Γλαυκη γρηγορα στο νοσοκομειο να εισαι σιγουρη μην εχεις παρατραγουδα μετα.καληνυχτιζω και εγω κοριτσακια μου.
Printable View
Γλαυκη γρηγορα στο νοσοκομειο να εισαι σιγουρη μην εχεις παρατραγουδα μετα.καληνυχτιζω και εγω κοριτσακια μου.
Καληνύχτα Λίλα και καλό ξημέρωμα.
Κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ. Γλαύκη μου εύχομαι γρήγορα περαστικά σου και να έχεις ένα καλό και ήρεμο χωρίς πόνους ξημέρωμα. Ναταλία μου καληνύχτα x 72. Σας φιλώ όλες.
Τζινα δεν ποναω οταν πιεζω με το χερι αλλα οπως ειπε η Λιλα δεν μπορω να λυγισω το ποδι μου .ποναω,
Γλαυκόνι μου,περαστικούλια σου!Ο πόνος στο σώμα μας είναι προειδοποίηση.Ναι,μεν με παυσίπονο συνήθως περνάει,
αλλά αν είναι κάτι σοβαρότερο;Τέλος πάντων...Καταλαβαίνω πως δεν είναι καθόλου δελεαστική η σκέψη να τρέχεις νυχτιάτικα
στο νοσοκομείο,αλλά αν μέσα στη νύχτα δεις πως δεν υποχωρεί,ξύπνα τον Νικόλα να σε πάει αμέσως,το υπόσχεσαι;
Nαταλιτσα μου θα παω στο υποσχομαι!Αλλα θα παω μονη μου.Αν φυσικα δε χειροτερεψει ο πονος κ δεν μπορω ουτε να οδηγησω.Ετοιμασες που θα ερθει αυριο η Μακ σου?
μπηκα και εγω να πω μια καληνυχτα και εχετε γραψει 3 σελιδες απο την ωρα που ειμουν εδω
και επεσα και πανω στο πονο της γλαυκης
γλαυκη μου περαστικα δεν ξερω να σου πω κατι για να περασει ξερω μονο πως ο κολικος ποναει πολυ κουραγιο και υπομονη !
βασικα πιο καλα θα ηταν να πας νοσοκομειο αλλα εσυ ξερεις
τζινα nadine break giotaki καληνυχτα σας !
ελπιζω αυριο να βρω λιγο χρονο το πρωι να πω μια καλημερα
φιλια σε ολες!
υ.γ.
τζινα μενατε εδω κοντα και πηγαινε στου δουκα η αδερφη?
Διάβασα όμορφα πραγματάκια σήμερα.Το Ελάκι μας να γεμίζει και πάλι από ενέργεια,όνειρα κι ελπίδα,το Τζινάκι μας να έχει
ένα παράθυρο στη θάλασσα,τη Σοκολατένια μας να ετοιμάζεται κι εκείνη να δώσει και πάλι τον αγώνα της,ζυγαριές να κατεβαίνουν,
Μακ σήμερα ανεβαίνουν,το χειρουργείο της Γιώτας μας μια χαρά σε επιφυλακή για καλύτερα,η Καλλιόπη να σχίζει τη γάτα,το Αβουλίνι μου
κάπου να περνά όμορφα κατά τις φήμες,να περάσει κι ο Γλαυκόπονος κι όλα μια χαρά στα κορίτσια μου!
Ο Αστερόκοσμος μας θα σβήσει τα αστέρια του μόλις τελειώσω αυτό το μήνυμα.Ακόμα δεν ξέρω τι θα βάλω,μπορεί και τίποτα προς το παρόν.
Μπορούμε να περάσουμε έτσι το τριήμερο ή να αρχίσει η επόμενη εβδομάδα από αύριο...Θα ρωτήσω την ενδιαφερόμενη τι θέλει.
Η Αστερόσκονη σας στέλνει όλους τα φιλιά της,της είπα σε τίτλους τα νέα σας κι εύχεται κι εκείνη για τις δουλειές,που επίκεινται.
Θα ήθελε να μην αναφερθούμε στην απουσία της και θα ήθελα να το σεβαστούμε όλοι αυτό.Ελπίζω σύντομα να την έχουμε
και πάλι στην παρέα μας!Προς το παρόν να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στις εργασίες,που πιέζεται να παραδώσει!
