Εννοειται!Δε σταματαω αν δε φτασω τα κιλα στοχο.Ειδικα οσο δειχνει 7 πρωτο ψηφιο!;)Παρεουλα θα ειμαστε ολες δε σας αφηνω οτι και να κανω με τη διατροφη κ τα κιλα.
Printable View
Εννοειται!Δε σταματαω αν δε φτασω τα κιλα στοχο.Ειδικα οσο δειχνει 7 πρωτο ψηφιο!;)Παρεουλα θα ειμαστε ολες δε σας αφηνω οτι και να κανω με τη διατροφη κ τα κιλα.
τελεια! :-)
ευτυχως, εχω εσας μπετουλα μου και τιποτα δε μπορει να με σταματησει.. Ο θυμος, η αγανακτηση, η πικρα νομιζω πως ειναι φυσιολογικες αντιδρασεις καποιες στιγμες, ομως η θεληση για την επιτευξη του στοχου ειναι ισχυροτερη! θα τα καταφερουμε!!Quote:
Originally posted by BettyG
Έλα Λουκουμένια μου, μη στενοχωριέσαι, σκέψου να γινόταν το αντίθετο, να έχανες βάρος και όχι λίπος, δε θα ήταν χειρότερο?Quote:
Originally posted by loukoumaki
σ΄ευχαριστω σεμι μου!!! απλα νευριαζω που δε μπορω να χασω σαν κανονικος ανθρωπος, δε γινεται δλδ μαζι με το λιπος να φευγει και το βαρος??
γιατι στο βαθος του μυαλου μας εχουμε συνδυασει την απωλεια με την καθοδο της ζυγαριας...
λαθος βεβαια και το ξερω, αλλα αντε τωρα να με πεισεις...
Το βάρος μπορεί να μη φαίνεται, το λίπος ομως φαίνεται γιατί έχει μεγάλο όγκο.
φιλιά, η ομοιοπαθής :)
+1000!Quote:
ευτυχως, εχω εσας μπετουλα μου και τιποτα δε μπορει να με σταματησει.. Ο θυμος, η αγανακτηση, η πικρα νομιζω πως ειναι φυσιολογικες αντιδρασεις καποιες στιγμες, ομως η θεληση για την επιτευξη του στοχου ειναι ισχυροτερη! θα τα καταφερουμε!!
Mαλιστα αλλα 100 και η περιοδος δεν ηρθε πρωι οπως παντα... Την περιμενω απο ωρα σε ωρα...
Καλημερα!!
-300γρ, τελεια! 80,1!! Περιμενω την στιγμη που θα φυγει αυτο το 8 απο πανω μου...
Kαλημέρα!
+200... :(
μμμ...
kalhmeres, ιδια με χθες αρα...δεν ειναι υγρα κ παχυνα,
θα ζυγιστω αλλη μια μετα το πρωινο κ την τουαλεττα μηπως κ πεσει...
μουρτσιελαγκο περιεργο, κ εφαγες ψαρι χθες νομιζω?
Καλημέρα :)
-700γρ σήμερα. Από 105,6 σε 104,9. Έφτασα το στόχο μου και έκανα αναθεώρηση στον επόμενο (να φτάσω διψήφιο) για την πρώτη Ιουλίου :)
μπραβο dew !
κ γω στοχο ναμαι 80 πρωτη ιουλιου!
-400γρ,
84.6
πρωτη μερα νηστειας
Εισαι φοβερη dew! Φτου, φτου και καλη συνεχεια!!Quote:
Originally posted by dew
-700γρ σήμερα. Από 105,6 σε 104,9. Έφτασα το στόχο μου και έκανα αναθεώρηση στον επόμενο (να φτάσω διψήφιο) για την πρώτη Ιουλίου :)
Ευχαριστώ κορίτσια :)
Καλά δεν έγινα και αδύνατη σε μια μέρα.. ακόμα παχύσαρκη είμαι.. ΑΛΛΑ μία ΥΠΕΡ-ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ παχύσαρκη χιχι
Quote:
Originally posted by badgirl11
kalhmeres, ιδια με χθες αρα...δεν ειναι υγρα κ παχυνα,
θα ζυγιστω αλλη μια μετα το πρωινο κ την τουαλεττα μηπως κ πεσει...
