Ευχαριστούμε αλλά εγώ δεν γιορτάζω σήμερα....
Printable View
Ευχαριστούμε αλλά εγώ δεν γιορτάζω σήμερα....
Η ζωή είναι μεγάλος τζογαδορος και κρατά καλά κρυμμένα χαρτιά..Όταν αποφασίζει πως τα όνειρα κάποιου θα μείνουν ανεκπληρωτα, είναι επειδή εκείνος δεν τα αγάπησε τόσο πολύ, κουράστηκε, βαρέθηκε.. Όμως σαν βλέπει πως η αγάπη του είναι πιο πάνω από τις αντοχές του, πετά το άσσο τον καλό και το παιχνίδι ανατρέπεται.. Χαμένοι της ψυχής είναι εκείνοι που η στωικοτητα τους σταματάει σε εμπόδια, που πέφτουν και δεν ξανασηκωνονται ή καταλήγουν τραυματίες ή και παραλυτοι κολλημένοι στους φόβους τους.. Το πιο σπουδαίο στη ζωή είναι να παλεύεις με ότι φοβάσαι και να το νικάς.. Ακόμη κι αν δεν νικήσεις θα ξαναπαλεψεις, θα ξαναπροσπαθησεις ξανά και ξανά μέχρι να κουρασεις τον αντίπαλο σου και να υποχωρήσει.. Όποιος έχει ψυχή δεν χάνεται και η ύλη δεν μπορεί να γίνει βοηθός σε ζητήματα καρδιάς, ούτε καν παρηγορητης... Οι καρδιές δεν αγοράζονται, δεν έχουν τιμή.. Τιμή έχει μόνο η ύλη..
Αν τα άψυχα πράγματα που στολίζουν την ζωή σου είναι πολύ πιο σημαντικά από την καρδιά, τότε δεν θα σου πετάξει το καλό χαρτί της... Θα το φυλάξει για κάποιον άλλον που περιμένει παλεύοντας με τα θεριά, πέφτει, σηκώνεται και ξανασηκωνεται.....
αγορια του φορουμ πρεπει να μαθετε κατι για τα κοριτσια του φορουμ
ηταν ο διαβολοσ και βρισκει τον ελληνα του λεει δε φοβασαι την καταιγιδα του λεει ο ελληνασ εγω ειμαι η καταιγιδα πεταγονται κι αυτεσ κ λενε εμεισ ειμαστε οι κολλητεσ του δηλαδη αυτεσ ειναι κολλητεσ με την καταιγιδα και παιζουν μπατσεσ με τον ψηλο εγω σασ τα ειπα το καθηκον μου το εκανα ευθυνη δικη σασ αυτα
happy international womans day
ελις πως εισαι;
συνεχιζεις να πηγαινεις στα χωραφια?
Στο τελος της χρονιας θα το πω της δασκαλας. Εμεις οι αντρες ειμαστε που χριζουμε προστασιας, οχι οι γυναικες.
Eπι τη ευκαιρεια , μην τσακωθεις με γυναικα , θα σε κατατροπωσει, και θα βγεις κι ο φταιχτης επιπλεον.......απαπαπα , γλωσοκοπανες φοβερες........δεν τσακωνομαι ποτε με γυναικες , κακη εμπειρια εχω ......
Έτσι έτσι τον φόβο τους να έχετε χαχα!
Το καλό είναι ότι ξέρετε τι κάνετε και πως φερεστε.
Κάθε άντρας έχει το κουμπί του......
Είναι θέμα χρόνου μια γυναίκα να το ανακαλύψει και όταν πραγματικά χρειάζεται να το χρησιμοποιεί. .....
Εκεί βασίζονται όλα.......
Εχω καποιο προβλημα υγειας παλι
Γιώργο τι κανεις το σκυλάκι σου????
Σήμερα στο γραφείο είχαμε μια παρόμοια συζήτηση για ένα σκυλάκι που μετά από 16 χρόνια το πήγανε για ευθανασία και ήταν χάλια και σε σκέφτηκα.....
Σημερα ετρεμε το χερι μου απο τα νευρα στην δουλεια με εβγαλε εκτος οριων αλλα του εριξα ενα ξεχεσιμο που το καταφχαριστηθηκα...ααα στο διαολο παλιομαλακααα
Σήμερα ή ο κόσμος δεν πάει καλά ή εμένα κάποιος με έχει μουντζωσει..Δεν εξηγείται αλλιώς..Από τις χειρότερες μέρες είναι η σημερινή..Ελπίζω να φτάσω ζωντανή το βράδυ στο σπίτι..
Κοριτσια ενα σας λεω...αυτος εφυγε για κανα δεκαλεπτι(πιστευω για να μην γινουμε κωλος)κι εγω πηρα επιτοπου 2 ζαναξ.Το χερι μου ετρεμεεε...για δυο βδομαδες καταφερα να τον διαχειριστω αλλα σημερα μου μιλησε παλι σαν καφρος χωρις λογο...να ξεσπασει τα νευρακια του...εεε ποιος ειδε τον Θεο...ξερετε τι του πα;;; Μην μου υψωνετε εμενα τον τονο της φωνης.Δεν ειμαστε αφεντικο και σκυλος,υπαλληλος και εργοδοτης ειμαστε και δεν σας επιτρεπω να μου μιλατε ετσι!!!ταυρο με εκανεεε...ωραια του τα χωσα;;;το καταφχαριστηθηκα!!
Ο κοσμος φιλη ειναι γενικα αγενεστατος οχι απλα δεν παει καλα.Εμενα οταν ερχεται καποιος γραφειο κ με λεει κοπελια πως κρατιεμαι δεν ξερω.
Μαζευτηκε μετα γιατι παραιτηθηκε ενας υπαλληλος κι αν του πω εγω τωρα φευγω την εκατσε...δεν μπορω να εξηγησω ακριβως γιατι την εκατσε αλλα δεν τον παιρνει τελος παντων.Μετα μου μιλουσε σαν ανθρωπος αλλα εγω φαινομουν ακομα οτι ημουν πολυ εκνευρισμενη.Ημουν ευγενικη αλλα τυπικοτατη.Καλο χωσιμο;;
Αυτό δεν είναι τίποτα!Είμαι από τις 8 η ώρα έξω και ήρθα κατευθείαν δουλειά χωρίς να πάω σπίτι..Με όλη την βροχή πάνω μου και τα νεύρα μου στον ουρανό..Και πρίν λίγο που είχα διάλλειμα βγήκα για να πάρω έναν καφέ.. Και όπως γυρνούσα με τον καφέ, βλέπω αριστερά μου στο πεζοδρόμιο έναν τύπο φουλ στην πρέζα που ζητιανευε..Προφανώς θα μου μίλησε αλλά επειδή κυκλοφορώ με ακουστικά δεν τον άκουσα..Και με το που τον προσπερναω μου έρχεται ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι, όλο δικό μου..Μου έκοψε το αίμα γιατί δεν κατάλαβα από που μου ήρθε και ούτε τι ήταν αυτό..Ενα σας λέω..Ευτυχώς που περπατούσα βαριά γιατί αν ήμουν χαλαρή θα με είχε γονατίσει κυριολεκτικά..
Σήμερα έχω πει μαζεμενες όσες βρισιές δεν είπα σε όλη μου την ζωή..
Ααα καλααααα...δεν παμε καλαααα...κορη προσοχη μολις βλεπεις πρεζακι το νου σου...να αλλαζεις πεζοδρομιο...θελει μεγαλη προσοχη...ευτυχως που δεν εγινε τιποτα χειροτερο να λες...τον μαλακααα ρε