Πω πω Arte!! Εισαι φοβερη! Θελω κι εγω να δω το 73 καποια στιγμη!!!
Σημερα 77,3! Καλη εβδομαδα σε ολους!
Printable View
Ξεκίνησα αντισυλλυπτικά...η γνωστή κατακράτηση....73,800 τα νεύρα μου!!!!!!!!
48,5 (+100)
και βέβαια θα το δείς!!!:wink2:Quote:
Originally posted by brazil
τι κάνεις κοπελιά μου?ολα καλά?Κάνεις ακόμα ατκινς ή άλλαξες?
έλειψα και βλέπω θεαματικές αλλαγές!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
+500 σημερα....
80,3
παλι το 8... γκρρρρ...
Καλημερα! Σημερα 76,7!! Κι αρχιζω και παλι να ειμαι στο τικερακι μου γιατι ειχα παρεκκλινει λιγο αλλα δεν το ειχα αλλαξει!
Arte, καλα ειμαι, δεν ακολουθω ατκινς, δεν αντεξα τον τοσο μεγαλο περιορισμο! Θελω να ακολουθησω μια φυσιολογικη διατροφη με μειωμενες θερμιδες για να μην παρω μετα αποτομα οσα κιλακια χασω. Γιατι αυτο ειναι το προβλημα μου!
81,1 σημερα:flaming:Καταραμενη κατακρατηση της περιοδου!!!
Καλημέρα!Quote:
Originally posted by brazil
Καλημερα! Σημερα 76,7!! Κι αρχιζω και παλι να ειμαι στο τικερακι μου γιατι ειχα παρεκκλινει λιγο αλλα δεν το ειχα αλλαξει!
Arte, καλα ειμαι, δεν ακολουθω ατκινς, δεν αντεξα τον τοσο μεγαλο περιορισμο! Θελω να ακολουθησω μια φυσιολογικη διατροφη με μειωμενες θερμιδες για να μην παρω μετα αποτομα οσα κιλακια χασω. Γιατι αυτο ειναι το προβλημα μου!
Βrasil kι εμένα αυτό είναι το θεματάκι μου,το να μην τα ξαναπάρω αλλα οκ το πήρα απόφαση οτι οι μέρες του ακατάσχετου φαγητού και της κραιπάλης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για μενα οπότε αφου απο δω και μπρός θα πρέπει να προσέχω τι τρώγω δεν έχει σημασία αν θα προσέχω τις θερμίδες ή τους υδατάνθρακες.
Ασε που η υπερβολική αυστηρότητα της ατκινς τελικά φαίνεται οτι μου κάνει καλό μια που δεν έχω μέτρο και δεν μπορω ποτέ να σταματήσω στο "λίγο".
ααα το ξέχασα...74 σήμερα +400 απο χτες λόγω κατακράτησης υποθέτω :rolleyes:
μπραΒΟ κοριτσαρες! ΛΟΡΑ :thumbup::thumbup::thumbup: ποσο θαθελα ναμαι στο 7!
80,7 σημερα!! Και με περιοδο!
79,7 σημερα! επιτουλους ξαναρχισε να δουλευει!
badgirl11 εισαι πολυ κοντα κι εσυ! μπραβο! μην νομιζεις κι εγω δυσκολευομαι να το πιστεψω ακομα
Εγω σημερα στα ιδια! 76,7!
112 και συνεχίζουμε!!!:starhit::starhit:
σταθερα 48,5 , ακομα να μου ερθει περιοδος =/