ναι τουρτιτσα.τρωω τη δουλεια της γλαυκης
Printable View
ναι τουρτιτσα.τρωω τη δουλεια της γλαυκης
:lol::lol::lol::lol::lol:
Μόλις γύρισα κορίτσια μη νομίζετε πως είμαι εδώ κ δεν σας μιλάω επειδή είμαι on line
Λίλα τώρα θα δω το u2u
Μωρέ Τζινάκι τι το θέλεις το άθλημα τώρα, μωρέ 12 κιλά η μπάλα? Ασχολείσου με άλλα αθλήματα τώρα με μικρότερα μπαλάκια........................ επ πονηρά μυαλά εννοούσα το τένις!!!!!!!
:P
Σοκολατίτσα το τένις είναι ακριβό άθλημα. Θα μείνω στο μπόουλινγκ που είναι πόρωση και μ'αρέσει πολύ και για όσο δεν θα μπορώ να παίξω θα κάνω strike με τα λαλαγγομπαλάκια!! :lol: :lol:
Και εμεις το τεννις σκεφτηκαμε ελενα.
Αχ ειδα μια φωτο με κορινα το λαλαγγι και μπαλες τα λαλαγγομπαλακια αλλα τωρα γραφω απο το κινητο και δεν μπορω να ποσταρω.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα το τένις είναι ακριβό άθλημα. Θα μείνω στο μπόουλινγκ που είναι πόρωση και μ'αρέσει πολύ και για όσο δεν θα μπορώ να παίξω θα κάνω strike με τα λαλαγγομπαλάκια!! :lol: :lol:
Έχεις δίκιο πως είναι ακριβό πριν κανά χρόνο που είχα ρωτήσει για μια φορά τη βδομάδα το μήνα έβγαινε περίπου 100?
:lol: :lol::lol: :lol: ρε συ δεν μπορώ με τις ατάκες σου έχω λυθεί στα γέλια :lol: :lol::lol: :lol:
Να σου πω κ τώρα που είσαι κ στον αριθμό 69!!!!!!!!!!!!!! ουαου ποιος σε πιάνει να τα αεροπλάνικά, να οι πολυέλαιοι!!!!!!
αντε να κανω και εγω την επεμβαση να δοκιμασω τον πολυαιλεο!
γραφω με ενα δαχτυλο γιατι φτιαχνω νυχια!!!!!!!!
ναι ναι τα καταφερα και φετος τα βαφω!
Quote:
Originally posted by eleni198621
ʼλλες είναι τα πονηρά μυαλά εδώ μέσα!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Είπα κι εγώ! Δε θ'ακούσω σχόλιο για τον αριθμό;! Ορίστε, κι άλλος που νομίζει ότι κάνω ενόργανη! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
Έχεις δίκιο πως είναι ακριβό πριν κανά χρόνο που είχα ρωτήσει για μια φορά τη βδομάδα το μήνα έβγαινε περίπου 100?
:lol: :lol::lol: :lol: ρε συ δεν μπορώ με τις ατάκες σου έχω λυθεί στα γέλια :lol: :lol::lol: :lol:
Να σου πω κ τώρα που είσαι κ στον αριθμό 69!!!!!!!!!!!!!! ουαου ποιος σε πιάνει να τα αεροπλάνικά, να οι πολυέλαιοι!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by καλλιοπη
αντε να κανω και εγω την επεμβαση να δοκιμασω τον πολυαιλεο!
γραφω με ενα δαχτυλο γιατι φτιαχνω νυχια!!!!!!!!
ναι ναι τα καταφερα και φετος τα βαφω!
Η κορη του νονου μου που πηγαινεει για τεννις πληρωνει 70 για 2 φορες τη βδομαδα.
Μα τι λες τώρα; Εγώ και από εδώ που κάθομαι μπορώ να διακρίνω τα φτερά αγγέλου στην πλάτη της Λίλας!! :lol: :lol: :lol:Quote:
Quote:
Originally posted by eleni198621
ʼλλες είναι τα πονηρά μυαλά εδώ μέσα!!!!!
Όχι μόνο ενόργανη αλλά κ ρυθμική :lol: :lol:
κ εμένα η Eli μου το έβαλε στο μυαλό καθώς είμαι μικρή κ αθώα κ δεν μου πολυκόβει για αυτά:lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:
Πες μου ότι έχεις κι εσύ τα ίδια φτερά αγγέλου με της Λίλας; :lol: :lol:Quote:
κ εμένα η Eli μου το έβαλε στο μυαλό καθώς είμαι μικρή κ αθώα κ δεν μου πολυκόβει για αυτά:lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:
Τζινα τα φτερα τα φοραω γιατι θα κανω πασαρελα για τη βικτορια σικρετ.η ουρα που κρεμεται η τσιγκελωτη ομως δεν ειναι αξεσουαρ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
Μα καλά δεν τα έχεις δει?Quote:
Πες μου ότι έχεις κι εσύ τα ίδια φτερά αγγέλου με της Λίλας; :lol: :lol:Quote:
Μαζί θα πάμε για πασαρέλα:lol: :lol:
Καλα η ναταλια ετοιμαζεται για την αφιξη της Μακ η αβα που ειναι οεο?
Λίλα η ʼβα είναι καλά αλλά έχει πάει ένα ταξιδάκι για δουλειές και δεν έχει πρόσβαση σε pc.
Καλησπέρα αστεροκοριτσάκια μου όμορφα!!!!!Τι ωραία νέα που διαβάζω!!!!!Συγχαρητήρια στο Τζινάκι και στο Ελλάκι που έχουν τη δουλειά στο τσεπάκι!!!!! Λιλάκο κ Ελενάκι καλή επιτυχία κ στην δική σας προσπάθεια εύρεσης εργασίας!!!!!Γλαυκούλη κ Καλλιοπίτσα υπομονή κ θα έρθει κ η σειρά σας!!!!!