μουρτσιελαγκο περιεργο, κ εφαγες ψαρι χθες νομιζω?
Όχι βρε bad, χθες χορτοφαγία και το βράδυ τη λεμονάδα- ίσως να έπεσε πολλή η ζάχαρη- τι να πω;
(χαλάλι όμως... ;) )
καλημερα σε ολες!τελικα σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 61.1 στα ιδια δλδ αλλα χτες εφαγα κ 1/3 απο μια σακουλα πατατακια που βρηκα σπιτι μετα απο πολύυυυυυυυυυ καιρο οποτε ειμαι πολύ χαρούμενη!
dew μου μπραβο!το χουμε!παμε γερα!
πηνελοπη αυτο δεν ειναι απιστευτα σπαστικο?να ξερεις οτι θα ρθει να περιμενεις απο στιγμη σε στιγμη κ αυτη η ρημαδα η περιοδος να παιζει μαζι μας??ουφ!
αντε κ αυριο ευχομαι σε ολες μας ενα κιλο μειον!!!!
Σημερα παλι στα ιδια.Νομιζω θα κανω ελευθερο σημερα να σοκαριστει λιγο ο οργανισμος για να ξεκολλησει.
Αλλαξα μπαταριες στη ζυγαρια γιατι στα κιλα λιπους εδω και μερες με δειχνει +3 και τωρα λεει οτι ειναι 58.7.... Κωλοζυγαριες!
Ε αφου σε δειχνει λιγοτερα τωρα Πηνελοπη μου μια χαρα τη βρισκω τη ζυγαρια.
Ναι ομολογουμενως αυτο ειναι το βασικοτερο προσον μιας ζυγαριας...
Constance μου δεν ξέρω τι να πω.. κουράγιο μόνο!
Δε μου έχει τύχει ποτέ τέετοιο κόλλημα και πραγματικά ελπίζω να σου ξεκολήσει σύντομα!!
Μήπως να συμβουλευόσουν έναν διατροφολόγο.. δεν ξέρω κιόλας πως δουλεύουν, αν δηλαδή μπορούν να σε διαφωτίσουν με μερικά πράγματα - απορίες κτλ ή δουλεύουν μόνο με μηνιαία προγράμματα..
Διατροφολογου διαιτα ακολουθω.Βεβαια δεν πηγαινω πλεον, απλα επειδη εχω παει κι εχω ξαναπαει στο παρελθον και παντα τα χαλαγα στη συντηρηση επειδη δεν την ακολουθουσα τωρα πλεον εχω τη διατροφη και κανω διαιτα μονη μου.Και μου ειχε πει σε τετοια κολληματα να μη δινω σημασια και να συνεχιζω λες και δεν τρεχει τιποτα.Ειναι σχεδον μια βδομαδα που εχω κολλησει.Και σκεφτομαι οτι 2 μηνες δεν εχω κανει παρασπονδια.Λεω μηπως κανω ελευθερο αλλα και η μερα σημερα δε βοηθαει λογω απεργιας στα ΜΜΜ.Αν ηταν να κανω ελευθερο θα πηγαινα στο αγαπημενο μου κινεζικο ας πουμε.Τεσπα θα δω...Ευχαριστω dew μου.
Μη το σκεφτεσαι καθολου φαε μια μερα ελευθερα και θα δεις.στην τελικη μη ξεφυγεις πολυ θερμιδικα απλα δωσε στον οργανισμο να "κλεψει" λιγακι σε ποιοτητα τροφων!
Constance μου κι εγώ το έκανα το ελεύθερο, σιγά μην ξεκόλησα, γκρρρρρ, έχω φρικάρει με τη μ@^&$%#^α, αλλάQuote:
Originally posted by Constance
Σημερα παλι στα ιδια.Νομιζω θα κανω ελευθερο σημερα να σοκαριστει λιγο ο οργανισμος για να ξεκολλησει.
