Καληνύχτα ΠοπΓιωτάκι μας!
Μην ξεχάσεις να κλείσεις το κινητό σου! Όνειρα γλυκά και καλές φροντίδες αύριο! Επίσης μην ξεχάσεις να φορέσεις το χαμόγελο σου φεύγοντας από το σπίτι σου αύριο! Φιλιά!
Printable View
Καληνύχτα ΠοπΓιωτάκι μας!
Μην ξεχάσεις να κλείσεις το κινητό σου! Όνειρα γλυκά και καλές φροντίδες αύριο! Επίσης μην ξεχάσεις να φορέσεις το χαμόγελο σου φεύγοντας από το σπίτι σου αύριο! Φιλιά!
Eli μου μία από τα ίδια ήταν η μέρα μου και σήμερα. Το μόνο διαφορετικό είναι ότι φόρεσα το φορεματάκι που μου έδωσε η μητέρα μου το οποίο είναι πάνω από το γόνατο (ουάου) και στο κάτω μέρος είναι φαρδύ και αεράτο που λένε και σήμερα είχε αέρα και κάθε τόσο το κατέβαζα! Φορούσα βέβαια μαύρο αδιαφανή καλσόν αλλά ήταν παίδεμα να το κρατάω όλη την ώρα. Φόρεσα και κάτι ξεχασμένες αφόρετες μπότες που ανακάλυψα και έχουν και φαρδύ τακούνι 5 πόντους παρακαλώ. Μία που πήγα στη μητέρα μου και μία που γύρισα και μετά πονούσαν τα άμαθα σε τακούνι πόδια μου και έτρεχα να φορέσω τις παντόφλες μου!
Εύγε Τζίνα παιδί μου! Επιτέλους φόρεσες κοντότερη φούστα! Αλιλούια!!!!
Κρίμα που δεν είχαμε την ευκαιρία να σε καμαρώσουμε Αμαζόνααααα μου! Όσο για τα τακούνια άστα και εγώ χθες είπα να πάω περιποιημένη στο επαγγελματικό μου ραντεβού και φόρεσα τακούνια και μου ήρθε κόλπος! Έχω ξεμάθει εδώ και χρόνια και επειδή έχω και παραπάνω κιλά τα ποδαράκια μου δεν αντέχουν. Την πάλεψα αξιοπρεπώς μπορώ να πω αλλά δεν θα το τολμήσω ξανά σύντομα. Μόλις γύρισα σπίτι και εγώ το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν τα να τα βγάλω και για να ανακουφιστώ!
Μόλις με είδε η μητέρα μου μου είπε να φορέσω αυτά τα ρούχα όταν θα συναντηθώ με αυτόν για να μιλήσουμε για τη δουλειά στο νησί. Αλλά της είπα άστο καλύτερα γιατί όλα τα καλοκαιρινά μου ρούχα είναι επίσης μακριές φούστες στα μέσα τουλάχιστον της γάμπας και τα πέδιλα χωρίς τακούνι. Οπότε μη με δει με κοντό φόρεμα και τακούνι και μετά του κακοφανεί!
Ζουμπανιασμένο μου πάω να ξαπλώσω. Ομορφοκόριτσα καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Και τι πάει να πει αυτό; Να κάνεις την καλύτερη εντύπωση Τζίνα μου! Στο κάτω κάτω κανείς στα νησιά δεν φοράει τακούνια! Όσο για τις φούστες δεν πειράζει φόρα για αρχή την κοντή να πάρεις την δουλειά και βλέπεις μετά ;), μα καλά τίποτα δεν σε έχω μάθει;;;
Καληνύχτα Τζινάκι μου και καλή ξεκούραση! Πάω και εγώ να λιώσω γιατί είμαι πτωματάκι. Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι να έχουμε όλες όνειρα γλυκά!
Tζινα με αυτα θα πας!Παει κ τελειωσε!τα καλοκαιρινα ειναι αλλιως αλλα ως τοτε θα παρεις καμποσα κοντα απο τη μαμα που εχει παχυνει αλλα κ απο την αδελφη που θα σου κανουν!
Γιωτακι καλη αυριανη!Αν ησουν πιο κοντα θα ερχομουν να κανω εγω χρεη νοσοκομου που εχω παρει το κολλαειι απο πεθερο μαμα φιλης πεθερα!Βοηθαω κ τους υπολοιπους στο θαλαμο!
Καληνυχτα κοριτσια!να εχετε ησυχο υπνο!
Eli και Γλαύκη μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε! :lol: Θα τον υιοθετήσω κι εγώ!!!
