Αυτα ακριβως εκανα και γω καποια στιγμη(οταν δεν εκανα διατροφη).Δεν ειναι ακριβως σαν τα αγοραστα αλλα ειναι πολυ καλη συνταγη.Το κυριοτερο, χωρις τις πολλες "λαδιλες" των αγοραστων που σου καθονται στο στομαχι.Quote:
Printable View
Αυτα ακριβως εκανα και γω καποια στιγμη(οταν δεν εκανα διατροφη).Δεν ειναι ακριβως σαν τα αγοραστα αλλα ειναι πολυ καλη συνταγη.Το κυριοτερο, χωρις τις πολλες "λαδιλες" των αγοραστων που σου καθονται στο στομαχι.Quote:
δηλαδή η συνταγή που έχεις στο σπίτι είναι αυτή? εννοείται πως ότι πιο ελαφρύ είναι καλοδεχούμενο!!!Quote:
Originally posted by sourkouna
Αυτα ακριβως εκανα και γω καποια στιγμη(οταν δεν εκανα διατροφη).Δεν ειναι ακριβως σαν τα αγοραστα αλλα ειναι πολυ καλη συνταγη.Το κυριοτερο, χωρις τις πολλες "λαδιλες" των αγοραστων που σου καθονται στο στομαχι.
δεν τα'χω πάρει ποτέ....δυστυχώς! έλα μη φοβάσαι, πάρτα εσύ για να μας πεις!!! χιχιχιχιιχQuote:
Originally posted by aggeloydaki
Κορίτσια να σας ρωτήσω σήμερα που χάζευα στο ΑΒ είδα κάτι γιαουρτάκια δικής του ετικέτας που είχαν μέσα bifidus ,από ότι είδα στο νετ αυτό είναι προβιοτικά.Κάνει δηλαδή την ίδια δουλειά που κάνουν και τα προβιοτικά που αγοράζουμε από το φαρμακείο?Μήπως έχει τύχει και τα έχετε δοκιμάσει να μου πείτε περίπου τι γεύση έχουν?είμαι περίεργη στη γεύση του γιαουρτιού,μην τα πάρω άδικα
Τι να γραψω, δεν πηγα καν στο σωστο κτιριο που γραφαμε, γρααφαμε σενα κτιριο αλλης σχολης εκτος πολης και δεν προλαβαινα να παω!! το ελεγε στο προγραμμα αλλα δεν το ειχα παρατηρησει !! μου φανηκε ακυρο βεβαια,απο που κι ως που?αλλα ειπα ευτυχως που σηκωθηκα πηγα ν δωσω σημερα γιατι θα το ξερω για αυριο που ειναι παλι εξω!! τα μονα μαθηματα που δινουμε αλλου..χαχαχ! κλαιν μαιν δηλαδη,το αυριανο ομως θα παω για να το περασω. και θα φαω μεγαλο ξενερωμα αν γινει το αντιθετο. ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!Quote:
Originally posted by zouzouka
καλέ άσε τα σάλια εσύ και πες!!! πως πήγε???Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
εισαι εσυ μια σουρκουνα!! μας κολλαζεις μεσημεριατικα..ευτυχως μολις εφαγα και δεν μου τρεχουν πολυ τα σαλια!
χαχχαχαχαχαχχαχαχα, την έχω πατήσει κι εγώ έτσι!!! πλάκα έχουν αυτά!!! θυμάμαι κι ένα άλλο περιστατικό να είμαι στο σπίτι της φίλης μου και να διαβάζουμε ως αργά ένα σκασμό σημειώσεις, να κλείνουν τα μάτια μας πάνω απ'τα βιβλία!! τέλος πάντων αποφασίζουμε κάποια στιγμή να κοιμηθούμε γεμάτες άγχος και να πάμε το πρωί κάνοντας μία μίνι επανάληψη, να τα γράψουμε όλα!!! και το πρωί ξυπνήσαμε 2 ώρες μετά το ξυπνητήρι!!! την πατήσαμε για τα καλά δηλαδή! ε, μετά το ρίξαμε στο χιούμορ!!! ακόμα το θυμόμαστε!Quote:
Τι να γραψω, δεν πηγα καν στο σωστο κτιριο που γραφαμε, γρααφαμε σενα κτιριο αλλης σχολης εκτος πολης και δεν προλαβαινα να παω!! το ελεγε στο προγραμμα αλλα δεν το ειχα παρατηρησει !! μου φανηκε ακυρο βεβαια,απο που κι ως που?αλλα ειπα ευτυχως που σηκωθηκα πηγα ν δωσω σημερα γιατι θα το ξερω για αυριο που ειναι παλι εξω!! τα μονα μαθηματα που δινουμε αλλου..χαχαχ! κλαιν μαιν δηλαδη,το αυριανο ομως θα παω για να το περασω. και θα φαω μεγαλο ξενερωμα αν γινει το αντιθετο. ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!
