απορίες
*γιατί χορηγούμε κάλιο
*γιατί ο ασθενής κοιμάται συνέχεια
*γιατί κάνει δέκατα 37.8
*γιατί είναι απαραίτητο το οξυγόνο
πρόκειται για ορθοπεδική επέμβαση
Printable View
απορίες
*γιατί χορηγούμε κάλιο
*γιατί κάνει δέκατα 37.8
Γεια κ απο εμενα κοριτσια μου!Ειμαι καλυτερα,σας ευχαριστω κ παλι ολες,αφου πινω τα σκονακια μου τις καψουλιτσες μου κ οτι ομοιοπαθητικο σκευασμα υπαρχει.Αλλα ρε παιδια τι να σας πω,κολικος νεφρου,μεση ,κ κολικος εντερου ολα μαζι!Αυτο δε γινεται!Μεχρι κ ενας καλλος που ολο το χειμωνα δε με πονεσε με ποναει!Αυριο πιστευω να ξεκουραστω κ να ειμαι πολυ καλυτερα!
Να πω κ εγω καλως ορισες στην Ατζελα!Απο τρελλα εδω αλλο τιποτα! Μην φοβηθεις κ φυγεις δεν ξερω!Ευτυχως εχεις πεσει σε ηπια εβδομαδα με την Ελι.
Λιλα γενική στο σπίτι? κ εμείς σήμερα είχαμε γενική κ μου βγήκε ο πάτος μιας κ τωρα που έχουμε το σκυλί λερώνεται πιο πολύ αν κ δεν τη βάζουμε μέσα παρά μόνο το βράδυ αλλά πολύ τρίχα βρε παιδί μου, εσύ Τζίνα πως την παλεύεις απο θέμα τριχών?
Τζινάκο να είναι καλά η καθηγήτρια μιας κ είχα απογοητευθεί πολύ απο τον εαυτό μου που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κ επειδή ήτανε η δεύτερη σχολή καθώς μετά απο δέκα χρόνια έδωσα ξανά πανελλήνιες κ δεν ήθελα όλος αυτός ο κόπος να πάει χαμένος, πάνω απο όλα για εμένα κ επειδή δεν ήθελα να απογοητεύσω τους γονείς μου! κ τελικά ήτανε η πιο σωστή απόφαση της ζωής μου!!!!!
Quote:
Originally posted by giotaki
απορίες
*γιατί χορηγούμε κάλιο
*γιατί κάνει δέκατα 37.8
Το κάλιο χορηγείται για τη διατήρηση της οξεοβασικής ισορροπίας, παίρνει διουρητικά για την αποβολή των φαρμάκων της νάρκωσης? Πόση ώρα κράτησε η επέμβαση?
Η υπνηλία οφείλετε στα φάρμακα απο τη νάρκωση.
Τα δέκατα πόσες μέρες τα έχει? ο γιατρός χορηγεί αντιβιοτικά?
Το οξυγόνο χορηγείται για την υποστήριξη των πνευμόνων, το άτομο τι ηλικία έχει?
Από τα δέκατα μας έπεσαν κ είμαστε εντάξει ,πήραμε αντιβιοτικά το απόγευμα .Η επέμβαση κράτησε 4 ώρες κ η ηλικία είναι 77Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by giotaki
απορίες
*γιατί χορηγούμε κάλιο
*γιατί κάνει δέκατα 37.8
Το κάλιο χορηγείται για τη διατήρηση της οξεοβασικής ισορροπίας, παίρνει διουρητικά για την αποβολή των φαρμάκων της νάρκωσης? Πόση ώρα κράτησε η επέμβαση?
Η υπνηλία οφείλετε στα φάρμακα απο τη νάρκωση.
Τα δέκατα πόσες μέρες τα έχει? ο γιατρός χορηγεί αντιβιοτικά?
Το οξυγόνο χορηγείται για την υποστήριξη των πνευμόνων, το άτομο τι ηλικία έχει?
Το κατάλαβα πως είναι κάποιας ηλικίας καθώς η υποστήριξη της αναπνοής εφαρμόζεται σε μεγαλύτερης ηλικίας ασθενείς.
Να ρωτήσω κ κάτι άλλο? έχει καρδιολογικό πρόβλημα?
Gοitaki μου μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά, τα δύσκολα πέρασαν κουκλίτσα μου!
Εύχομαι γρήγορα στο σπίτι σας!!!