Τα νέα της φούσκας είναι πως μου την έσκασε τελικά η μαμά.Είχα μια κάρτα της στα χέρια μου που βρήκα όπως συμμάζευα
(μαζί με άλλα σημειώματα,ευχές,γράμματα κλπ)κι αφού έκλαψα κάμποσο σηκώθηκα να τις τακτοποιήσω σε ένα ράφι που έχω δικό της
κι όπως σηκώθηκα,η μύτη της τρύπησε τη φούσκα μου και το υγρό που έτρεξε ακόμα δεν το πιστεύω!Πάτωμα με υγρές στάμπες
από το γραφείο μέχρι την τουαλέτα,παντόφλα μούσκεμα,ρόμπα μούσκεμα...απίστευτο!Επίσης δεν έτσουξε καθόλου παραδόξως
ή όχι και τόσο παραδόξως αν με φρόντισε η μαμά.Κάτι το πόδι,κάτι διάφορα άλλα δυσάρεστα σήμερα,δεν έκανα δουλειές τελικά
κι αύριο ούτε ξέρω τι θα προλάβω να κάνω!Εντωμεταξύ συν τοις άλλοις,δεν έγινε η αεροπορική κράτηση που νόμισα πως έγινε
και καθώς συνέχισε να παρουσιάζει προβλήματα παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και του αδερφού μου,σκέφτομαι πως μάλλον
δεν είναι καλή ιδέα να πάω Κύπρο,όχι τουλάχιστον τώρα.Ίσως πάω μετά τη χημειοθεραπεία του μπαμπά σε έναν μήνα ή πάλι όχι...
Ευτυχώς έρχεται η Μακ μου και θα δω μια Μακ κι όχι Μαύρη μέρα!Κι εννοείται Γλαυκόνι πως θα κοιμηθεί στο δωμάτιο του Παρισιού
που πλέον είναι ακόμα πιο Παρισένιο κι έχει και λίγη Πράγα μέσα.Η αγνότητα της ζήτησε λευκά σκεπάσματα και λευκά θα έχει!Εντωμεταξύ
την προειδοποίησα πως δε θα βρει καφέ χρώμα(εκτός από την είσοδο για σταδιακή αποκαφέδωση και λίγο κουζίνα)κι αρνείται πως υπάρχει σπίτι
χωρίς καφέ μέσα!Θα παίξουμε βρες το καφέ!Ίσως βρει κανένα βιβλίο ή DVD με καφέ...Πήγε μιάμισυ...Λέω να πάω μέσα μήπως καταφέρω απόψε
να κοιμηθώ πριν το χάραμα που έχω και απαιτητική μέρα αύριο...Καλό μας βράδυ,ήσυχο και γλυκό,ειδικά για τη Φτουτάτη μας!Τα λέμε αύριο...
David Kracov
Τι μόνη σου καλε;Πας καλά;Μη με εκνευρίζεις!Θα ξυπνήσεις κάποιον να σε πάει!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Nαταλιτσα μου θα παω στο υποσχομαι!Αλλα θα παω μονη μου.Αν φυσικα δε χειροτερεψει ο πονος κ δεν μπορω ουτε να οδηγησω.
Αποκλείεται να οδηγήσεις από εκεί πάνω μέχρι το νοσοκομείο!Υποσχέσου λέω στην ομορφάδα σου!
Καλημερα ???κοσμε.ελπιζω ολες να περασατε μια ομορφη νυχτα.γλαυκη μου πως εισαι σημερα?πηγες στο νοσοκομειο τελικα?
Καλημέρα σας κορίτσια!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Εντωμεταξύ συν τοις άλλοις,δεν έγινε η αεροπορική κράτηση που νόμισα πως έγινε
και καθώς συνέχισε να παρουσιάζει προβλήματα παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και του αδερφού μου,σκέφτομαι πως μάλλον
δεν είναι καλή ιδέα να πάω Κύπρο,όχι τουλάχιστον τώρα.Ίσως πάω μετά τη χημειοθεραπεία του μπαμπά σε έναν μήνα ή πάλι όχι...
Ναταλάκι μου, στο είπα ότι στο όνειρό μου σε είχα δει πως ήρθες Κύπρο όταν ήμουνα νοσοκομείο. Και επειδή δεν έχω σκοπό να ξαναμπώ νοσοκομείο προς το παρόν, μάλλον δεν θα σου επιτρέψει ο Θεός ακόμη να κάνεις το ταξιδάκι σου προς (τα δικά μου) πάτρια εδάφη!!!