Πάμε Τζίνα μου; Έχουμε και ραντεβού ;)....
Καληνύχτα Γλαυκουλίνα μου! Όνειρα γλυκά και ανώδυνα σου εύχομαι! :kiss:
Καλημέρα Ελοπαρμένες μου!
Πίνω το καφεδάκι μου και θα ετοιμαστώ σε λίγο να πάω να σεμιναριαστώ.
Εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα όλες σας!
Το Γιωτάκι μας θα πάει να τελέσει χρέη νοσοκόμας, η ΜακΓιωτ μας θα Θεσσαλονικιστεί παρέα με την Ναταλένια μας, η σοκοκολατένια μας θα παίζει με την σκυλίτσα της και θα την κάνει βόλτες, η Καλλιόπη μας θα κυνηγάει τα πιτσιρίκια της για να βρει άδειο πσ :lol:, η Πωλίνα θα χαϊδεύει με στοργή τον καρπό της στην κοιλίτσα της, η Τζίνα μας θα αγκαλιάζει τα γουνοζωάκια της και θα φτιάχνει νόστιμες μαμαδοσαλάτες, η ʼβα μας εύχομαι να περνάει καλά και να χαμογελάει, η Λιλαλό μας όλο και κάτι θα μαγειρέψει στην κουζίνα της για να μας νοστιμίσει ή να μας δροσίσει, η αφή Katie θα παίζει με την ζουζονοΜαριλένα της, η Γλαύκη μας εύχομαι να ανακτά τις δυνάμεις της και να μην πονάει, η Μοναδική μας θα μας προσφέρει μπουκέτα μοσχομυριτστά .... σας φαντάζομαι όλες να χαμογελάτε, ότι άλλο και να κάνετε να χαρείτε το υπέροχο ηλιόλουστο Σάββατο που μας ξημέρωσε! :starhit:
Μην ξεχάσετε να φάτε ένα καλό πρωινό και να χαμογελάσετε στον εαυτό σας στον καθρέπτη πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο! Πάμε για ένα πρωινό κούνημα;
http://www.youtube.com/watch?v=iEPTl...=plpp_play_all
Και ένα ακόμη...
http://www.youtube.com/watch?v=y7ZEV...all&playnext=2
είμαι και εγώ μια ελοπαρμένη! Καλό!
Η Θεσσαλονίκη με πανέμορφη ηλιοφάνεια,η φίλη μου αρρώστησε, η Ναταλία θα με υποδεχτεί στη μία, φιλιά σε όλες τις αγάπες!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
με θελετε και εμανα στην χαρουμενη παρεα σας????
όλοι οι καλοί χωράνε! Καλώς ήρθες!
thank you!!! :bouncy:
είμαστε εδώ για να μοιραστούμε την τρέλα μας , τα προβλήματά μας, το χιούμορ μας, τη χαζομάρα μας, τις σκέψεις μας!Quote:
Originally posted by angel79
thank you!!! :bouncy:
ας σας συστηθώ λοιπον!
το κανονικό μου ονομα είναι Αγγελική! Angel με λέει ένας πολύ αγαπημένος συμμαθητής μου και το ξαδερφάκι μου. Κοντέβω τα 33 (3 + μηνάκια μεινανε) είμαι παντρεμενη δις και έχω ένα αντράκι 17 μηνών που ηρθε στην ζωή μου χωρίς καν να το περιμένω... δουλευω αναγκαστικά αδιακοπα (να μαθω να θέλω να ασχοληθω από παιδάκι με τον τουρισμό!) και ευτυχώς εχω μια μανούλα που προσεχει τον εγγονό της. Κατα τα άλλα τα μυαλα στα κάγκελα! Το τικεράκι μου το βλεπετε... και μαζί τα χάλια μου τα οποία πλέον έχω πάρει την απόφαση να τα διορθώσω όσο μπορώ μονη μου γιατί το οικονομικό μου δεν είναι στα πολύ καλά του τελευταία και οι ειδικοί κοστίζουν.... 'εχω κάνει ένα topic και γράφω τι τρώω και πολές φορες τις σκέψεις μου γιατι αλλιώς χάνω την μπάλα!
αυτά τα ολιγα!!!!
Αγγελική, δεν υπάρχουν "χάλια", υπάρχει μια μεταβατική κατάσταση από την οποία θα βγεις με καλή διάθεση και λίγη προσπάθεια! ʼλλωστε σε είδα στο φεισμπουκ και είσαι μια κούκλα! Πουθενά χάλια!
I'a blushing!!!! Σ'ευχαριστώ!!!!
