συνήθως είναι στον πάτο της σελίδας, αν δεν το βρίσκεις σβήσε ιστορικό και ξανακάνε login
Printable View
Καλα εσυ κανεις επεξεργασια κειμενου μετα απο μιση ωρα αλλαζοντας τα λεγομενα σου; Τι ασχολουμαι τοση ωρα.. εγω παντως απαντησα στο αρχικο μηνυμα κ το τελειωνω κ εδω.
κατι με το οποιο εσυ προσωπικα διαφωνεις, δεν σημαινει οτι δεν ισχυει....
εγω θεωρω οτι ισχυει και οτι μου εχει αποδειχθει επανειλλημενα, ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΣΥ θεωρεις οτι δεν ισχυει. δικαιωμα σου, αλλα δεν σημαινει οτι εχεις δικιο (ουτε οτι δεν εχεις)
απλο δεν ειναι?
απορω γιατι μπερδευτηκες τοσο.
την αποψη μου ειπα, κι εσυ την δικια σου. ως εδω κατανοητο?
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ οτι οποιος ειναι ενηλικας μπορει και να προφυλαχθει. το ακριβες ειναι οτι εχει την ευθυνη των πραξεων του..αυτο ναι.
αλλα οχι οτι μπορει να προφυλαχθει. ..
καλη συνεχεια επισης
εχω δοκιμασει τα παντα παιδια,δεν γινεται τιποτα..τελος παντων θα το υποστω!σουγκαρ το ζουμι του μηνυματος της ρεμ ηταν απλα να υπαρχει λιγη προσοχη λογω της ιδιαιτεροτητας αυτου του φορουμ,βασικα παντου στο διαδικτυο θελει προσοχη,ομως εδω θεωρω θελει λιγη παραπανω μιας και υπαρχουν ατομα ευαλωτα..τωρα το 'ασθενεις' - 'υγιεις' ειναι τιτανοτεραστια κουβεντα!ελπιζω να βγηκε νοημα δεν βλεπω τι γραφω.
Αυτο ακριβως θα σου εγραφα αλλα νομιζω οτι ειναι αντιληπτο. Αυτο που λες ισχυει κ για σενα, πως δεν σημαινει οτι ειναι νομος κατι επειδη το πιστευεις, αλλα εδω συμφωνουμε. Δεν διαφωνω προσωπικα, απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ισχυει, μπορεις να ρωτησεις κ ειδικους αν δεν πειθεσαι κ πιστευεις οτι ειναι η δικη μου αποψη.
Ποιος σου ειπε οτι μπερδευτηκα κ οτι δεν μου ειναι κατι κατανοητο; Γι αυτο κ μονο σου απαντω, δεν γινεται να υποτιμας ετσι καποιον κ να μην περιμενεις απαντηση.
Ας το ληξουμε λοιπον γιατι κουρασε.
Κοιτα δεν καθισα να αποθηκευσω το αρχικο σου μηνυμα (αν το ηξερα θα το εκανα ομως) κ ουτε θα κατσω να τροποποιησω το δικο μου, θα σου απαντουσα αναλογα αν τα εγραφες αρχικα κ φυσικα δεν αναφερομαι σε ορθογραφικα, εκφραστικα λαθη οπως τα αποκαλεις αλλαζουν το νοημα ολοκληρης προτασης. Καλο απογευμα.
για ποιο μηνυμα μιλας τελικα? απαντησες με κουοτ σε περιπου 6-7 μηνυματα μου απο τα οποια εκανα μονο σε ενα εντιτ και μονο για να συμπληρωσω κατι εντελως ασημαντο η να διορθωσω την ορθογραφια. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑ.τι ακριβως σε απορρυθμισε και σε ποιο μηνυμα. με εχεις κουφανει με τα εντιτ..