Πάντος όποτε και να αποφασίσεις να έρθεις, οι πόρτες μου είναι ανοικτές, το μωβ δωμάτιο έτοιμο και όλα σε περιμένουν!!!!!!
Τώρα τα δικά μου νέα. Μίλησα με το αφεντικό, του είπα πως είμαι έγκυος, η πρώτη του αντίδραση ήταν Ωχ, αλλά μετά το συζητήσαμε και καταλήξαμε ότι δεν θέλει να με χάσει, και δεν το ρισκάρει κιόλας. Συμφωνήσαμε κι όλας ότι ίσως με αφήσει σαν εξωτερικο συνεργάτη και όχι σαν κανονικό υπάλληλο, αλλά να έχω κανονικά όλα μου τα δικαιώματα πχ άδειες, 13 μισθό κτλ, ούτως ώστε να μπορώ να παίρνω και το ανεργειακό επίδομα μέχρι να γεννήσω. Μέχρι τότε θα έχω κλήσει και 9 μήνες άνεργη συν 4 μήνες μητρότητας πάει πάνω από χρόνος, που θα με καλύπτει το σχέδιο της Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού να χωρηγείτε ο μισθός μου κατά 65% για 6 μήνες επομένως θα κερδίσουμε και από εκεί.
Ολα καλά λοιπόν και με την δουλιά.
Το κοριτσάκι μου χαίρει άκρας υγείας, με κλωτσάει όλη μέρα, κάνει βόλτες στην κοιλιά μου, και πολύ το χαίρομαι, αν και ακόμα δεν φαίνετε τίποτα και κανείς δεν με πιστεύει... Αλλά αυτό είναι πρόβλημά τους!!!!
Σαν φιλώ γλυκά για την ώρα, και θα τα πούμε!
http://thestorm.name/content/uploads/2008/08/009.jpg
Απο μια για την καθεμια σας με την καλημερα μου κ τις καλυτερες ευχες για ολες
Καλημέρα όμορφες!
Χαίρομαι που μίλησες με την Αστερόσκονη Ναταλία μου και εύχομαι να γυρίσει σύντομα στην παρέα μας και να σβήσουμε τις παρεξηγήσεις που βρίσκονται ήδη στο παρελθόν.
Πωλίνα πολύ ευχάριστα τα νέα σου με την δουλειά και με την μπέμπα, ελπίζω να μην σε σταματήσει τίποτα από εδώ και πέρα και όλα να σου έρθουν εύκολα και όπως θα επιθυμείς.
Μοναδική πολύ όμορφο το μπουκέτο σου, ανοιξιάτικο, πολύχρωμο αλλά.... δεν τρώγεται! Μήπως σου βρίσκεται σε τουρτίτσα; :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γλαύκη μας δώσε σημεία ζωής και ανάρρωσης σε παρακαλώ! Ελπίζω να σου πέρασε ο κολικός και το καλό που σου θέλω να πας να κάνεις εξετάσεις, δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Μα γίνεται να σκέφτεσαι μόνο τους άλλους και μην θέλεις να τους ξεβολέψεις/αναστατώσεις και τον εαυτό σου να τον βάζεις τελευταίο;;; Αχχχ αθάνατη Ελληνίδα μάνα! Κανόνισε!
http://blog.dealrocker.com/wp-conten...ce-of-Life.jpg
Eli μου οριστε κ η τουρτιτσα που ζητησες αποκλειστικα το κομματι για σενα;)
Εεεεε τώρα μάλιστα!!!! Ωωωωωω είναι υπέροχη!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ :love::love::love::love:
Τώρα φόρεσα το χαμόγελό μου :D, λατρεύω τους ήλιους είναι από τα αγαπημένα μου λουλούδια :starhit:
Καλημέρα κορίτσια. Η Γλαύκη είναι στο νοσοκομείο αλλά δεν έχω ιδέα για το τι και πως γιατί δεν μπορούσε να μου μιλήσει. Ελπίζω να καταφέρει αργότερα να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να σας ενημερώσω ή ακόμα καλύτερα να γυρίσει στο σπίτι της και να μας ενημερώσει η ίδια. Ας προσευχηθούμε όλες να είναι καλά και να γυρίσει σύντομα στο σπιτάκι της.