έχω πεισμώσει κιόλας, δε θα της περάσει γμτ
καλημερα, μια απο τα ιδια, μην απογοητευεστε
φανταστειτε κολλημα σε τριψηφιο και παρηγορηθειτε...
βλεπετε? παντα υπαρχουν και χειροτερα.
ειχα πει θα εβλεπα διψηφιο 1/7 αλλα οπως παει το καλοκαιρακι θα φυγει κι εγω τριψηφιο θα βλεπω ακομα και θα μου γυρνανε τ' αντερα
παντως τη διατροφη μου δεν τη χαλαω, γιατι αν το κανω θα χασω και τους μεχρι τωρα κοπους μου
Κι εγώ μαζί σου Λουκουμάκι μου δεν τη χαλάω με τη καμία. Κι ένα ελεύθερο που έκανα με τον Αλκαίο
τίποτα δεν κατάφερα και με φάγανε οι τύψεις μετά.
δεν κανω ελευθερο, δε λαχταραω να φαω τιποτα εξαλλου
απλα σκεφτομαι μηπως ηδη τρωω αρκετα και πρεπει να μειωσω τις ποσοτητες
σκεφτομαι να κανω αυριο αποτοξινωση με φρουτα και χυμους και να καθιερωσω 16ωρη νηστεια
λουκουμάκι μου συνέχισε τη διατροφή σου και θα το δούμε μαζί το διψήφιο τον Ιούλιο!! Και αν όχι την 1η, τότε λίγο αργότερα. Θα ξεκολλήσεις και θα πάρεις τον κατήφορο!Quote:
ειχα πει θα εβλεπα διψηφιο 1/7 αλλα οπως παει το καλοκαιρακι θα φυγει κι εγω τριψηφιο θα βλεπω ακομα και θα μου γυρνανε τ' αντερα
παντως τη διατροφη μου δεν τη χαλαω, γιατι αν το κανω θα χασω και τους μεχρι τωρα κοπους μου
σ' ευχαριστω γλυκεια μου dew και ενα μεγαλο μπραβο για την απωλεια σου!! ευχομαι να συνεχισεις ετσι!!!
-900! οτι να'ναι!
58.1
Kαλημέρα!
-100... :)
Καλημερα! 80,1 σταθερη σημερα, κανεεεενα προβλημα. Περιμενω αυριο...
καλημερεςςς
84.2 oyffffffffff
-400g
ζυγισμα ξανα σε λιγο μετα τον καφε
bad is back with a vengeance!
:D ναι την ατιμη δεν την αφηνω να με δειχνει 85. αμα θελει 5 ας δειξει 75.
πηνελοπη εισαι κοντα στην λυτρωση! 1.1!
μπα bad θα παω πιο κατω! στα 55 και βλεπουμε... απλα δεν εχω αλλαξει τικερακι ακομα...
καλυτερα να εχεις 2-3 κιλα για περιθωριο συντηρησης...
Πηνελοπη εγινες εξπερ με τις θερμιδες, δε θα παχυνεις ποτε, κ μονο η γνωση των θερμιδων αποτρεπει...
Κοιτα γενικως οι θερμιδες η που σε βοηθανε η που σε κανουν τρελη... Ειναι λιγο μαλακια να εισαι εξω και να μην μπορεις να φας κατι επειδη δεν ξερεις τις θερμιδες π εχει...
τελειως, εχεις δικιο, κι οχι μονο αυτο αλλα δεν ειναι καθολου δυσκολο να τραφει κανεις με 1200 θερμιδες αν γνωριζει τις θερμιδες.
ελπιζω τον χειμωνα που θα ξανασχοληθω να τις μαθω αυτη τη φορα καλυτερα,
προς το παρον θερμιδες στο πολυ περιπου να βλεπω 1000 αδα...
ποσες πιστευεις ειναι οι θερμιδες συντηρησης μου με υψος 1.63 και βαρος 83?
Στα ίδια σήμερα 104,9! Και συνεχίζουμε ακάθεκτες :)
Το καθε κιλο θελει 25 θερμιδες. Οποτε 83x25 = 2075