Γιατι λες πραγματα που δεν εχει πει ο αλλος; Ποιους φορουμολογους; Για καποιον που μπορει να κρινει αν ενας υγιης ανθρωπος για καποιο λογο και σε καποια φαση στη ζωη του μπορει να μην εχει κυκλο. Ψυχολογους τους λενε. Αν κ νομιζω οτι οποιοσδηποτε το γνωριζει αυτο δεν χρειαζεται να απευθυνθουμε σε ειδικο.
Τι επιθεση ειναι αυτη; Τοσο κομπλεξ πια για κατι που δεν παραδεχεσαι;
Οκ, δεν θα κατσω μεχρι το βραδυ, αν ημουν πιο παλια κ ηξερα 2 πραγματα για τις λειτουργιες εδω θα ειχα κ τις αποδειξεις. Δεν υπαρχει λογος να επιμενεις ομως, εσυ γνωριζεις ποτε κ τι διορθωσες.
Τιποτα δεν με απορρυθμισε, γιατι εξακολουθεις να θες να υποτιμας τον συνομιλητη σου χωρις να σου δινει καν αφορμη; Δεν σε κανει ανωτερη κανενος αυτο αν ειναι ο λογος που το κανεις, στο μηνυμα που ξερεις πολυ καλα οτι εκανες edit προσθεσες και δεν αφαιρεσες πραγματα. Τωρα προσθεσα κ εγω πραγματα εδω για να σου απαντησω μια κ καλη και να τελειωνουμε γτ απορω τοσο που τραβηξε.
Κι εγώ σε βλέπω μέχρι το βράδυ να μονολογείς sugar kane...
να τους ρωτησεις εσυ καλη μου τους ειδικους ψυχολογους. δεν χρειαζομαι την γνωμη τους, ειμαι βεβαιη.
οτι υποστηριζεις εσυ ειναι κατι που οι αλλοι πρεπει οπωσδηποτε να παραδεχονται διαφορετικα ειναι κομπλεξικοι? (ευχαριστω για τον χαρακτηρισμο παρεμπιπτοντως)
"διαφωνια" λεγεται στον πολιτισμενο κοσμο.
η επιθετικοτητα σου ειναι κατι εντελως περιεργο ...
Α ηρθε και το support..αργησατε ρε κοριτσια. Αντε καλο απογευμα ας εχουμε ολοι. Παντως marian_m δεν εχω αντιληφθει να μονολογω τοση ωρα, αντιθετως ειπα μια κουβεντα κ εγινε τσιρκο. Γεια χαρα
αν ειναι η αστερω ΚΑΙ ΑΥΤΗ, δεν θα το αντεξω...
φορουμολογος.. καλο κ αυτο να δω τι αλλο θα διαβασω
μμμμμμμναι...
δοθεντως ομως οτι εδω συχναζουν πολλα ατομα με προβληματα, θεωρω οτι εχουν ενα ελαφρυντικο παραπανω απ οτι σε αλλους χωρους, οσοι εχουν προβληματα.