Τριτη χθες..
07 45 1 μπανανα + κεφιρ + μελι + παξιμαδακια ζεας
10 00 μιση ωρα τρεξιμο
11 10 1 μικρη μπανανα + χαρουποσκονη + λιγο γιαουρτι + λιγο κεφιρ + 2-3 παξιμαδακια μικρα ζεας
13 50 1 ουριτσα πεσκανδριτσα + φακη με αγριο ρυζι + 1 μπουκια σκουμπρι καπνιστο(ηταν απαραδεκτο, λυσσα σκετη και δεν μου αρεσε καθολου) σπανακι-ροκα + λιγο μελιτζανοσαλατα + λιγο πιππερια φλωριν ψημενη + 1 παξιμαδακι ζεας
18 45 1 μπανανα + 1 παξιμαδακι ζεας
21 00 κεφιρ + 2 παξιμαδακια ζεας -->στο λεωφορειο, τι αλλο να ετρωγα η καψερη? παντως εκανα τριαδα με 2 σπιρουλινες που "χτυπησα" κανα μισαωρακι πριν!! μη γελατε, σαν 2 σαλατες λενε ειναι!
σκεφτομουν οτι θα μπορουσα να ειχα ετοιμασει κανα τελειο σαντουιτς αλλα δεν το ειχα σκεφτει καθολου.. αλλα κι αυτο μια χαρουλα ητανε, καθομουνα κιολας, τι ενεργεια να χρειαστω..
Το aggeloydaki εχει συνταγη στο σπιτι, οχι εγω :)Quote:
Originally posted by zouzouka
δηλαδή η συνταγή που έχεις στο σπίτι είναι αυτή? εννοείται πως ότι πιο ελαφρύ είναι καλοδεχούμενο!!!
α ναι καλέ, μπερδεύτηκα!!!! χαχαχχαχαQuote:
Originally posted by sourkouna
Το aggeloydaki εχει συνταγη στο σπιτι, οχι εγω :)
τι είναι η χαρουπόσκονη ρε κορίτσι, θα μας τρελάνεις πάλι?Quote:
Τριτη χθες..
07 45 1 μπανανα + κεφιρ + μελι + παξιμαδακια ζεας
10 00 μιση ωρα τρεξιμο
11 10 1 μικρη μπανανα + χαρουποσκονη + λιγο γιαουρτι + λιγο κεφιρ + 2-3 παξιμαδακια μικρα ζεας
13 50 1 ουριτσα πεσκανδριτσα + φακη με αγριο ρυζι + 1 μπουκια σκουμπρι καπνιστο(ηταν απαραδεκτο, λυσσα σκετη και δεν μου αρεσε καθολου) σπανακι-ροκα + λιγο μελιτζανοσαλατα + λιγο πιππερια φλωριν ψημενη + 1 παξιμαδακι ζεας
18 45 1 μπανανα + 1 παξιμαδακι ζεας
21 00 κεφιρ + 2 παξιμαδακια ζεας -->στο λεωφορειο, τι αλλο να ετρωγα η καψερη? παντως εκανα τριαδα με 2 σπιρουλινες που "χτυπησα" κανα μισαωρακι πριν!! μη γελατε, σαν 2 σαλατες λενε ειναι!
σκεφτομουν οτι θα μπορουσα να ειχα ετοιμασει κανα τελειο σαντουιτς αλλα δεν το ειχα σκεφτει καθολου.. αλλα κι αυτο μια χαρουλα ητανε, καθομουνα κιολας, τι ενεργεια να χρειαστω..
σκονη απο χαρουπι.. σας ειχα ξαναπει για το χαρουπι που ειναι ενα καφε σαν κερατο , το ζεσταινεις ερχεται και μαλακωνει λιγο και το τρως ..εχει γευση γλυκια που σοκολατιζει!! και δεν εχει κακαο, δεν τρωω κακαο λογω ακμης και οταν θελω κατι σε σοκολατα βαζω λιγο απαυτο. :spin:
όντως τώρα που ξαναέγραψες τη διαδικασία το θυμήθηκα! αντε, θα το ψαξω κι αυτό, άντε γιατί σου 'χω και μία συμπάθεια!Quote:
σκονη απο χαρουπι.. σας ειχα ξαναπει για το χαρουπι που ειναι ενα καφε σαν κερατο , το ζεσταινεις ερχεται και μαλακωνει λιγο και το τρως ..εχει γευση γλυκια που σοκολατιζει!! και δεν εχει κακαο, δεν τρωω κακαο λογω ακμης και οταν θελω κατι σε σοκολατα βαζω λιγο απαυτο. :spin:
αιντεεεε..εδω χιονιζει παλι ρε!