Ναταλία μου θα προτιμούσα να μάθαινα από την ίδια την Αστερόσκονη και όχι από εκπρόσωπο τύπου για την εξεταστική της που όλως τυχαίως συνέπεσε με την εβδομάδα της, αλλά επειδή σέβομαι εσένα το σταματάω εδώ.
Τζίνα μου καλημέρα!
Ευχαριστούμε που μας έδωσες νέα της Γλαύκης αν και ελπίζω σύντομα να έχουμε περισσότερα γιατί προς το παρόν ανησυχώ... ελπίζω να είναι κάτι περαστικό και γρήγορα να γυρίσει σπίτι της και να μας πει τι συνέβη.
Μόλις μίλησα με τη Φτουτάτη!Είναι αγύριστο κεφάλι,μπουμπουνοκέφαλος μεγάλος!
Οδήγησε μόνη της τελικά το πρωί και πήγε στο νοσοκομείο,όπου ακόμα βρίσκεται,
περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που της έκαναν.Ο πολύς ο πόνος πέρασε
ευτυχώς,αν έπαιξε πέτρα στα νεφρά,δείχνει να μην υπάρχει πια και όπου να'ναι θα φύγει
μόνη της πάλι,μην ξεχνιόμαστε!Χτύπησε κι η μέση το πόδι της,να τη δω πώς θα οδηγήσει!
Διακόψαμε εσπευσμένα....Θα της μιλήσω πάλι και θα σας μεταδώσω τα νεότερα...
Ευχαριστούμε Ναταλία μας για το έκτακτο δελτίο υγείας της Φτουτάτης μας. Να της μεταβιβάσεις την αγάπη μας και τις ευχές μας για περαστικά. Αναμένουμε στον υπολογιστή μας για νεότερα.
Κορίτσιαααααααααα
Πείτε αλεύρι....
Το Ελάκι μας γυρεύει!
--->Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy
ELI'S WEEK !!!!!!!!!
Περαστικά στην Γλάυκη και από μένα να της μεταφέρεις Ναταλάκι μου όταν ξαναμιλήσετε.
Όλων σας τις ευχές θα τις δώσω,Πωλίνα μου και σίγουρα θα μπει κι η ίδια με την πρώτη ευκαιρία να μας μιλήσει.
Τη βιατσική καλημέρα μου!Σας παραδίδω στα καλύτερα χέρια.Θα μπω αργότερα,την ώρα του φαγητού...Και μην ξεχνιόμαστε :
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ναταλία. Eli πολύ χαίρομαι που ανέλαβες εσύ για να ανέβουμε και λίγο βρε παιδί μου. Ξεκίνησε στραβά η εβδομάδα μας αλλά με σένα θα τελειώσει πολύ όμορφα.:love:
Απαπαπα λιγο ελειψα αμερικαν μπαρ μου το κανατε.miss eli σιδεροκεφαλη.περαστικα στη γλαυκη μας που ευχομαι γυρισει συντομα στην παρεα μας.
αδελφοεβδομάδα ΟΛΕ!!!
Περαστικά στην Γλαύκη μας και ευχομαι να σταματήσει να πονα.
Καλωσορίσατε στον πλανήτη HAPPY!!!!
Οι επόμενες μέρες που θα κυλήσουν θα είναι μέρες χαράς, γιορτής, αισιοδοξίας και ευεξίας!
Δεν θέλω κατσουφιές, μιζέριες και αρνητικά vibes! Αυτή είναι η μοναδική μου επιθυμία και όλα τα υπόλοιπα θα είναι προαιρετικά και ο καθένας θα ακολουθεί ανάλογα με την διάθεση και την κρίση του, ως ελεύθεροι άνθρωποι που είμαστε :D
Η γραμμή λοιπόν που θα ακολουθήσουμε την εβδομάδα αυτή είναι:
*Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον πόνο μας και να πολλαπλασιάζουμε την χαρά μας με περισσότερο ζήλο παρακαλώ!
*Θα ξεπεράσουμε και θα συγχωρήσουμε παρεξηγήσεις και πικρά λόγια που ανταλλάξαμε μεταξύ μας.
*Περιμένω από όλες σας να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα δώρο στον εαυτό σας κάθε μέρα που σας δίνει χαρά και αισιοδοξία.
*Και επειδή η διατροφή παίζει ένα μεγάλο κομμάτι στην ευεξία και στην χαρά κάθε μιας από εμάς θα σας παρακαλούσα όλες αυτή τη βδομάδα, να προσπαθήσετε να τρώτε απαραίτητα πρωινό για να ξεκινάει καλά η μέρα σας και συχνά γεύματα, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και φαγάκι από τα χεράκια σας που θα έχετε φτιάξει με αγάπη για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας!
