52
Printable View
52
σταθερα παλι, 48,5.
αν δε μου ερθει περιοδος μεχρι αρχη του αλλου μηνα, θα ξανακανω τεστ εγκυμοσυνης, μπας και ηταν λαθος το αλλο...
80.3 σημερα!! Τoo good to be true!!
73800
Mπράβο μπράβο μπράβο!!
its good.. and most important.. ITS TRUE!! :PPPPPP
Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
σταθερα παλι, 48,5.
αν δε μου ερθει περιοδος μεχρι αρχη του αλλου μηνα, θα ξανακανω τεστ εγκυμοσυνης, μπας και ηταν λαθος το αλλο...
να πω με το καλο?? ας είναι για ευχαριστα η στασιμότητα των κιλών :smilegrin:
απ'το στομα σου!! Βρε ας ερθει αυτο και ας παρω παλι πισω 50 κιλα. Τα κιλα ερχονται και χανονται, τα χρονια που χανονται.. δεν ερχονται!Quote:
Originally posted by konina
Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
σταθερα παλι, 48,5.
να πω με το καλο?? ας είναι για ευχαριστα η στασιμότητα των κιλών :smilegrin:
Η μανα μου με εκανε μεγαλη, και ειμαστε τρεις λαλουν και δυο χορευουν οταν επικοινωνουμε, με τα αδερφια μου που εχω 10 χρονια διαφορα, μια χαρα συνενοουνται...
Κολλημένη ... από 72,5 ως 73.... εδώ και ένα μήνα, που βέβαια ξεκίνησα αντισυλληπτικά....θέλω πως και πως να δω το 6...μπροστα΄!!Πείτε καμιά συμβουλή να ξεκολλήσω....
73.800 σταθερά και δεν χάνω και πόντους πλέον,μάλλον είμαι σε πλατό...δεν πειράζει όμως θα κάνω υπομονή :yes:
54.2 kg σημερα και ξεκιναω καθημερινο τρεξιμο στον διαδρομο (που κοντευει να πιασει σκονη επειδη δεν τον χρησιμοποιω)
Είμαστε σε παρόμοια φάση...κουράγιο υπομονή και μην ενδώσεις:thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p:Quote:
Originally posted by arte
73.800 σταθερά και δεν χάνω και πόντους πλέον,μάλλον είμαι σε πλατό...δεν πειράζει όμως θα κάνω υπομονή :yes:
κολλημένη κι εσύ ε?Quote:
Originally posted by O.k.
Είμαστε σε παρόμοια φάση...κουράγιο υπομονή και μην ενδώσεις:thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p:Quote:
Originally posted by arte
Μου είπε μια συνάδελφος που επίσης κάνει ατκινς οτι οταν κολλάει τη σπάει και τρώει 2-3 μέρες πατάτες,μακαρόνια,ψωμιά κλπ και ξεκολλάει.
Εγω το φοβάμαι γμτ να το κάνω,δεν ξέρω αν θα σταματήσω στις δυο τρεις μέρες υδατανθρακοφαγίας,οπότε προτιμώ να περιμένω...
Στα ιδια και χθες και σημερα! 76,7! Καλο σαββατοκυριακο!
ακομα 79,8!!! για 10η μερα...
εχω αρχισει να τα παιρνω στο κρανιο....
λορα μου ηρεμησε κοριτσι μου.....σκεψου ποσες απο μας σε ζηλευουμε ( καλοπροαιρετα παντα) για τα κιλακια σου...μπορει να εισαι σε πλατο....πεισμα και υπομονη και θα ξανακυλησει η ζυγαρια σου!!!!!!!