δηλαδή θα απέρριπτες ένα άτομο που πιθανόν να είναι σπαθί, λύρα 100, επειδή βρίζει χωρίς να το εννοεί και πιθανόν να μην μπορεί να το ελέγξει κιόλας. επειδή εσυ είσαι τόσο τέλειος....θα σε βάλουμε στο ψυγείο εσένα για την επόμενη αναγέννηση
Printable View
τελικα κατι ηξερες εσυ που μου ελεγες σε αλλο θεμα απο μακρυα κ αγαπημενοι με προλαβες :-)
https://www.youtube.com/watch?v=yQPCYwx5nWY
ναι, συνήθως είμαι σωστός :)
τώρα είναι αργά, έγινες ο νεμεσις μου, εγω θα σου μιλάω -σε δημόσια συζήτηση πάντα, μην παραπονεθείς οτι σε παρενοχλώ στο τέλος- με επιχειρήματα και εσύ αν θέλεις μπορείς να με αγνοείς (όπως έκανες και τώρα μην απαντώντας στην βασική ερώτηση για τα είδη των ανθρώπων)
δε χρειαζετε να μου εξηγισεις κατι καταλαβα αμεσως περι τινος προκειται το πες κ μονος σου
απο μακρυα κ αγαπημενοι
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΜΒΑΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
δεν μπορώ, τώρα έχω την επιθυμία να αποδομώ τα γραφόμενα σου
μια που πιάσαμε τα τραγούδια http://www.youtube.com/watch?v=m6NA_P22KIo
όλα τα καταλαβαίνεις :)
σκεφτομαι οτι η δυναμη της συνηθειας μας κανει τη μεγαλυτερη ζημια απ'ολες. ειναι μη μαθεις σε εναν ασχημο τροπο ζωης, αντε μετα να ξεμαθεις ακομα κι αν εχουν αλλαξει ολα γυρω σου.
Αν θα καταφέρω να κοιμηθώ απόψε κι αν θα έχω ήρεμο ύπνο...μακάρι...
το σιγουρο ειναι ενα οτι μα οτι κ να εχει κανει καπιος οσο ικανος κ αν παρουσιαζετε στους αλλους αν δε μπορει να μπει στη θεση του συνομιλιτη του ειναι καταδικασμενος να αποτυχει να τον κερδισει...
(μην τα βαζεις ποτε με εναν ηλιθιο θα σε ριξει στο επιπεδο του κ θα σε νικησει......)
Πισταψε το και θα γινει , αλλα πιστεψε το με ολη την καρδια σου , χωρις αμφιβολιες , και θα γινει , ολα γινονται αν πιστευουμε σε αυτα , εχετε τον λογο μου . Φυσικα , οι αμφιβολιες , υπονομευουν την πραγματοποιηση των ονειρων σας . Πιστεψτε , πιστεψτε , πιστεψτε .
ΑΛΕΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!!!!
Σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι οχι για πολυ ακομα ομως..τι στο διαολο σε χαλασε εδω που ηρθες και αντεδρασες ετσι αφου εφυγες ομως!7 χρονια ειναι παρα πολλα και μονο ειλικρινεια επρεπε να υπαρχει..Δεν πειραζει ομως θα καταλαβεις οταν τολμησεις να ξαναχτυπησεις την πορτουλα μου.
σκεφτομαι τι ξεφτυλα να βλεπεις στο ελληνικο διαδικτυο τις δημοσιογραφικες πουσταρες μαζι με καριολια της ελ.ας. να σου περνανε με το ζορι την ειδηση σαν να εισαι ανιδεος. ρε αντε γαμω τα σπιτια σας συλλαβετε καναν βενιζελο μας τα πριξατε πεντε μερες τωρα με τον πιτσιρικα της γλυφαδας. σατανισμος και τ'αρχιδια μου κουνιουνται ρυθμικα κατω απ'τη πανσεληνο.
Σκέφτομαι ότι η νεωκόρος της εκκλησίας μας...την έπιασαν μαζί με άλλα 11 άτομα με κατηγορητήριο διακίνηση ναρκωτικών με σύσταση σπείρας,έφερναν πρέζα από την Αλβανία και την διακινούσαν στην πόλη και στην Αθήνα.....
Αααααααααα ρε τι μπορεί να σου κάνει μία νεωκόρος......
Αν θα έχω ψυχοσωματικές παρανέργειες τώρα που σκάσανε και οι κανονικές του fluvoxamine, είπα να μην ξαναπιώ και μπύρα μέσα στο σπίτι....χάρμα θα είναι το καλοκαίρι! :P
Γιατί έτσι? Εγώ παίρνω 6 μήνες φλουβοξαμίνη και δεν έχω καμία απολύτως παρενέργεια! Μου είπε και ο γιατρός μου ότι αυτά τα χάπια δεν έχουν παρενέργειες... Μη μου λες τέτοια τώρα και αγριεύομαι...