*Θα αγκαλιάζετε κάθε μέρα τους αγαπημένους σας και θα τους λέτε ότι τους αγαπάτε ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό σας!
*Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ασχοληθείτε με μία φυσική δραστηριότητα, καθημερινώς τουλάχιστον για μισή ώρα! Οι δραστηριότητες είναι πολλές και ο βασικός γνώμονας θα είναι να το διασκεδάσετε! Μπορείτε να επιδοθείτε στο σεξ, σε περιπάτους με φίλους, στο σκάλισμα του μπαχτσέ σας, σε ζούμπες, σε χορό και ότι άλλο σας κάνει να χαμογελάτε!
Αυτά είχα να πω προς το παρόν και ότι μου κατεβάζει η κούτρα θα σας το λέω στην πορεία :lol:
Ελπίζω να χαρείτε με το νέο μας κλίμα και να μην κόψετε πέρα! :lol:
Σας αφήνω με τους στοίχους του αγαπημένου μου ring tone και εύχομαι να το απολαύσετε και να χαμογελάτε πάντα! Η αγάπη και η χαρά θωρακίζουν την καρδιά και την υγεία μας μην το ξεχνάτε, έχετε ένα δυνατό φάρμακο στα χέρια σας και καλό θα είναι να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο!
DON'T WORRY BE HAPPY - BOBBY MCFERRIN
Don't Worry, Be Happy
From the Movie "Cocktails"
Performed by Bobby McFerrin
Here is a little song I wrote
You might want to sing it note for note
Don't worry be happy
In every life we have some trouble
When you worry you make it double
Don't worry, be happy......
Ain't got no place to lay your head
Somebody came and took your bed
Don't worry, be happy
The land lord say your rent is late
He may have to litigate
Don't worry, be happy
Lood at me I am happy
Don't worry, be happy
Here I give you my phone number
When you worry call me
I make you happy
Don't worry, be happy
Ain't got no cash, ain't got no style
Ain't got not girl to make you smile
But don't worry be happy
Cause when you worry
Your face will frown
And that will bring everybody down
So don't worry, be happy (now).....
There is this little song I wrote
I hope you learn it note for note
Like good little children
Don't worry, be happy
Listen to what I say
In your life expect some trouble
But when you worry
You make it double
Don't worry, be happy......
Don't worry don't do it, be happy
Put a smile on your face
Don't bring everybody down like this
Don't worry, it will soon past
Whatever it is
Don't worry, be happy
Μόλις ξαναμίλησα με το Γλαυκόνι,την ώρα που οδηγούσε(για ν αμην της την πω έβαλε τουλάχιστον αυτήν τη φορά ζώνη)!
Μάλλον ορθοπαιδικό είναι το θέμα από τη μέση της.Πρέπει να πάει και σε εξωτερικό γιατρό για ασφαλέστερη διάγνωση.
Ελπίζω να μην το παραμελήσει όπως συνήθως κάνει με όσα την αφορούν.Πάει τώρα φαρμακείο και μετά,πού αλλού;Δουλειά!
Της έδωσα και πάλι τις ευχές και την αγάπη σας.Θα έχει πρόσβαση το απόγευμα σε υπολογιστή.Για να την αναγκάσω να πάει
μια ώρα αρχύτερα σπίτι της,δεν της είπα ποιού εβδομάδα μόλις ξεκινήσαμε να διανύουμε.Να μάθει!ʼντε,πάω τώρα,πειρασμοί!
Θα μου έρθει η Μακ και θα τη βάλω να μου σεδερώνει και να μυ κρεμάει κουρτίνες αντί να βολτάρουμε στις παραλίες...Έφυγα!Φιλάκια!
Γρήγορα πίσω στις δουλειές σου Ναταλία της τελευταίας στιγμής :lol:
Είμαι πάντως σίγουρη ότι και κουρτίνες να κρεμάτε με την Μακ πάλι καλά θα περάσετε! Θα βρείτε τον τρόπο να το διασκεδάσετε! Να προσέξεις το ποδαράκι σου και να το φροντίσεις για να γιάνει γρήγορα αν και είμαι σίγουρη ότι μετά από ένα ΣΚ με την Μακ θα σου φύγουν όλα ακόμη και οι φουσκάλες! Καλές δουλίτσες! Συστήνω χαρούμενη ξεσηκωτική μουσική για να γίνουν οι δουλειές πιο γρήγορα και κυρίως με πιο πολύ κέφι!
