Ας εβαζες και μια καρεκλιτσα ακομη για εμας τις παλιες...μπορει κι απο ευγενεια να μη σας θρονιαζομουν αμεσως! (λεμε τωρα...)
Printable View
Ας εβαζες και μια καρεκλιτσα ακομη για εμας τις παλιες...μπορει κι απο ευγενεια να μη σας θρονιαζομουν αμεσως! (λεμε τωρα...)
ʼστο καλύτερα tide μου! Αν έκανε την παραμικρή κίνηση να πάει προς το στοκ των καρεκλοξαπλωστρών, θα γινόταν με μιας κοσμοπλημμύρα! Εγώ θα θρονιαζόμουν αμέσως! Θα έκανα πέρα αυτό το πουλί αριστερά και θα άπλωνα την αρίδα μου!
Όσο για τη δίαιτα, πήραμε ιδέες. Ναι, η δίαιτα του "Π" είναι η πλέον ενδεδειγμένη για μένα.. Εύκολη, ευχάριστη, απολαυστική θα έλεγα... Μα που πήγε το μυαλό σας? Εννοώ παγωτό, πίτσα, παστίτσιο, παπουτσάκια, πεινιρλί, πουσακάς, παρμπονάρα, τόσα ωραία πράγματα... :bigsmile:
ΝΑι του πι, του πι!!!!πανακοτα, παιδακια (προσοχη, δε δουλευουν τα διαλυτικα μου και οι τονοι) πιραμισου, πουρτες...
ΥΓ> Αβα, ελιωσα με αυτο για το "πουλι"...εμεις οι αμυητες το εξωτικο αυτο πλασμα το λεμε απλα πουλι...και θα το στελναμε κιολας!
Εγραψες μιλαμε...
Η ευαισθησία και η οικολογική συνείδηση φαίνονται, όσο και να πεις...
ʼσε που μόλις σκέφτηκα ότι, πουλί, πουλί..., στη δίαιτα του "πι" δεν είναι κι αυτό? :rolleyes:
Αν αδειάσει το τάπερ με τα πεφτεδάκια, να'χουμε να πορευόμαστε..
[quote]Originally posted by NADINE
!
Γλαύκη μου,δε θέλω να σκέφτομαι πως κάνω ό,τι κάνω,ώστε κάποτε να πω πως έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου.
Κάνω ό,τι κάνω γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο σημαντικότερο,γιατί δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς,γιατί είναι μια δοκιμασία
που ενωμένοι θα την περάσουμε με αίσια έκβαση.Ξέρω πως υπάρχει ένα ανώτερο σχέδιο γι'αυτό που μας συμβαίνει,
πως μάλλον μας συντονίζει σε σωστότερες προτεραιότητες,μας κατευθύνει σε σημαντικότερα μονοπάτια...Να'ναι ευλογημένο!
Nαντιν μου αυτο ειναι το πρωτο θελω μας κ γι'αυτο δινουμε ολη μας την ψυχη.Δυστυχως οσο κ αν μας πονα,υπαρχει κ το μετα.Πραγματικα ευχομαι το δικο σας μετα να ειναι πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ μετα.Συγχωρα με αν ακουγομαι καπως αλλα με καποια περιστατικα(αδιαγνωστο για 10 χρονια αυτοανοσο νοσημα αδελφης με 4 παιδια,λευχαιμια μωρου φιλου μας κ το θανατο ανηψιας,μοναχοπαιδι,πριν 45 μερες)εχω χασει την πιστη μου στο φιλευσπλαχνο κ ελεημων θεο.Μπορει να θεωρηθω εγωιστρια αλλα δεν δεχομαι να φευγουν η να υποφερουν αθωοι στα πλαισια ενος γενικοτερου σχεδιου εστω κ αν ειναι για το απωτερο καλο μας.
Τα θαλασσωσα λιγο στο προηγουμενο μην.Ναντιν πιστευω να το δεις!
Οσο για σας ζηλιαρες δειξτε λιγο τροπους,λιγη απο την παραδοσιακη ελληνικη φιλοξενεια!!Αρτι αφιχθεις!!!:fake sniffle:Και αντε,την ξαπλωστρα σας την χαριζω!Μπορει να σπασει κιολας αν ανεβω!Απο το πουλι ομως μακρια!Ειναι δικο μου!!!
