Μπράβο Λίλα! Δεν είναι ωραία τα ντουλαποψώνια; Εντάξει, πάρε κι εσύ ένα φορεματάκι, δεν πειράζει, είναι άλλωστε προτιμότερο να το πάρεις μόνη σου παρά να το έβρισκες στη ντουλάπα του αδερφού σου! :lol: :lol:
Printable View
Μπράβο Λίλα! Δεν είναι ωραία τα ντουλαποψώνια; Εντάξει, πάρε κι εσύ ένα φορεματάκι, δεν πειράζει, είναι άλλωστε προτιμότερο να το πάρεις μόνη σου παρά να το έβρισκες στη ντουλάπα του αδερφού σου! :lol: :lol:
Quote:
Originally posted by eleni198621
Την ψυχιατρικη την ειχα περασει στο ενα εξαμηνο που εκανα στη λαμια πριν παρω μετεγγραφη.την ψυχιατρικη νοσηλευτικη την εκανε η χριστοπουλου.
Καλύτερα Λαμία γιατί ήρθες?
Εγώ μετάνιωσα που δεν δήλωσα Λαμία!
Και να εβρισκα θα ηθελα να το κοντυνω.εχω διαφορα υψους βλεπεις με τον αδερφο μου.μπουαχαχα
τζινα είσαι θεα..... ελιωσα από τα γελια!!!! ο αντρας μου νομιζει ότι πρεπει να μπω στο ψυχιατρείο με τα γελια που ρίχνω....
Quote:
Τοταν με βλεπει στεναχωριμενη ερχεται και μου τριβεται.και οταν κλαιω μου γλυφει τα δακρυα.
Αχου ψυχούλα μου!!!!!!!!!
Ελενα τη λαμια τη δηλωσα γιατι ηταν κοντα στην αθηνα και πηγαινοερχομουν για να βλεπω το αγορι μου.δεν δηλωσα πατρα για να μην με ενοχλουν οι συγγενεις της μανας μου.η λαμια ειναι αισχος.
Quote:
Και να εβρισκα θα ηθελα να το κοντυνω.εχω διαφορα υψους βλεπεις με τον αδερφο μου.μπουαχαχα
ποιο φθηνα θα σου κόστιζε να το κοντήνεις!!!!
Ελενα τι ηθελες να πεις για τον καθηγητη της ψυχιατρικης?
Αγγελική μου σε λίγο καιρό θα το συνηθίσει ο αντρούλης σου που θα γελάς έτσι, γιατί εδώ λέμε αρκετά αστεία και έχουν και άλλες κοπέλες πρόβλημα! Π.χ. όταν γελάει η Break μόνη της στο δωμάτιό της, η μαμά της ετοιμάζεται να πάρει πάλι το γιατρό τηλέφωνο να ρωτήσει τι φταίει με την κόρη της :lol: ή όταν γελάει η Eli εξηγεί κάθε τόσο στον άντρα της που βλέπει τηλεόραση τι διαβάζει και γελάει, άλλες γελάνε χαμηλόφωνα να μην ξυπνήσουν τα μωρά τους, άλλες να μην ξυπνήσουν την πεθερά κ.ο.κ. Οπότε είναι θέμα χρόνου να εκπαιδευτεί και ο αντρούλης σου! :lol:
Σαν πόλη δεν λέει κ πολλά αλλά στα ΤΕΙ είναι πολύ καλά! θα περνούσαμε καλά!!!!!
Εαν τον ήξερες θα είχαμε να λέγαμε, ήτανε μορφή!!!
είμαι σίγουρη!!! τουλάχιστον ο μικρός κοιμαται και με θόρυβο!!!
Τζινάκο γιατί δεν μπορώ να σου στείλω u2u? oeo?
λέει αυτό:
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /forum/u2u.php could not be found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Δηλαδή το όλο θέμα είναι στο αν θα γίνει κόντυμα στο φόρεμα ή όχι; Το γεγονός ότι θα φορούσε φορέματα ο αδερφός της Λίλας, άρα θα την έτριζε την όπισθεν μόνο εμένα απασχολεί; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Quote:
Ελενα εγω τοτε εμενα λαμια δευτερα με τεταρτη που ειχα εργαστηριο.πεμπτη παρασκευη αθηνα.και σκ στο σπιτι μου.εμενα σε ξενοδοχειο οπως ολοι οσοι περιμεναν να μετεγγραφουν στην αθηνα.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Δηλαδή το όλο θέμα είναι στο αν θα γίνει κόντυμα στο φόρεμα ή όχι; Το γεγονός ότι θα φορούσε φορέματα ο αδερφός της Λίλας, άρα θα την έτριζε την όπισθεν μόνο εμένα απασχολεί; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Quote:
μπορείς να το πεις και ετσι.... να σου θυμίσω ότι ο Ρουβας εχει φορέσει φούστα και αν το πάμε και στο πολύ κοντινο παρελθόν και ο Μαζο... βεβαια αμφισβιτείται ο ανδρισμός τους σε γενικές γραμμες αλλα ΟΚ θα το ξεπερασουμε!
