:'( τώρα με συγκίνησες πολύ, ρε συ..
Έτσι ακριβώς. Μόνο που με τον πατέρα μου τα λέγαμε ''βατραχάκια''. Και πάντα εκείνος τα πιο πολλά..
Printable View
εγώ δεν έχω καμιά όμορφη ανάμνηση από τον πατέρα μου. Είστε τυχερές, έχετε τις αναμνήσεις σας.
..σκέφτομαι αν υπάρχει αληθινή αγάπη.......
σκεφτομαι οτι η χτεσινη νυχτα ηταν παραξενη. ξυπνησα με την αισθηση γλωσσοφιλου, πραγμα που με τρελαινει και μπορω να το κανω για ωρες (αν γουσταρει και η παρτενερ), το οποιο με οδηγησε σε δυνατη στυση, την οποια περιμενα να πεσει για να παω στη κουζινα να πιω νερο (γιατι ειχε στεγνωσει το στομα μου απ'το γλωσσοφιλο). καθως επεστρεψα στο κρεβατι ακουστηκε ενας ηχος γουρουνιου, αλλα λεω απο διπλα θα γαμιουνται ή θα βλεπουν τηλεοραση παλι (γιατι εδω ειναι Αθηνα και δεν εχουμε γουρουνια). ξανασηκωθηκα μετα απο κανα μισαωρο να παω να πιω μια μπυρα μπας και μεθυσω και κοιμηθω ευκολοτερα, τοτε ακουσα μια γυναικα να φωναζει λες και τη βιαζουν, οποτε καταλαβα πως οκ γαμιοντουσαν οι διπλανοι τελικα. εχει καταντησει ανυποφορη η ζωη στην Αθηνα, ειδικα καλοκαιριατικα οι θορυβοι πολλαπλασιαζονται, ειναι και τα μαγαζια με τη μουσικη τους δυνατα... τελευταια χρονια μου στανταρ, δε προκειται να αντεξω εδω μεχρι τον αυγουστο.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΟΟΟ!!!!!!
Σκέφτομαι ότι δεν έχω να ασχοληθώ με κανέναν και βαριέμαι. Πειτε κάτι τρελό ρε παιδιά. Εγώ κουράστηκα.
Σκέφτομαι ότι αυτό το συνάχι με έχει εξοντώσει...πότε θα συνέλθω???
Περαστικά σου :
Μην μπερδεύεσαι. Εννούσα ότι για τον εαυτό μου έχω πολύ (περισσότερο απόσο θα ήθελα) χρόνο. Το "πείτε κάτι τρελό" ήταν καλοπροαίρετο :)
Σκέφτομαι ότι παρ' όλα τα προβλήματα, θα μπορούσα να περάσω ένα όμορφο καλοκαίρι ίσως...
σκέφτομαι ότι θα ήθελα κάτι γλυκό..κι ας είναι αυταπάτη!
χαχαχαχχχα...όχι φυστίκι αλλά καμια πραλίνα δε με χάλαγε!!!σκέφτομαι πολύ έντονα μια έφοδο στο περίπτερο απέναντι...για lucky cup με κόβω και πολύ μου πέφτει (έχει και δωράκι) :-)
Εμπρος καλό μου περίπτεροοοοο :)
Καταπληκτική ιδέα.. Σε λίγο που θα κατέβω κι εγώ να προμηθευτώ πολεμοφόδια (καπνό, χαρτάκια και τα λοιπά)
θα φροντίσω και για παγωτάκι.
Λάκυ καπ και δωράκι.. τι μου θύμισες τώρα, ρε συ.. και τρελοπατούσα :D
http://www.evga.net/contentImages/small/1000430.jpg
υπάρχει ακόμα άραγε???από τα αγαπημένα μου και ένα άλλο με μπανάνα μου άρεσε.Το λάκυ καπ δεν εχει πια καλά δωράκια...αλλά το πολύ πολύ παίρνω κι ένα αυγό κίντερ.
oσο εκφραζω τα συναισθηματα μου, τοσο βρισκω τον εαυτο μου..
Είναι η εποχή του παγωτού τώρα. Τελικά έφαγε κανείς nirvana?
Εγώ τρώω συνέχεια και χωρίς να το θέλω πραγματικά από το πολύ άγχος. Δοκιμάστε το καινούριο νιρβάνα με πραλίνα και καραμελωμένα πεκάν. Είναι πολύ ωραίο.
εγώ τελικά δεν πήγα στο περίπτερο λόγω βαρεμάρας και τώρα λυσσάω...!!!!!!!!!
...σκεφτομαι πως θα θελα .......μμμμμμ..........το κακό είναι ότι θέλω πολλα....:)
εμένα κοντεύει να μου πέσει το παιδί εδώ πέρα...:-)))