ζουζουνα το χαρουπι δοκιμαστο, ειναι νοστιμο κι εχει πλακα γτ ειναι σαν να τρως ζαχαρωτο με γευση σοκολατα!! αλλα η σκονη κλαιν μαιν.. θα προτιμουσα το κακαο που ειναι και τρομερα αντιοξειδωτικο αλλα μου το απαγορευει ο δερματολογος.. οπως και τους ξηρους καρπους γαμω την τρελα μου!! μακανταμια εχετε δοκιμασει???? ειναι τρομερα...
ζουζουκα σημερα ειναι που θα καθοσουν ολη μερα σπιτι? γιατι?ρεπο?? τι καλο θα φτιαξεις τελικα??:bouncy:
http://www.youtube.com/watch?v=oe4UNHaQx5Q -->με εψησε να το επιχειρησω καποια φαση!!
καλησπερα κοριτσαρες. Ενα εχω να δηλωσω. Το κουκλιά είστε εσεις? Αγγελάκι και ντοκτορ Ελι δεν εχω λόγια. Τι πανεμορφα προσωπάκια καλέ είναι αυτα? Και καλές ψυχες. Φαινεται απο το προσωπο σας και αυτο ειναι το πιο σημαντικό. Μακαρι να μασταν κοντα να σας κανω μια σφιχτη αγκαλιά.
Ελα τα σημερινά μου. Αγγελάκι μη με μαλώσεις απο αυριο υποσχομαι νεα αρχήΣυγνωμη Ελι αλλα νομιζω η μαθητρια θα σε ξεπερασει οπου να ναι. Βαλαμε στοχο να τον φτιαξουμε το μεταβολισμό. Αντε παμε γερα
Σημερον
Πρωι: Γαλα με δημητριακά και μέλι και κανέλα να μην ξεχνιεμαι σμαρτ που εισαι?, 1 ποτηρι χυμό
Δεκατιανό: 1 αχλάδι και ενα ατομικό χαλβαδάκι. Τωρα ο χαλβας τι ειναι υποτιθεται?
Μεσημερι: Βιδες ολικής με τριμμενη ντομάτα και παρμεζανα μπολικη και 1 φετα ψωμί. Υδατανθρακας πανω στον υδατανθρακα μεγα λαθος. Ψωμολυσσαξα μετα.
Απόγευμα: 1 μικρο κομμάτι χαλβα και χυμο πορτοκάλι, καφές
Βραδυ: Ψητο κρεας, σαλατουλα και 1 φετα πολύσπορο
Πειναωωωω. Οταν εχω εκενυρισμό με τη ζυγαρια πεινάω ολη την ωρα. Παντως τουλάχιστον πηγα και τη φυλαξα αφου με χαλάει που με χαλάει. Ελπιζω να βασταξω.
Σημερα...
07 50 γιαουρτι (μισο κιλο!!) + 1 μικρη μπανανα + μελι + παξιμαδακια ζεας + 1 βασιλικο χουρμα!!- πολυ γλυκο, τι φαση?
11 00 1 μπανανα + 3-4 μικρα παξιμαδακια ζεας
12 30 1 τσαγακι με μελι
14 30 φακη κοκκιν-αγριο ρυζι + τυρι κοτατζ + ροκα σαλατα + 1 κριθινο παξιμαδακι
18 00 2 ακτινιδια μεγαλα + 1 ροδι(το χυμο του) + 2-3 παξιμαδακια ζεας + κεφιρ
21 15 ροκα σαλατα + 2 αυγα + 2 κριθινα παξιμαδακια
αρκετο ποδηλατο και περπατημα ολη μερα!! ηπια κι ενα τσιγαρο παρεα με το τσαγακι με ενα φιλο..:sniff: δεν ειπα οχι ρε κοριτσια.. ευτυχως ελεγξα τη βουλιμια μου. μαλιστα οταν γυρισα σπιτι για μεσημεριανο αντι να το φαω μπροστα στον υπολογιστη απορροφημενη , το απολαυσα τρελα και μετα τον ανοιξα!! σε αντιθεση με τωρα με το βραδινο που ουτε καταλαβα ποτε τελειωσε!! αλλα ειμαι κομπλε, ενταξει..σας φιλω!!:love::love::love::love::love:
Έλα δυνατά να ανεβάζουμε τον πήχη!!!! Να με ξεπερνάτε όσο θέλετε εγώ περήφανη θα είμαι και θα σας καμαρώνω! :D :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by mariafc
Συγνωμη Ελι αλλα νομιζω η μαθητρια θα σε ξεπερασει οπου να ναι. Βαλαμε στοχο να τον φτιαξουμε το μεταβολισμό. Αντε παμε γερα
Μαρία μου ο χαλβάς είναι τέλειο σνακ μαζί με φρούτο, ουσιαστικά φτιάχνεται από το σουσάμι και είναι σα να τρως ξηρούς καρπούς περίπου. Είναι πολύ θρεπτικός όπως και το ταχίνι άλλωστε. Καλό είναι να επιλέγεις αυτόν με το μέλι και όχι με την ζάχαρη. ;)Quote:
Originally posted by mariafc
Σημερον
Πρωι: Γαλα με δημητριακά και μέλι και κανέλα να μην ξεχνιεμαι σμαρτ που εισαι?, 1 ποτηρι χυμό
Δεκατιανό: 1 αχλάδι και ενα ατομικό χαλβαδάκι. Τωρα ο χαλβας τι ειναι υποτιθεται?
