Σας αφήνω κι εγώ κοριτσάκια, πάω μαμαδοβόλτα. Τα λέμε αργότερα.
Printable View
Σας αφήνω κι εγώ κοριτσάκια, πάω μαμαδοβόλτα. Τα λέμε αργότερα.
κορες εχουμε κανενα νεο απο τη γλαυκη?
Όχι Λιλάκο μου αλλά μόλις είδα ότι είναι Online, πιθανόν να μας διαβάζει... Γλαύκη μου όποτε μπορέσεις γράψε μας νέα σου ;).
ελακι το bsplayer ειναι τελειο με βοηθησε πολυ γιατι βαριομουν να ενσωματωνω μονη μου υποτιτλους thanks!!!!!!!!!
Παρακαλώ Λιλαλό μου! Και εμένα με έχει βολέψει απίστευτα! :D
Πάω για ψώνια και μετά γυμναστήριο για ζούμπες! Σας φιλώ αγαπημένες μου να μου προσέχετε και να παίζετε όμορφα όσο λείπω! :lol:
cu later ELIgator μονο η τζινα θα εχει παρατσουκλια.
Εδω Γλαυκη!Πονεμενη κ ταλαιπωρημενη!Το ιατρικο ανακοινωθεν πρωτα.Στον υπερηχο δεν βρεθηκε πετρα αλλα στις εξετασεις βρεθηκαν μικροβια κ μαλλον ειχε φυγει.Το μεγαλο προβλημα τωρα ειναι απο τη μεση,κλασσικα μου ειπαν να χασω κιλα,να παω σε καλο ορθοπεδικο κ να κανω μαγνητικη.Κ σαν να μην εφταναν ολα αυτα με επιασε απο το στρες ισως κ το αποτομο φαγητο κ το εντερο!Ποναω,ποναωωωωω!Οτα� � καθομαι,οταν παω να σηκωθω,Οταν μπαινω η βγαινω απο το αυτοκινητο.Μονο στο κρεββατι ποναω λιγοτερο αλλα αυτο δυστυχως δεν παιζει!
Καλοριζικο το κοριτσι μας!Τουρτιτσα κερασμα!Προς το παρον το μονο που μπορω να κανω απο αυτα που λες ειναι να τρωω!Κ πρωινο κ μεσημεριανο κ βραδυνο κ λαλαγκι κ απ'ολα!το λαλαγκι λαλαγκενιο κ οχι Τζινολαλαγκο!
Σας ευχαριστω πολυ ολες για τη σκεψη σας κ για τις ευχες σας!Αρρωστησα τη σωστη εβδομαδα για να μπορω να γυμναζω μονο τους κοιλιακους μου....
Καλη επιτυχια στην Αστεροσκονη κ να ειναι γρηγορα κοντα μας!φταιω εγω τωρα να κανω μια δικτατορια που θα εχει η Ελι μιαμιση εβδομαδα κ εγω ολοκληρη Φτουτατη μονο μια?
Περαστικά σου Γλαύκη. Πως κατάφερες και τα έπαθες όλα μαζεμένα; Καλέ άσε να πάθει τίποτα και κανείς άλλος! Εύχομαι να σου περάσει γρήγορα ο πόνος και να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία σου. Όσο για την δικτατορία κάντην άμα θες γιατί ως πονεμένη Φτουτάτη δε νομίζω να σε παρεξηγήσει κανείς! :lol:
Τι βλέπουνε τα ματάκια μου? Elis week? Ολέ γιούπιιιιιιιι :roll::roll::roll::roll: θα καλοπεράσουμε θα μας βάλει στον ίσιο δρόμο!
Διάβασα της Τζίνας το ποστ κ απ΄οτι είδα θα φάμε πολλά λαλάγγια αυτή τη βδομάδα:spin::spin: ή μήπως κατάλαβα λάθος :puzzled:
Γλαύκη μου περαστικά! Να πας στον εξωτερικό γιατρό μην το αμελήσεις!
Ειδες Τζινα μου οι κακες γλωσσες κ τα κακα ματια ολα πανω μου επεσαν!Να πω το Πατερ ημων,να βαλω να με ξεματιασουν,να κρεμασω ματακια κ σκορδα?
