ελπίζω να τα καταφέρω, ξεκίνησα τα χάπια μετά από διακοπή σχεδόν ένα μήνα, είπα άλλο ένα κουτί το τελευταίο, υποχρεωτικά γιατί τα παίρνω πολύ καιρό και φοβάμαι.
Αυτά για μένα, θα διαβάσω τα νέα σας, και θα επανέλθω, ΣΥΝΤΟΜΑ?.
Ναταλάκι μου σου είπα 14 Σεπτεμβρίου, αλλά βρέθηκα με χαλασμένο δίσκο, ελπίζω να μην με έβγαλες από την παλιοπαρέα?. Ελπίζω να είσαι καλά δεν έχω διαβάσει τα νέα σου, σε περιμένω Αθήνα.
Να έχετε όλες ένα καλό χειμώνα, με αυτούς που αγαπάτε και ελπίζω φτάνοντας ή πλησιάζοντας τους στόχους σας?..όποιοι και αν είναι αυτοί !
Καλά είσαι στην Κίνα!!!!!!!!!! δε σε πιστεύω (ζητλεύω τρελά με τρέλα)
Kαλώς όρισες Αλαλουμένια μου!! Μας έλλειψες και χάρηκα πάρα πολύ μου διάβασα καταχώρηση σου και πάλι. Μη χαθείς ξανά !!!!
βασια πηρες το μηνυμα μου;;;;
--->http://www.youtube.com/watch?v=iJ500oUISacQuote:
Originally posted by alalumaki
Γεια σας κοριτσάκια, το ξέρω εξαφανίστηκα και κάποιες ψυχές δεν θα μου ξαναμιλήσουν?
http://www.alishya.com/famedart/picasso-running.jpg
Γιατί εγώ με πιστεύω;Μόλις ενημερώθηκα σχετικά κι έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!Quote:
Originally posted by alalumaki
Καλά είσαι στην Κίνα!!!!!!!!!! δε σε πιστεύω (ζητλεύω τρελά με τρέλα)
http://1.bp.blogspot.com/_AKcPFvhXE8...0325-large.gif
Μμμμμ...χιουμοράκι,κοπελιά;Quote:
Originally posted by BARB3
οσο για εμενα, για οποιον δεν βαριεται να διαβαζει...
Ωραία τα νέα σου,ειδικά τα του καθιερωμένου πρωινο-βραδινού διαδρόμου(αλήθεια,πριν ή μετα την αντιβίωση;)
Καλά που βάφεις κανά μαλλί και μαθαίνεις καμιά νέα συνταγή,να την αρπάξουμε κι εμείς που δε βάφουμε
(όταν βέβαια μάθουμε να μαγειρεύουμε κι έχουμε λόγο να το ασκήσουμε το σπορ)
Προς το παρόν,αν την κάνει κάποια από σας,στο επόμενο καφεδάκι,να μου φέρει κανά ταπεράκι...
(Ωχ!Πέννυ,το δικό σου ταπεράκι να δούμε πότε θα θυμηθώ να σου επιστρέψω!Ουπς!)
Και κάπου,σε αδελφό νομίζω τόπικ,ξέρεις,εκείνο των Λακώνων,εθεάθης να γράφεις πως δεν είσαι καλή μητέρα,
που δεν κλαις που τα παιδιά σου πάνε σχολείο...Μη φωνάξω πάλι την esceden να σε δείρει κι εσένα,ε;
(ʼννα,χαλάρωσε...προς το παρόν σε χρησιμοποιώ ως απειλή.Θα σου πω πότε ν'ακονίσεις μπούφλα και να έρθεις)
Συμπαράσταση στον άντρα της Βάσιας και την πιστωτική του κάρτα για την επερχόμενη συμφορά,που τους βρήκε!Quote:
Originally posted by basia
το "κακο" βεβαια ειναι πως δεν εχω πλεον ρουχα να βαλω, πρεπει να παω στην αγορα, και θελω πολλα πραγματα να παρω, α ρε κατακαημενε αντρα, δεν θα δεις το αποκομμα της πιστωτικης μεχρι τα Χριστουγεννα τουλαχιστον............
Να κυκλοφορεί η γυναίκα του γυμνή αφού δεν έχει ρούχα πλέον να βάλει ή εκείνος επειδή θα του πάρει και τα σώβρακα η δικιά μας;
Αυτά είναι διλήμματα!Ω,ρε κατακαημένοι σύζυγοι,κι εσείς τι τραβάτε κι οι τσέπες σας!
Quote:
Originally posted by NADINE
Μμμμμ...χιουμοράκι,κοπελιά;Quote:
Originally posted by BARB3
οσο για εμενα, για οποιον δεν βαριεται να διαβαζει...
Ωραία τα νέα σου,ειδικά τα του καθιερωμένου πρωινο-βραδινού διαδρόμου(αλήθεια,πριν ή μετα την αντιβίωση;)
Καλά που βάφεις κανά μαλλί και μαθαίνεις καμιά νέα συνταγή,να την αρπάξουμε κι εμείς που δε βάφουμε
(όταν βέβαια μάθουμε να μαγειρεύουμε κι έχουμε λόγο να το ασκήσουμε το σπορ)
Προς το παρόν,αν την κάνει κάποια από σας,στο επόμενο καφεδάκι,να μου φέρει κανά ταπεράκι...
(Ωχ!Πέννυ,το δικό σου ταπεράκι να δούμε πότε θα θυμηθώ να σου επιστρέψω!Ουπς!)