Μεσημερι: Βιδες ολικής με τριμμενη ντομάτα και παρμεζανα μπολικη και 1 φετα ψωμί. Υδατανθρακας πανω στον υδατανθρακα μεγα λαθος. Ψωμολυσσαξα μετα.
Απόγευμα: 1 μικρο κομμάτι χαλβα και χυμο πορτοκάλι, καφές
Βραδυ: Ψητο κρεας, σαλατουλα και 1 φετα πολύσπορο
Πειναωωωω. Οταν εχω εκενυρισμό με τη ζυγαρια πεινάω ολη την ωρα. Παντως τουλάχιστον πηγα και τη φυλαξα αφου με χαλάει που με χαλάει. Ελπιζω να βασταξω.
Εμένα αυτό που με βοηθάει όταν έχω μέρες με πείνα είναι να τρώω με τα γεύματα μου πολλά λαχανικά. Μια υπέροχη ιδέα για να σε χορταίνουν τα μακαρόνια είναι να τα ανακατεύεις με διάφορα λαχανικά που τα έχεις σοτάρει στο τηγάνι με λίγο λάδι (κρεμμύδι, κολοκύθι, πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια κτλ). Έτσι παίρνει όγκο το γεύμα σου και την κάνεις ταράτσα! Επίσης αυτό που κάνω είναι να ενισχύω λίγο τα σνακ μου (κάνω μικρές τριάδες φρούτο, παξιμάδι, τυρί) , τελευταία βλέπω ότι με πιάνει πολύ αυτό και μου κόβει την βραδινή μου τάση για φαγητό!
Πάντως η μέρα σου τέλεια Μαρία μου άξια συγχαρητηρίων!
Καλέ Αγγελάκι τώρα που είσαι εκτός σπιτιού και είσαι στην σχολή πως καταφέρνεις και τρως κατά πρόγραμμα, που μαγειρεύεις;!! Σε βρίσκω πολύ οργανωμένη :).Ειλικρινά μου έχεις βάλει τα γυαλιά! :smirk:Quote:
Σημερα...
07 50 γιαουρτι (μισο κιλο!!) + 1 μικρη μπανανα + μελι + παξιμαδακια ζεας + 1 βασιλικο χουρμα!!- πολυ γλυκο, τι φαση?
11 00 1 μπανανα + 3-4 μικρα παξιμαδακια ζεας
12 30 1 τσαγακι με μελι
14 30 φακη κοκκιν-αγριο ρυζι + τυρι κοτατζ + ροκα σαλατα + 1 κριθινο παξιμαδακι
18 00 2 ακτινιδια μεγαλα + 1 ροδι(το χυμο του) + 2-3 παξιμαδακια ζεας + κεφιρ
21 15 ροκα σαλατα + 2 αυγα + 2 κριθινα παξιμαδακια
αρκετο ποδηλατο και περπατημα ολη μερα!! ηπια κι ενα τσιγαρο παρεα με το τσαγακι με ενα φιλο..:sniff: δεν ειπα οχι ρε κοριτσια.. ευτυχως ελεγξα τη βουλιμια μου. μαλιστα οταν γυρισα σπιτι για μεσημεριανο αντι να το φαω μπροστα στον υπολογιστη απορροφημενη , το απολαυσα τρελα και μετα τον ανοιξα!! σε αντιθεση με τωρα με το βραδινο που ουτε καταλαβα ποτε τελειωσε!! αλλα ειμαι κομπλε, ενταξει..σας φιλω!!:love::love::love::love::love:
Όσο για το τσιγάρο κοπελιά με σύνεση! Απορώ πως κατάφερες και κρατήθηκες εγώ δεν την παλεύω σε τέτοιες καταστάσεις, θέλω σοκολάτα σαν τρελή!!!!
