Γιωτακι να κερασω ηρεμιστικη?
Printable View
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ορίστε, είπα κι εγώ να απαντήσω μία φορά κανονικά και να πω την αλήθεια και βρήκα το μπελά μου. Σοκολατίτσα φυλάξου!! :lol: Κι αφού σε τρώει ο ξέρεις ποιός για πες μου ο καθηγητής που ήταν πολύ καλός ήταν όντως μορφή ή μήπως ήταν και κορμί; :lol:
ʼλλα κοιτάμε..................... κ όχι κορμιά!!!!
Καλέ όχι η μαμά-η γιαγιά!!!!!Ρε κορίτσια θα σηκωθεί κ θα περπατήσει?Δε το πιστεύω με τίποτα !!!!!Το χειρουργείο έγινε για αφαίρεση γόνατου κ φυσικά βάλαμε καινούργιο.Η δε γιαγιά έχει χάλια ψυχολογία κ εμένα με λουζει κρύος ιδρώτας !!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Παρακαλουμε να μας αποκαλειται νοσηλευτριες οχι νοσοκομες.ευχαριστω.
εχεις δίκιο Λιλα, απόλυτο! ζητώ ταπεινα συγνωμη!
Δηλαδή θα γιορτάσει το μαραθονοζουμπάνιασμα με ρακόμελα μετά;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αν θυμαμαι καλα η Ελι εχει παει στο Θησειο για ρακομελα κ μεζεδες!
Ελπίζω να είναι και ο άντρας της μαζί γιατί θα χρειαστεί χάρτη για να γυρίσει σπίτι της! :lol:
Quote:
Κορίτσια έτσι όπως το πάει το Γιωτάκι βλέπω στο τέλος να σηκώνεται ο εγχειρισμένος, να ξαπλώνει με το ζόρι το Γιωτάκι στο κρεβάτι του, να της κάνει αέρα και να της βάζει και ορό! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol:
Τι μου θύμισες τώρα!!!! Όταν είχα κάνει τον δακτύλιο η αδελφή μου δεν άντεξε που με είδε στο κρεβάτι του πόνου, είχε βγει στο διάδρομο του νοσοκομείου κ λιποθύμησε, οι νοσοκόμες αμέσως κάλεσαν τον εφηρεύοντα γιατρό κ αυτός ήρθε να εξετάσει εμένα γιατί νόμιζε πως εγώ είχα λιποθυμήσει
:lol::lol: κ να βγαίνω στο διάδρομο με τον ορό να δω πως είναι η αδελφή μου είχε πολύ πλάκα :lol:
Γλαυκη μου σου εδωσε ο γιατρος τιποτα για τη μεση σου.μην σε βασανιζει ο πονος.
Quote:
Originally posted by giotaki
Καλέ όχι η μαμά-η γιαγιά!!!!!Ρε κορίτσια θα σηκωθεί κ θα περπατήσει?Δε το πιστεύω με τίποτα !!!!!Το χειρουργείο έγινε για αφαίρεση γόνατου κ φυσικά βάλαμε καινούργιο.Η δε γιαγιά έχει χάλια ψυχολογία κ εμένα με λουζει κρύος ιδρώτας !!!!!
Συγνώμη δεν το ήξερα!
Ένα παραπάνω που έχει πεσμένη ψυχολογία θα πρέπει να σε βλέπει καλά κ να την εμψυχώνεις!!!
Ναι Λίλα μου έλα κάνε μου μια γιατί θα τρελαθω!!!!!!!!!!Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Quote:
Originally posted by break
Quote:
Κορίτσια έτσι όπως το πάει το Γιωτάκι βλέπω στο τέλος να σηκώνεται ο εγχειρισμένος, να ξαπλώνει με το ζόρι το Γιωτάκι στο κρεβάτι του, να της κάνει αέρα και να της βάζει και ορό! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol:
Τι μου θύμισες τώρα!!!! Όταν είχα κάνει τον δακτύλιο η αδελφή μου δεν άντεξε που με είδε στο κρεβάτι του πόνου, είχε βγει στο διάδρομο του νοσοκομείου κ λιποθύμησε, οι νοσοκόμες αμέσως κάλεσαν τον εφηρεύοντα γιατρό κ αυτός ήρθε να εξετάσει εμένα γιατί νόμιζε πως εγώ είχα λιποθυμήσει
:lol::lol: κ να βγαίνω στο διάδρομο με τον ορό να δω πως είναι η αδελφή μου είχε πολύ πλάκα :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλέ τη συγνώμη πλάκα κάνεις?Εγώ συγνώμη που μετέτρεψα το τοπικ σε θεραπείας!!!!!Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by giotaki
Συγνώμη δεν το ήξερα!
Ένα παραπάνω που έχει πεσμένη ψυχολογία θα πρέπει να σε βλέπει καλά κ να την εμψυχώνεις!!!
κοριτσια μου καλη η παρέα σας αλλά ο Μωρφέας μου χτυπαει την πόρτα! Γιωτακι καλα κουράγια και προσπάθησε να μείνεις λίγο χαλαρη! Γλαυκη πολά περαστικά και υπομονη!
Σας ευχαριστώ όλες για την παρεα αυτό το Σαββατοβραδο, και σας φιλω γλυκα!
Αγγελική δώσε τα χαιρετίσματά μου στον Μορφέα και πες του ότι θα τον δω αργότερα! :lol: Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Καληνύχτα Αγγελική κ όνειρα γλυκά!!!!!
Καληνυχτα αγγελικη.