Σοκολατίτσα μου δεν την παλεύω με τις τρίχες. Προκειμένου όμως να έχω τα ζώα μου έχω συνηθίσει να μην έχω άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα να μην στρώνω ποτέ χαλιά, που θα μου άρεσε να έχω στρωμένα το χειμώνα. Τα σεντόνια τα πλένω κάθε τρεις μέρες και σκουπίζω το πάτωμα και περνάω τα έπιπλα με swiffer συνεχώς. Επίσης έχω το ρολό με το χαρτί με την ειδική κόλλα που είναι για να καθαρίζεις τα ρούχα και περνάω ότι ρούχο φοράω με αυτό το ρολό πριν φύγω από το σπίτι. Το καλοκαίρι που τις κουρεύω είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά συνεχίζει να υπάρχει η τρίχα του γάτου. Ειδικά όταν λειτουργεί ο ανεμιστήρας έχω καπάκια και σκεπάζω οτιδήποτε πίνω. Απολαμβάνω όμως τόσο πολύ που κοιμόμαστε αγκαλιά και που μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί τους που δε με ενοχλεί καθόλου.
Γλαύκη μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα, ελπίζω να σταματήσουν όλοι σου οι πόνοι γρήγορα και να μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Να σε ρωτήσω, ο κάλος που λες ότι έχεις και σε πονάει είναι στο πόδι σου ή στο μυαλό σου; :lol: :lol:
Σοκολατιτσα ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κ τις ευχές!!!!!
Το μόνο μας πρόβλημα είναι ο χαμηλός αιματοκριτης κ η χαμηλή μας πίεση!!!!!
Αγγελική καλώς ήρθες κ από εμένα!!!!!
Γλαυκη μου πάλι περαστικά σου!!!!!
Τζινάκο μου έτσι είναι θέλει πολύ καθαριότητα το σπίτι άμα έχεις ζωντανά μέσα αλλά είναι υπέροχα! Παλαιότερα δεν μπορόυσα να καταλάβω όσους είχανε ζωάκια μέχρι που αποκτήσαμε κ εμεις αλλά κ πάλι στο εξοχικό που την έχουμε μόνιμα, δεν την είχα πολυζήσει τώρα όμως που τη φέραμε εδώ έχω πάθει πλάκα μαζί της, λες κ είναι άνθρωπος μόνο που δεν έχει στόμα να μιλήσει!
γιωτακι δεν ημουν online sorry.εβλεπα το the iron lady.
Η μητέρα μου δεν είχε ποτέ σχέση με σκυλιά και δεν τα ήθελε κιόλας. Όταν η αδερφή μου ήταν 10 χρονών κι εγώ 5 χρονών την έπρηζε να πάρουμε σκύλο. Δεν ήθελε με τίποτα και τελικά μετά από τη γκρίνια της αδερφής μου και από την παρέμβαση του πατέρα μας δέχθηκε με πολύ γκρίνια να πάρουμε ένα σκυλάκι. Αυτό ήταν! Από τότε ζει πάντα με σκύλο στο σπίτι!!
ʼλλαξα τα ρολόγια από τώρα και τα έβαλα μία ώρα μπροστά γιατί θα το ξεχάσω μετά και φοβάμαι μην ξυπνήσω μία ώρα νωρίτερα αύριο!! :lol: :lol:
Κορίτσια δε την παλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φοβάμα� � !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι φοβάσαι Γιωτάκι; Μήπως δεν κάνεις κάτι καλά;
γιατι γιωτακι τι εγινε?
Κορίτσια μου δεν έγινε τίποτα!!!!!Απλά φοβάμαι να κλείσω τα ματιά μου μήπως γίνει κάτι.Ξέρω ότι είμαι παράλογη άλλα τι να κάνω?
Να ηρεμήσεις Γιωτάκι, αυτό να κάνεις. Κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις και αν χρειαστεί κάτι ο ασθενής σου θα σου το πει ή θα το καταλάβεις εσύ με την αντίδρασή του. Μην πανικοβάλλεσαι γιατί δεν βοηθάς έτσι τον άνθρωπό σου, αντιθέτως του μεταδίδεις το άγχος σου.
καλησπέρα σε όλες (correct me if I am wrong αλλα αντράκι στην παρεα δεν συνάντησα)! Αρχικα να σας ευχαριστήσω όλες για το καλωσορισμα!!!! είστε όλες τοσο γλυκες!!!!
Γλαύκη (τι ωραίο όνομα by the way) περαστικά μεσα απ' την καρδια μου!!!!
Γιωτάκι όλα θα πανε κάλα!!! άμα εχει αναγκη ο ασθενής σου θα σε αναζητήση να μην ανυσηχείς καθόλου και να χαλαρώσεις γιατι το αγχος δεν είναι καθολου καλος συμμαχος!!!!
Ασχετο αλλα στεναχωρήθηκα λιγο, πριν από λιγο... με τον αντρα μου αλλα θα μου περάσει... νομιζω ότι όλη αυτή η κατασταση οικονομική βασικα μας εχει κάνει ανω κατω....