Και κάπου,σε αδελφό νομίζω τόπικ,ξέρεις,εκείνο των Λακώνων,εθεάθης να γράφεις πως δεν είσαι καλή μητέρα,
που δεν κλαις που τα παιδιά σου πάνε σχολείο...Μη φωνάξω πάλι την esceden να σε δείρει κι εσένα,ε;
(ʼννα,χαλάρωσε...προς το παρόν σε χρησιμοποιώ ως απειλή.Θα σου πω πότε ν'ακονίσεις μπούφλα και να έρθεις)
...δεν επιστρεφεις ταπερακια μαθαινω....
και θελεις να σου μαγειρευω και εγω???????
τωρα καταλαβαινω γιατι μου ζηταγες να σου στελνω τα μαγειρεματα μου σε πιατο και οχι ταπερ!
αφου εχεις μαζεψει ταπερ απο τις αλλες....σκεφτηκες απο εμενα να αποκτησεις σερβιτσιο με πιατα!!!!!!
μπραβο κοπελια....
αλλο ενα θυμα της οικονομικης κρισης κυριες και κυριοι....
τι μηχανευεται μια ταπεινη προεδρος ενος φορουμ προκειμενου να εξασφαλισει το καθημερινο της φαγητο...αλλα και την απαραιτητη συλλογη ταπερ και πιατων για την προικα της!!!!!!!
αφου πρωτα θα μετρησω τα πιατικα μου....θα παω να κοιμηθω...
καληνυχτα..
σας φιλω ολες...
συνεχιστε την προσπαθεια!!!!!!
Πινόκιο...μετά γιατί σε λένε Πινόκιο...Καλέ πού τα είδες τ'αγοράκια;Μέτά γιατί μεγαλώνει η μύτη σου...Quote:
Originally posted by Pinocchio
Ηθικο ακμαιοτατο κοριτσακια και αγορακια.
ʼντε...ας βάλω έναν σοκολατογκόμενο,που έχω και καιρό,μπας κι έρθει πάλι στα συγκαλά της...
Για σένα το κάνω και το αναπνευστικό σου σύστημα!Μη μου την πει κανένας πως αποπροσανατολίζω
και δε σέβομαι τη στέρηση σας από σοκολάτα!Κανονίστε την πορεία σας!
Beau Mek!Ξυρίζεσαι μαλακά!Μαλακά!Μαλακάαααααα !
http://www.learnfrenchlanguage.com/PAPAGALO.GIF
ʼλλοι μετρούν πρόβατα για να κοιμηθούν κι άλλοι πιατικά!Quote:
Originally posted by XENIA!
αφου πρωτα θα μετρησω τα πιατικα μου....θα παω να κοιμηθω...
καληνυχτα..
Περί ορέξεως...κολοκυθοανθοί!
http://figureathlete.tmuscle.com/img...e/image001.jpg
Και για την περίπτωση,που έχεις αϋπνίες και ταλαιπωρηθείς κομματάκι παραπάνω...
Μην ανησυχείς!Εδώ είναι η καλή σου φίλη! 2727,2728,2729,2730...z z z z z z
http://www.slando.gr/photos/live/20/10893420_1_F.jpg
Σκάρλετ,ελπίζω σε λίγες ώρες να ξυπνήσεις με ανανεωμένη διάθεση κι άλλη οπτική!Quote:
Originally posted by klm
Καλημέρα αγαπημένες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε. Εγώ δε τα πήγα και τοσο καλά με τη διατροφή το Σ/Κ και έχω πέσει λίγάκι. Είναι και η Δευτέρα που μου χαλάει τη διαθεση ....ουφ....τεσπα θα μου περάσει. Σας χαιρετώ και σας ασπαζομαι όλες!!!!!!
Σιγά μη χαλάσει το αμαίο ηθικό μας από κανά δυό μπουκιές παραπάνω!Δεν ήξεβρνα!
Λες και δεν έχουμε λίγα σημαντικά να μας στερούν το χαμόγελο,θα μετράμε και μπουκιές τώρα!
Για σε παρακαλώ πολύ!Κανόνισε να μη μου στείλεις ηλιόλουστη καλημέρα σε πέντε ωρίτσες περίπου!
Αλίμονο σου,κακομοίρα μου!Χάϊντε!
Αφού η πριγκίπισσα μας χουζουρεύει,ας της κλέψω το μεροκάματο κι ας στείλω εγώ την πρώτη καλημέρα,πριν πάω στο κρεβατάκι μου...
Καλημέρα αγαπημένες μου!!! Αχ, καλή μου Ναταλία, μακάρι να χουζουρευα στις 6:30. Να φανταστεις οτι η ωρα ειναι τωρα 7:30, βρίσκομαι ήδη στη δουλεια αφού προηγουμένως περπατησα 20 λεπτα με τα ποδια για να ερθω. Βαλε τωρα την ωρα που θελω να πλυθω, να ντυθω, να ετοιμασω πρωινο για τα παιδάκια μου....και υπολογισε περιπου ποτε ξυπνησα. Αρχίσαν παλι τα τρεξίματα. Μη παραπονιεμαι όμως...ολα καλά. Αααα, να μη ξεχάσω: ας πάρει η Ξενια τους κολοκυθοανθούς και εγω το σοκολατογκόμενο, εντάξει; Σας καλημεριζω όλες και σας φιλω!!!!
κοριτσια καλημερα και απο μενα,
ναταλια παλι ειχες τα κεφια σου εχθες,
τελεια ολα τα ποστακια σου,
και η χενια αφιερωσε ομως, τελειο αυτο με τα πιατα,
να στε καλα ρε κοριτσια μου φτιαχνεται το κεφι καθε μερα