Εγω σημερα ειδα το παραδοξο 77.3 και δεν το πολυπιστευω για να'μαι ειλικρινης, μαλλον αυριο θα ξαναπαρω τον ανηφορο but its ok!!
Printable View
Εγω σημερα ειδα το παραδοξο 77.3 και δεν το πολυπιστευω για να'μαι ειλικρινης, μαλλον αυριο θα ξαναπαρω τον ανηφορο but its ok!!
80,3 +0,8 απο την Δευτερα μετα απο ενα τρελο παρτυ υδατανθρακων χθες!!!!!!!!!!!:grind::grind::grind::grind::gr ind::grind:
chocolate: έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό που λες, αλλά δεν είναι παντά δυνατόν να ζυγίζομαι το μεσημέρι, επομένως θα καθιερώσω να ζυγίζομαι το πρωί κανα μισάωρο αφού έχω ξυπνήσει που δεν έχω προλάβει να πάω και τουαλέτα.
Επίσης το καθημερινό ζύγισμα αν και αγχωτικό, είναι οκ αν έχεις πάει καλά τις προηγούμενες μέρες, γιατί με αυτό τον τρόπο έχεις μια μείωση και είναι απλά ενθαρρυντικό. Αλλά νομίζω το εβδομαδιαίο είναι αυτό που πρέπει να καταγράφεται..αλλά όλοι αυτό κάνουν.
77,7 σημερα, δε σας το ειπα οτι θα δειξει παραπανω? Τελος παντων! Κατερινιω καταγραφη εγω προσωπικα κανω καθε Δευτερα ωστοσο θελω να βλεπω καθημερινα τα σκαμπανεβασματα και τι με 'φουσκωνει' και τι οχι, ειναι περισσοτερο για να παρατηρω τι απο τη διατροφη μου με χαλαει.
77 κι εγω σημερα...
μισο κιλακι που ηρθε πραγματικα απο το πουθενα...:grind:
λόρα μου τα "απο το πουθενα" φερμενα κιλακια αργα ή γρηγορα φευγουν.... αυτα που ξερουμε απο που ηρθαν ειναι το προβλημα οποτε μην σκας.... :wink2:
εμενα με δουλευουν.. χτες πηγα στη γιατρο για τη ελλειψη περιοδου,
ευτυχως δεν εχω πολυκυστικες που νομιζα, απλα πρεπει να κοψω εντελως το τσιγαρο και να αρχισω αντισυλλυπτικα.
Με ζυγισε το απογευμα στο γιατρειο της, στο σπιτι πριν φυγω με εβγαλε η ζυγαρια 49,6 (μετα απο φαι, υγρα και δε ειχα παει τουαλετα κτλ) οποτε το ιδιο με εβγαλε και εκει.
Μου ειπε οτι προθετει η ζυγαρια της ενα κιλο και ειμαι 48,5 (το οποιο ειναι το βαρος μου το πρωι, πανω κατω 100-200), εχω 2 ζυγαριες στο σπιτι, αποκλειεται να προσθετουν 3 ζυγαριες , 1 κιλο.. δηλαδη τι.. στα 47 ειμαι;
εχει κανεις ιδεα αν οι ζυγαριες στα φαρμακεια που περνουν μισο ευρω ειναι εμπιστες;
δεν ειναι θεμα αν ειμαι 47 η 48, με εχει πιασει παρανοια οτι οι ζυγαριες μου, που τη τελευταια τη πληρωσα 40 ευρω, ειναι μαπα... και ζυγιζονται 3 πανω της, εγω, ο αντρας μου και η γειτονισσα που προσπαθει να παρει βαρος. Σε μενα, ενα κιλο πανω, ενα κιλο κατω, δεν εχει τοση διαφορα, αλλα στους αλλους 2 εχει τεραστια.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! =(
Καλα ρε merry , δε σε ενοχλει που δεν εχεις περιοδο και ΔΕΝ οφειλεται στις πολυκυστικες [που να οφειλεται αραγε;!], δε σε ενοχλει που πρεπει να παρεις χαπια για να εχεις , και σε ενοχλει η διαφορα 1 κιλου στη ζυγαρια;;
Νταξει , οχι οτι δεν ειχα σχηματισει αποψη για την περιπτωση σου , απλα τωρα επιβεβαιωθηκα :thumbdown:
δε το διαβασες ολο. Προτρεχεις να κρίνεις, ειπα οτι δεν με ενοχλει ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Ξαναδιαβασε μεχρι το τελος.
και αντισυλλιπτικα θα παρω, τα ορμονικα συμβαινουν και για εκτος βαρους λογους, και η διακοπη περιοδου μου δεν ειναι απο το βαρος.
οταν πληρωνω 40 ευρω για ενα εργαλειο, περιμενω να κανει τη δουλεια του, αλλιως ας επαιρνα ενα των 10 ευρω να μου βγαζει και αυτο "στο περιπου".