Υ.Γ. Ακόμη γελάω με το μισό κιλό γιαούρτι για πρωινό! :lol:
παλευεται.. τη φακη την ειχα φερει σε ταπερακι απο το σπιτι αλλα κι εδω φτιαχνω, γινεται και πολυ γρηγορα! εχουμε και φουρνακι, ο,τι θελω μπορω να μαγειρεψω εννοειται! ψυγειο επισης.. ολα αυτα στην κοινοχρηστη κουζινα. μεχρι και μικροκυματων εχουμε!!
παρεα με το μπαφακι ειχαμε και το "ισοτονικο" τσάι με μελακι!! με λιγωνε σε καποια φαση, αλλα ηταν τελειο! τα εκοψα τα τσαγια τα πολλα γιατι ειχα διαβασει οτι οπως και ο καφες επειδη οταν τα πινεις αποβαλλεις πολλα υγρα, οτι αντι να σε ενυδατωσουν σε αφυδατωνουν και καλο θα ειναι να τα πινεις με 1-2 ποτηρια νερο!
ασε ρε φιλεναδα, εχουμε εδω κατι μαρκες γιαουρτι και αριανι, ντοπια και παμθηνα , τα οποια ειναι πεντανοστιμα... το γιαουρτι παιρνω παντα του κιλου (1.30?) και εχει πετσα πανω, τη βγαζω και το υπολοιπο ειναι τοσο αφρατο και φρεσκο και κατεβαινει και ευκολα που παντα ξεχνιεμαι!! ανετα το κατεβαζω ολοκληρο. δε με φουσκωνει καθολου ομως ευτυχως. αλλα πρεπει να το προσεχω γιατι οταν τρωω 1 κιλο ερχονται οι τυψεις... κυκλοφορει και σε μισοκιλο, μαλλον ειναι καλυτερα να παιρνω πιο μικρη συσκευασια..
καλα δεν ντρεπεσαι να πινεις παντρεμενη γυναικα??!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::boun cy:
Λοιπόν κοριτσάκια αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο για μια μικροεπεμβαση κ μ'έχει πιάσει εκνευρισμός, απορώ πως θα κοιμηθώ!!! Οπότε αγγελάκι μου έχω πάρει κάτι αναρρωτικες απ'τη δουλειά κ θα είμαι σπίτι. Σήμερα πάλι πεινουσα στο γυμναστήριο αλλά άντεξα να βγάλω το πρόγραμμα..
Αγγελάκι μου καλά έκανες, ελπίζω να το ευχαριστηθηκες τουλάχιστον..κ να είχες καλή παρέα. Κορίτσια θυμήθηκα τώρα την τελευταία φορά που είχα κάνει τσιγάρο κ είχα γίνει πολύ σκατα!! Ήταν απ'τις ελάχιστες φορές που έκανα εμετό χωρίς να το θέλω! Οπότε τις σοκολάτες δεν ηθελα να τις δω ούτε ζωγραφιστες!! Χαχαχα!
Κορίτσια να σας πω κ τα σημερινά μου κ περιμένω παρατηρήσεις
7.30π.μ. Κρέμα βρώμης με γάλα ελαφρύ, λίγα κρανα, λίγα goji, λίγο πετιμέζ. Ένας καφές
10.30π.μ. Ένα πορτοκάλι κ 2 κριτσινια
1μ.μ μια σαλάτα με. 2 αγγούρια, μια ντοματουλα κ μπρόκολο κ 2 δάχτυλα ανθότυρο και ένα τοστ ολικής με 2 φέτες γαλοπούλας κ 1 αυγό.
Αμέσως μετά το φαγητό επαθα τυμπανισμο μετά από πολύ καιρό κ υπεφερα....ποναγα...
Στις 5 έφαγα με το ζόρι ένα μανταρίνι κ ένα μικρό πράσινο μήλο.
Πήγα γυμναστήριο 6.30-8. Κατά τις 7.30 πείνα πολύ!!!
Μόλις τελείωσα έφαγα μια μπάρα ελληνική κ ένα δαμασκηνο.
9.30 μια τονοσαλατα με δύο παξιμάδια μικρουλια....
Τι λέτε για σήμερα βρε κορίτσια?? Γιατρέ???