Καλημέρα τσούπρες. Eli μου είναι τόσο ζεστή η καλημέρα σου που αποκλείεται να μην έχουμε όμορφη μέρα! Γιώτα πολύ χαίρομαι γιατί κι ας είσαι στην ξενιτιά δε σε έχουμε χάσει από τον οίκο μας. Λυπάμαι που αρρώστησε η φίλη σου. Μήπως της έκανε βουντού η Ναταλία; :lol: Όταν πας σπίτι της ψάξε στις ντουλάπες της μήπως βρεις πάνινες κούκλες με καρφίτσες επάνω! :lol:
Αγγελική καλώς ήρθες στην παρέα μας, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και το παιδάκι σου. Από αυτά που διάβασα για σένα κρατάω το "τα μυαλά στα κάγκελα" που σημαίνει ότι θα περάσουμε υπέροχα αφού κι εμείς εδώ σ'αυτό το δρόμο βαδίζουμε! :lol:
Γύρισα η ξανθιά άπραγη! :duh:
Δεν είχα δει καλά τις ημερομηνίες και το σεμινάριο είναι το άλλο ΣΚ! Έτσι έκανα την βόλτα μου στο κέντρο πήρα τον ήλιο μου και γύρισα καμαρωτή καμαρωτή και πάλι στο σπίτι μου! :lol: Δεν με πείραξε καθόλου βέβαια γιατί έχω χίλια άλλα υπέροχα παγματάκια να κάνω τα οποία θα αναγκαζόμουν να απαρνηθώ για χάρη του σεμιναρίου! Πρώτον να χαρώ τον άντρα μου που έχουμε μέρες να βρεθούμε σαν άνθρωποι, δεύτερον σήμερα έχει Zumbamarathon στο γυμναστήριο του taekvondo στο Φάληρο και θα πάμε με την αφή να το κουνήσουμε και να γελάσουμε! Αύριο έχει ο Θεός... και εννοείται θα προλάβω να διαβάσω και λίγο περί επαγγελματικών...
Μόλις χτύπησε και τηλέφωνο για βραδινή πρόταση στο Θησείο πωπωπωπωπω να δούμε τι θα πρωτοπρολάβω να κάνω :lol:
Angel καλωσόρισες στην παρέα μας! Εννοείται πως όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, αν έχεις και τα μυαλά στα κάγκελα θα είσαι και ιδιαίτερα χρήσιμη :lol:. Να χαίρεσαι την οικογενειά σου και εύχομαι και η προσπάθεια σου να χάσεις τα κιλάκια σου να στεφθεί σύντομα με επιτυχία! Μην ξεχνάς να τρως το πρωινό σου κάθε πρωί!
ΜακΓιωτάκι τι ωραία που σε έχουμε στην παρέα μας και από τα Βόρεια! Πολύ χαίρομαι που είσαι χαρούμενο παιδάκι και κάνεις τις βόλτες σου! Περαστικά στην φιλενάδα σου.
ZUMBATHON!
Ποιος ψήνεται;
Eli σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα:roll::roll::roll::roll::bou ncy::bouncy::bouncy:
zumbathon σημερα εεεεε!!!! ζηλεύω... αλλα δεν παίζει... 1ον όπως λεέι και ο αγαπημένος μου φίλος Βασιλης που είναι στα ξένα είμαι στην γραφειαρα μου ... και συμπληρωνω εγω... και θα τελειώσω στις 18.00 γιατί παρα την κρίση ο κόσμος παντρεύεται και δεν εχω απολυθει ακόμα και μετα παω σπίτι για babython!!!!!
have tones of fun!!!!!
PS χωρις πρωινό δεν κανω!!!!!!
Ξανθό μου Ελάκι εσύ!! Από σήμερα λέω να σε φωνάζω Eli Mάκ Φέρσον! :lol: :lol: Πολύ μου αρέσει το zumbathon, αν είχα αθλητικά ρούχα θα το σκεφτόμουνα. Να περάσετε καλά. Φαντάζομαι το γέλιο που θα ρίξετε με τόσο κόσμο μαζεμένο να ζουμπανίζεστε όλοι μαζί!
καλημερα και απο μενα ! χαιρετω τη νεα αρχηγο μας!
χαθηκα και παλι αλλα.........
τελικα εγω οταν χασω τα κιλα λεω να γινω μαραθωνοδρομος με τοσο τρεξιμο + την απωλεια των κιλων
ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ!
γλαυκη μου περαστικα σου ελπιζω να μην πονας ακομη !
eli χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη ξανθια εδω μεσα!