αυτοι που ειναι τερμα καμμενοι και για πολυ ξυλο, ειναι τα τρολ που δηλωνουν "υγιεις" η ειδικοι και μπαινουν με 5- 10 προφιλ. αλλα ομιλητικα κι αλλα μουγγα ξεκαθαρα για να σκαρωσουν κακοηθειες. ψαρεμα πελατων και ερωτικων συντροφων, προσωπικων στοιχειων, στημμενα θεματα και πολλα αλλα ομορφα ...(τα μουγγα εξολοθρευτηκαν προσφατως)
ε κοίτα, δεν νομίζω να ήρθε ο άλλος εδω επειδή έχει προβλήματα και μετά να του βγήκε έτσι στην τρελα να τρολάρει κόσμο για να νιώσει καλύτερα, εκτός και αν υπάρχουν προσωπικά απωθημένα για κάποιον, τώρα για το ψάρεμα πελατών και προσωπικών στοιχείων που λές, πάει στα ποινικά....αυτοί που τρολάρουν επειδή γουστάρουν είναι άρρωστοι όμως (επιτρέψτε μου την διάγνωση ναι; :P)
επετρεψε μου να διαφωνισω αυτοι που ειναι τερμα καμενοι ειναι αυτοι που βριζουν ακαταπαυστα απειλουν φωναζουν κ τρομοκρατουν τους αλλους μιλουν για παρανομες πραξεις κ ψαχνουν μετα μανια θυματα για να τους κανουν τη ζωη ανυποφορη μιλουν συνεχεια για χαπια φαρμακα τσιγαρα ναρκωτικα κλπκλπκλπ η αναφερονται στους αλλους για ολα αυτα πινεις καπνιζεις κλπ περιγραφοντας τον εαυτο τους αυτο παντως που τους διακρινει σε καθε περιπτωση ειναι το θρασος απο αυτη τη λεξη μπορεις να καταλαβεις παρα πολα για το πιον καπιου ιδικα οταν το βλεπεις εντελως απροκλειτα να επιτηθετε στους αλλους ετσι στα καλα καθουμενα ειδικα οταν βλεπει κανεις καπιος να βριζει εντελως απροκλειτα (εχει μεγαλη σημασια το απροκλειτα)αυτο σημαινει οτι ειναι πολυ πιθανο να ναι κ επικυνδνος γιατι αν σε καπιον κανεις κατι ενταξει εκει ειναι θεμα ανθρωπου... οχι οτι δικαιολογιται κ αυτο αλλα λεμε...Quote:
αυτοι που ειναι τερμα καμμενοι
ναι κατα διαστηματα το κανουν κ αυτο να κρυβονται πισω απο ενα προσοπειο αλλα καπια στιγμη βγαινουν στη φορα
για να μη πω οτι αυτο το πραγμα λεγετε υποκοσμος...
που μαλιστα αυτο το προσωπιο συχνα περιεχει κ τη λεξη φιλε
Κάτι τέτοια λέτε και παίρνουν τα μυαλά του αέρα!
κ στη προκειμενη περιπτωση ψυχικα υγιης δεν ειναι απολυτως κανενας
απλα υπαρχουν 2 ειδων ανθρωποι
αυτοι που προσπαθουν συνεχως να βελτιωσουν τη ζωη τους προς το καλυτερο ακομα κ πλαστογραφοντας τον πραγματικο τους εαυτο αφου μπορει καπιος να εχει αντιστοιχα βιωματα που μπορει να μη του επετρεψαν να ειναι απολυτος ψυχικα υγιης πχ να τον εχουν βιασει στα 14 του για παραδειγμα
κ αυτοι που αφηνονται στο ελεος του σκοτεινου τους εαυτου η προσωπου κ λενε οτι παρει η μπαλα εμενα η οπιον βρεθει στο δρομο μου θα τα κανω ολα ρημαδιο γιατι ετσι γουσταρω...
το σιγουρο ειναι παντως οτι αυτος που ειναι ο πιο αξιος δεν ειναι παντα αυτος που ειναι ο πιο υγιης απο ολους αλλα αυτος που εχει τη διαθεση να προσφερει στους αλλους κ απαρνιθηκε το δικο του εγωισμο....
μπέρδεψες τα φύλλα; 2 ειδών φύλλα υπάρχουν στους ανθρώπους οχι 2 ειδών ανθρώποι, το να νιώθει εντελώς ανίκανος να κάνει οτιδήποτε ο άλλος το θεωρείς πως αφήνεται στο έλεος του σκοτεινού του εαυτού;
επίσης ξέρω άτομα που βρίζουν με το καλημέρα, και δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις παραπάνω, και δεν ενοχλούν και κανέναν, τους έχουν αποδεχτεί πως είναι έτσι, αλλά εσένα σε ενοχλεί και η ιδέα....
κακό πράγμα να τα τσουβαλιάζεις όλα...
εγω θα τα χα απορριψει πριν καν ακουσω κατι αλλοQuote:
ξέρω άτομα που βρίζουν