Σκεφτομαι , οτι , νομιζα οτι τα μελη εχουν προβληματακια τυπου καταθλιψουλα , οπως εγω . Διαπιστωνω ομως , απο το παραδειγμα ενος μελους , οτι υπαρχουν σοβαροτατα διαταραγμενα μελη . Θα μου πεις , τωρα το καταλαβες ? ναι τωρα το καταλαβα .
εγω απο την εμπειρια που ειχα σχετικα με τη ζωη οταν ακουσα τη φραση θα κανεις αυτο που λεω εγω γιατι ετσι γουσταρω μονο καπιος που ειναι εκτος τοπου κ χρονου θα μπορουσε να απαιτισει απο τους αλλους να κανουν οτι λεει στα καλα καθουμενα
να σου πω παραδειγμα γιατι το λεω αυτο σκεφτικα οτι καποτε κυκλοφορουσα σε κατι σκοταδια κ ξαφνικα ενω κραταγα το τηλεφωνο μου (το οπιο ηταν μια μ@@ τηλεφωνο χαλια ηταν) κ εμφανιστικε ενας φουσκωτος μπροστα μου κ μου λεει δοσμου το τηλεφωνο σου γρηγορα... πιος νορμαλ ανθρωπος θα μπορουσε να προβει σε τετια ενεργεια? κανενας μονο ενας παραφρονας κ φασισταρας.
ετσι δεν ειναι? κανω καπου λαθος?
αφου ηταν φουσκωτος μπορει να ηταν και χρυσαυγιτης! επρεπε να τον ρωτησεις τι ψηφιζει για να καταληξεις αν ηταν παραφρονας.
βασικα εγιναν ολα τοσο γρηγορα που δε προλαβα να πω τιποτα εμενα δε με πειραξε τοσο η ληστεια αλλα οι προθεσεις γιατι μισω τις κακες προθεσεις κ τα δολια ατομα για το τηλ χ@@@@ ετσι κ αλλιως ηταν χαλια αφου τελικα δε μπορεσα να ξαναπερασω απο κει
εχω μια ψιλοβαρεμαρα... μπορει και χοντρο βαρεμαρα.. Αντε να ερθεις καλοκαιρι κοντευει Ιουλης! Επισης σκεφτομαι τι ωραια που ειναι να πληρωνεσαι για κατι που σου αρεσει να κανεις. τι σπανια τυχη.
Λιλιουμ , η δουλεια λενε ειναι υγεια κ ευλογια , αν ισχυε αυτο , θα σε πληρωναν για να το κανεις ?
Αυτο που λες , δεν λεγεται δουλεια , αυτο λεγεται ευλογια , κ πραματι σπανιζει .
Κ η ανια , ειναι μερος της ζωης , μαθαινεις να την δεχεσαι
Εγω , που δεν δουλευω , εδω κ 6 χρονια , δεν βαριεμαι καθολου .
Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει με τον ύπνο μου, δεν θέλω να ξυπνάω τόσο νωρίς χωρίς λόγο...ξυπνάω και νιώθω κουρασμένη...
Αν ήταν υγιεις και είχαν τον κύκλο τους, όπως σωστα λες, δεν θα έκαναν αναρτησεις, ειδικα στην ενότητα του τι σκέφτεστε, του τύπου, πήγα στην κομμώτρια, πάω παραλία, κάνω μπανακι, το τάδε ντέρπι, σχόλια περι επικαιρότητας, κουβεντουλες σε στιλ τσατ, χαβαλες χωρις αλληλουχια με το θεμα κλπ. Εκτός του ότι θυμίζει παιδική χαρά (όπως σωστα λες στην πρωτη παραγραφο) είναι απόδειξη πως τα άτομα τα οποία εμπλέκονται σε τέτοιες συζητήσεις στερούνται κοινωνικού κύκλου (ή ο κύκλος τους ειναι προφανώς περιορισμένος) για να μοιραστουν αυτες τις συζητησεις και την έλλειψη τους αυτη την υποκατέστησαν με το φόρουμ. Αποδειξη αυτου ειναι επισης το ότι οι αναρτησεις τους αυτες ειναι συστηματικες και όχι μεμονωμένες. Από πλευρας φόρουμ ειναι χρήσιμα τα άτομα αυτα επειδη κρατούν ένα ζωντανό ύφος συζητησης κι έτσι ανεβαζουν τα ποσοστα τηλεθέασης.