αχαχχαχαχα οκ , συ ειπας!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
και αντισυλλιπτικα θα παρω, τα ορμονικα συμβαινουν και για εκτος βαρους λογους, και η διακοπη περιοδου μου δεν ειναι απο το βαρος.
Εγω δεν ανεφερα τιποτα για βαρος!
Κοιτα να επισκεφτεις καναν ψυχολογο και ασε τους γυναικολογους προς το παρον...
Το λεω με ολη την καλη διαθεση και χωρις ιχνος ειρωνιας.
ειμαστε σε φορουμ που εχει σχεση με το βαρος, σε θρεντ συγκεκριμμενα για ζυγισμα, και μιλουσα για ζυγαριες και βαρος...
σαφως και θα το ελεγα.
αν ειμασταν σε φορουμ σχετικα με κατοικιδια, θα ελεγα σχετικα με το "γιατι αραγε" σχολιο σου, οτι τα γατια/σκυλια/πουλια μου δεν εχουν σχεση.
Με εκπλήσσει πολυ σε αυτο το φορουμ ποσο συχνα ξεχνουν οι γυναικες του, που ακριβως ποσταρουν. Απο τα αρσενικα του φορουμ δεν εχω δει τιποτα τετοιο προς το παρον.
εγω παντως θελω τα λεφτα μου πισω απο τη ζυγαρια.
Ειμαστε σε φορουμ που εχει σχεση με ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.Quote:
ειμαστε σε φορουμ που εχει σχεση με το βαρος,
Ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε...
Και προσπαθησε να ξεκαθαριζεις απο την αρχη τι θελεις να γραψεις
για να "ελαφρυνεις" την θεση σου και να μην κανεις 20 εντιτ μεχρι να φανει εντελως απενεχοποιημενο το ποστ σου.Κριμα ειναι...
Αντε και καλη σου μερα
79,5!!!!!!!!!!!!!
κανω 20 εντιτ για να μη κανω 20 ποστ και μαζευτουν παλι οπως τινει να γινεται στα θρεντ. Για αυτο υπαρχει το εντιτ. Και αυτο παλι, ειναι λογικη κινηση. Μα πρεπει να παρω το μυαλο σου απο το χερακι για να καταλαβεις απλα, λογικα πραγματα; Ελεος! 1+1=2.Quote:
Originally posted by marou_laki
Ειμαστε σε φορουμ που εχει σχεση με ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.Quote:
ειμαστε σε φορουμ που εχει σχεση με το βαρος,
Ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε...
Και προσπαθησε να ξεκαθαριζεις απο την αρχη τι θελεις να γραψεις
για να "ελαφρυνεις" την θεση σου και να μην κανεις 20 εντιτ μεχρι να φανει εντελως απενεχοποιημενο το ποστ σου.Κριμα ειναι...
Αντε και καλη σου μερα
Να ελαφρυνω πια θεση; που θελω να καταλαβω αν δουλευει η ζυγαρια μου σωστα η οχι; Εσυ εισαι αυτη που βιαστικε να κρινει και να κατακρινει (και με ειρωνια) και μετα να πεις "ειμαστε σε φορυμ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ" νωρις το θυμηθηκες.
σοβαρα ρε συ; σε φορουμ με διατροφικες διαταραχες και ειρωνευεσαι "ηξερα για τη περιπτωση σου αλλα τωρα βεβαιωθηκα" ;
Ωραια εισαι. Μπραβο. Σαφως ολοι μας χρειαζομαστε ψυχολογο αλλιως δεν θα ειμασταν σε ΤΟΥΤΟ το φορουμ. και παλι.. 1+1 = 2.
Αν διαβαζες ολο το ποστ, δεν θα χρειαζοταν να ξεκαθαριζω απο τη αρχη. Μαθε να διαβαζεις και να μη προτρεχεις. (αυτο το ποστ ελπιζω να το διαβασες ολο)
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!
πως στη ευχη θα κοιταξω αν δουλευει η ζυγαρια μου σωστα η οχι, και αν υπαρχει περιπτωση να μου γυρισουν τα λεφτα μου.
@κονινα συγχαρητιρια! =) ειδες; η φρουκτοζη δε σου'κανε κακο ^_^
Μίζερυ μου, είπες έχεις δύο ζυγαριές σπίτι σωστά? Αν ζυγιστείς και στις 2 την ίδια ώρα (και στο ίδιο πλακάκι δαπέδου, στην ίδια ακριβώς θέση) δείχνουν τα ίδια ακριβώς κιλά? Αν ναι, τώτε θεώρα πως οι ζυγαριές σου είναι σωστές. Αν όχι, τώτε να συγκρίνεις τις ζυγαριές σου με μια από φαρμακείο. Μέχρι διαφορά 500 γρ είσαι οκ.