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ειδες Τζινα μου οι κακες γλωσσες κ τα κακα ματια ολα πανω μου επεσαν!Να πω το Πατερ ημων,να βαλω να με ξεματιασουν,να κρεμασω ματακια κ σκορδα?
:lol: :lol: Στα όρη, στ'άγρια βουνά!! :lol: :lol:
Σοκολατίτσα μου χιούμορ κάνω αλλά όσο νά'ναι όλο και κάποιο λαλάγγι θα φαγωθεί. :lol:
Έφυγαααααααααααα
http://www.youtube.com/watch?v=g_2X5...eature=related
:bigsmile::bouncy::bouncy::bigsmile:
Κορίτσια μου, λίγα και γρήγορα!
Έφτασα Σαλόνικα, απόψε θα κερατώσω τη Ναταλία , θα μείνω στη φίλη μου την Αντιγόνη, θα βρεθούμε αύριο!
Γλαύκη παιδί μου πονεμένο, περαστικά, ελπίζω να πάρεις κάτι για τον πόνο και να μην υποφερεις!
Σας φιλώ όλες και τα λέμε!
Υ.Σ Καλό μας Ελοδεκαήμερο!
Δεν προλαβαίνω να σας γράψω είμαι ήδη στην πόρτα!
Φτουτάτη μου να μου προσέχεις και γρήγορα περαστικά! Και ας με υπονομεύεις από την πρώτη μέρα... εγώ θα σε κάνω περδίκι μέχρι να περάσει η θητεία μου :lol:
Ζουμπιασου εσυ κ εγω θα δουλευω υπουλα να σου φαω τη βδομαδα!Εχε χαρη που ποναω αλλιως!
Γιώτα μου σου εύχομαι καλή διασκέδαση, καλές βόλτες, καλό κουτσομπολιό, καλό φαγητό, καλά γλυκά και για αλλαγή καλό ξενύχτι!!!! Φιλάκια.
Γιώτα καλά να περάσεις κ όπως είπαμε ένα τριγωνάκι για εμένα!!!
Φτουτατη μου περαστικα σας.Μακ καλα να περασεις στη σαλονικα.λοιπα κορασια καλησπερα σας.
Γιωτακι να περασεις ομορφα!Κερατωσε τη,κερατωσε τη κ αυτη μια φορα που εχουμε φαει το κερατο της αρκουδας!!
Ποναω!Το εντερο πιο πολυ κ απο τη μεση!Τωρα θα φαω κ θ παρω το χαπι!
εμενα γλαυκη με επιανε κολικος του εντερου συνεχεια.εκανα κοπροσταση.το ηπαρ μου ειχε πολυ λιπος(φουα γκρα ειχε γινει) γυρω γυρω και εσπρωχνε το εντερο μου και δημιουργουσε σαν γωνια και δεν μπορουσα να παω τουαλετα.
Και πάλι περαστικά σας,Φτουτάτη,αλλά κι εσείς δε λέτε να βάλετε μυαλό!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Γιωτακι να περασεις ομορφα!Κερατωσε τη,κερατωσε τη κ αυτη μια φορα που εχουμε φαει το κερατο της αρκουδας!!
Ποναω!Το εντερο πιο πολυ κ απο τη μεση!Τωρα θα φαω κ θ παρω το χαπι!
Τυχαίο που ο πόνος ήρθε καπάκι στην προτροπή σας στη Μακ να με κερατώσει;
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν θα φάω εγώ κέρατο από τη Μακ!
Εγώ είμαι το κέρατο!Η Μακ τώρα βρίσκεται σε φίλη της από χρόνια.Εγώ είμαι το χθεσινό σκατό,
που θα της την κλέψει και μάλιστα τις περισσότερες ώρες της εδώ διαμονής της!Αντιλαβού;
Δεν παίζεστε! Πούντο, πούντο το κέρατο, νάτο νάτο δε θα το βρεις. Το κέρατο που φορείς, δε θα το βρεις, δε θα το βρεις!! :lol: :lol:
Ο τίτλος λέει week!ʼντε,το πολύ πολύ να της δώσουμε και την Παρασκευή που ήταν κουτσήQuote:
Originally posted by monahoiot
Υ.Σ Καλό μας Ελοδεκαήμερο!
για ν'αλλάζει η εβδομάδα και στις δώδεκα νταν το βράδυ.Δικαιοσύνη και ισότητα πάνω απ'όλα!