φιλια σε ολες
αντε να δουμε θα παει βολτα η κορη οποτε το λαπτοπ θα ειναι αδειο
ελπιζω να τα καταφερω να τα πουμε το απογευματακι !
Eli χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου για τα μυαλά στα κάγκελα της Αγγελικής, όντως θα μας φανεί πολύ χρήσιμη! :lol:
Καλλιόπη να πάει βόλτα η κορούλα σου να ξεσκάσει το παιδί και να πάρεις και εσύ το laptop να ξεσκάσεις κι εσύ!
Angel η γη θα συνεχίσει να γυρίζει και οι άνθρωποι να παντρεύονται ακόμη και με κρίση! :lol: Δόξα το Θεό να λες που έχεις δουλίτσα έστω και Σάββατο και ο κόσμος ακόμη συνεχίζει σε πείσμα των καιρών να γιορτάζει την αγάπη τους και να κάνει οικογένειες! Και εγώ πρόσφατα έβαλα την κουλούρα με τον καλό μου με οικονομικές επιλογές και όλα έγιναν και όμορφα και φτηνά και απλά όπως τα θέλαμε! Και το babython καλό μου ακούγεται που θα κάνεις και εσύ! :lol:
Τζίνα μου φώναζε με και Doly Parton αν θέλεις :lol: με την σημερινή μου ξανθοσύνη ότι και να μου σούρετε από παρατσούκλι λίγο θα είναι! Μα να μην ρίξω μια ματιά στο πρόγραμμα; Η σιγουριά μου με έφαγε και όπως λένε οι παλιοί σοφοί, όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια! :lol:
Καλλιοπίτσα μας καλησπέρα! ʼντε να πάει η κοκόνα σου βολτούλες να χαρεί την υπέροχη μέρα και να σε αφήσει και εσένα στην ηρεμία σου να σερφάρεις :).
Έχω φτιάξει ήδη τα μαλλάκια μου, έχω αποφασίσει τι θα φορέσω, πέταξα κάτι μπριζόλες να ψήνονται στον φούρνο :lol: για τον πασά, έκοψα σαλάτα και σε λίγο θα πάω και σούπερ μάρκετ να ψωνίσω κάτι πραγματάκια για την αφή που δεν προλαβαίνει. Ανυπομονώ να πάω στο zumbathon! Ελπίζω να είναι όντως καλό και να το διασκεδάσουμε! Την επόμενη φορά Τζίνα μου εύχομαι να έχεις και εσύ ρουχαλάκια να φορέσεις και να πάμε να το κουνήσουμε παρέα, πολύ θα το χαρώ και είμαι σίγουρη ότι περισσότερο θα γελάμε παρά θα χορεύουμε :lol:. Καλέ η αδερφούλα σου πως είναι;;
ξέρεις τι μου θυμισες τωρα???? το ακόλουθο ασμα!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=25ZRXEd_FX8
:P:P:P:P:P
PS: σουπα το μυαλο μου παλι.... και η υποφαινομενη είναι μανα σου λεει!!!! τρα λαλα λα λαλαλαλα
Ααααααα είναι από τα αγαπημένα μου άσματα! :lol:
Aν και ο ύμνος για εμένα είναι: Δεν προλαβαίνωωωωω!
Eli η αδερφή μου είναι καλύτερα. Ξεκίνησε φυσιοθεραπείες αυτήν την εβδομάδα, ευτυχώς είχε γράψει μερικές στο βιβλιάριό της η μητέρα μου κι έτσι πληρώνει μόνο τη συμμετοχή της φυσιοθεραπείας. Πονάει ακόμα αλλά το παλεύει.
πλεον λεω ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!! και σε όποιον αρεσει (including husband)!!
Γεία σας κοριτσάκια μου όμορφα!!!!!Τι μου κάνετε?Εγώ ας τά λέμε καλά!!!!!Εκτελω τά καθήκοντα μου όσο καλύτερα μπορώ άλλα μου την καρφώνουν τά κορίτσια που τα ρωτάω κ με γράφουν!!!!!Λιλάκο Έλενα που είστε?Έχω απορίες!!!!!
Καλησπέρα στον όμορφο κόσμο του Be Hyppy!!!!
Giotaki μου εδώ ήμαστε, δεν σε γράφουμε, συγνώμη αλλά δεν διάβασα κάποια απορία εκτος κ εαν μου ξέφυγε :crazy:
Λέγε τι απορίες έχεις κ θα σου τις λύσω όλες :bigsmile:
Γλαύκη μου ελπίζω να είσαι καλύτερα άσε μωρέ σε όποιον γιατρό κ να πάμε, ακόμα κ στον οδοντίατρο, το πρώτο που λένε είναι : "χάσε κιλά" :grind:
Ελάκο σε βλέπω κ πρωταθλήτρια της zoυmba ολε!!!!!!