Στείλε τίποτα και προς Αθήνα βρε κορίτσι, δε μας λειπασαι για τις μαλακιες που τρώμε κ μάλιστα με τα ίδια λεφτά εμείς αγοράζουμε 200 γραμμάρια!!! Τραγικό???Quote:
παλευεται.. τη φακη την ειχα φερει σε ταπερακι απο το σπιτι αλλα κι εδω φτιαχνω, γινεται και πολυ γρηγορα! εχουμε και φουρνακι, ο,τι θελω μπορω να μαγειρεψω εννοειται! ψυγειο επισης.. ολα αυτα στην κοινοχρηστη κουζινα. μεχρι και μικροκυματων εχουμε!!
παρεα με το μπαφακι ειχαμε και το "ισοτονικο" τσάι με μελακι!! με λιγωνε σε καποια φαση, αλλα ηταν τελειο! τα εκοψα τα τσαγια τα πολλα γιατι ειχα διαβασει οτι οπως και ο καφες επειδη οταν τα πινεις αποβαλλεις πολλα υγρα, οτι αντι να σε ενυδατωσουν σε αφυδατωνουν και καλο θα ειναι να τα πινεις με 1-2 ποτηρια νερο!
ασε ρε φιλεναδα, εχουμε εδω κατι μαρκες γιαουρτι και αριανι, ντοπια και παμθηνα , τα οποια ειναι πεντανοστιμα... το γιαουρτι παιρνω παντα του κιλου (1.30?) και εχει πετσα πανω, τη βγαζω και το υπολοιπο ειναι τοσο αφρατο και φρεσκο και κατεβαινει και ευκολα που παντα ξεχνιεμαι!! ανετα το κατεβαζω ολοκληρο. δε με φουσκωνει καθολου ομως ευτυχως. αλλα πρεπει να το προσεχω γιατι οταν τρωω 1 κιλο ερχονται οι τυψεις... κυκλοφορει και σε μισοκιλο, μαλλον ειναι καλυτερα να παιρνω πιο μικρη συσκευασια..
Τι εννοείς ισοτονικο τσάι με μέλι?
ισοτονικο το αποκαλεσε επιδη μας ειχε πει η ντοκτορεσσα μας οταν αθλουμαστε πχ στο γυμναστηριο ειναι καλο να εχουμε ενα ροφημα ισοτονικο για να μην πεφτουν πολυ τα επιπεδα της γλυκοζης στο αιμα, εεε κι εγω το ανεφερα γιατι οντως εκανε δουλεια, το χορτο σου κατεβαζει τρελα τα επιπεδα και πρεπει καπως να τα επαναφερεις, αλλα τα γλυκα δεν ειναι η καλυτερη λυση!! αχχ αυτος ο τυμπανισμος γιατι υπαρχει?? ζουζουκα μου μπορει να τον επαθες απο τα goji και τα κρανα - εγω παντα παθαινω!! επισης μπορει και το γαλα να σου κανε τη δουλεια.. παρατηρησε αυτες τις τροφες ξανα και ξανα και θα καταλαβεις. δε νομιζω απο το μεσημεριανο σου να προηλθε, εκτος αν επινες και νερο ταυτοχρονα! κατα τ αλλα καλα σε βλεπω αλλα δεν τιμησες λιγο φαγακι ζεστο και αχνιστο!! γτ ετσι, αν και σπιτι??
Γιατί βρε μωρό μου αύριο θα μου κάνουν εξετάσεις το πρωί κ φοβάμαι κάθε φορά μήπως το τελευταίο γεύμα μου επηρεάσει τιμές όπως το σάκχαρο ή τη χοληστερίνη,οπότε είπα να φάω στεγνά..Quote:
ισοτονικο το αποκαλεσε επιδη μας ειχε πει η ντοκτορεσσα μας οταν αθλουμαστε πχ στο γυμναστηριο ειναι καλο να εχουμε ενα ροφημα ισοτονικο για να μην πεφτουν πολυ τα επιπεδα της γλυκοζης στο αιμα, εεε κι εγω το ανεφερα γιατι οντως εκανε δουλεια, το χορτο σου κατεβαζει τρελα τα επιπεδα και πρεπει καπως να τα επαναφερεις, αλλα τα γλυκα δεν ειναι η καλυτερη λυση!! αχχ αυτος ο τυμπανισμος γιατι υπαρχει?? ζουζουκα μου μπορει να τον επαθες απο τα goji και τα κρανα - εγω παντα παθαινω!! επισης μπορει και το γαλα να σου κανε τη δουλεια.. παρατηρησε αυτες τις τροφες ξανα και ξανα και θα καταλαβεις. δε νομιζω απο το μεσημεριανο σου να προηλθε, εκτος αν επινες και νερο ταυτοχρονα! κατα τ αλλα καλα σε βλεπω αλλα δεν τιμησες λιγο φαγακι ζεστο και αχνιστο!! γτ ετσι, αν και σπιτι??