Δεν διαφωνώ επίσης στο ότι δεν πρεπει κανεις να δινει τηλέφωνα και στοιχεια αληθινα. Ακομα κι αν κανεις σου βγαζει αρκετα θετικα στοιχεια μεσα απο το λόγο του και καλες ενδειξεις για το χαρακτηρα του δεν μπορεις να δειξεις μεγαλη εμπιστοσυνη, περισσότερο δε σε ενα χωρο ανωνυμίας. Και παρα το ότι σιγουρα υπάρχουν εδω καλοι χαρακτηρες παρα τα θεματα που τους βασανιζουν.
το σταρ εχει αρχισει και πεταει κατι ακυρες ταινιες τελευταια προχτες μου βαλε εκει μια καμενη με εναν αμερικανο που μισουσε την αμερικη και ηθελε να καταργησει την 4η ιουλιου και τρια πνευματα δινοντας του χαστουκια του αλλαξαν μυαλα. και την αλλη χτες το deep end 2 ζευγαρια σε μια παραλια ο ενας το κανε με την γκομενα του αλλου και στο τελος ο κερατας και ο ο αλλος αλληλοσκοτωθηκανε και οι δυο τυπισες αποφασισανε να ζησουνε τον ερωτα τους!!! Ποση φαντασια να αντεξει και η 7η τεχνη!!! ???
Όταν θέλω η μέρα μου να περάσει ήρεμα αποφεύγω να γίνομαι συγκεκριμένος σ αυτα που λέω. Δεν κολώνω, αμα μου ζητηθει το κάνω, απλά εγινα λάτρης της ηρεμίας και της γαλήνης.
Το σταρ με τοσες διαφημισεις εχει φαει ακυρο απο εμενα!!
σκεφτομαι οτι θα ηταν προτιμοτερο να υπηρχε και η επιλογη καδου ανακυκλωσης στο μυαλο μας. αυτος που μας δημιουργησε δε σκεφτηκε πως θα χρειαζοταν να διαγραψουμε καποιες αναμνησεις ή πληροφοριες για να καλυτερεψουμε τη ζωη μας. ποσες φορες πχ δε παρακαλεσαμε να παθουμε αμνησια ? πως σκεφτομαστε πολλα και φρακαρει ο εγκεφαλος και πρεπει να αδειασει ? ας πουμε τωρα πρεπει να εξαφανιστω απο εναν χωρο για να μη βλεπω τη πρωην. αν δεν τη θυμομουν θα ηταν πολυ καλυτερα.
την εχω δει εδω και χρονια και ειναι απ'τις αγαπημενες μου. αν κι απο Carrey προτιμω το Truman Show.
κι αυτη φοβερη. οι δυο καλυτερες του καρει
Είμαι λοιπόν πολύ τυχερή!
Αλλά δε νομίζω ότι είναι σπάνιο, ούτε ότι είναι θέμα τύχης.
Το μυστικό είναι να εντοπίσεις αυτό (ή αυτά) που σου αρέσουν κι έπειτα να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να το κάνεις επάγγελμα.
Σπουδές, εξάσκηση, ό,τι τέλος πάντων χρειάζεται. Όταν κάτι μας αρέσει, είναι πιο εύκολο να προσπαθήσουμε, ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι δύσκολο.
μαριαν, σε αυτη την εποχη περα απο κυνηγι, προσπαθεια, και αισιοδοξια, θελει και μια άλφα κωλοφαρδια!
Ειδικα για τη δικια μου ηλικια, που μολις πηραμε πτυχιο αρχισε η κριση και στερεψαν οι δουλειες, και ειδικα και για εναν τομεα που ποτε δεν υπηρχε επαρκης απορροφηση ουτε στο δημοσιο ουτε στον ιδιωτικο τομεα οπως ο δικος μου, καθως ηταν αργαααααα υποαναπτυσσομενος και η κριση του δωσε μια και ξαναπηγε 5 μετρα κατω απο το χωμα.
Αλλοι που ειχαν βγει πιο νωρις στην αγορα, πριν το 2008 και σε κλαδους που ακμαζαν καποτε, σταθηκαν πιο τυχεροι.
Αυτη ειναι η αντικειμενικη πραγματικοτητα. Απο κει και περα ναι συμφωνω ειμαι αισιοδοξη δουλευω σπουδαζω ζουζουνιζω συνεχεια δεν επαναπαυομαι, και ετσι κατι κυλαει.
Οτι τα άκρα είναι πάντα κακά....
Ενας πολύ όμορφος και ένας πολύ άσχημος είναι κακό...