Γιωτάκι τώρα διάβασα το μνμ που έγραψες πως θα πας στο νοσοκομείο (φαντάζομαι τώρα εκει θα είσαι) για να εκτελέσεις χρέη αποκλειστικής!!!!!
Λογικά θα είσαι στο αγαπημένο πρόσωπο που έκανε επέμβαση άρα θέλεις πληροφορίες για μετεγχειρητική φροντίδα λέγε τη επέμβαση έκανε ώστε να σου δώσω εξειδικευμένους τρόπους αντιμετώπισης, τι στο καλό τέσσερα χρόνια καθίσαμε στη σχολή, αφού δεν εξασκούμε το επάγγελμα σε κάποιο νοσοκομείο ας το εξασκήσουμε ιντερνετικά!
Μην ανησυχείς κ εγώ στο δεύτερο έτος της σχολής που πηγαίναμε στα νοσοκομεία φοβόμουνα πολύ μα περισσότερο λυπόμουν τους ασθενείς, φοβόμουνα να τους πιάσω μη τυχόν κ τους πονέσω ή στεναχωριόμουν για κάποιες περιπτώσεις που ήτανε εντελώς παρατημένοι,τότε περνούσα κ το δικό μου πρόβλημα υγείας κ δεν άντεχα πολλά πολλά,ήμουνα έτοιμη να παρατήσω τη σχολή, αλλά ευτυχώς μια καθηγήτρια μου, να είναι καλά όπου κ να βρίσκεται μου έκανε μια συζήτηση κ με έκανε να το δω απο άλλη οπτική γωνία!!!
Αγγελικούλα καλώς ήρθες στη παρέα μας κ να σου ζήσει ο γιόκας σου!
Καλησπέρα κορίτσια. Ημέρα ανεφοδιασμού σήμερα και μόλις επέστρεψα από τη μητέρα μου με μία στάση στο σούπερ μάρκετ για γλυκαντικό. Πίνω τώρα έναν νοστιμότατο καφέ και τον απολαμβάνω γιατί το πρωί μου είχε μείνει λίγος καφές κι έτσι τον έφτιαξα τον καφέ μου ελαφρύ και ψιλοπικρό γιατί δεν είχα και πολύ γλυκαντικό. Κατόπιν ανεφοδιασμού λοιπόν τον έφτιαξα όπως μου αρέσει και είναι ρουφηξιά κι απόλαυση! Στο σούπερ μάρκετ πέτυχα δύο σταντ που μοίραζαν οι κοπέλες, στο ένα cookies με κομμάτια σοκολάτας και στο άλλο κουλουράκια βουτύρου και πορτοκαλιού. Πήρα ένα cookie και ένα κουλουράκι πορτοκαλιού, τα δοκίμασα και είναι νοστιμότατα. Όμως επειδή έχει περάσει η ώρα για γλυκά θα τα φάω αύριο με τον πρωϊνό καφέ. Τα δε κουλουράκια πορτοκαλιού είναι αφρός και μοσχομυρίζουν πορτοκάλι, μούρλια δηλαδή. Αλλά δεν παίζει να έπαιρνα όλη τη συσκευασία γιατί θα τα έτρωγα όλα το σ/κ!! Μπήκα στον πειρασμό αλλά μετά σκέφτηκα τις τύψεις που θα ένοιωθα αν δεν κρατιόμουνα και τα τσάκιζα όλα σε 1 μέρα και ξαναβγήκα από τον πειρασμό! :lol:
Σοκολατίτσα μου πολύ χαίρομαι που μεσολάβησε η καθηγήτριά σου και τελείωσες τη σχολή σου. Είσαι τόσο ευαίσθητη και καλή που ήταν αναμενόμενη η αντίδρασή σου αλλά επειδή είναι όλα στο μυαλό μας ευτυχώς που βρέθηκε στο δρόμο σου αυτή η γυναίκα και σου έδειξε τον σωστό τρόπο να αντιμετωπίζεις το επάγγελμά σου.
καλησπερες κορες μολις τελειωσα απο τις δουλειες.εγω ειμαι σκληρη και δεν αφηνω κανενα συναισθημα να με επηρεασει πανω στη δουλεια.
Καλησπέρα Λίλα. Η δουλειά σου είναι δύσκολη από πολλές απόψεις οπότε καλά κάνεις και δεν αφήνεις τις καταστάσεις να σε επηρεάζουνε.