Έλενα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Από κάποια στιγμή και μετά κάποιοι μπορούν να μου στείλουν u2u και κάποιοι άλλοι όχι. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, σε μερικούς μπορώ να στείλω και σε άλλους όχι. Μου έχεις ξαναστείλει u2u άρα προφανώς κάτι έγινε και δεν έχω ιδέα τι.
Αχχχχ τζινα μου εχεις αδερφη και τα λες αυτα.εγω θα εκτιμουσα αν ο αδερφος μου επερνε και τιποτα πιο αλεγκρο τωρα ξεμεινα με τις βερμουδες χαθηκε μια φουστιτσα βρε αδερφε?
Quote:
Έλενα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Από κάποια στιγμή και μετά κάποιοι μπορούν να μου στείλουν u2u και κάποιοι άλλοι όχι. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, σε μερικούς μπορώ να στείλω και σε άλλους όχι. Μου έχεις ξαναστείλει u2u άρα προφανώς κάτι έγινε και δεν έχω ιδέα τι.
Ναι καλά με έβαλες στη black list :sniffle:
Σοκολατίτσα αν θέλεις κάτι πάρε με τηλ. ή στείλε μου e-mail στη δ/νση [email protected]
Ax πόσο θα ήθελα να είχα κ έναν αδελφό μεγαλύτερο!!!
Ο δικος μου ειναι μικροτερος απο εμενα ελενα.
και μικρότερος δεν είναι κακο σαν ιδεα.... σκεψου το λίγο (χριστέ μου τι λέει ο στομας μου παλι.... εξόλης και προόλης η μανα!!!)Quote:
Originally posted by break
Ax πόσο θα ήθελα να είχα κ έναν αδελφό μεγαλύτερο!!!
Ευχαριστώ Τζινάκο!!!
Το τηλεφωνο μου έχει μπλοκάρει, δεν έχω δίκτυο!!!!
Αλλά οκ δεν είναι κάτι επείγον!
Λες χαζομαρούλες γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά και να γινόταν εσένα δεν θα σε έβαζα ποτέ στη black list! :love:Quote:
Quote:
Ελλη ζεις εσυ μας οδηγεις ακομα ζουμπομαραθωνιαζεσαι?
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:Quote:
Λες χαζομαρούλες γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά και να γινόταν εσένα δεν θα σε έβαζα ποτέ στη black list! :love:Quote:
Quote:
Τζινάκο με εκπλήσεις !!!!!!!! :shocked2: περίμενα να μου κάνεις καμιά πλάκα!!!!
Ξέρεις πολλές φορές σε τσιγκλάω για να με πειράξεις, τα θέλει ο κ@λ#@ς μου!!!!
Κοριτσια ελατε να φαμε κα'να γλυκο τωρα που λειπει η Ελι μην ερθει κ μας πιασει στα πρασα!Αν φαω τρια θα κανω τριαδα Σοκολατενια εσυ που εχεις παρει μαθηματα?
Γιωτακι πολυ αγχωμενη σε βλεπω κ θα σε μαλωσω!Στο νοσοκομειο εισαι!Οτι κ να γινει βαζεις μια φωνη κ θα τρεξουν!Ηρεμησε κ μονο την παρεα σου θελει ο ασθενης σας.
Τζινα ο καλλος στο κεφαλι δεν ποναει!ειναι χρονιος!Ο ατιμος στο ποδι με παιδευει!
Λιλα πολυ μ'αρεσουν κ τα δικα σου τα ψωνια!
Ατζελα που να πεσεις σε μερα που ειναι Αβα,Τζινα κ Ελι σε κεφια!εκει να δεις ανησυχια ο αντρας σου!