Γλαύκη μου θα σε παρακάλεσω να μην ζορίσεις τον εαυτό σου σήμερα και να προσπαθήσεις άμεσα να κλείσεις ένα ραντεβού με γιατρό. Αναμένουμε νέα σου και εύχομαι ήδη να νιώθεις όλο και καλύτερα!
ELI'S WEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eλι μου θα ακολουθήσω όλη την γραμμή της βδομάδας που έθεσες, μιας και τα είχα θέσει και εγώ στον εαυτό μου αυτά από την δευτέρα που μας πέρασε, εκτός από το τελευταίο που όλα μου απαγορεύονται και δυστυχώς ούτε καν σεξ δεν μπορώ να κάνω....
Μερσί,σερί!Το πρόγραμμα είναι Τσανακλίδου,Μάλαμας,Θηβαίο ς...Αν δε φτάσουν τα 10 cds θα δούμε πώς θα συνεχίσουμε τη μουσικοκαθαριστική βραδυά....Quote:
Originally posted by Eli
Καλές δουλίτσες! Συστήνω χαρούμενη ξεσηκωτική μουσική για να γίνουν οι δουλειές πιο γρήγορα και κυρίως με πιο πολύ κέφι!
Η γραμμή λοιπόν που θα ακολουθήσουμε την εβδομάδα αυτή είναι: Αν είναι ζικ ζακ πειράζει; :lol:
*Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον πόνο μας και να πολλαπλασιάζουμε την χαρά μας με περισσότερο ζήλο παρακαλώ! That's the spirit!
*Θα ξεπεράσουμε και θα συγχωρήσουμε παρεξηγήσεις και πικρά λόγια που ανταλλάξαμε μεταξύ μας. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
*Περιμένω από όλες σας να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα δώρο στον εαυτό σας κάθε μέρα που σας δίνει χαρά και αισιοδοξία. Λαλάγγι; :lol:
*Και επειδή η διατροφή παίζει ένα μεγάλο κομμάτι στην ευεξία και στην χαρά κάθε μιας από εμάς θα σας παρακαλούσα όλες αυτή τη βδομάδα, να προσπαθήσετε να τρώτε απαραίτητα πρωινό για να ξεκινάει καλά η μέρα σας και συχνά γεύματα, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και φαγάκι από τα χεράκια σας που θα έχετε φτιάξει με αγάπη για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας! Αν το πρωϊνό είναι πάλι λαλάγγι πειράζει; :lol:
*Θα αγκαλιάζετε κάθε μέρα τους αγαπημένους σας και θα τους λέτε ότι τους αγαπάτε ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό σας! Κάθε μέρα; Μωρέ μαδάνε και με γεμίζουνε τρίχες! :lol:
*Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ασχοληθείτε με μία φυσική δραστηριότητα, καθημερινώς τουλάχιστον για μισή ώρα! Λαλάγγι; :lol:
Οι δραστηριότητες είναι πολλές και ο βασικός γνώμονας θα είναι να το διασκεδάσετε! ʼρα λαλάγγι!! :lol:
Μπορείτε να επιδοθείτε στο σεξ, σε περιπάτους με φίλους, στο σκάλισμα του μπαχτσέ σας, σε ζούμπες, σε χορό και ότι άλλο σας κάνει να χαμογελάτε! Πειράζει να τα παραλείψω αυτά γιατί δεν ξέρω αν έχω δυνάμεις να τα κάνω έχοντας φάει όλα τα παραπάνω λαλάγγια! :lol:
Κάτι θα βρούμε και για εσένα Πωλινάκι μου για δραστηριότητα να ακολουθήσεις έστω και αν είναι καθιστική! :lol:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Eλι μου θα ακολουθήσω όλη την γραμμή της βδομάδας που έθεσες, μιας και τα είχα θέσει και εγώ στον εαυτό μου αυτά από την δευτέρα που μας πέρασε, εκτός από το τελευταίο που όλα μου απαγορεύονται και δυστυχώς ούτε καν σεξ δεν μπορώ να κάνω....