Ενας πολύ έξυπνος και ένας πολύ χαζός είναι κακό........
Ενας που έχει πάρει πολύ αγάπη και ένας που δεν έχει πάρει καθόλου είναι κακό.....
Ενας που δεν έκανε ποτέ παιδιά στην ζωή του και ένας που έκανε 8 είναι κακό(ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ)
Ενας που είναι εντελώς αμόρφωτος και ένας που είναι πολύ μορφωμένος είναι κακό....
Ενας που είναι ζάμπλουτος και ένας που είναι πολύ φτωχός είναι κακό.
Ενας που έχει πολλούς φίλους και ένας που είναι εντελώς μόνος του είναι κακό(ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ)
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Οτι η ευφυϊα και η βλακεία δεν είναι μετρήσιμα μεγέθη αλλά εξυπηρετούν στην ομαλή λειτουργία της κοινωνίας.....
Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει ένας βλάκας.....
Θα έρθει με τις καλύτερες προθέσεις και θα τα κάνει όλα λίμπα.!
Μπορεί ο χαζός να μην μετράται αλλά υπάρχει ορισμός....
«Βλάκας είναι αυτός που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλο, αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμα υφίσταται ζημιά και ο ίδιος.»
Οι πέντε θεμελιώδεις νόμοι της ανθρώπινης βλακείας:
1. Πάντα και αναπόφευκτα ο καθένας από μας υποτιμά τον αριθμό των ηλίθιων ατόμων που κυκλοφορούν.
2. Η πιθανότητα να είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ηλίθιο είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του ίδιου προσώπου.
3. Ηλίθιο άτομο είναι εκείνο που προκαλεί κάποια βλάβη σ’ ένα άλλο άτοµο ή οµάδα ατόµων, χωρίς παράλληλα να εξασφαλίζει κανένα όφελος για τον εαυτό του, αντιθέτως μπορεί να υφίσταται και ο ίδιος ζημιά.
4. Τα μη ηλίθια άτομα υποτιμούν πάντα τη βλαπτική ενέργεια των ηλίθιων ατόμων. Ιδίως οι μη ηλίθιοι ξεχνούν διαρκώς ότι σε οποιαδήποτε στιγμή και τόπο και σε οποιαδήποτε περίσταση η συναναστροφή και/ή ο συγχρωτισμός με ηλίθια άτομα αποδεικνύεται ασφαλώς ένα σοβαρότατο σφάλμα.
5. Το ηλίθιο άτομο είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος που υπάρχει.
αν βαλεις κατι με μετρο το αποτελεσμα θα ειναι μετριο μια ζωη κ κουραστικο κατ επεκταση αν κατι δεν εχει εναλαγες δεν εχει κ νοστιμια ειναι εξοφρενικα βαρετο να μιλας με καπιον που οτι κ να κανει ειναι με μετρο στο τελος θα βαρεθεις ακομα κ να τον βλεπεις...
πχ εγω καποτε εκανα κολητες παρεες με μια που συνεχεια ηταν στο κεντρο της προσοχης ολων κ αυτο που τη διεκρινε ηταν...
1) ηταν αναποφασιστη
2) ηταν ενδιαφερουσα
3) ειχε πολες εναλαγες κ μεταπτωσεις
4)δεν ειχε κανενα μετρο δεν ηξερες που θα σε οδηγισει ο διαλογος μαζι της (αληθεια εχει σκεφτει καπιος ποσο γοητευτικο μπορει να ναι αυτο? κ ομως ειναι πολυ)
5)ηταν εντελως απροβλεπτη μια βοριας κ μια νοτιας
6)επειρεαζοταν απο τους αλλους...
7) ηταν σε αλλα θεματα εξυπνη κ σε αλλα χαζη εντελως
επισης μια λειτουργια δεν ειναι ποτε ομαλη για παραδειγμα η ζωη ειναι το δημιουργημα ενως απολυτου χαους για παραδειγμα αν κοιταξεις καλυτερα ολους τους εφευρετες η δημιουργους θα παρατηρισεις οτι ολοι ειχαν επαναστατικο χαρακτηρα κ για παραδειγμα φανταζομαι τι θα σκεφτικαν ολοι οταν καπιος τους ειπε οτι εφευρε το τηλεφωνο το πρωτο πραγμα που θα σκεφτκαν ειναι οτι ειναι εξωπραγματικος το μονο πραγμα που θα μπορουσε να ναι απολυτως ομαλο ειναι να καθετε καπιος στα αυγα του κ να μη λεει τιποτα.
μηπως διαφωνεις? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΑ ΠΙΚ ΝΙΚ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