Όσο για τον τυμπανισμο νόμιζα πως τον είχα ξεπεράσει κ με έριξε πολύ που μου συνέβη πάλι...μπορεί να φταιγαν αυτά που είπες, άλλωστε πρώτη φορά τα τρωγα...δεν ξέρω όμως αν έπαιξε ρόλο το οτι το πρωί αμέσως μετά το πρωινό μου έπαθα κάτι σαν διάρροια...
Το μεσημέρι ήπια αρκετό νερό πριν το φαγητό...πείραζει και το πριν??
οσο για την παρεα ημουν με ενα φιλο, οχι αμαν παρεα, απλα γνωστο.., ο οποιος παντα οταν με βλεπει προσπαθει να με βαλει κατω και τσατιζομαι!! παντα του λεω οτι δε θελω και να ξεκολλησει, να με αφησει κ αυτος εκει να μπριζωνει περισσοτερο , να πιανει απο δω , να πιανει απο κει. κατσε ρε φιλε, πως την ειδες δλδ??εχουμε αποθρασυνθει τελειως! και τελικα κατεληξα να του πω οτι δεν ειμαι και πολυ καλα, οτι τωρα βασικα ειμαι καλυτερα, αλλα τα τελευταια χρονια δεν ημουν και οτι ειχα θεματα με την ψυχολογια μου και τη διατροφη μου.. δεν επεκταθηκα πολυ, αλλα για αλλη μια φορα μετα ελεγα, "καλα ηταν αναγκη να αρχισεις παλι?ολο γ αυτην την ιστορια θελεις να μιλας,,παει τελειωσε, δεν χρειαζεται ολοι να μαθουν τι περασες!"
Καλη επιτυχια αυριο μικρη μου γοργονα και μην αγχωνεσαι μωρε! δεν βγαινει κατι.. ηρεμα και ωραια θα γινει η δουλεια σου και θα αναρρωσεις σπιτακι. μην μας ξεχασεις, να μας πει πως πηγε, αν περασες καλα, αν γνωρισες καναν παιδαρα γιατρο.. μην ξεχασεις τα φρουτακια σου και νερακι!!
Ναι πρεπει να περασει στην καλυτερη μιση ωριτσα και μετα να φας.. αν οχι μιση ωριτσα ,ενα τεταρτακι σιγουρα. και μετα το φαι μετα απο ενα 2ωρο..για τα κυριως γευματα, που ειναι πιο βαρια..
:lol: με τον άντρα μου παρέα τις κάναμε τις αλητείες !!!Quote:
καλα δεν ντρεπεσαι να πινεις παντρεμενη γυναικα??!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::boun cy:
Ζουζούκα μου δεν βλέπω κάτι που να δικαιολογεί τυμπανισμό. Καλά μην σκας κιόλας μπορεί να σου βγήκε ψυχοσωματικό από το άγχος για αύριο. Μπορεί όντως το νερό να σε πείραξε, μπορεί και το πρωινό σου αν και δεν νομίζω...
Πάντως και εμένα παιδιά το νερό μου πέφτει βαρύ και δεν με καταλαβαίνει ο κόσμος. Αν δεν προσέξω πότε θα το πιω, μου ανεβαίνει επάνω. Σοβαρά δεν κάνω πλάκα κάνω παλινδρόμηση με το νερό! :(. Πίνω πάντα νερό με το που θα ξυπνήσω και προσπαθώ να θυμάμαι να πίνω ενδιάμεσα στα γεύματα. Έχω και ένα άλλο κακό δεν διψάω! Οπότε πρέπει να μου to θυμίζω για να το πιω. Μόνο αν φάω κάνα φαί λύσσα στο αλάτι με πιάνουν δίψες :lol:
Εύχομαι να πάνε όλα καλά μικρούλα μου και να γυρίσεις γρήγορα στο σπιτάκι σου! Θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε. Πότε θα κάνεις την επέμβαση πρωί;
Ειμαι ήδη στην αίθουσα αναμονής!!! Εδώ έχω κ ίντερνετ! Πειναωωωωωωωω!!!
Καλημερα καρδια μου!! εισαι νηστικη για να κανεις εξετασεις??? προσεξε να φας κανονικα σημερα, μην υποσιτιστεις!! το νου σου!! μεχρι τι ωρα θα εισαι μεσα?
Ναι για τις εξετάσεις αγγελάκι μου, ελπίζω να βγουν καλές.. Θα φάω μάλλον όταν ξυπνήσω απ'τη νάρκωση κατά το μεσημέρι δηλαδή!!!