Οσο για το ζωακι που λεγατε εμεις εχουμε σκυλο μεγαλο για φυλακα αλλα παντα εξω κ παλι δεν αντεχω την τριχα του.Ο τωρινος μαλιστα ειναι ελληνικος ποιμενικος κ μιλαμε για πολυ τριχα.Πριν για 13 χρονια ειχαμε ενα μποξερ τιγρε που ηταν κ ο αγαπημενος μου κ ηταν καλυτερα τα πραγματα.μεσα ειχαμε παλιοτερα ενα κανις toy λιγο μεγαλυτερο απο την παλαμη μου που δεν μαδαει.Για μεσα δεν ξαναπαιρνουμε ζωο γιατι δεν εχουμε χρονο για την φροντιδα του αλλα δενεσαι κ πολυ κ μετα υποφερεις λες κ χανεις δικο σου ανθρωπο.Οταν το χασαμε για μηνες ειχα κρυψει τα ρουχαλακια του γιατι η κορη μου οταν τα εβλεπε εκλαιγε,ηταν δικο της,κ ουτε το ονομα του δε λεγαμε.
Νοσοκόμες πόσο φυσιολογικο είναι το εγχείρησμένο μέλος να είναι πρισμενο?
Ορίστε, είπα κι εγώ να απαντήσω μία φορά κανονικά και να πω την αλήθεια και βρήκα το μπελά μου. Σοκολατίτσα φυλάξου!! :lol: Κι αφού σε τρώει ο ξέρεις ποιός για πες μου ο καθηγητής που ήταν πολύ καλός ήταν όντως μορφή ή μήπως ήταν και κορμί; :lol:
Γλαυκη μου ευχομαι να μην πονας πλεον.
Γλαυκη μου ενα cupcake με γεμιση nutella το σκοτωνα επι τόπου!!! χωρίς ανασα κιολας!!!
Με την κούραση που θα έχει η Eli όταν επιστρέψει δε νομίζω να καταφέρει ούτε ξεπέτα να μας κάνει! :lol: Τη βλέπω να κάνει γρήγορα ένα μπάνιο και μετά να κόβει πέρα προς το κρεβάτι της. :lol:Quote:
Ελλη ζεις εσυ μας οδηγεις ακομα ζουμπομαραθωνιαζεσαι?
Λογικο ειναι γιωτακι να εχει οιδημα το εγχειρισμενο μελος.ομως αγχωνεσαι υπερβολικα δεν νομιζεις.παρε μια βαθια ανασα κατσε και ηρεμα.κανεις πολυ αγχος.
Είπαμε μην αγχώνεσαι τόσο!!!!Quote:
Originally posted by giotaki
Νοσοκόμες πόσο φυσιολογικο είναι το εγχείρησμένο μέλος να είναι πρισμενο?
Φυσιολογικότατο είναι!!!
Η μαμά σου έκανε εγχείρηση?
Γιωτα ακομη κ ενα μικρο χτυπημα να κανεις πριζεται.Οχι να κανεις επεμβαση!Ηρεμησε!
Αν θυμαμαι καλα η Ελι εχει παει στο Θησειο για ρακομελα κ μεζεδες!
Τζινα ο μονος καθηγητης κορμι ειναι αυτος που εχω φαει πετρια.ααα λαθος και ενας ακομα που ειναι εργαστηριακος συνεργατης στον ευαγγελισμο.κατα τα αλλα γυναικες και κατι κοκομοιροι.
Κορίτσια έτσι όπως το πάει το Γιωτάκι βλέπω στο τέλος να σηκώνεται ο εγχειρισμένος, να ξαπλώνει με το ζόρι το Γιωτάκι στο κρεβάτι του, να της κάνει αέρα και να της βάζει και ορό! :lol: :lol:
Λιλακο ποναει ακομα η μεση μου κ το δεξι μου ποδι ειναι μουδιασμενο αλλα ειμαι καλυτερα.Οταν παω να σκυψω ,να κατσω η να σηκωθω ποναω πολυ.
Γλαύκη μέσα είμαι για την τριάδα γλυκού ειδικά άμα είναι ταρτάκι που έχει κ το φρούτο :lol::lol::lol:
μα καλά τόσο καιρό πως δεν το είχα σκεφτεί? Θα πάθει εγκεφαλικό εαν το ακούσει η Eli :lol::lol::lol:
A καλά, Τζίνα- Eli -Ava φοβερό τρίο :lol::lol::lol: η μάνα μου κάθε τρεις κ λίγο έρχεται στο δωμάτιο να δει αν είμαι καλά γιατί γελάω δυνατά!!!!!
Γιωτα το αγχος είναι κακός συμμαχος! μην το ξεχνας. ότι και να χρειαστεις οι νοσοκομες είμαι σίγουρη θα σε βοηθήσουν. χαλάρωσε λίγο και όλα θα γίνουν!