Προέχει η ασφάλεια και η καλή ανάπτυξη της φορουμομπεμπούλας οπότε ειδικά εσύ έχεις άδεια από τον γιατρό ;)
Ευτυχώς που ο πόνος σου Γλαύκη δεν ήταν σκωλικοειδίτης, κολικός νεφρού ή κολίτιδα και δε χρειάστηκες χειρουργείο ή νοσηλεία. Πήγαινε όσο γρηγορότερα μπορείς στο γιατρό και κράτα μας ενήμερες. Εύχομαι γρήγορα περαστικά σου.
Ναταλία με το καλό να δεχτείς τη ΜακΓιώτ και να περάσετε υπέροχα. Να της δώσεις τα ΜακΓιωτφιλιά μου.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Η γραμμή λοιπόν που θα ακολουθήσουμε την εβδομάδα αυτή είναι: Αν είναι ζικ ζακ πειράζει; :lol:
*Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον πόνο μας και να πολλαπλασιάζουμε την χαρά μας με περισσότερο ζήλο παρακαλώ! That's the spirit!
*Θα ξεπεράσουμε και θα συγχωρήσουμε παρεξηγήσεις και πικρά λόγια που ανταλλάξαμε μεταξύ μας. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
*Περιμένω από όλες σας να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα δώρο στον εαυτό σας κάθε μέρα που σας δίνει χαρά και αισιοδοξία. Λαλάγγι; :lol:
*Και επειδή η διατροφή παίζει ένα μεγάλο κομμάτι στην ευεξία και στην χαρά κάθε μιας από εμάς θα σας παρακαλούσα όλες αυτή τη βδομάδα, να προσπαθήσετε να τρώτε απαραίτητα πρωινό για να ξεκινάει καλά η μέρα σας και συχνά γεύματα, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και φαγάκι από τα χεράκια σας που θα έχετε φτιάξει με αγάπη για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας! Αν το πρωϊνό είναι πάλι λαλάγγι πειράζει; :lol:
*Θα αγκαλιάζετε κάθε μέρα τους αγαπημένους σας και θα τους λέτε ότι τους αγαπάτε ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό σας! Κάθε μέρα; Μωρέ μαδάνε και με γεμίζουνε τρίχες! :lol:
*Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ασχοληθείτε με μία φυσική δραστηριότητα, καθημερινώς τουλάχιστον για μισή ώρα! Λαλάγγι; :lol:
Οι δραστηριότητες είναι πολλές και ο βασικός γνώμονας θα είναι να το διασκεδάσετε! ʼρα λαλάγγι!! :lol:
Μπορείτε να επιδοθείτε στο σεξ, σε περιπάτους με φίλους, στο σκάλισμα του μπαχτσέ σας, σε ζούμπες, σε χορό και ότι άλλο σας κάνει να χαμογελάτε! Πειράζει να τα παραλείψω αυτά γιατί δεν ξέρω αν έχω δυνάμεις να τα κάνω έχοντας φάει όλα τα παραπάνω λαλάγγια! :lol:
Ακόμη και τις ζικ ζακ γραμμές άμα τις τανίσεις γίνονται ευθείες οπότε ναι επιτρέπονται! :lol:
Το μόνο που απαγορεύεται ως πορεία είναι ο φαύλος κύκλος δίχως νόημα και σκοπό!