Ξαπλωσα να κοιμηθω,δεν μπορεσα κ σκεφτομουν.Συγνωμη αλλα το μετανιωσα.Δεν σας δεινω ουτε την ξαπλωστρα.Θα καθησω εκει με τη Ναντιν μεχρι να την πεισω να γραψει βιβλιο κ οχι απαραιτητα παιδικο οπως της εχετε πει πιο πανω.Εμενα μου θυμιζει λιγο Ομηρολη,λιγο Βαμβουνακη.Κ εμενα να με ακους Ναντιν.''Μανατζαρω''τον αδελφο μου που εκδιδει το τριτο του βιβλιο.Ειχε ερθει κ θεσσαλονικη φετος για την παρουσιαση του δευτερου.Μην αφηνεις να παει χαμενο το ταλεντο σου.
Kαλέ ποιό ταλέντο;Τι έγραψα τάχα;ʼμα ξαναπαρουσιάσει βιβλίο ο αδερφός σου στην πόλη μου,μαμουζέλ μανατζερίνα,
να μ'ενημερώσεις να παραβρεθώ(ειδικά αν παρίστασαι κι εσύ!)Τα συγχαρητήρια μου!Για τι είδος μιλάμε;
Όσο για σας,"παλιές καραβάνες"δε σας άκουσα ν'αναζητάτε το πλάι μου για να σας εξασφαλίσω chaise longue.
Μόλις είπαμε με τη Γλαύκη να χαλαρώσουμε λιγάκι,αμέσως θυμηθήκατε πως θέλετε κι εσείς,σαν τα ζηλιάρικα παιδάκια!
Πολύ καλά λοιπόν!Χρειαζόμαστε τέσσερις αντί για δύο.Μεταφερόμαστε λίγο παραπέρα ν'απλώσουμε κορμάρες.Ελάτε!
Αν πάλι το λιτό κι απέριττο δεν εκφράζει τη σεξουλιάρα ανατολίτισα μας,μπορεί να αναπαυθεί σε πιο πολυτελείας...
Η Ναντίν θα παραμείνει στα μοναχικά...Έτσι θα σου αφήσει κι ελεύθερο το πεδίο για...να σου ανάψουν φωτιά τα γοητευμένα παλικάρια...
Παλι καλα το εσωσε...γιατι η πρωτη φωτο (με τον κυριουλη στο βαθος) δε συγρινεται σε τιποτε με αυτη του πουλιου!!!
Η δευτερη με τα καραβοπανα κατι λεει....Αβα, διαλεξε!
ΥΓ> Προσεξε, Αβα...κατι για παληκαρια αναφερθηκε αλλα εγω δε βλεπω τιποτε(περαν του γνωστου κυριουλη στη πρωτη...)
Να το συνυπολογισεις!!
Την καλημερα μου και ευχες για μια τουλαχιστον ανεκτη εβδομαδα!
Πολύ καλημέρα σας. Τί μου κάνετε? Το Σάββατο πήγα στο μοναστήρι του Αγίου Ιρακλειδίου και ήταν υπέροχα. Αναψα κεράκι για όλους εσάς, τα φιλαράκια μου από το φόρουμ, και ένα κεράκι ειδικά για το Ναταλάκι μου και τους γονείς της, να τους βοηθήσει ο Αγιος να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνετε αυτό που τους έστειλε ο θεός. Φιλάκια σε όλους σας.
Είμαι σε δίλημμα... Η πρώτη φωτό μου κάνει κάτι σε ιαματικά λουτρά. Ο κυριούλης, όπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισε η Παλίρροια, εντείνει αυτή την εντύπωση.
Η δεύτερη, σαν σκηνικό από την τελευταία ταινία "sex and the city". Δεν έχει θάλασσα, παρά μόνο στο βάθος. Τι, δηλαδή, πρέπει να τσακιστούμε στα κατσάβραχα για να κάνουμε μια θαλασσινή βουτιά? ʼσε που, όπως πάλι πολύ σωστά παρατήρησε η Παλίρροια, δεν έχει παλικάρια... Στην εν λόγω ταινία εμφανίστηκε τουλάχιστον ομάδα πόλο, κορμιά θανατηφόρα, όπου αναστέναξαν και τα καραβόπανα! Εδώ? Με τον μπαρμπούλη θα ξεμείνουμε? Πώς την είδες, Ναταλία, τη δουλειά? Μας παρασύρεις στην απομόνωση? Πού θα πιούμε τα coctails μας? Με τι φόντο? Με μπαρμπούληδες και γηραιές κυρίες της υψηλής κοινωνίας?