Καλως το γιωτακι μας το κουρασμενο.καλα εισαι?Τζινα εχεις δει καθολου το blue blood?
Καλησπέρα Γιωτάκι. Κάνεις το τσιγαράκι σου και ετοιμάζεσαι να πας για ύπνο;
Λίλα εννοείς τη σειρά με τον Τομ Σέλεκ; Δεν την έχω δει, μου φάνηκε λίγο από τα ίδια, αμερικανιά. Και το homeland είναι λίγο αμερικανιά αλλά έχει ωραία και ιδιαίτερη υπόθεση. Εσύ το βλέπεις το blue blood;
Γεία σας κούκλες μου!!!!!Ευτυχώς είμαι καλά άλλα δε νιώθω το σώμα μου!!!!!Πολύ ταλαιπωρία!!!!Τα τσιγαρακια μου τα κάπνισα κ με το παραπάνω (τρία πακέτα) !Το νιώθω ότι θα κοιμηθω πάλι συνδεδεμένη άλλα δε μπορώ γιατί μου λείπετε
Βρε Γιωτάκι πως προλαβαίνεις με τις πολλές ώρες που δουλεύεις και καπνίζεις τόσο πολύ; Μήπως τα περισσότερα τσιγάρα απλώς καίγονται; Αν μείνεις on line το βράδυ χρεώνεσαι;
Οχι τζινα δεν τη βλεπω ομως το καλοκαιρι που δεν θα εχω τι να δω μπορει να πεσω στην αναγκη του.γιωτακι ειμαστε αξιαγαπητες ολες εδω πως να μη λειπουμε η μια στην αλλη.
Hallooooo!
Μπήκα για ένα γρήγορo Αμαζονεεεεες μου! :lol:
Αχ παλι στις ξεπετες πεσαμε.
Γειά σου Eli. Ξεπέταξέ μας, ξεπέταξέ μας!!:lol:
Αγάπες μου όμορφες σας αφήνω γεία κ πάω για τουφα γιατί σκουντουφλάω!!!!!Καλό βράδυ να έχουμε!!!!!Μάκια!!!!!!!!!!
Καληνύχτα Γιωτάκι μου!
Μου φαίνεται άλλη έχει το όνομα και άλλη την χάρη :lol:
Καλή ξεκούραση ταλαιπωρημένο μας Γιωτάκι όνειρα γλυκά και άκαπνα!
Γιωτακι καλη ξεκουραση.καληνυχτα.
Καληνύχτα Γιωτάκι και καλή ξεκούραση.
Καλή ξεκούραση κ απο εμένα!!!!
Elaki κ η ξεπέτα έχει τη χάρη της :starhit:
Τζίνα πήγα και έκανα στεπ στο γυμναστήριο σήμερα :lol:
Το πρόγραμμα το έκανε μία κοπελιά πολύ χαρούμενη αλλά η άτιμη μας μπερδίκλωσε!!!!:crazy:
Πάλευα και εγώ και η αφή να πιάσουμε τα βήματα, και να σου οι φούρλες και να σου τα πηδήματα στο τέλος γελούσα γιατί στο τσακ ήμουν να μπερδέψω τα πόδια μου και από τις πολλές φιγούρες να γκλαρωθώ στο πάτωμα! :lol:
Είχε όμως την πλάκα του και στο τέλος κουτσά στραβά την βγάλαμε την ώρα και μάλιστα χύσαμε και μπόλικο ιδρώτα, οπότε σκοπός επετεύχθη έστω και με λάθος φούρλες :lol:
Βεβαίως και την έχει την χάρη της και άμα την κάνεις και με επιδεξιότητα, όπως εγώ καλήν ώρα, είναι και αποτελεσματική και όλοι μένουν και ευχαριστημένοι! :lol:Quote:
Elaki κ η ξεπέτα έχει τη χάρη της :starhit:
Να ρωτήσω κάτι εαν βέβαια δεν σας κουράζω!
Τζίνα μπήκα σ΄ένα απο τα σαιτ που μου έστειλες,κατέβασα μια ταινία αλλά δεν μου την ανοίγει κ δεν ξέρω το γιατί.
Όταν μπαίνω σε κάποιο ιντερνετικό κανάλι τις εκπομπές ή κάποιες ταινίες μπορώ να τις δω άρα δεν παίζει να μην έχω το πρόγραμμα που βλέπεις ταινίες έτσι δεν είναι
:puzzled:
Τρομάρα μου έχω κ το ECDL αλλά εαν δεν ασχολείσαι τα ξεχνάς(δικαιολογίες) είχα παέι τον υπολογιστή για φτιάξιμο κ το μαστόρι δεν ξέρω τι έχει κάνει εαν δηλ έχει περάσει το πρόγραμμα για τις ταινίες
:lol: :lol: :lol: Eli πολύ χαίρομαι που πήρες μία ιδέα πως είναι το step. Είναι θέμα εξοικίωσης και συνήθειας. Μην έχεις απαίτηση με μία μόνο φορά να πετάς κιόλας! Και πάλι καλά να λες που δεν γκλαρώθηκες στο πάτωμα! :lol: :lol: Κι εγώ έκανα αρκετές φορές για να μάθω να μην μπερδικλώνομαι! :lol: :lol:
Εχω να κανω γυμναστικη απο τοτε που εκανα ενοργανη.δηλαδη στα 8.στο σχολειο ειχα βγαλει μουφα απαλλαγη για να μην κανω γυμναστικη.