Για την πρώτη αποστολή έχω υψηλές απαιτήσεις από εσένα τέκνον μου Τζίνα καθώς είσαι μανούλα στο να υποστηρίζεις τους πάντες και να πολλαπλασιάζεις τις χαρές μας ;)
Η δεύτερη αποστολή ήμουν σίγουρη ότι ειδικά για εσένα θα ήταν πιο challenging άλλα έχω εμπιστοσύνη στην μεγαλοψυχία σου και στην καλή σου διάθεση και θα σε παρακαλέσω ως πιο ώριμη και μεγαλύτερη να δείξεις την ανάλογη ανωτερότητα και να αγκαλιάσεις με αγάπη και κατανόηση ακόμη και όσους ένιωσες ότι σε έθιξαν. Η μουλαροσύνη δεν θα σου βγει σε καλό σε προειδοποιώ! Θα αρχίσω να σου ελαττώνω τις λαλαγγοδραστηριότητες! :lol:
Εννοείται πως επιτρέπεται το πρωινό λαλάγγιασμα υπό την προϋπόθεση ότι θα το συνοδέψεις με πρωινό στο κρεβάτι, πλούσιο σε φρούτα ή χυμούς για ενυδάτωση, μία μερίδα πρωτεΐνης για δύναμη και αντοχή και ένα προϊόν ολικής άλεσης για να κρατάμε και το ζάχαρο μας σε καλά επίπεδα και να μην παθαίνεις και υπογλυκαιμίες κατά τις πρωινές σου φυσικές δραστηριότητες! :lol:
Δεν με ενδιαφέρει αν τα γουνοζωάκια σου είναι τριχωτά εσύ θα τα αγκαλιάζεις και θα τα φιλάς κάθε μέρα, έστω και γυμνή αν χρειαστεί για μεγαλύτερη άνεση και ευχαρίστηση :lol:
Η φυσική σας δραστηριότητα όπως προανέφερα μπορεί σαφώς να είναι το σεξ για όσες μπορούν και διαθέτουν λαλάγγι προς χρήση. Παρακαλώ για όσες το παρακάνουν να πίνουν επαρκή υγρά κατά την διάρκεια των φυσικών τους δραστηριοτήτων ώστε να μην έχουμε κρούσματα αφυδάτωσης! :lol: Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνω ένα παγωμένο αφέψημα από τσάι με μέλι που εκτός από ενυδάτωση προλαμβάνει και ανεπιθύμητες υπογλυκαιμίες. :D
Αν έχεις συνοδέψει το πρωινό σου με ένα λαλάγγι για τουλάχιστον μισή ώρα και κάνεις και έναν περίπατο προς το σπίτι της μανούλας κρίνω ότι έχεις επιτεύξει τον σκοπό της ημέρας στο έπακρο Τζίνα παιδί μου! :lol: Κατόπιν τούτων θα σε απαλλάσσω από περαιτέρω φυσικές δραστηριότητες :lol:
ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΜΕ!!!!
GIVE ME EVERYTHING TONIGHT!
αφιερωμένο στις χαρές μου!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και επειδή η ασφάλειά μου προέχει, καθώς και η καλή ανάπτυξη της μικρούλας μου, αποφάσισα και τί δώρο θα μου κάνω, έστω και αν δεν είναι αυτή την βδομάδα αλλά μέσα στις επόμενες. Θα δείξει μόλις το κανονίσω.Quote:
Originally posted by Eli
Κάτι θα βρούμε και για εσένα Πωλινάκι μου για δραστηριότητα να ακολουθήσεις έστω και αν είναι καθιστική! :lol:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Προέχει η ασφάλεια και η καλή ανάπτυξη της φορουμομπεμπούλας οπότε ειδικά εσύ έχεις άδεια από τον γιατρό ;)
Θα κλείσω ραντεβού στον καλύτερο γυναικολόγο που κάνει υπέρυχους στην Κύπρο, για να μου μετρήσει ξανά την μικρούλα μου, καθώς και μου πει τι ακριβώς σημβαίνει με τον πλακούντα μου. Είναι ένας γυναικολόγος ο οποίος έρχονται από όλη την Κύπρο ειδικά για τον υπέρυχο που κάνει. Βασικά μόνο υπέρυχους κάνει, γιατί δεν έχει χρόνο για άλλες εξετάσεις.
Για να καταλάβεις, είχα πάει στον γιο μου τότε και έκανα υπέρυχο κοντά του, και μου είχε πως κατά 99.9% θα γεννούσα πριν την 31 βδομάδα με το πρόβλημα το οποίο γέννησα, και εγώ δεν τον πίστεψα. Ομως τελικά βγήκε αληθηνός. Επομένως θα δώσω τα 250 ευρώ με μεγάλη μου χαρά για να ξέρω τί γίνετε με το μικρούλη μου!
Μπράβο Πωλίνα μου!!!
Έτσι σε θέλω δυνατή, αισιόδοξη και δυναμική! Να κάνεις το καλύτερο για την κορούλα σου, προφανώς θα πιάσουν τόπο τα λεφτά σας εφόσον ο γιατρός είναι δοκιμασμένος. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις για το μωράκι σου και για την ψυχική σου ηρεμία ;). Θα περιμένουμε τα νέα σου :)
Σας αφήνω προς το παρόν μιας και έχω να κάνω δουλίτσες και διάβασμα που το έχω αφήσει στην μέση!
Σας θέλω χαμογελαστές, αισιόδοξες και σε φόρμα η βδομάδα μας μόλις ξεκίνησε και προβλέπεται πολύ δυναμική!
Πάμε χορεύοντας....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4wt824D1Bqg#!