οχιιιι!!! μην αφησεις τοσες ωρες το στομαχι σου αδειο.. τωρα που τελειωσαν οι εξετασεις φαε κατι.. πηρες κανα σνακ μαζι σου? κανα φρουτο, κανα ξηροκαρπι, καμια μπαρα, κανα παξιμαδι, κατι? μαζι με ενα κεφιρ η ενα γιαουρτακι εισαι σουπερ..
μην φοβασαι μην παχυνεις επειδη θα σαι ξαπλωμενη!! χρειαζεσαι και ετσι θερμιδες! ασε που αν δε φας μεχρι το μεσημερι θα φας μεσημερι απογευμα και βραδυ οσο δεν εφαγες ολη τη μερα.,στανταρ.
Καλημέρααααα!!!!
Ζουζουκάκι μου καλή επιτυχία!:love::love::love::love::kiss::ki ss::kiss:
Και εγώ στα νοσοκομεία θα τρέχω σήμερα, πάω με την αδερφή μου να κάνει κάτι εξετάσεις, θα περάσει σε καμιά ώρα να με πάρει.
και αυριο θα καταλαβετε οτι ησασταν στο ιδιο νοσοκομειο!! :tumble::tumble::tumble: φιλακια και υπομονη, με καλη διαθεση ολα πανε καλυτερα!! :starhit:Quote:
Originally posted by Eli
Καλημέρααααα!!!!
Ζουζουκάκι μου καλή επιτυχία!:love::love::love::love::kiss::ki ss::kiss:
Και εγώ στα νοσοκομεία θα τρέχω σήμερα, πάω με την αδερφή μου να κάνει κάτι εξετάσεις, θα περάσει σε καμιά ώρα να με πάρει.
Καλημέρα Αγγελάκι μου!Καλέ επέμβαση θα κάνει δεν κάνει να φάει τώρα λογικά. Μην ανησυχείς μια χαρά θα είναι, θα φάει μετά το κορίτσι μας. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι οργανωμένη ;). Καλή επιτυχία στο σημερινό σου μάθημα, εύχομαι να ΣΚΙΣΕΙΣ!!!!!
Καλό μήνα βρε κορίτσια!
και καλη ανοιξη!!!! :blush:με πιο πολυ διαθεση για ζωη και οχι για μιζερια σπιτι! εδω εχει φουλ ηλιο και πριν εριχνε κατι νιφαδες σαν αφρολεξ!! ο,τι ναναι ο καιρος!
οταν χιονιζε πολυ ειχα διαβασει κ αυτο και ειπα πλακα πλακα..! "Μα καλά ακόμα πιστεύετε ότι αυτό που ρίχνει είναι χιόνι; Αφρολέξ είναι! Η Ελλάδα πουλήθηκε...και μας πακετάρουν!"
:blush:
Αχ μακάρι να φτιάξει σύντομα ο καιρός! Έχω κουραστεί με το κρύο και την μούχλα. Πάλι βρέχει και κάνει κρύο εδώ στας Αθήνας :(. Θέλω ήλιο και ανθισμένα λουλουδάκια :starhit:
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 10.00: 1 μήλο + 1 τοστ με 2 φέτες τυρί
Πρόγευμα 14.00: 1/2 μπανάνα, 1/2 κομμάτι κέικ ολικής αλ.
Πρόγευμα 2 16.00: 1 αχλάδι, 1 ρυζογκοφρέτα, 1 φέτα τυρι (πεινούσα! και το φαί δε είχε γίνει!)
Μεσημέρι 17.00: 1 μερίδα ψητό κατσικάκι, 1 φλιτζάνι ρύζι, μπρόκολο σαλάτα
Απόγευμα 20.00: 1/2 μπανάνα, 2 σπιτικά κουλουράκια της μαμάς
Βραδινό 23.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ με 2κ.σ. βρώμη, 2κ.σ. δημητριακά, 2 χουρμάδες
ʼσκηση 1 ώρα Ζούμπα (τρελό γέλιο!)
Χάρηκα πάρα πολυ χθες! Οι γονείς μου μου κάνανε δώρο την συνδρομη για ένα χρόνο στο γυμναστήριο :bouncing:!!!! Θα γίνω μαστερ στην Ζούμπα :lol:
Αχ τι ωραια Ελη μου!!! Νομιζα οτι ζουμπα ειχε μονο Παρεσκευη..! Να πηγαινεις οσο συχνοτερα μπορεις, η καλυτερη ψυχοθεραπεια θα ειναι! η διατροφη σουπερ, ετσι.. μην μειωνεις τιποτα, να απολαμβανεις τα παντα και να χορευεις οσο μπορεις περισσοτερο.. εκει ειναι η υγεια!!