Βαρεμαρα με εχει πιασει σημερα.δεν περνα με τιποτα η ωρα.
Κι εγώ βαριέμαι και βλέπω σειρές στο laptop.
kai τότε τι θα γίνει με το σ/κ πριν αναλάβω εγώ τα ηνία ξημερώματα Κυριακής?Μήπως με θέτε εμένα για δεκαήμερο? χοχχο
Εγω τζινα σημερα εκανα δειγματισμο σειρων.κατεβασα το πρωτο επεισοδιο απο μερικα για να δω ποια θελω να δω.
Πωπω!Δεν τα παίρνει τα γράμματα αυτό μας το παιδί!Quote:
Originally posted by monahoiot
kai τότε τι θα γίνει με το σ/κ πριν αναλάβω εγώ τα ηνία ξημερώματα Κυριακής?Μήπως με θέτε εμένα για δεκαήμερο? χοχχο
Δεν πειράζει...Ευτυχώς είναι όμορφο και θα το καλοπαντρέψουμε...
ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΦΕΞΗΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!
Γκέγκε;
Γιώτα μας μπέρδεψε η Ναταλία με τη week που ξεκινάει όμως την Παρασκευή και όχι τη Δευτέρα. Δηλαδή σήμερα είναι τσαγκαροΠαρασκευή; Να πούμε καλή εβδομάδα ή καλό σαββατοκύριακο; Τα μπέρδεψα, έπαθα εβδομαδιαίο σοκ! :lol:
Καληνυχτα κοριτσακια
Καλλιόπη μου ότι θυμάμαι χαίρομαι, ήθελα να σου απαντήσω νωρίτερα αλλά το ξέχασα.Quote:
Originally posted by καλλιοπη
υ.γ.
τζινα μενατε εδω κοντα και πηγαινε στου δουκα η αδερφη?
Όχι δε μέναμε κοντά σου, Αθήνα κέντρο μέναμε αλλά στου Δουκα πήγαιναν τα παιδιά μίας φίλης της μητέρας μου κι έτσι το διάλεξε. Η αδερφή μου πήγε εκεί γυμνάσιο και την 1η λυκείου αλλά μετά χώρισε η μητέρα μου και δεν μπορούσε να πληρώνει κι έτσι η αδερφή μου πήγε τις 2 τάξεις του λυκείου σε δημόσιο σχολείο.
Καληνύχτα Λίλα και καλή ξεκούραση. Σήμερα τον πρόλαβες τον ύπνο και μας καληνύχτησες πριν σε πάρει και φύγετε.:lol:
Καλησπέρα αγαπούλες!!!!!Αρχικά τα περαστικά μου στη γλυκιά Γλαυκη,να γίνεις καλά κ σύντομα να μην πονάς!!!!!Μετά να καλωσορίσω την Γιωτουλα μας στην πανέμορφη Μακεδονία,να περάσεις υπέροχα κουκλα μου!!!!!Και επίσης να ευχηθώ στην αρχηγό αυτής της εβδομάδας ,σίδεροκεφαλη!!!!!Τα δικά μου νέα εκτός της κούρασης φυσικά είναι ότι από αύριο πάω στην κλινική κ αποκτώ χρέη αποκλειστικής νοσοκομας!!!!!Ναι φοβάμαι πολύ άλλα δε μπορώ να κάνω κάτι!!!!! Λιλάκι κ Έλενα μακάρι να σας είχα πιο κοντάγιατί δεν ξέρω την τυφλά μου κ φοβάμαι πολύ!!!!!
Καλησπέρα Eloπαρμένες μου :lol:
Γλαύκη μου ευχαριστώ για την τουρτίτσα, να την δοκιμάσω ή θα πάθω τίποτα; :lol: Ελπίζω τώρα που γράφω να έχεις πάρει το χάπι σου και να σε έχει πιάσει ήδη. Σε έχω βγάλει νοκ άουτ πριν ξεκινήσει η βδομάδα μου ακόμη χιχιχιχιχιχχι, είμαι υποχθόνια εγώ σε συμβουλεύω να μην τα βάλεις μαζί μου! :punk:
ΜακΓιωτ καλό Σαλονίκιασμα και καλά κερατώματα σε όποιον τα φορέσεις :lol:. Να περάσεις υπέροχα, να μας φιλήσεις γλυκά την αγαπημένη μας Ναταλίτσα και να κάνετε πολλές βόλτες και πολύ κους κους! Επίσης να σλιβοφας όλα τα ωραία Σαλονικιότικα εδέσματα που είναι πεντανόστιμα!
