χεχε!και που να δεις το αλογακι της παναγιτσας που μετα το sex τρωει το κεφαλι του αρσενικου για να παρει δυναμεις!!!Female Domination!!!!!
Γενικα στην φυση πιστευω πως τα θηλυκα ειναι κυριαρχο ειδος!!!
Printable View
.....και για να ειμαι ειλικρινης και στην ανθρωπινη φυση πιστευω πως ειμαστε κυριαρχο ειδος!!!:)
τα γλωσσοφιλα με τη ξανθουλα δε καταλαβα που κολλουσαν, αλλα οφειλω να πω δημοσια οτι οι τοξοτες κανουν καλο σεξ. μπορει να ειναι λιγο χαζοχαρουμενοι, χαζουληδες γενικοτερα, αλλα το κανουν ελευθερα το σεξακι τους, και δινουν και κωλο. εν αντιθεση με ορισμενες αλλες που ουτε το μουνι τους δε ξερουν να δινουν. κονγκρατς!
ε ναι βρε φιλε εννοειται, εξω βριζω χειροτερα απο εδω και ειμαι πιο αυθορμητος, εκει δεν υπαρχει διαχειριστης να μου απαγορεψει κατι και να με απειλει με μπαν. αν και δεν ειναι ολες οι καταστασεις ιδιες, το προσπαθω τουλαχιστον, να νιωθω παντα ανετα και να ειμαι ο εαυτος μου.
Μπερδεμένη...
ενα μικρο σκηνικο παιδοφιλιας στη παραλια που πηγα σημερα. σκαει ο KENO οπως καθε μερα με το Ray-Ban γυαλι-το γαλαζιο του t-shirt και μαγιο, τα πεταει ολα και βουτα στη θαλασσα. μετα απο λιγο σηκωνονται 3 δεκαπενταχρονα κοριτσακια να παιξουν το πινγκ-πονγκ τους. το ενα κορτσακι κατα λαθος πεταει πολυ ψηλα τη μπαλα και πεφτει στο νερο. το αλλο κοριτσακι το βριζει λεγωντας του "ασε το πινγκ-πονγκ μωρη μπιπ και πιασε τη μπαλα". τετοιο προστυχοστομα απο δεκαπενταχρονο ρισπεκτ, και με κορμακι ασπρουλιαρικο οπως πρεπει. και μετα θα κοιταξουμε τους νομους και πρασιν'αλογα λες και ειμαστε τα φυτα της ταξης, ο σπασικλας απουσιολογος που δε παραβλεπει ποτε, λολ.
... μου θύμησες .... ο σπασίκλας απουσιολόγος, απ τα φυτά της τάξης, που έπρεπε να είναι υπόδειγμα στους άλλους, φερόταν διαφορετικά αφού βεβαια τον ειχαν εκτός τους, που ακόμα δεν τους χωνεύει και με την πρώτη ευκαιρία θα τους εκδηκηθεί που του γυρνουσαν την πλάτη, που ακόμα και τωρα του έρχονται έντονα περιστατικά στο κεφάλι από την εποχή εκείνη.... που εκτός από μια φορά που λίγο έλειψε να τον πλακώσουν στο σπίτι δεν πήγε ποτέ με παρέα στην παραλία. ευτυχώς που τωρα, χρονια μετα, κάτι πάει ν' αλλάξει, ίσως να ναι απλά συγκυρία το ότι υπάρχει παρέα. δεν ξέρω πως παιρνας όταν πηγαινεις παραλία, αν πας μόνος κι αν απλά βλέπεις και τιποτα παραπέρα αμα κάτι σ΄αρεσει.
.... και καλά κανεις και βρίζεις, είναι μορφή διεκδίκησης.
πωωωω, μου ερχεται να κλαψω γαμω τους γιατρους
Εξακολουθω να αισθανομαι σαν τροφη για κουνουπια... ξυνομαι οπου βρω.. σε τοιχους σε πορτες σε γωνιες επιπλων,με αναπτηρες με στυλους με οτι να ναι γιατι δυστυχως δεν εχω νυχια!Κι αμα δεν εχεις νυχια να ξυστεις.....
Σημερα θυμηθηκα παντως κι αγορασα φιδακι.. για να δουμε.