Αν δεν έχουμε άλλη εναλλακτική λύση, προτείνω ένα συνδυασμό των δύο ανωτέρω: Μπανάκι και καφεδάκι στα λουτρά, με ηρεμία, και στη συνέχεια coctails στην πολυτελή πισίνα, έστω και χωρίς αρσενική παρέα!
Καλημέρα σε όλους!
Καλημέρα,επίδοξες λουόμενες!
Πωλινάκι μου,σ'ευχαριστώ πολύ που σκέφτεσαι εμένα και τους δικούς μου!Με συγκινείς πολύ!
Να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας,να τη φροντίζουμε,να μην τη θεωρούμε δεδομένη...Είναι ο θησαυρός μας!
Απαιτητικές τσαπερδόνες!Που σας χαρίζουνε γάιδαρο και τον κοιτάζετε στα δόντια!(Έτσι δε λέγεται ή μήπως άλογο;)
Που η γραφική παραλία σας κάνει ιαματικά λουτρά με μπάρμπα στο φόντο...Καλομαθημένες των τροπικών ακτών,
των sex and the city σκηνικών,Κέρυ και Σαμάνθα(ποιά άραγε είναι η Σαμάνθα;)ο λόγος που δε βλέπετε τα παλικάρια
είναι πως δεν ξαπλώσατε ακόμα στα κρεβατοπίσινα!Αν δε βάλεις το δόλωμα πώς να τσιμπήσει το ψάρι;Ε;Ε;Ε;
Για τα πουπουλένια μαξιλάρια και τα αιθέρια καραβόπανα θα έρθουν ή για τα θεϊκά σας κορμιά;
Αν δε βγάλει τσιγάρο η μαμουζέλ πώς θα προσφερθεί ο νέος-ωραίος-πράσινα μάτια να της το ανάψει,να πιάσει κουβέντα;
Θα κυκλοφορεί με το τσακμάκι ανάμεσα στα κλινοσκεπάσματα,μπας και εκτός από μύγες του φέξει καμιά ʼβα;Πώς το κόβετε;
Αχ...Γλαύκη μου!Ωραία ήμασταν οι δυό μας...ήρεμα,αγναντεύαμε το πέλαγος,ΜΕ το πουλί σου παραδίπλα...
το μόνο που ακούγαμε ήταν το θρόισμα των φύλλων και το ανέμελο πάφλασμα της θάλασσας...
Πλάκωσε το sex and the city με τα κοσμικά κοκτέιλς και τις ιδιοτροπίες του...Γυναίκες...
Έλα,Γλαύκη,πάμε κάπου πιο ήσυχα τα δυό μας κι άφησε τες να χαριεντίζονται με τα γκομενάκια τους...
Ναι, καλά, πες μας τώρα ότι σε χαλάει κι αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=kChn5t3jQeg
Κι επειδή δεν μας παίζετε, θα πάρω την tide και θα πάμε εκεί! Εκτός αν στο μεταξύ αλλάξετε γνώμη...
Εσύ ποια νομίζεις ότι είναι η Σαμάνθα?
Να πάτε όπου θέλετε!Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!Να σου υπενθυμίσω πως η καλή σου παλίρροια είναι παντρεμένη με παιδιά
(ή μήπως χρειάζεται και σ'εκείνη,που μας κουνιέται,να το υπενθυμίσω;)!Κατηγορία Σάρλοτ για να καταλάβεις.Δεν ξέρω κατά πόσο
είναι κατάλληλη παρέα για μια Σαμάνθα...Δε γνώριζα πως σε φλερτάρει ΚΑΙ το Αλτσχάιμερ...Φόρα αυτήν τη μπλούζα καλού κακού
μήπως σε ξαναπιάσει κρίση ταυτότητας.Κι άντε τώρα έχεις εμένα να σου απαντήσω ποιά είναι η Σαμάνθα.Αν λείπω;Αν χαθείς;Τι θα κάνουμε;