Λιλακό μου αρέσει πολύ το νέο μου παρατσούκλι θα το φορέσω με χαρά :lol: EliGator!!!
Breakaki κανόνισε να συμμορφωθείς με τις επιταγές μου και να είσαι ένα χαρούμενο και δραστήριο κοριτσάκι κατά την διάρκεια της Ελοβδομάδας, στο τέλος θα σου βάλω διαγώνισμα!
Tζινάκο τι έκανες τελικά σήμερα από αυτά που σου ζήτησα;;;;; Περιμένω πλήρη αναφορά!
Εγώ πήγα και ζουμπιάστηκα με το αδέρφι όπως κάθε Παρασκευή άλλωστε και λιώσαμε στην κυριολεξία! Η κοπέλα που κάνει το πρόγραμμα το άλλαξε από την προηγούμενη βδομάδα και το νέο είναι έχει πολύ έντονο ρυθμό και τα φτύσαμε κοινώς αλλά χαμογελώντας :D. Είχε πολύ γέλιο και το διασκεδάσαμε με όλη μας την ψυχή! Προσωπικά έχω κάνει όλα τα καλά για τον εαυτό μου σήμερα και νιώθω πολύ όμορφα. Μαγείρεψα και μία υπέροχη γαριδομακαρονάδα και φάβα για σήμερα και την τιμήσαμε δεόντως :D
Το ΣΚ θα έχω και πάλι σεμινάριο οπότε δεν θα είμαι και πολύ παρούσα, συνεπώς θα ζητήσω και από εσάς τσούπρες να χαρείτε το ΣΚ σας και να βγείτε έξω με φίλους και να περάσετε όμορφα! Θα λέμε τις καλημέρες μας και θα βρισκόμαστε το βραδάκι να λέμε τα νέα μας και τι ωραία που τα περάσαμε ;).
Ελπίζω και η Αβούλα μας να περνάει καλά εκεί που είναι και με το καλό να γυρίσει κοντά μας γιατί ας έχει λείψει πολυ!
Κακουργες γυναικες δεν με αφηνεται να κοιμηθω με παρασυρετε και θελω να απαντησω σε αυτα που γραφεται.γιωτακι ευχομαι να μην χρειαζεται να κανεις πολλα στην κλινικη.
Καληνύχτα Λιλάκο και όνειρα γλυκά!
Καλώς το Γιωτάκι μας ευχαριστώ για τις ευχές καλή μου ;). Μια χαρά θα τα πας αύριο και μην αγχώνεσαι για τίποτα, δεν σου ζήτησαν και να εκτελέσεις και καμιά εγχείρηση! Να φροντίσεις τις ανάγκες του αγαπημένου σου προσώπου, αυτό είναι όλο! Να το κάνεις με χαμόγελο και καλή διάθεση και να μην ξεχνάς να τρως σωστά όλη μέρα για να έχεις ενέργεια και καλή διάθεση. Να φροντίσεις να πάρεις μαζί σου φρούτα και ξηρούς καρπούς που δίνουν πολύ ενέργεια!
Και μιας και το έφερε η κουβέντα...
Οι ξηροί καρποί σύμμαχοι της υγείας μας.
Και αφού σας είπα τά νέα μου και αφού είστε όλες καλά σας αφήνω κ πάω στην αγκαλιά του Μορφέα να βυθιστω.!!!!! Καλό σας. βράδυ και όνειρα γλυκά!!!!!
Καλησπέρα Γιωτάκι. Μη φοβάσαι προκαταβολικά, μια χαρά θα τα πας. Στην κλινική που θα πας ψάξε να βρεις ποιά είναι η πιο γλυκιά και γελαστή νοσοκόμα και ότι δεν ξέρεις να πηγαίνεις και να την ρωτάς. Μην πανικοβάλλεσαι, φροντίδα του ανθρώπου σου θα κάνεις, δε θα σε βάλουν να κάνεις και αιμοληψία!
Μία που σε καλησπέρισα και μία που θα σε καληνυχτίσω Γιωτάκι. Καλή ξεκούραση.