Τεσπα καλα να μαστε
Ps σουπα παλι το μυαλο μου - κόλλησα φαινεται από τους απογευματινους πελάτες μου!!!
Αααααααααα καλά Τζίνα μια απο τα ίδια κ η δικιά μου μάνα, αλλά δυστυχώς εμείς δεν την πείσαμε!!!!
Αλλά μόλις αποκτήσαμε εξοχικό αποκτήσαμε κ σκύλο!!!!
Γιωτάκι ηρέμησε κ οπως σου είπα τα δύσκολα πέρασαν! :love:
Εμενα η δικη μου μου πηρε σκυλο οταν επαθα καταθλιψη και δεν εβγαινα για μηνες απο το σπιτι.
Λίλα μου σε βοήθησε?
Απολυτα
Λίλα μου πολύ έξυπνη και σωστή η κίνηση που έκανε η μητέρα σου και πρέπει να σε βοήθησε πολύ στη συνέχεια να συμβιώνεις με το σκύλο σου, έτσι δεν είναι;
Θυμάσαι τον καθηγητή της ψυχιατρικής?
Απ΄ότι ξέρω τον ίδιο είχαμε!
Την ψυχιατρικη την ειχα περασει στο ενα εξαμηνο που εκανα στη λαμια πριν παρω μετεγγραφη.την ψυχιατρικη νοσηλευτικη την εκανε η χριστοπουλου.
Αγγελική όντως είμαστε γυναικοπαρέα εδώ και ορθώς παρατήρησες ότι δεν υπάρχουν άντρες όχι φυσικά γιατί δεν τους θέλουμε αλλά μάλλον δεν μας αντέχουν τόσες πολλές μαζεμένες! :lol: Ελπίζω να ηρεμήσεις σύντομα και να είναι όλα καλά πάλι με τον αντρούλη σου. Δυστυχώς το οικονομικό που απασχολεί όλους σήμερα δημιουργεί προστριβές εκεί που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν.
Τζινακι εχεις απολυτο δικιο!!! και στα δυο θεματα....
Τζινα ο σκυλακος μου ειναι η σωτηρια μου.καλυτερος απο καθε αντικαταθλιπτικο.σου διωχνει καθε στεναχωρια.οταν με βλεπει στεναχωριμενη ερχεται και μου τριβεται.και οταν κλαιω μου γλυφει τα δακρυα.
Αγγελικη καλως ηρθες.
thank you ελενη!
Αγγελικη εδω μεσα γυρναω στο λιλα.
όπως διαταξετε!!!! Λιλα λοιπον.... τους SINGLES μου θυμίζει.... κάποια σχεση????
Λίλα μου είναι γεγονός αυτό που λες για τον παπαράκο σου. Δεν είναι τυχαίο που στο εξωτερικό κάνουν ψυχοθεραπεία σε αρρώστους πηγαίνοντας καθημερινά σκύλους στα νοσοκομεία!! Η μητέρα μου παλιά με γκρίνιαζε επειδή μάζευα ότι αδέσποτο έβρισκα και επειδή μετά που χώρισα δεν είχα χρήματα προτιμούσα να κόβω από μένα για να έχω για τα ζώα μου. Όταν όμως είδε το πόσο με βοήθησαν τα σκυλιά μου στο να ξεπεράσω διάφορες απανωτές στραβές που έπαθα δεν με ξαναγκρίνιαξε ποτέ.
Αγγελικη η μονη μου σχεση με τους singles ειναι οτι ειμαι single.ααα ναι και σεξομανης lol.
Τζινακι να σου πω την αληθεια και εμενα η γάτα που είχα στο παρελθον με είχε βοηθησει σε κάποιες καταστασεις πολύ δυσκολες. Αλλα να σου πω την αμαρτία μου μετα που την έχασα εχω περάσει σε μεγάλη αρνηση για τα ζωάκια... εννοείται ότι τα αγαπάω, δεν θέλω να βλέπω να τα κακομεταχειρίσονται, παίζω μαζί τους κλπ αλλά δεν θέλω να παρω δικό μου με τίποτα!
πιστεψε με την πήγαινα τόσο πολύ όσο κανεναν αλλον χαρακτήρα από ελληνικό serial.... εννοείται ότι από ξένο το πρωτυπο και αυτή που πεθαίνω να βλέπω είναι η Samantha (sex and the city)!!!!
Σημερα εγινα τζινα.ψωνισα και εγω απο τη ντουλαπα του αδερφου μου.ευτυχως αφησε ολα του τα καλοκαιρινα στην ελλαδα οποτε δεν χρειαζεται να παρω τιποτα εκτος απο ενα φορεμα.
Cooooooool!!!!