ψυχουλες ειναι καλο μου Ηλιοτροπιο.. και η αληθεια ειναι οτι τα λυπαμαι.. αλλα εχουν πιει γαλονια απο το αιμα μου ..το φιδακι τουλαχιστον θα τα απωθησει..
Λες να το δω οικολογικα... να παω και να μαζεψω βατραχακια και να τα αμολησω μεσα στο σπιτι!μμμμμ! ωραια ιδεα μου εδωσες...:))))
..απαίσια! ακούω το 6χρονο παιδάκι να φωνάζει "βοήθεια.. θα με δείρει" για τον χοντροπατέρα του και τρέμω απ' τα νεύρα μου..
τεμπελιοοοοοοοοοοοοοοο
βαριέμαι του θανατά. έχω ένα πρόγραμμα για το απόγευμα στις 7 μέχρι τότε όμως τι κάνουν; καμιά ιδέα;
Κομμάτια γιατί σηκώθηκα 8 το πρωί για να πάω για μπάνιο!
ναι μεγάλη φωτιά στην Κερατέα!! μακάρι να καταφέρουν να την σβήσουν πριν την νύχτα.., ήδη στην περιοχή εκκενώθηκε ένα γηροκομείο!
μια κι η Ελλάδα σε λίγο θα πουληθεί όσο-όσο βάζουν φωτιές προκαταβολικά να μην κουράζονται οι νέοι αγοραστές μας!
Λοιπόν όχι μόνο έχει έρθει ως εδώ η μυρωδιά του καμένου ξύλου, αλλά έχουμε γεμίσει και στάχτες λόγω του δυνατού αέρα
πιξαν τα μυαλα μου απ'τη πολλη trance κι οταν κλεινω τα ματια βλεπω fractals. στενοχωριεμαι που γαμιεται παλι ο καιρος και φυσαει γιατι δεν εχω τι να κανω στο σπιτι και χανω τη θαλασσα ετσι. ειναι και δυο ταινιες ιαπωνικες που θελω να δω αλλα δεν υπαρχουν υποτιτλοι ακομα και τις αφηνω για αλλη φορα. αν εχει να προτεινει κανεις κανα καλο sci-fi καινουργιο σφυρατε.
σαν το hot dog (λουκάνικο απο σκυλο) που με χαρα τρεχει στο στομα της ποντικινας
Λιωνω απο τη ζέστη χριστε μου!!!!
Ούτε ο ανεμιστήρας ούτε το aircodition κάνουν τίποτα!!!
Άντε να κοιμηθούμε τώρα!!
περιφημα:P
στενοχωριεμαι που χανω το μπανιο σημερα λογο εκλογων, αλλα απ'την αλλη χαιρομαι που θα τελειωσουν. ριξε ρε παναγια κανα κομητη στο ελλαδισταν να ξεπλυνεις αυτη τη βρωμοπλεμπα που μαζευτηκε, απ'τον πακιστανο μεχρι το κυρατσοειδη της τηλεδημοκρατιας, να σου το παιζουν ιστορια αυτοι που εκει εξω με δυο καρπαζιες σωριαζονται στο εδαφος.
not yet αλλα αφου ειναι sci-fi θα το ψαξω καλα που το θυμησες. το Mirokuroze ηθελα να δω και το The Legend of Love & Sincerity του Takashi Miike, ολα πολυχρωμα και σχεδον ψυχεδελικα αλλα δεν υπαρχουν subs.
κουράστηκα
μετά από μια κρύα μπυρίτσα νιώθω να είμαι μια χαρούλα,θωμά μήπως να έπινες κ εσύ μια δυο κ μετά νάνι
Αισθανομαι πως μου λειπει ενα γραναζι......
Οριστε ενα
http://2.bp.blogspot.com/_2MuO66Ep_7...E%96%CE%99.jpg
και οριστε και ο καταλληλος για να το τοποθετησει
http://lsg.ucy.ac.cy/Other/techfair/IMAGES/65713610.JPG
χαχα!Ευχαριστω λιλιουμ!!!!!τωρα νιωθω πως ολα θα λειτουργησουν επιτελους σωστα!!!!!!! Θελω και τον γλομπο!!Αυτος δεν ηταν ο συνεργατης του κυρου?