Συμφωνώ!!!!!!!!!Quote:
Παρακαλουμε να μας αποκαλειται νοσηλευτριες οχι νοσοκομες.ευχαριστω.
Γιατί μετά........................
Μα τι έγινε; Κατεβάσαμε όλες διακόπτη ταυτόχρονα; :lol: :lol:
Έλενα όταν με το καλό πιάσεις δουλειά να με ενημερώσεις σε ποιό νοσοκομείο θα εργάζεσαι για να μην περάσω ούτε απ'έξω! :lol:
Επικοινωνουν οι αυρες μας.
:lol::lol::lol: Μα γιατί :puzzled::puzzled:
Γιατί αυτό που δείχνεις εσύ είναι χασαπομάχαιρο κι εγώ προτιμώ τα οδοντωτά μαχαίρια! :lol: :lol:
Φιλεναδες καληνυχτα!Τα σκονακιαμου αν κ ομοιοπαθητικα μαλλον ειναι μαστουρωτικα!κλεινουν τα ματια μου....Αυριο ολες παρουσες απο το πρωι!
Καληνυχτα γλαυκη μου ονειρα γλυκα.και χωρις πονο.
Γλαύκη μου γιατί να είμαστε όλες παρούσες από το πρωί; Θα παρελάσουμε κι εμείς; :lol: Καληνύχτα και καλή ξεκούραση στη μεσούλα σου.
Το γιωτακι χαθηκε.λετε να την κερασαν καμια ενεσουλα?
Λίλα λες να τριγυρίζει στα δωμάτια του νοσοκομείου, να κλέβει τα ηρεμιστικά από τους ασθενείς και να τα παίρνει αυτή; :lol:
Θα σουφρωσε τα φαρμακα της γιαγιας.
Ή θα της τα έδωσε με το ζόρι η γιαγιά της για να την αφήσει ήσυχη και να μην την αγχώνει! :lol:
Κορίτσια,σώστε με!Όχι μόνο δε με πήγε Αλκίνοο,εμ με έκλεισε μέσα εμ με έχει τρελάνει στο κλαρίνο!
Με το που αρχίζει το κλαρίνο,από την πρώτη κιόλας νότα,αρχίζει την εισαγωγή με όλα τα κλαρινογυρίσματα
και μετά έχει και τον στίχο,όλη την ιστορία αλλά όπερα(πώς δεν καταλαβαίνεις κι εκεί τι λέξεις λένε,τέτοιο πράγμα)
μου λέει κατηγορία(πχ τάβλα)κι εμένα με πιάνει να μην πω τι που κάνει κι ομοιοκαταληξία...Ορε,δε βασιτέεεεεεμαιιιιιιι!
Ορέεεεε,Βοηθάααααα Χριστέεεεεε και Παναγγιάαααα....Αηδόνια και πουλάκια μην κελαηδήσετε,κοιμάται ο καπετάνιος,
μην τον ξυπνήσετε!....Μόλις πιάσαμε τον αητό,που καθότανε...ένας αητός καθότανε στον ήλιο και λιαζότανε,ε,μωρέ,λιαζότανε!
Όχι καλέ τίποτα δε συνέβη κ δεν πήρα κ κανενός χάπια.Ανέβασαμε πάλι δέκατα 37.8 κ κυνηγάω τους νοσηλευτες από πίσω κ φυσικά με γράφουν .Λίλα τι λες να συμβαίνει?
Ναταλία εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί μου αρέσει το πρόγραμμα που κάνει η Dj ΜακΓιώτ. Το πολύ πολύ να κάνω καμία γυροβολιά για συμπαράσταση! :lol:
Ωρε κλαρίνο ακούω:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
http://www.youtube.com/watch?v=Jyg-3aVsFJc
Να ζήσει η Ήπειρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα δεκατα ειναι λογικη αντιδραση του οργανισμου στην επεμβαση.ισως κρατησουν λιγες μερες.
Αααααρε σαλεα με το κλαρινο σου.
Η Λαιζα Τζινελη ακουσε χωρο και σηκωθηκε.
:lol: :lol: :lol: :lol: Τέλειο!!!!:lol: :lol: :lol:Quote:
Ωχ να χαμηλώσω το κλαρίνο γιατί θα σηκωθει η μάνα μου κ θα χορεύει με το ένα μάτι κλειστό κ το άλλο ανοιχτό
Μόλις το έζησα ΚΑΙ αυτό,Τζινάκι μου!Ξαφνικά πορώνεται,την πιάνει το τσακίρ κέφι,πετάγεται από καναπέ,
κι αρχίζει να χορεύει γύρω γύρω στα δωμάτια...Σε κάποια φάση έδωσε μία κουτουλιά με το ένα πόδι της στο άλλο
και κάπου εκεί τελείωσε το σόου.Πάντως έχει πολύ αέρα όταν χορεύει,να μην την αδικήσουμε...Έλα!Ήρθε η ώρα της τώρα!
Πάμε επιτέλους Κρήτη!Πράγμα που σημαίνει πως θα χτυπήσουμε και τα κουδούνια των δίπλα τώρα για μεγαλύτερο κύκλο!
Ευχαριστώ Λιλάκο!!!!!
Ναταλία πές στη Γιωτουλα να σου βάλει Πετρολούκα Χαλκιά να ακούσεις!!!!!!!!!!Αχ, ωραία περνάτε ,ρίξτε κ για μένα μια γύρα!!!!!
Επειδή δεν έχω διαβάσει τι γράψατε σήμερα,πώς προέκυψε αυτή η αυθαιρεσία παρατσουκλιού;Quote: