Σκέφτομαι ότι έιναι όνειρο να κάθεσαι να γράφεις στον υπολογιστή και με το δεξί σου πόδι να χαϊδεύεις το κουνέλι σου.<;ο)
Printable View
Σκέφτομαι ότι έιναι όνειρο να κάθεσαι να γράφεις στον υπολογιστή και με το δεξί σου πόδι να χαϊδεύεις το κουνέλι σου.<;ο)
σκεφτομαι...οτι φευγωωωω....καληνυχτα σε ολουσ!!!!!!!!!!!!!!:kiss:
:punk: σκευτομαιιιιιιιιι οτι πρεπει επιτελους να βαλω μυαλοοοοοοοοο κ να πιστεψω στον εαυτο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυ:no::no::no::no::no::no::puzzled:
Mitsokolo!!!Σε έψαχνα τόσες μέρες αλλά πουθενά!Έχω 2-3 μέρες να μπω και τώρα που μπήκα και είδα τα σχόλια σου λέω ωραία θα δω φώτο,αλλά μπήκα αργά...:sniff:
Δ πειράζει,τουλάχιστον διάβασα ότι το αποτέλεσμα ήταν σούπερ!
cherieeeeeeeeeeeeeeeeee irthes! katse tin anevazo pali na tin deis kai tin vgazo otan mou peis oti tin eides ok?
οκ!!i'm waiting for u!!
:grin:
οριστε οι συμβουλες σου agapiti cherieeeeee
Αααα εχεις κουνελακι;;Ειχα κι εγω αλλα μας "εφυγε" :(Quote:
Originally posted by Kleanthis
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!Πραγματικά πολύ πολύ καλή!!!Βέβαια το βασικότερο είναι το μοντέλο εδω που τα λέμε,έτσι?Super είσαι!!:thumbup::thumbup::thumbup:
θα συμφωνησω κ εγω απλα τελειααααααααααααααα ,φτου σου ματακια μου :tumble:Quote:
Originally posted by Cherie
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!!!Πραγματικά πολύ πολύ καλή!!!Βέβαια το βασικότερο είναι το μοντέλο εδω που τα λέμε,έτσι?Super είσαι!!:thumbup::thumbup::thumbup:
να σε καλα βρε κοριτσι!!!! ησουνα η απολυτη βοηθεια εκεινο το βραδυυυυυυυυ! δεν συνηθιζω να βαφομαι εντονα και αυτο το κοκκινο κραγιον παιδεμααααααα χιχιχιχι :love:
Α!Και κάτι άλλο,έχουμε το ίδιο σκουλαρίκι στη μύτη!;)
κοριτσια κ εγω το εχω αυτοοο χιχιχιχιχιχι:spin:
Χαχα!!Κόλλημα με τα piercing..!
Το κραγιον είναι πραγματικά όλα τα λεφτά.
μεγαλο κολλημααα..εγω εδω εχω ανοιξει κ θεμα με piercings:roll:
marili μου ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!! ωχχχ τι καλες κοκονες που εισαστε ! :lol:
κοριτσια να σας πω κατι , μου φαινεται παραξενο που καμια φορα μου γινονται κοπλιμεντα, και πολλες φορες δεν τα πιστευω, η ντρεπομε! τι κανουν τα κιλα ε? τα βλεπουμε ολα με αλλο ματι γαμωτο.
αντε να ξυπναμε βρε κοριτσιαααααααααααα :love:
Σκαρλετ μου καλα εισαι?????? φιλακια!
καλα, μιτσοκολο, ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ!!!!
Mitsokolo κουκλαρα δεν προλαβα να δω την φωτο αλλα ξερω την προσωπαρα σου οποτε δικιο εχουν τα κοριτσια,δεν μου κανουν εντυπωση τα κοπλιμεντα που σου κανουν!!!
:wink1:
αχ τα ατιμα τα κιλαααααα...οντως κ εμενα αν μου λενε καλα λογια δε τα πιστευω για να μαι ειλικρινης....
μαριλι που εχεις ανοιξει θεμα για τα πιερσινγς??? εγω κανω και piercing & tattoo! ama endiaferese na soy pooooo
smartttttt ευχαριστω πολυ πολυυυυυυυυ, το βαψιμο μου το προτεινε η cherie γιατι εκεινο το βραδυ ειχα ενα ραντεβου και ειμαι λιγο στοκος στα βραδυνα μακιγιαζ χαχαχαχα
αλλα με βοηθησε πολυ!!!!!!
ΝΑΙΙ μου το χες πει αλλα αν θυμαμαι καλα εισαι κερκυρααααα....
ειμαι εγω που σου λεγα πως εχω κανει τατοο στον ασταγαλο ενα αστεριιι......αλλα ειμαι αθηνα εγω...
θες να στο δειξω μια???κ μετα σβηνω τη φωτο
πολυ ωραιο το μακιγιαζ αλλα η η βαση θεϊκη , μην πας να ξεφυγεις :lol:
Αυτό το μυαλό μας δε μας αφήνει να ζήσουμε,αυτό ξέρω εγώ...Ακόμα έχω την αντίληψη που είχα για το σώμα μου στα 75 κιλά.Βλέπω ότι έχει αλλάξει,άλλα μόνο στον καθρέφτη.Κατά τα άλλα,τα ίδια κόμπλεξ μια ζωή...Και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει και ποτέ αυτό για μένα:barfy:
κοριτσια ετσι κ εγω που εχω αδυνατησει τωρα τα ιδια μυαλααα δυστυχως....
ναι αμεεεεεεεεεεεεεε! α νομιζα που ειχες ανοιξει τοπικ εδω! χιχι οτι νανε καταλαβα :lol:
onelife και συ εισαι μια κουκλα, ρε κοριτσια η ονε μοιαζει στην σκαρλετ γιοχανσον γιαυτο τη λεω σκαρλετ! χαχαχα
παντος αυτες οι αλλαγες κοριτσια δεν συνηθηζοντε! ακομα πολλες φορες ''κρυβομαι'' νιωθω ακομα ασχημα κλπ κλπ. γενικα μου εχει μεινει ακομα η χαμηλη αυτοπεπιθιση, αν και προσπαθω να το κρυβω γιατι δεν θελω να με βλεπει ετσι ο αντρουλης μου :love:
γιαυτο δεν αλλαζειQuote:
Και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει και ποτέ αυτό για μένα:barfy:
γιατι το παιρνεις σαν στανταρ χαρακτηριστικο σου
ασχετο, marili, καποια στιγμη, οταν ημουν πολυ νεα στο φορουμ ειχα πεσει πανω σε καποιο ποστ σου κ μου ειχε τραβηξει την προσοχη η υπογραφη σου....
την εφερνα συχνα στο μυαλο... τον ζεις ακομη? και αντεχεις? :D
καλα καταλαβεςςς εχω ανοιξειιιιιι ,ειναι στα διαφορα αν το ψαξεις θα το δεις ....Quote:
Originally posted by mitsokolo
ναι αμεεεεεεεεεεεεεε! α νομιζα που ειχες ανοιξει τοπικ εδω! χιχι οτι νανε καταλαβα :lol:
onelife και συ εισαι μια κουκλα, ρε κοριτσια η ονε μοιαζει στην σκαρλετ γιοχανσον γιαυτο τη λεω σκαρλετ! χαχαχα
παντος αυτες οι αλλαγες κοριτσια δεν συνηθηζοντε! ακομα πολλες φορες ''κρυβομαι'' νιωθω ακομα ασχημα κλπ κλπ. γενικα μου εχει μεινει ακομα η χαμηλη αυτοπεπιθιση, αν και προσπαθω να το κρυβω γιατι δεν θελω να με βλεπει ετσι ο αντρουλης μου :love:
mitsokolo, δεν ξερω πως ησουν πριν αλλα τωρα εισαι θεα κ πρεπει να το συνηθισεις :)
εκανες τοσο κοπο, καιρος δεν ειανι να απολαυσεις τους καρπους κ να αφησεις πισω τ αλλα? :)
ναιιιιιιιιιιιι ακομα........5 χρονια μαζιιιιιιιιιι ειμαι τρελλα ερωτευμενη ακομα χαχαχαχαχα :smilegrin:Quote:
Originally posted by smart
ασχετο, marili, καποια στιγμη, οταν ημουν πολυ νεα στο φορουμ ειχα πεσει πανω σε καποιο ποστ σου κ μου ειχε τραβηξει την προσοχη η υπογραφη σου....
την εφερνα συχνα στο μυαλο... τον ζεις ακομη? και αντεχεις? :D
Κλικ μου δεν ξέρω,ειλικρινά...Τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει,γιατί να αλλάξει τώρα?
mitsokolo,κι εγώ ακριβώς το ίδιο,αυτοπεποίθηση σχεδόν καθόλου,άλλα οι γύρω μου εισπράτουν το αντίθετο.
smart οχι οχι δεν παω να ξεφυγω! χαχαχαχαχ
marili & cherie!!! βρε κοριτσια πρεπει να το ζμπροξουμε καπως το θεμα και να ξεκινησουμε να βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο! εγω οταν νιωθω πολυ στα κατω μου, χαζευω περσινες μου φωτο (στα 147 κιλα) και περνω τα πανω μου
τουλαχιστον ας σκευτουμε πως εχουμε καταφερει κατι, αυτο το ΚΛΙΚ ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι παμεεεεε!!!
μαριλι φωτο! :P
Απο μακιγιαζ δεν ξερω πολλα (λιγο ρουζ, λιγη μασκαρα και μια στρωση λιπγκλος βαζω :D) αλλα τα πολυ ομορφα ματια της mitsokolo δεν μπορω να μην τα εκθειασω !
νιωθεις οτι υποκρινεσαι μπροστα στους αλλους?Quote:
Κλικ μου δεν ξέρω,ειλικρινά...Τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει,γιατί να αλλάξει τώρα?
mitsokolo,κι εγώ ακριβώς το ίδιο,αυτοπεποίθηση σχεδόν καθόλου,άλλα οι γύρω μου εισπράτουν το αντίθετο.
Εγώ έχω τρέλα με τα piercings,άλλα σε νορμαλ σημεία!
δε σ'αρέσουν κλικ?
απλα εχω πεθανει με το τσιμπιδακι στα μαλλια σου.θεϊκοοο!!!!
ενα λεπτο κ την ανεβαζωωω να την βρω
μαρεσουν πολυ και ζηλευω.Quote:
Εγώ έχω τρέλα με τα piercings,άλλα σε νορμαλ σημεία!
δε σ'αρέσουν κλικ?
ειχα καποτε 3 ή 4 στο αυτι αλλα ειχα τα απειρα προβληματα, κοκκινιλες, φαγουρες, υγρο και τελικα τα παρατησα.